Ech
d³ugo by pisaæ
ja dziêkujê wszystkim, a szczególnie Smokom
napracowali¶cie siê
szczególne ca³uski dla Jagody - nie wiem jak ty wytrzymywa³a¶ non stop w kuchni, ja po przygotowaniach do biesiady by³am kompletnie pad³a i wyczerpana :/ choæ po ok 2 godzinach wróci³am do ¿ycia i jeszcze trochê poimprezowa³a¶, no dziêki Zapa¶nik, ¿e jak zwykle da³e¶ siê zmusiæ do ¶piewania "Kunia" :D
no i dziêki dla Indarka z nowego awatara
jak wszyscy wiedz± pogoda... hmm...
mam nadziejê, ¿e w przysz³ym roku bêdzie lepsza...
a co do pytañ Smoczej "co zrobiæ, ¿eby w przysz³ym roku by³o jeszcze lepiej?" to po pierwsze - ³a¼nia ¶redniowieczna to by by³o co¶
po drugie koszulki tak jak na Chudowie
tylko, ¿eby tak jak tam by³y damskie :P (nie do¶æ, ¿e siê ma pami±tkê, to mo¿na siê po turnieju w ¶wierzuteñki ciuszek ubraæ)
poza tym warto by³o by postaraæ siê aby wszyscy, a przynajmniej wiêkszo¶æ turniejowiczów robi³a co¶: walczy³a, dawa³a pokazy rzemios³a, gotowa³a itp. tak, ¿eby siê du¿o dzia³o
(to uwaga tak¿e do turniejowiczów, ale mo¿e da³oby siê jako¶ wymagaæ od uczestników czynnego udzia³u wzamian za jedzenie, picie, muzykê, dobr± zabawê itp :P )
acha, i pamiêtajcie, nigdy nie pijcie niczego bez uwcze¶niejszego pow±chania - ja ju¿ drugi raz sie na tym naciê³am i zapi³am berbeluchê jakim¶ innym ¶wiñstwem :/ albo tym samym, nawet ciê¿ko powiedzieæ...
Napisa³abym wiêcej, ale mi siê nie chce :P zmêczona jestem praniem przez 2 dni ciuchów :P (tak to jest jak siê ma ich sporo, ale przynajniej mia³am co¶ suchego na zmianê)
Pozdrówka
Kori
PS Ja mam bardzo alternatywn± wizjê XIII, bo stwierdzi³am, ¿e zacznê nosiæ XIII ciuchy jak bêdê w ci±¿y
a na razie zostanê przy naszej wspania³ej koñcówce XII