Powiem szczerze. To by³ mój pierwszy Grunwald. Wcze¶niej nie mia³am potrzeby jechania. Równie¿ i na ten jechaæ mi siê nie chcia³o, ale zobowi±za³am siê to pojecha³am. I wiecie co? Zupe³nie nie chcia³o mi siê stamt±d wyje¿d¿aæ! Bawi³am siê prze¶wietnie, g³ównie z powodu tego, ¿e chor±giew siê nam niesamowicie uda³a. Naprawdê prze¶wietni ludzie. Dziêki wam wszystkim. Oby w przysz³ym roku by³o tak samo, a jak siê da to nawet lepiej.
Dziêkujê wiêc:
+ Waskowi za przyjêcie mnie i Kinii w sk³ad Chor±gwii Wallenroda i miejsce w namiocie
+ Krysiakowi za i ¶wietn± zapowied¼ naszego wystêpu na turnieju ognia
+ Kinii za wspólny wystêp
+ Ch³opakom ze Smoczej za doping i pomoc przy pokazie
+ Dziewczynom ze Smoczej rownie¿ za doping i przemi³± atmosferê jak± stworzy³y w obozie
+ Januszowi za cierpliwo¶æ co do mojej osoby, za zgodê na wspólny wystêp, oraz p³on±ce i zwyk³e baty
+ Gwynowi za leczenie mojego ramienia
i pojenie nas wszelkiego rodzaju trunkami
+ Kangurowi za ¶liczn± we³enkê i przepyszne wina
+ Indarowi za niefortunn± pomy³kê - zapamiêtam to sobie (on wie o co chodzi
)
+ Aiutowi za podes³anie rycinki w skutek czego mia³y¶my strone i za "Ogniokrêtki" - s³ysza³am, ¿e to Twój pomys³
+ Chor±gwii Ziemii Górno¶l±skiej za posi³ek w chyba ¶rodê, tudzie¿ w czwartek i za ciekawe konwersacje
+ Martinowi za zaproszenie nas w ¶rodê na imprezê w Podolskiej i za jego "Hopla" na bojówce, ktore teraz mêczy mnie zawsze i wszêdzie.
+ Maro i Kazimierzowi za mi³e s³owa :]
+ Podolskiej za imprezê
+ Tuñce za próbê oczyszczenia i ogólnie za wszystko
+ Szurikowi za ¶wietn± rusk± ¶liwowicê (szkoda, ¿e przyjecha³o was tak ma³p
)
+ Przemkowi za umiejêtno¶ci robienia zdjêæ i chêæ porobienia ich na naszym pokazie
+ Oli i Basi z Chor±gwii Bêdziñskiej za ciep³e przywitanie
+ Chrisowi za bycie naszym technicznym
+ Dzielnemu, Basowi, Bobikowi, Kajowego i innym w tych klimatach (wiem, ¿e ich tu nie ma, ale dziêkowaæ trza) za ¶wietn± ogniow± imprezkê, warsztaty itd.
+ Naszemu ojcu, Markowi jak zwykle za to, ¿e by³
Wiêcej grzechów nie pamiêtam. Je¿eli kogo¶ pominê³am to krzyczeæ!!!
Za rok zmieciemy ca³± konkurencjê na pokazie ogniowym. Nie ma innej opcji. Bójcie siê konkurencje!!!
Pozdrawiam
Visenna