Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Sierpieñ] VI Biesiada Piastowska -> 26-28.08
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Rugiewit
Obiacana lista przyjezdzaj±cych dru¿yn:
(z lekkim opó¼nieniem, sorki)
Kolejno¶æ przypadkowa. (czyli jak mi pod myszkê wlecia³o smile.gif )

1. Krakowska Dru¿yna Zbrojna - Kraków
2. BRACTWO FORTIS - Bia³a Podlaska
3. Bractwo Grodów Czerwieñskich - Che³m
4. Komandoria Mazowiecka - Wo³omin
5. Smerfna Kompania - Warszawa
6. HRAFNARNIR - Gdañsk
7. Dru¿yna Wojów S³owiañskich i Polsko-Morawskich „Belemnit” - Racibórz
8. Dru¿yna Wikingów i S³owian Mjollnir - Poznañ
9. Bojowa Czereda „Raróg” - Kraków
10. TrupaTeatralnaWaganci - Gdynia
11. Bractwo Rycerskie Zielonej Góry - Zielona Góra
12. Kaliscy Wojowie Grodziska Zawodzie - Kalisz
13. Dru¿yna Wojów Najemnych BLOTUNGA - Wroc³aw
14. Druzyna rycerska Boguslawa V - £ód¼
15. Entente Cordiale - £ód¼
16. Dru¿yna Wojów S³owiañskich SLAVIA
17. Rodowy Poczet Rycerski Herbu Lubicz - Ole¶nica
18. Gniazdo - Gniezno
19. Dru¿yna Wikingów - Poznañ
20. Zgromadzenie Wojowników Grodu Turek - Turek

Do tego wiele osób przyje¿d¿aj±cych do nas samojeden, góra samotrzeæ, których to nie wymieniam nie zracji bynajmniej zapomnienia, lecz ich ogromnej mnogo¶ci.
Oprócz tego oczywi¶cie ca³e rozsiane po kraju CETC.

Je¶li o której¶ dru¿ynie zapomnia³em, to proszê o info na priva.
Dopiszê niezw³ocznie do tej listy, a i przy okazji ustalê, czemu przeoczy³em.

Pozdrawiam - Jaros³aw
Bary¶
Witam
No to jutro ostatni trening bum.gif icon_mrgreen.gif pakujemy siê i w pi±tek rano wyjazd.
Grody stawiaj± siê w liczbie 23 osób. Jak tam zapoatrzenie w przedni likwor CA£ODOBOWYM zwany bigsmile2.gif cool.gif bigsmile2.gif
Reyki
Mo¿e byæ weso³o.

Jadê na doczepke z Entante Cordiale.

Wiêc Poczet rycerski herbu Torelli znów wchodzi na pole turniejowe po 3 tygodniowej przerwie.
Smok Migu¶
Witam,
mam pytanie, chcialem do Was zawitac w sobote w drodze z Leczycy do Wroclawia :D i zrobic troche zdjec. Jak jest u Was z ew. noclegiem? Bedzie gdzie glowe polozyc, a moze macie jakis zaprzyjazniony hotel? Bede wdzieczny za informacje.
Rugiewit
Witam.
Nocleg u nas pod namiotami.
W razie czego gdzie¶ siê miejsce znajdzie.

Fajnie by by³o jakby¶ porobi³ te zdjêcia, tylko prosimy o dokument wybiórczy z wyciêciem scen mrocznych. bigsmile2.gif

Pozdrawiam - Jaros³aw
Reyki
jedynym mrokiem bêde ja. bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Setau
A wiêc to ju¿ jutro :D Nie wiem jeszcze jednak czy stawie siê wieczorem czy w sobotê rano. Miimo wszystko mam nadzieje ze zabawa bedzie udana. Chcialem jeszcze zapytac czy jad³a bêdzie dosyæ dla ka¿dego czy trzeba siê zaopatrzyæ w swoje? My pewnie druzynowo bedziemy gotowac cos dla siebie na naszym nowym osprzecie. W kazdym badz razie mimo tego iz dzisiaj uszkodzilem sobie troche paznokiec na treningu stane do boju u boku mych druzynowych braci.
Rugiewit
Ju¿ od czwartku od wczesnych godzin rannych nasi siedz± non stop do niedzieli wieczór na Zawodziu.
O którejlkolwiek porze, przyjmujemy zje¿d¿aj±cych na Zawodzie.

¯arcia powinno starczyæ dla wszystkich bez problemu.

Pozdrawiam - Jaros³aw
Smok Migu¶
Wielki dzieki za goscinnosc. Jesli to jednak mozliwe, to prosilbym o namiar na jakis nocleg pod twardym dachem, hotel czy cus. Bede wyjatkowo bez stroju, za to z duza iloscia sprzetu foto. Jesli to problem, to spoko, dam rade :D A o fotki sie nie martwcie :D
woodi
Ja jego! znowu siê zacznie :D Ale "Damy rade, damy damy rade!"
C ya!
Kasia Kmieæ
...no to do zobaczenia w sobotê wieczór (wcze¶niej niestety nie da radê- eh)
Bawcie siê grzecznie! bigsmile2.gif
Wocio Wielki
No dzisiaj by³ ju¿ przemarsz uczestników. Ja dotre na biesiade dopiero jutro, ale mój brat Ulf, ¶pi zapewne w³a¶nie w jednym z namiotów na Zawodziu. Zapraszam bo bedzie to naprawde przednia impreza!
Pozdrowienia dla wszystkich cz³onków Bractwa Ziemi Kaliskiej (Szczególnie dla Rugiewita i Speed'ego) icon_mrgreen.gif yes.gif !!
Wocio Wielki
A no "ja jego" bigsmile2.gif (ulubiony zwrot cz³onków), zapomnia³em dodaæ ¿e jutro wpadne z kamerk± to nakrece jaki¶ wyj***** w kosmos dokument o Biesiadzie :] Jednen zrobi³em ju¿ z Jarmarku bigsmile2.gif
Conn MacFergus
No có¿ nie ma mnie na Biesiadzie i nie bedzie bom poskromiony:P
Na pewno impreza straci wiele poprzez taki brak:P
No ale trza jekos to prze¿yæ i jak to slysza³em wiele razy za dawnych lat jeszcze po¶ród cz³onków Bractwa Kaliskiego - "co mnie nie zabije to mnie wzmocni".Ale có¿ nie ma co ukryæ bardzo nostalgiczne to chwile:(

Ale ja równie¿ chcia³bym pozdrowiæ pare osób znajduj±cych sie na Biesiadzie chod¼ niestety nie dotrze to do nich w chwili obecnej.

POZDRO dla wszystkich uczestników Biesiady ale specjalne dla

:/ DLA RUGIEWITA I ZIHALESA!!!(zwanego asmundem:/)
pomiewa¿ panowie sa jak kamfora;/

:/
niemys³
WITAM! ! ! chcialbym pozdrowiæ wszystkich szcze¶liwców ,którzy mogli byæ na biesiadzie,zle szczególnie pozdrawiam "zawieszonych"z KOMBO sk³adu. Jak ktos sie tu bedzie wypowiadal po biesiadzie to mam do nich pytanie: czy Zihales polowa³ ??? z góry dzieki za odpowiedz jeszcze raz POZDRAWIAM serdecznie wszystkich!!!! I TAK WSZYSCY UMRZEMY;(
Setau
blinkie.gif Witam. Ja ju¿ po Biesiadzie. Niestety musialem wyjsc szybciej ni¿ planowane zakonczenie imprezy gdyz mam pilny wyjazd do Lodzi i zaraz pakuje sie w samochod i jade. Najbardziej nie moge odzalowac tego iz nie moglem wziac udzialu w kregu walki o miecz Jaros³awa.
Teraz cos bardziej na temat samej imprezy. Bylo jak zawsze bardzo fajnie i przyznac musze ze bitwy oraz Capture The Flag byly zaje***. Jedzienia tez nie brakowalo. Jesli jest to mozliwe to prosilbym o jakies informacje kto wygral miecz i czy zostal on w Kaliszu oraz kto wygral turniej rycerski. Pozdrawiam i Do Zobaczenia Za Rok albo i juz na Biskupinie.
S³awa!!
Setau
blinkie.gif Witam. Ja ju¿ po Biesiadzie. Niestety musialem wyjsc szybciej ni¿ planowane zakonczenie imprezy gdyz mam pilny wyjazd do Lodzi i zaraz pakuje sie w samochod i jade. Najbardziej nie moge odzalowac tego iz nie moglem wziac udzialu w kregu walki o miecz Jaros³awa.
Teraz cos bardziej na temat samej imprezy. Bylo jak zawsze bardzo fajnie i przyznac musze ze bitwy oraz Capture The Flag byly zaje***. Jedzienia tez nie brakowalo. Jesli jest to mozliwe to prosilbym o jakies informacje kto wygral miecz i czy zostal on w Kaliszu oraz kto wygral turniej rycerski. Pozdrawiam i Do Zobaczenia Za Rok albo i juz na Biskupinie.
S³awa!!
gizmo
Kolejna biesiada sta³a sie przesz³o¶cia :P. Impreza jak co roku da³a rade, spoko ludzie (pozdrowionka dla wszystkich a szczególnie dla ekipy z Poznania, joanitów z Wo³omina oraz dla Reykiego i Fiona tym dwóm ostatnim szczególnie za porady przy p³atach :D) Bitwa pó¼na by³a ¶rednia szkoda ¿e hakownic nie by³o tyle ile w planie oraz, ¿e jak zwykle nie wysz³o zgodnie z planem ale i tak by³o nie¼le. Capture the Flag da³ rade na maxa dzieki Mnichowi za organizacje i wszystkim uczestnikom za wspania³a zabawê :D. Do zobaczenia na kolejnych imprezach
Tylko Ulf
Witam wszystkich

By³a to moja pierwsza Biesiada, w której uczestniczy³em i jestem z niej bardzo zadowolony.
Bawi³em siê doskonale. Chcia³em pogratulowaæ Kornikowi za wygrany Turniej Rycerski (liczy³em na Ciebie icon_wink.gif ) i ¦miechowi z "Chrobrego" (chyba tak go zw± face4.gif )za zwyciêstwo w krêgu walki o nagrode Jaros³awa.
Pozdrowienia dla:
- Ch³opaków z Ko³a, Halfgara, Kr±¿ownika, Marasa, Igora i spó³ki za wspólnie spêdzony czas
- Rugiewita za noszenie ciê¿kiego brzemia organizacji :P
- Speedy'ego za nasz± warte
- Ksiêcia za wyznaczanie wart
- ¦miecha za ogieñ tongue.gif
- Wszystkich, którzy sprawili, ¿e by³o spoko smile.gif

Pozdrawia Ulf (Tylko Ulf)
Reyki
Ju¿ wróci³em.

Ehh co tu du¿o pisaæ.

Bawi³em siê ¶wietnie.Fakt ¿e zaj±³em 2 miejsce w bojowym wcale mnie nie zniechêca do przyjazdu za rok.

Moja walka z mnichem niestety zakoñczy³a siê wystawieniemma³ego palca u prawej rêki(to tylko wygl±da³o jak z³amanie).
Podobno jak go sobie nastawia³em na oczach widzów to kilka osób opad³o z si³ i straci³o przytonmo¶æ.

Jednak uda³o wam sie mnie os³abiæ na biesiadzie i nie sprosta³em Kornikowi(któremu serdecznie gratuluje).
Ogólnie ¶wietna walka i mardercza dogrywka.Przegra³em tylko dwoma punktami!!A ju¿ by³em tak blisko.

Wiecie co? AGRESJAAAA!!!

Pozdrowienia dla Mnicha,Rugiewita,Halfgarda,Drzewa(Zbroz³a) i innych.

Za rok odbije nagrodê i trofeum pojedzie do £odzi.

Poza tym.Jaki jestem????
Wocio Wielki
Pozdrowienia dla Ciebie Reyki. Ta akcja z nastawianiem palca naprawde the be¶ciacka szczerba.gif
Gratuluje 2 miejsca, choæ sêdziowanie by³o conajmniej dziwne, nie mówie tu ¿e powiniene¶ wygraæ ale jawno¶ci w tym nie by³o za grosz tongue.gif

Pozdrawiam wszystkich oprócz Drzewa i Rudego bum.gif tongue.gif
Rugiewit
Hej.
W³a¶nie wróci³em do domu.
Piszê kilka s³ów tylko, bo szef nie da³ mi urlopu i jutro na rano do pracy zasuwam. angsad.gif

Pragnê gor±co podziêkowaæ wszystkim uczestnikom VI Biesiady Piastowskiej.
Mam nadziejê, ¿e wszyscy bawili siê dobrze.

Gratulacje dla ¦miechana z "Chrobrego" Gniezno za kr±g walki.
Wyczu³ mnie. Jak czy¶ci³em na lustro nagrodê - miecz, podszed³ do mnie i powiedzia³, ¿ebym siê nie mêczy³, bo sam sobie go wyczy¶ci.
No i wygra³ go. smile.gif

Gratulacje dla ca³ego Gniezna - dali radê w krêgach parami, trójkami etc... jak i w turnieju Capture the Flag.

Gratulacje dla Grodów Czerwieñskich - oprócz powy¿szych, znów dali radê z pie¶niami i w ogóle kocham Was ch³opaki. devil.gif

Gratulcje dla wszystkich dru¿yn, które nas nawiedzi³y. Dajecie radê. Dziêkujemy. Do zobaczenia za rok mam nadziejê. smile.gif

Dziêkujê oczywi¶cie, tak¿e ca³emu CETC.
Jedna Si³a, Jedno Bractwo, Jedno Imperium!!!

A z lepszych motywów Biesiady, d³ugo bêdê wspomina³ akcje ratownicze po zapaleniu siê s³omy roz³o¿onej dooko³a 2 ognisk rozpalonych do¶æ blisko namiotów.
Naprawdê, bogowie nam sprzyjaj± i zes³ali wiatr wiej±cy w dobrym kierunku, nie na obóz. bigsmile2.gif
Prawie zawa³u dosta³em jak zobaczy³em po¿ary. Ale go¶cie byli zadowoleni. W koñcu zar±bista nie trafiaj±ca siê co dzieñ atrakcja. devil.gif
(zreszt± jeszcze nie mówiê hop. W tym momencie gdy to piszê pal± siê jeszcze radosne ogniska, wiêc mo¿e jutro zastanê na Zawodziu kupkê popio³u zamiast namiotu. bigsmile2.gif )

Jeszcze raz dziêkujê wszystkim.

Pozdrawiam - Jaros³aw
Bartosz ze Zdunowa
witam!!!

od razu chcia³bym podziêkowaæ absolutnie WSZYSTKIM uczestnikom VI Biesiady Piastowskiej – to dziêki Wam by³a to dla mnie najlepsza Biesiada!!!
szczególnie dziêkujê wszystkim pó¼nym ekipom, które zdecydowa³y siê do Nas przyjechaæ, cudownie by³o siê wspólnie bawiæ! mam nadziejê ¿e za rok bêdzie Was wiêcej!!!
dziêki Miszy i Reykiemu za wspania³e pojedynki! jeszcze raz: Reyki, przepraszam za popsuty palec i zdemolowan± rêkawicê. jeszcze dokoñczymy tê walkê!!!
Fionn!!! cieszê siê ¿e przyjecha³e¶ stary, do nastêpnego!!!
wszystkim uczestnikom Capture the Flag dziêkujê za wspania³± zabawê i za¿art± walkê, mia³em "masê radochy" sêdziuj±c Wasze zmagania! S³awa dla dru¿yny “Chrobry” z Gniezna wraz z przyjació³mi – zwyciê¿yli po wyj±tkowo zaciêtym finale!!! chcia³bym tu te¿ podziêkowaæ ¶l±skim bractwom rycerskim: to na Turnieju na Zamku Czocha podpatrzy³em tê zabawê! ach, ponownie by³bym zapomnia³: wielkie podziêkowania dla halabardziarzy – sêdziów liniowych, bez których nie da³bym rady przeprowadziæ tej zabawy!!!
przy tej okazji dziêkujê te¿ drugiemu finali¶cie: Bractwu Grodów Czerwieñskich! Panie, Panowie ta ekipa powinna byæ przyk³adem dla wszystkich! Grodzianie potrafi± siê doskonale bawiæ, dostarczaj±c jednocze¶nie rozrywki innym! przedstawienia i pie¶ni da³y radê na maksa!!! moja ulubiona ekipa wczesno¶redniowieczna!!! S³awa, s³awa, po trzykroæ S£AWA!!!
pozdrowienia dla Wotawy, mi³o by³o poznaæ, szkoda ¿e po cywilnemu ;) mam nadziejê ¿e za rok zawitasz do Nas z Entante Cordiale w stroju!
pokorne dziêki dla sióstr i braci z CETC, zrobili¶my to! kocham Was!!!
przepraszam, je¶li pomin±³em jeszcze kogo¶, kto zas³ugiwa³ na wyró¿nienie, i tak wszyscy jeste¶cie wielcy!!!
przepraszamy, je¶li z czym¶ dali¶my cia³a, postaramy siê wyci±gn±æ wnioski i za rok zrobiæ jeszcze lepsz± Biesiadê!!!
koñczê, bo zaczyna mi wykrzykników na klawiaturze brakowaæ, a wiêc:
pozdrowienia i do zobaczenia za rok!!!
to pisa³em ja, Jarz±bek, znaczy siê Mnichu

ps. moje osobiste i specjalne podziêkowania dla Marcinka, mojego wiernego Towarzysza i Giermka ;)
Jaktor
Witam!
No i po Biesiadzie, my¶lê ¿e impreza ogólnie by³a udana.
Ze swojej strony przepraszam za potkniêcia organizacyjne, z roku na rok nabieramy doswiadczenia i myslê ¿e ka¿da nastêpna impreza bedzie lepsza. Za to co by³o z³e przepraszam.
A teraz tradycyjnie podziêkowania:

Rejkiemu i Kornikowi za piêkna walkê fina³ow± w turnieju. "Niech ¿yj± Tytani Miecza !!!"

Dru¿ynom wczesno i pó¼no¶redniowiecznym za wspania³± zabawê udowadniaj±ca ¿e mo¿na bawiæ siê we wspólnym gronie.

Kaliskim Wojom Grodziska Zawodzie za pomoc w scenie spalenia wodza.

Grodm Czerwieñskikm za zabawê przy wieczerzy.

Wojom z Gniezna, Poznania, Turku i innych wspania³ych miast.

A teraz z C.E.T.C.

Kaktusowi przede wszystkim za obskoczenie imprez towarzysz±cych (np. pó³torejgodzinna prelekcja o poezji ukraiñskiej),

Drzewu za wypalenie mi w twarz z hakownicy z odleg³o¶ci 2 metrów. Poczu³em sie jak bohater ostatniej akcji.

Mnichowi za przeprowadzane Turnieje w niedziele.

Rugiewitowi który dwoi³ siê i troi³ jako Namiestnik- Kwatermistrz i tylko czasem wpada³ w panikê smile.gif, a takze pomoc, olbrzymi± pomoc przed imprez±.

kSIÊCIU za turniej szachowy, przygotowania przed biesiadne i trzymanie morale.

Speediemu bez którego technicznej pomocy wiele rzeczy nie by³oby zrealizowanych.

Stasiowi i Bogusiowi którzy dzielnie sprawiali sie jako s³u¿ba transportowa (do czasu pierwszychmiodów )

Emerytom Bractwa ¯elazowi i Bomblowi za zabawê w ³apki i dy¿ur kuchenny.

Weteranowi Gerremu który wzi±³ udzia³ we wszystkichj walkach w których móg³ brac udzia³ , niezale¿nie od tego czy by³y wczesne czy pó¼ne.

Marcie, Ksiê¿nej, Ani i Kasi które dzielnie w obozie przygotowywa³y nam posi³ki.

Arturowi za pomoc we wszystrkich dzia³aniach które nadzorowa³em.

Jackowi, Marianowi paw³owi za nadzór nad turniejem ³uczniczym i oszczepniczym.

Kowalowi za wspieranie si³± swych miê¶ni mojej woli smile.gif

Mariuszowi za obfotografowanie wszystkiego co sie da³o smile.gif

Wszystkim tañcz±cym niewiastom i panom.

Ca³emu wspania³emu Krotoszynowi, Gostyniowi, Ko³u i KALISZOWI. Wszystkim tym którzy dali radê.

Przepraszam za tak± listê ale czasem trzeba podziekowaæ smile.gif

Pozdrawiam
Smok Migu¶
He he i ja tam bylem, w cywilu i pstrykalem, dam znac jak wrzuce fotki, nie predko ale wrzuce smile.gif Milosnicy lodow moga sie nie bac, nie bedzie ich fotek devil.gif Ale terrorystow zamieszcze, bo ubawili mnie setnie devil.gif Musze przyznac, ze dawno nie widzialem tak duzo, tak pieknych kobiet, co bedzie mozna zobaczyc na moich fotkach. Pozdrawiam i z pewnoscia bede zachecal turystow, by za rok Was nawiedzili bigsmile2.gif
Reyki
Mój palec wygl±da teraz jak wielki fioletowy serdelek.Ale nie boli a¿ tak bardzo.

Te¿ mam nadzieje ¿e skoñczymy nasza walkê(chyba wygrywa³em).

Zapomnia³em podziêkowaæ Rugiewitowi i Ksiêciowi za za³atwienie nam transportu na dworzec.

Zostane honorowym cz³onkiem C.E.T.C pod warunkiem ¿e powiecie mi co to znaczy. bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
_Olga
Witam!
Biesiada, biesiada i pobiesiadzie ... by³o ¶wietnie mam nadziejê, ¿e za rok bêdzie jeszcze lepiej ...
Wielkie podziêkowania dla B±belka i ¯elazka którzy dzielnie pomagali mi w kuchni...
Wielkie podziêkowania dla Ksiê¿nej za wspólne szycie namiotu ...
Wielkie podziêkowania dla Gosi za wspólne spo¿ywanie miodu ...
No i wszystkim innym te¿ bardzo dziêkujê za wspólny czas ....
Pozdrawiam
krazownik
Witam!
Mnie równie¿ nie zabrak³o na biesiadzie i muszê przyznaæ, ¿e impreza by³a przednia! smile.gif Szkoda, ¿e tylko jedna bitwa odby³a siê dla pó¼nych, ale i tak wysz³a ca³kiem ca³kiem. Klimat, jaki zosta³ stworzony tam na Zawodziu, to zas³uga nas wszystkich- uczestników! Ilo¶æ konkurencjii te¿ by³a zadowalaj±ca i na nagrody nie mo¿na by³o narzekaæ. ¯a³ujê, i¿ odjecha³em w niedzielê tak wcze¶nie, ale niestety musia³em dunno.gif . Dziêkujê równie¿ osobom, które mi towarzyszy³y w sobotni wieczór bigsmile2.gif bo bawi³em siê wtedy jak nigdy. CHWA£A Kornikowi za turniej, który wygra³ w dobrym stylu. CHWA£A Karolowi, który zaj±³ b. dobre II miejsce w turnieju oszczepniczym i wygra³ magiczny trunek smile.gif . PO TRZYKROÆ S£AWA organizatorom, którzy naprawdê musieli siê nalataæ, aby wszystko mia³o rêce i nogi, ¿eby podoba³o siê przyby³ym do Kalisza. Pozdrowienia dla C.E.T.C, ludzi z Ko³a, Ulfowi i wszystkich tych, których tutaj nie wymieni³em yes.gif . JEDNA SI£A, JEDNO BRACTWO, JEDNO IMPERIUM!!!!!
Setau
Dziêki Tadeusz, ¿e chocia¿ ty o nas nie zapomnia³e¶.
Skoro ju¿ s± podziêkowania to ja podziêkuje
- ca³ej mojej dru¿ynie za ¶wietn± zabawe, rze¼ w bitwie, krew i têgie picie.
- Naszym przyjacio³om z Grodów, Gniezna i Blotungi za wspólnie spêdzony czas itp. ;p
- C.E.T.C za zorganizowanie tego wszystkiego i przyjêcie nas. No i przede wszystkim za Capture The Flag czyli przyjemn± walke bigsmile2.gif
- Rugiewitowi za to, ¿e w krêgu 3 razy by³o po raz ;p I tak zemscilem siê w Capture The Flag.
no i ogólnie tym wszystkim, ktorych zapomnia³em.
Kornik
Witam!

Dziêki wszystkim za Biesiadê, by³o dobrze!!! Szczególne dziêki dla:
- C.E.T.C. z Kalosza (wszystkim bez wyj±tku) - za organizacjê Imrezy - by³o Git yes.gif
Ma³emu za zarz±dzanie tym ca³ym bajzlem (znam ten ból i rozumiem Ciê stary - da³e¶ radê) ovation.gif
Mnichowi i Mariuszowi za "knucie" przy ognisku pijacy.gif
Jaktorowi (i tak bêdziesz prezesem usmieszek_08.gif )
Marcie i ekipie gotuj±co - sma¿±cej, za ekstra ¿ar³o przy obozie i za to, ¿e nie zachla³a siê z Go¶k± na amen pat.gif
Parze Ksi±¿êcej (policzek podczas pasowania da³ radê szef.gif
Kaktusowi i Speediemu (bo zawsze wypada im podziêkowaæ) blinkie.gif
- Mojemu Krotoszyñskiemu oddzia³owi - dali¶cie radê, dyscyplina to dyscyplina (nastêpnym razem w CTF'ie bêdzie lepiej) maniac.gif
Geremu za walkê turniejow± (szacunek Stary) i za niedzieln± g³upawkê walka.gif
Karcerowi i Gizmowi za ekstra PIT STOP podczas turnieju (dali¶cie radê) bic.gif
Go¶ce za to, ¿e trzyma³a fason (bêdzie wiedzia³a o co chodzi szczerba.gif ) i by³a " przewa¿nie" wyrozumia³a usmieszek_05.gif
Karolowi, Sebolowi, Krzychusowi i Woodiemu za to, ¿e jak zwykle trzymali poziom (byle tak dalej) devil.gif
Kaperowi ( mad.gif ) usmieszek_11.gif
- Go¶ciom z zewn±trz:
Fionnowi i Reykiemu za hipermegaturbo zabawê i za ¶wietne walki podczas turnieju (AGRESJAAA rulez) respekt.gif (Fionn co do spicia mnie w sobotê przed fina³em - Mission Complete!!!) pijacy.gif
Joannitom (wszystkim), których w tym roku obrodzi³o jak ulêga³ek - dali¶cie radê i oby tak dalej tracker.gif
Dru¿ynie wczesno¶redniowiecznej z Turku (szczególnie Przemkowi z Kocyka - na turnieju postawi³ na mnie wszystko co mia³ tongue.gif , oraz Szoszonowi - on ju¿ wie za co blinkie.gif )
Grodom Czeriwñskim (jeste¶cie prawie tak porypani jak my tongue.gif )
£ukaszowi, fajnie, ¿e by³e¶ i mam nadziejê, ¿e kiedy¶ dane nam bêdzie siê zmierzyæ bum.gif
Kapeli "Buraky", za to, ¿e byli dla mnie wyrozumiali i cierpliwi usmieszek_02.gif oraz za fajny koncert.
Oraz wszystkim pozosta³ym, których obecno¶æ u¶wietni³a imprezê i da³a nam wszystkim super zabawê!

... szkoda, ¿e ju¿ koniec usmieszek_10.gif , ale...
ZA ROK BÊDZIE JESZCZE LEPIEJ!!!

Pozdrawiam!

P.S. Fionn, sorry za bark dunno.gif
Snorri
To by³± moja pierwsza "Biesiada" i jak¿e udana. Bawi³em siê cudownie (jak i ca³a, skromna reprezentacja Blotungi).
Pozdrowienia dla ludzi z Zawodzia za wszystko (a zw³aszcza za Capture the flag - za rok wygramy smile.gif, dla Piacha i jego dzieci (terroristen rulez ;), gratulacje dla ¦miecha za wygran±, dziêki i chwa³a organozatorom za ¶wietne ¿arcie i picie i ogólne pozdrowienia dla wszystkich, dziêki którym ¶wietnie siê bawi³em (jak i ca³a Blotunga).
S³awa wam wszystkim!
ps. Jak dla mnie to druga impreza (tu¿ po Wolinie) ;]
gery777
My¶leli¶cie ¿e jak mam dyslekcje to nic nienapisze ha mam was devil.gif !!!!!!!Po pierwsze to musze przyznac ze by³o nie¼le oczym ¶wiadcz± moje uda ( dziêks Kor za to ale moja wina!!!!!!! ) Reyki pragne zauwa¿yc ¿e, ja ruwnie¿ z Kornikiem przegra³em o 2 punkty co ruwnie¿ jest przegran±!!!!!!! ale przegra³em i sie z tym licze ( byle by Bóg da³ by walka by³a ³adna) szkoda ,¿e poprawno¶æ polityczna naszego Prezesa niepozwoli³a by fina³ zdominowa³ Krotoszyn!!!!!!! Pamiêtaj Tadek ¿e ja to rozumiem!!!!!!! i wsumie nie¿a³uje mad.gif !!!!!!!Dobra wracam do imprezy wielkie dzieki za TYMBARK postawiony mi przez ludzi z Poznania (powiedzieli ¿e to dlatego i¿ podoba im sie jak walcze, ja jegooooo devil.gif dunno.gif ) dziêkuje ruwnie¿ przyjacio³om z Wo³omina jeste¶cie zajefajni !!!!!!!Pozdrawiam przyjaciu³ z bractwa Kaliscy Wojowie Grodziska Zawodzie Zigurd (niewiem jak to sie pisze face4.gif sory sory sory) walczyæ z toba w szyku to prawdziwa przyjemno¶æ!!!!!!!Pozdrawiam wszystkich z którymi wzno¶i³em miecz do walki jak równie¿ tych naktórych go opuszcza³em!!!!!!! bum.gif Niema wiekszej przyjemno¶ci jak stoczyc dobr± walkê, pamiêtajcie raz Matka rodzi³a...
Pozdrawiam tesz pewn± panne! face4.gif
C.E.T.C. Dla was szczegulne podziêkowania za przyj¼ñ i Braterstwo jeste¶cie wspaniali jest was mnustwo piêknych dusz ¿e, wymieniæ nieda sie jusz!!!!!!!Moja dru¿yna z KROTOSZYNA jest naprawde Dobra i mam nadzieje ¿e to wiedz±!!!!!!!Jak naucze sie walczyc to za rok tesz bêde!!!!!!! king.gif bigsmile2.gif cool.gif Robie zak³adke C.T.F-a!!!!!!! crazy.gif
C.E.T.C. Ja je... ci co byli przy ognisku to wiedz± oco chodzi i oby sie spe³ni³o
woodi
C.E.T.C. ja jeb**!
Bawi³em siê super!! Nie mam zastrze¿eñ, choæ przez gor±c odpu¶ci³em sobie walke. Dziêki chopakom z Wo³omina i Bia³ej Podlaskiej, dziêki którym Zakon ¦w. Jana z Jerozolimy sa³ siê bardziej zauwa¿alny i lepiej s³yszany. Przepraszam zarazem wszystkich którym przeszkadza³y wystrza³y z hakownic. Dziêki te¿ w ogole wszystkim, za wszystko. C.E.T.C. - zapamiêtajcie - Jedna si³a, jedno bractwo, jedno imperium.
Bogumi³
Ludzie, cudownie by³o smile.gif

Dziêkujemy Rugiewitowi za piwo i miód; Turante za mo¿liwo¶æ pozwiedzania miasta i okolic Zawodzia, ca³ej Ole¶nicy za dotrzymanie towarzystwa przy ognisku oraz wspania³ej ekipie z Poznania która podrzuci³a nas na PKP w drodze powrotnej smile.gif

Naprawde, op³aca³o siê targaæ przez te pó³ Polski smile.gif

Stanis³aw Szal
Witam!!!

Biesiada naprawdê da³a rade. Wszystko by³o wypasione, a uczta naprawdê niez³a (niewiele pamiêtam, ale przynajmniej pocz±tek biesiadowania by³ wporz±dku).
Gratulacje zwyciêsc± wszystkich turnieji ale przedewszystkim dla Kornika, który dos³ownie wymiata³ swoich przeciwników. Moim zdaniem dogrywka by³a nie potrzebna i by³a chyba tylko po to, by nikt nie pos±dzi³ sedziów o stronniczo¶æ.
Chcia³em te¿ z³o¿yæ podziêkowania organizatorom Biesiady Piastowskiej, w szczególno¶ci prezesowi i namiestnikowi C.E.T.C. ale tak¿e wszytskim ludziom, którzy razem z nami przyczynili siê do tego, ¿e biesiada by³a naprawdê ¶wietn± imprez±.

Pozdrawiam wszystkich.
Reyki
No nie powiedzia³bym ¿e by³a niepotrzebna.Naprawdê du¿o ciosów wchodzi³o z jednej jak i z drugiej strony.
Kornik jest ode mnie wy¿szy i ³atwiej trafia³ mnie z góry co by³o bardziej widoczne.Ja natomiast atakowa³em po nogach na co sêdziowie ¿adko zwracaja uwagê.

To jest jasne ¿e jednoczesne ciosy sa trudne do zaliczenia i rycerz który trafi w g³owe ma zaliczony punkt a ten co bije po udach czêsto jest nie liczony.Powalcz kiedy¶ z przeciwnikiem o g³owe wy¿szym i zobaczymy jak ci pójdzie.

Wiem tylko ¿e bardzo mi siê podoba³a walka z Kornikiem i mam nadzieje ¿e nastêpnym razem sie odegram.

A po walce ze mna by³ strasznie zmêczony wiêc chyba by³em wymagajacym przeciwnikiem.I nie "wymiót³" mnie zbyt ³atwo.

Pozdrawiam.

Po³amany Reyki.
Bartosz ze Zdunowa
CYTAT(_starz_)
Gratulacje ... dla Kornika, który dos³ownie wymiata³ swoich przeciwników. Moim zdaniem dogrywka by³a nie potrzebna i by³a chyba tylko po to, by nikt nie pos±dzi³ sedziów o stronniczo¶æ.

trochê nie wypada wypisywaæ takich rzeczy. jest to podwa¿anie kompetencji sêdziów – skoro tak zadecydowali to trzeba im zaufaæ, w koñcu s± sêdziami. poza tym walka by³a naprawdê wyrównana i obaj zawodnicy siê przed ni± denerwowali. no i jest to odrobinê nieuprzejme wobec go¶cia, zw³aszcza jak siê samemu z nim nie walczy³o. Reyki jest trudnym przeciwnikiem (mia³em okazjê sprawdziæ) i dzielnie stawa³ z Kornikiem, dlatego szacunek respekt.gif dla obu!!!
tak Reyki, jeste¶...! icon_wink.gif
a tak w ogóle to nie gratulowa³em tu jeszcze ani Kornikowi, ani ¦miechanowi! S³awa Panowie!!!
pozdrawiam!!!

ps. zachowa³em siê jak ¶winia, bo zapomnia³em o Przemku z Turku, Piachu, ¦miechanie oraz reszcie ekipy z Gniezna - dziêki za pomoc, rozmowy, towarzystwo i w ogóle!!! Panowie pokazujecie, ¿e wczesne z pó¼nym nie zawsze musi siê gry¼æ, ¿e mo¿emy siê wszyscy wzajemnie szanowaæ! dziêki!!!

hañba, hañba: zapomnia³em podziêkowac Yarinowi za he³m , a Gery'emu za miecz na pojedynek z Reykim. przepraszam tracker.gif i dziêki Panowie!!!
ech, obawiam siê, ¿e jeszcze mi siê niejedno przypomni... icon_neutral.gif
Yarin
Biesiada da³a radê na maxa bigsmile2.gif
Wielkie dziêki zarówno ekipie z Kalisza za organizacjê jak równie¿ wszystkim go¶ciom (nie bêdê dziêkowa³ wszystkim po kolei, ¿eby kogo¶ nie pomin±æ).
Bawi³em siê ¶wietnie to zdecydowanie najlepsza z biesiad, jedzenie by³o wy¶mienite (mowa g³ównie o stole pod namiotami pat.gif ), a atmosfera bardzo mi³a - pozdrowienia dla wszystkich.

i jeszcze jedno - walka Reykiego z Kornikiem walka.gif by³a bardzo wyrównana, a dogrywka by³a potrzebna
krazownik
Szkoda tylko, ¿e nie uda³o siê mi i ch³opakom z Krotoszyna rozstawiæ naszego namiotu historycznego, który by u¶wietni³by tê imprezê face4.gif . Ale za rok to siê zmieni smile.gif
S³ugus Prezesa
Ja bêdê nieoryginalny i podziêkuje po prostu WSZYSTKIM (wiecie kim jeste¶cie)
Przytoczê za¶ parê kultowych cytatów z Biesiady (jak dla mnie)

Natalia(KWGZ) -PALI SIÊ, PALI!!!
Turystka do swego ma³ego dziecka -Patrz, patrz, jaki ³adny po¿ar zrobili!

Najlepsze bitewne im memoriam -Czosnek, ja jestem z tob±!!! On te¿ by³!!!

Narada sêdziowska (apropo dyskusji):
Sêdzia1 -Ile naliczy³e¶ Reykiemu?
S2 -4 definitywne, a ty?
S1 -5. A wy Kornikowi?
S3 -5.
S4 -4.
S1 -Czosnek, dogrywki im siê zachciewa!

Prezes -Kto poprowadzi turniej Hnehatafl? (mój b³ad je¶li pomyli³em co¶ w nazwie)
Halfgar (który usilnie twierdzi ¿e nie jest w CETC) - Ja, Tadziu, ja!!!

Po biesiadzie, sprzatanie:
Ja -Co jeszcze trzeba zrobiæ?
Marian -O, ju¿ niewiele, jeszcze tylko tu i tam, jakie¶ sto butelek...

Uczta, g³os z t³umu: Ale macie brzydk± tê hostessê od kurczaków!!! (a od 3 lat je roznoszê i jeszcze mnie nikt tak nie obrazi³ tongue.gif )

Dziecko turystki do mnie: -O, tata!

¦miechan (wieczorem, w odpowiedzi na skandy t³umu by zgasi³ sobie pochodniê g³eboko w czosnku):
-Nie jestem taki g³upi!!
biesiadnicy (weso³ym chórkiem) -JESTE¦, JESTE¦, JESTE¦!!!

I wiele innych...
Na koñcu specjalne podziêkowania dla KWGZ za miejsce w namiocie i dla wszystkich którzy bawili siê w "³aweczkê" wieczorem... a zw³aszcza szacuneczek dla Kiary i Jamajki (rrr... uwielbiam jak kobiety walcz±)
zbrozlo
Ja jego... ja jak zwykle jestem strasznie milczacy icon_wink.gif wiec dopiero teraz pisze...
Walka Reykiego z Kornikiem byla WIELKA ... devil.gif i dobrze ze byla dogrywka...wszyscy turysci sie nawas patrzeli co dalo nam chwile potrzebnego odpoczynku do... no niewazne do czego..
Pozatym chcialbym bardzo mocno podziekowac moim braciom Joanitom za wspomaganie mnie duchowo(prochowo) przy mojej nowej milosci.... mad.gif
Pozatym dziekuje niedzielnemu sloncu i ... bumtralala... za dodatkowe efekty specjalne czyli pozarki... notabene turysci czesciowo mysleli ze to element pokazu i bedzie jakas bitwa miedzy namiotami... szkoda ze sie zawiedli. tongue.gif
A tak na koniec dziekuje wszystkim ktorzy zaszczycili nas swoim przyjazdem i chociaz troche sie bawili razem z nami..
WSZYSCY JESTESMY WIELCY !!! WSZYSCY JESTESMY JEDNA SILA!!! WSZYSCY TWORZYMY JEDNO IMPERIUM!!! usmieszek_11.gif
Wotawa
Z punktu widzenia turysty:

1.
Podoba³o mi siê tempo prowadzenia turnieju rycerskiego. Szybko i sprawnie. Mia³em dobre porównanie z turniejem, na którym w zasadzie gadanie z rzadka by³o przerywane walk±, a i tak na koniec sêdziowie nie wiedzieli kto wygra³ icon_wink.gif. Tu by³o dla odbiorcy lepiej - szybko, jasno, ewentualne obsuwki szybko by³y wyrównywane.

2.
Spora liczba sanitariatów i to dobrej jako¶ci. Te¿ w porównaniu wypada dobrze. Mo¿e dacie radê z prysznicami na przysz³y rok?

3.
Przy wiêkszej ilo¶ci turystów i uczesników proponujê wprowadziæ jak±¶ organizacjê ruchu dla turystów. Póki co by³o OK, ale przy wiêkszej liczbie ludzi na tak ma³ym terenie mo¿e byæ problem.

4.
Fajna pa³atka w obozie dla uczesników, mo¿e poszerzyc ten pomys³,wstawiæ proste ³awy itd? Podkrêci³o by atmosferê.

5. By³o sympatycznie i luzacko.

6. Ku¶wir - brawo! Pozostali £odzianie - spoko, by³o OK.
gery777
CYTAT
Kornik jest ode mnie wy¿szy i ³atwiej trafia³ mnie z góry co by³o bardziej widoczne.Ja natomiast atakowa³em po nogach na co sêdziowie ¿adko zwracaja uwagê.

To jest jasne ¿e jednoczesne ciosy sa trudne do zaliczenia i rycerz który trafi w g³owe ma zaliczony punkt a ten co bije po udach czêsto jest nie liczony.Powalcz kiedy¶ z przeciwnikiem o g³owe wy¿szym i zobaczymy jak ci pójdzie.

Chcia³em podkre¶liæ ze je¶li chodzi o walke bum.gif z przeciwnikiem wy¿szym o g³owe, dwie ,trzy i wiêcej icon_mrgreen.gif to mogê sie uwa¿aæ za experta ( Kto mnie widzia³ to wie o co chodzi )Moge zaznaczyæ ¿e przynajmniej w opini innych ja daje radê( moja opinia jest troszke przeciwna bigsmile2.gif dunno.gif )!!!!!!! Musze zaznaczyæ ¿e sêdziowie widzieli ciosy padaj±ce na uda oczym ¶wiadczy moja walka z wa¶æ Kornikiem a moje uda s± dowodami ¿eczowymi w tej sprawie!A o bezstonno¶æ sêdzówi to jestem spokojny za¿ucanie im stronniczo¶ci jest ju¿ poprostu nietaktem, wogule turniej zrobilismy tak by dac wam (go¶ciom) szanse chociasz byc w finale oczym ¶wiaczy moje spotkanie w pó³finale z Kornikiem!Poprostu Krotoszyn musia³ sie sam eliminowac by niepos±dzono nas czyli C.E.T.C miêdzy innymi na takim forum o ustawianie turnieju pod swoich ludzi ( chyba obydwoje ju¿ sie znudzilismy walczyæ ze soba co nie Korniszonie? crazy.gif !!!!!!! ) Co oczywi¶cie nieznaczy ¿e jestem pewien wygranej z ka¿dym innym przeciwnikiem szczerba.gif!!!!!!! Pamietajcie ja wychodze by walczyc a nie by wygrywaæ wygrana przyjdzie w tedy gdy walka bêdzie tego godna z mojej strony !!!!!!! czego wam i sobie ¿ycze !!!!!!!! yes.gif Pragne przypomnieæ ¿e wychodz±c do turnieju by³em po bitwach dwóch czyli pu¼nej i wczesnej i ja niezas³aniam siê zmêczeniem materia³u!!!!!!! Poprostu Kornik w tym momêcie , sekundzie by³ lepszy ciesze siê tylko ze nie natyle by mnie zmasakrowaæ ale by³ natyle " ruwny " by by³o warte to obej¿enia!!!!!!! devil.gif Znaj±c siebie to nawet "gdybym by³ w finale to bym wyszedl wczesniej przed nim by walczyc z mojimi wczesnymi braæmi po mieczu i terz bym siê nie¿ali³!!!!!!!Kaper niemog³em cie pu¶ciæ samego bigsmile2.gif My¶le ze ogulnie to jest dobry "post" i nikogo nie ura¿e bo niemam tego na celu, celowniku!!!!!!!
Tadek czekam na pieeeeeeenkny sztylet za wygrany turniej w Krotoszynie!!!!!!! bigsmile2.gif
cool.gif icon_wink.gif icon_mrgreen.gif tja tja tja
To pisa³em ja szalona dyslektyczna SIÓDEMKA 7777777 pozrawiam was bracia i siostry z historycznego podwórka!!!!!!!StaroPolskim jo³ jo³ jo³ pa
Reyki
To ¿e moja walka z Kornikiem by³a bardzo równa to nie muszê mówiæ.A co powiecie na moj± wcze¶niejsz± walke z Joanit±?
Nie mówcie ¿e dali¶cie mi szance doj¶c do fina³u bo w to nie uwierze.

Faktem jest ¿e nie jestem jakis super wymiatacz ale mam spore do¶wiadczenie.I do walko podchodze ró¿nie(zale¿nie od przeciwnika).

Tego przesympatycznego Joannitê chcia³em zmasakrowaæ ¿eby pokazaæ jak siê walczy u nas w bractwie(prawie tego dokona³em)Nie ¿ywiê jakiej¶ nienawi¶ci do przeciwników ale w turnieju chodzi te¿ o odrobine walki psychologicznej.

Z Kornikiem mog³em walczyæ na dwa sposoby(agresywnie atakowac i przeæ do przodu,lub na dystans na wymiane),wybra³em niestety b³êdnie a to dlatego ¿e nie by³em pewien swojej kondycji(po ciê¿kiej nocy).

Walka z Mnichem by³a zupe³nie inna.Wyszli¶my dla zabawy.¯eby publika zobaczy³a cos innego(no i zobaczy³a bigsmile2.gif bum.gif bigsmile2.gif ).

Gery.Je¶li chodzi o waleczno¶æ to zaimponowa³es mi i chcia³bym sie spotkaæ z Tob± w walce.Poza tym ¶wietna postawa w walce z ....wiecie kim...
Nadawa³ by¶ sie do naszej "Agresywnej" ekipy.

Pozdrawiam.
Boles³aw
Witam. icon_cool.gif
Pragnê do³±czyæ siê do podziêkowañ, wymienianie wszystkich jest chyba ju¿ zbêdne (zrobili¶cie to ju¿), pozwole sobie jednak podziêkowaæ zwyciêzcy Pierwszego Turnieju Szachowego C.E.T.C. - £ukaszowi za sprawne wyeliminowanie w æwieræfinale pana z towarzystwa szachowo-warcabowego respekt.gif
oraz wszystkim, którzy mi pomogli w przygotowaniach i w trakcie Biesiady smile.gif

co to turnieju rycerskiego:
-sêdziów jest 4, po 1 z ka¿dej strony zawodnika (je¶li trafienia nie zauwa¿y jeden to napewno zrobi to drugi)
-sêdziowie licz± ciosy otrzymane a nie zadane (dok³adno¶æ liczenia trafieñ jest wtedy wiêksza)
-narada sêdziów nie jest publiczn± dyskusj± (i nie bêdzie nigdy inaczej)
(sorry ale tak jako¶ musia³em...)

a poza tym...
wróci³em z Zawodzia jako jeden z ostatnich i po krótce:
grodzisko nie sp³onê³o; kaszanke zjad³ pies pani obok ko¶ció³ka; kapusta kiszona jest u Mariusza; pasek znale¼li¶my (koszule jak±¶ te¿); wódki ju¿ nie moge; Gruby- nie wbijaj tak mocno ko³ków do namiotu bigsmile2.gif ; Komandos znów da³ rade; przysz³a biesiada w klimatach kubañskich a Ma³y jest synem Leszka hehehe.gif

w przysz³ym roku drogi kr±¿owniku Kalisz rozbije wam ten namiot cool.gif mad.gif
Rugiewit
Witam.

No w³a¶nie, co do mojego namiotu, to okaza³o siê, ¿e jest on wyj±tkowo dobrze osadzony.
To co bra³em za ko³ki boczne, okaza³o siê zaledwie po³ow± ko³ków bocznych - t± wystaj±c± nad ziemiê. crazy.gif
Gruby da³ radê z wbijaniem. bigsmile2.gif

Co do namiotu Krotoszyna, to wstyd i hañba.
Ksi±¿ê obieca³, ¿e za rok sam Wam to rozstawi, ¿eby pokazaæ, ¿e siê da.
Jakby ka¿dy z was trzyma³ przez ca³± Biesiadê p³ótno w jednym meijscu, toby sta³ bez tego szkieletu. bigsmile2.gif

Znale¼li¶my wczoraj podczas sprz±tania nastêpuj±ce przedmioty.

- Koszula bia³a.

- Filcowa czapeczka. Ma³a.

- Pasek skórzany.
Doniesiono mi, ¿e kto¶ z Grodów Czerwieñskich pyta³ o podobny pasek.

- Rêkawica kolcza

Je¶li kto¶ zgubi³ co¶ z tej listy, proszê o kontakt na priv, razem z opisaniem przedmiotu i y¶lemy to poczt±, b±d¼ te¿ podamy na jakiej¶ kolejnej imprezie.
Wszak sezon jeszcze w pe³ni.

Pozdrawiam - Jaros³aw
woodi
CYTAT
To ¿e moja walka z Kornikiem by³a bardzo równa to nie muszê mówiæ.A co powiecie na moj± wcze¶niejsz± walke z Joanit±?
Nie mówcie ¿e dali¶cie mi szance doj¶c do fina³u bo w to nie uwierze.

Reyki, Joannita nie by³ cz³onkiem C.E.T.C.. To by³ mój przyjaciel z Wo³omina. Zreszt± te¿ przystoi³ Ci w walce. I nikt nie torowa³ ci drogi do fina³u. Sam sobie go wywalczy³e¶. I chwa³a ci za to.
Miszowy
Pozdrawiam wszystkich!!!!!

Impreza tak mi siê podoba³a, ¿e a¿ postanowi³em siê zarejestrowaæ smile.gif

Mega pozdrowienia dla organizatorów i wszystkich tych, którzy pomogli mi w wystartowaniu do turnieju (Woodi'emu za naramienniki i na³okietniki p³ytowe i Ma³emu za nakolanniki yes.gif ) dziêki wam XIII-sto wieczniak móg³ pohasaæ szczerba.gif , szkoda tylko, ¿e te p³ytowe bajery za³o¿one na kolczugê robi± z cz³owieka nieruchliwego hoho³a dunno.gif .
Dziêki za milutkie pojedynki (Mnichu i Reyki)
Reyki za rok musimy sobiê zrobic dogrywkê, gdy obaj bêdziemy wypoczêci szczerba.gif

Totalne pozdrowienia dla wszystkich joanitów, oby¶my siê dalej rozmna¿ali przez p±czkowanie bigsmile2.gif .

I wreszcie pozdrowienia dla dla Chrobrych, dziêki, ¿e mnie zmusili¶cie do walki, przynajmniej wypoci³em te wszystkie kie³bachy bigsmile2.gif które ze¿ar³em na ¶niadanie bigsmile2.gif i swietnie siê bawi³em na CtF.

Je¶li kogo¶ pomin±³em, to niech mi wybaczy (to nie celowe).

Impreza ogólnie w deche-dychê yes.gif yes.gif yes.gif
S³awomir z Che³ma
Witam!!!
Wielkie podziêkowania dla organizatorów!!! S³awa wam king.gif !!!
Z roku na rok na biesiadzie bawimy siê coraz lepiej bigsmile2.gif,tak¿e w przysz³ym roku spodziewajcie siê przyjazdu jeszcze wiêkszej liczby Grodzian smile.gif !!!
Dziêki za pozytywny komentarz naszych wyg³ópów crazy.gif .

Ten pas to chyba nie nasz (ale popytam ch³opaków).

Ps.W przysz³ym roku Miszcz Marian powróci z nowymi technikami karate szczerba.gif !
kaper
S³awa!
Biesiada naprawdê sympatyczn± imprez± by³a, niezapomniany kr±g walki o sztabkê (na pohybel nie¶miertelnym
anger.gif , trzeba ich nauczyæ ¿e MUSZ¡ padaæ) pierwsza gra w hnyfnyftyflyf (mam na my¶li hnefatafl pó¼ni bracia bigsmile2.gif ), bitwy- hmh... pierwsza liga, no i specjalne podziêkowania dla wszystkich przyby³ych na zawodzie, organizatorów i KWGZ za ciep³e przyjêcie przy ognisku wspólne rozmowy itp.
P.S. "Jak wysoko wschodzi s³oñce? TAK WYSOKO"... bigsmile2.gif
pozdrowienia i do zobaczenia w przysz³ym roku
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.