Jeszcze tak dobrze sie nie bawi³em na Grunwaldzie.
Chcia³bym podziêkowaæ wszystkim mieszkañcom Chor±gwii ¶w.Jerzego za stworzenie najleprzego jak do tej pory klimatu w obozie.
Chcia³bym równie¿ pogratulowaæ wszystkim uczestnikom turnieju bojowego(zw³aszcza zwyciêzcom).
Mam malutkie pytanie.Za co ja w³a¶ciwie dosta³em wyró¿nienie od Trybuny Serc?Bo ilo¶æ promili we krwi nie pozwala mi na doj¶cie do jakiej¶ sensownej odpowiedzi.
Muszê podziêkowaæ w tym miejscu rycerzom Nadreñskim za "obchód przez £odwigowo"(przez to spó¼ni³em siê na wartê i stan±³em przed Trybun± Serc bez gaci
).
No i muszê jeszcze podziêkowac nadreñczykom za odbicie mojaj "Ha³aba³dy" z r±k opryszków którzy to w dzieñ mojej warty strasznie mnie os³abili i korzystaj±c z chwili mojej s³abo¶ci ukradli mi broñ.
Jednak Krzy¿ak potrafi byæ dobrym rycerzem.
Chcia³bym podziêkowaæ kobietom za ich brak w momentach kiedy by³y najbardziej potrzebne( nie mówiê tu o bitwie bo na niej sprawi³y siê ¶wietnie).
Oczywi¶cie wielkie podziêkowania dla Macieja (naszego cudownego dowódcy) za to ,¿e by³ wyrozumia³y.
Pozdrowienia dla Chor±gwii ks.Siemowita bez której nocne zabawy przy ognisku by³y by smutne.
Pozdrowienia dla Bractwa Excalibur i ich zaopatrzeniowca (ech te BYX-y).
Pozdrowienia dla Chor±gwii ¦l±skiej,a w szczególno¶ci dla OBR i sp.
Pozdrowienia dla Chor±gwii Podolskiej (pyszne jedzonko).
Chwa³a zwyciê¿onym i S³awa zwyciêzcom!!
W podje¼dzie krzy¿ackim po ataku na ten podjazd zosta³a tam moja "jedynka",by³ to stary ostro zu¿yty "Bytom" z szara owijk± na rêkoje¶ci.Miecz o wielkiej warto¶ci sentymentalnej (ma juz z 5-6 lat).