Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Producenci i dystrybucja
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
grzegorz1984
CYTAT(juror40 @ 20:56 29.03.2012) *
Namiary na co lub na kogo?

Na Bogus³awa Popka, jego aktualn± stronê internetow±. Naprawdê tak trudno siê by³o tego domy¶liæ? szczerba.gif
Viator
No, akurat ja to odczyta³em jako "namiary na innych producentów bo ten jest nieosi±galny", widocznie juror40 odebra³ to tak samo smile.gif
gregory
Hmm... A ja zrozumia³em o co kaman, ale widocznie Grze¶ki tylko tak maj±. icon_wink.gif

link (patrz pod krajkami)
30 sek. plus wujek Google, leniu patentowany...

Pzdr,
G.
Boran
CYTAT

Tylko ¿e podany tam e-mail to nie jest do B.Popka, tylko do kolegi z bractwa... (on zdaje siê w ogóle na komputerem jest trochê na bakier)

Na priv wys³a³em numer telefonu. Ale z zakupem ³uku obecnie mo¿e byæ k³opot - jak wcze¶niej pisa³em, Bogu¶ mówi³ mi, ¿e przez nawa³ przy wyposa¿aniu Skansenu Archeologicznego w Trzcinicy, brakuje mu czasu na regularne robienie ³uków. Tym niemniej warto spróbowaæ.
grzegorz1984
ZITAT(Boran @ 09:19 30.03.2012) *
ZITAT

Tylko ¿e podany tam e-mail to nie jest do B.Popka, tylko do kolegi z bractwa... (on zdaje siê w ogóle na komputerem jest trochê na bakier)

Na priv wys³a³em numer telefonu. Ale z zakupem ³uku obecnie mo¿e byæ k³opot - jak wcze¶niej pisa³em, Bogu¶ mówi³ mi, ¿e przez nawa³ przy wyposa¿aniu Skansenu Archeologicznego w Trzcinicy, brakuje mu czasu na regularne robienie ³uków. Tym niemniej warto spróbowaæ.

Wujek Google tym razem sie nie popisal ale wiedzialem, ze tu znajde odpowiedzi na najbardziej nurtujace pytania. ;)

Uderze do pana Boguslawa jak tylko skrystalizuja sie moje lukowe fantazje bum.gif

Dziekuje yes.gif
Katras
Witam
Czy pan Mykietyszyn nadal robi ³uki? I czy s± to laminaty? Przeczyta³em temat od pocz±tku i wszystko mi siê miesza, a potrzebujê kupiæ ³uk.

Pozdrawiam
Nikodem
CYTAT(Katras @ 17:36 31.08.2013) *
Witam
Czy pan Mykietyszyn nadal robi ³uki? I czy s± to laminaty? Przeczyta³em temat od pocz±tku i wszystko mi siê miesza, a potrzebujê kupiæ ³uk.

Pozdrawiam

Robi drewniane. Spróbuj z³apaæ go pod koniec wrze¶nia, teraz mo¿e byæ niedostêpny.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.