Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Maj] IX Turniej Rycerski na Zamku w I³¿y -> 29.04-1.05
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Wilkomir
Witam!

Semko pisa³ ¿e has³o do rejestracji dostaniemy od dowódców hufców, a co je¶li dowódca sam go nie zna? shocked.gif

Pozdrawiam
Wasek
Witam

Dowódcy hufcóew znaj± has³a dostepu. Nie sa ³atwe i dla tego moga zapominaæ

Pozdrawiam
Wasek
claymor
jedzie kto¶ mozê w Warszawy w sobote rano i ma wolne miejsce w samochodzi , ewentualnie czy jedzie kto¶ w sobote rano z Dworca zachodniego ??
Skaras
CYTAT
sw.cebrzyk pojawi sie na ilzy i swiecil bedzie wszedego ducha i cialo...

Mam nadzieje, ¿e tym raem nie bêdzie w nim p³ywea³a kaszanka jak na Lipowcu, kiedy dosta³em go jako ostatni bigsmile2.gif

A I³¿a ju¿ za 5 dni smile.gif Do zobaczenia devil.gif
Ukasz Spode £ba
A ja jeszcze pasów nie dosta³em... zaczynam wpadaæ w histeriêêêê icon_cry.gif
Poza tym to ju¿ nie mogê siê doczekaæ crazy.gif

PS. tak w ogóle to co dzieje siê w pi±tek? Bo ja bêdê pierwszy raz i nie mam pojêcia. Przygotowania? Czas na gadaninê.. tak mi siê w³a¶nie zdaje icon_rolleyes.gif

Ach, i jeszcze jedno... na stronce grodu we Wrocku przeczyta³em, ¿e od 12 godziny 29 kwietnia, gra Stary Olsa a potem Jacek Kowalski... zd±¿± dojechaæ na 17 do I³¿y? bigsmile2.gif Nie wiem ile czasu siê jedzie
Pozdrawiam
Ukasz
Sylwia
Ju¿ by³a o tym mowa je¶li mnie pamiêæ nie myli, a je¶li nie, to zajrzyj na stronê turnieju, tam jest podany plan do¶æ szczegó³owy....

Pozdrawiam
Sylwia
Ukasz Spode £ba
Witam ponownie!

Sylwio, o czym by³a mowa albo by³o napisane na stronie turnieju? Hmmm.. o Olsach i Kowalskim, czy o pi±tku? W planie ramowym pi±tku nie ma, bo to przeddzieñ turnieju szczerba.gif

Pozdrawiam
Ukasz
Bart
Znaj±c rzeczywisto¶æ pi±tek przebiegnie pod znakiem integracji z dawno nie widzianymi znajomymi i nieznajomymi ;)

Zdrufko
Bartek
Wilkomir
Czo³em!

St.szer Micha³ Wilkomirski melduje ze misja zosta³a zakonczona pe³nym sukcesem i plakaty ju¿ wisz± na terenie miasta Radomia. bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Martyna
To ja dodam, i¿ I³¿a i okolice równie¿ PRAWIE obklejone, jednak nadal z Wilk± walczymy przeciw zdzieraczom plakatów... Na szczê¶cie zapasik mamy niez³y, wiêc nie narzekamy icon_wink.gif
Ukasz Spode £ba
Witam
Je¶li chodzi o rozwieszanie plakatów mia³em dzi¶ ma³e problemy z wieszaniem na s³upach og³oszeniowych, bo to w koñcu zabronione... face4.gif Mimo to placówki kulturalne, szko³y i ³askawe sklepy s± obklejone, jutro dokoñczê sprawê, bo nie wszêdzie by³em. crazy.gif

PS. fajnie, ¿e s± zaproszenia! bigsmile2.gif Tylko... czy nie mia³y byæ imienne? I co ja z nim mam teraz zrobiæ? Zachowaæ na pami±tkê na skrzynce mailowej? bum.gif
Pozdro
Ukasz
madrath
90 proc. Smoczej ju¿ w I³¿y i bez netu wiec w imieniu ogranizatorów wielkie dzieki za pomoc przy plakatowaniu!

Co do zaproszeñ, to wiem ¿e czê¶æ bêdzie pisemna ale generalnie na tych mailowych jak najbardziej nale¿y polegaæ - wszak po to by³a rejestracja, ¿eby¶my wiedzieli wszystko o ka¿dym uczestniku - z zaproszeniem czy bez devil.gif

Zapowiada siê ca³kiem niez³a imprezka, wiec do zobaczenia na I³¿eckim zamku.

Bo Bóg tak chce!
claymor
jako ¿e jade tam pierwszy raz to mo¿e mi kto¶powiedzieæ gdzie siê tam nocuje bo niestety nie dysponuje namiotem historycznym a nie wiem czy ma przytargaæ mroczne plastikowe iglo ze sob± ??
Jan Gradoñ
Nocleg jest w szkole.
Ukasz Spode £ba
Witam

Ale o tym to powiniene¶ wiedzieæ, je¶li wype³nia³e¶ formularz rejestracyjny, tudzie¿ kto¶ z Twojej grupy go uzupe³nia³. A w którym miejscu jest szko³a - nie mam zielonego pojêcia bigsmile2.gif Dowiem siê w pi±tek.

Pozdrawiam
Ukasz
Martyna
Trochê Smoczej ju¿ na zamku jest, robota wre, jednak¿e cierpimy na brak wolontariuszy... tongue.gif
Fiodor Bie³yj
he-he.. "miliony ludzi ¿yj± w b³ogiej nie¶wiadomo¶ci" ©agent Smith
Niez³a bêdzie "piaskownica"... devil.gif

nie wiecie, gdzie mo¿na co¶ przeczytac o turnieju? bigsmile2.gif clap.gif
Martyna
O turnieju to najwiêcej na http://www.turniej-ilza.pl
A tak w ogóle to nie bêdzie piaskownica tylko taki placyk zabaw dla dzieci i tam maluchy bêd± mog³y rozwijaæ swoje talenty artystyczne w postaci robienia i malowania tarcz i zbroi z tektury, bêdzie te¿ teatrzyk bigsmile2.gif
Fiodor Bie³yj
Martyno to bêdzie moja 3 I³¿± oud.gif wyczuj ironiê w moim poprzednim po¶cie jester.gif i zajrzyj pod podanego w nim linka icon_wink.gif bigsmile2.gif
Joanna
A jak siê zapatrujecie na pogodê jak± zapowiadaj± na weekend?

Bo jest nieciekawa - 9 stopni C i deszcz icon_sad.gif

Ale bêdziemy zaklinaæ deszcz jakby co icon_cool.gif

pozdrówka
Ukasz Spode £ba
Witam

W³a¶nie wiem o tej pogodzie ju¿ od jakiego¶ czasu... Najgorzej z tym deszczem, bo ch³odem a¿ tak bardzo siê nie martwiê. A nu¿ siê nie sprawdzi?
Nie wiem, jako¶ jak je¼dzi³em do I³¿y jako widz, to niemal zawsze pogda nie by³a ciekawa, nigdy chyba nie by³o tak ciep³o jak teraz...

Pozdrawiam
Ukasz
Indar
Zauwa¿y³em i¿ najlepsz± reklam± i³¿y s± opisy GG - ludzie albo odliczaj±, albo co¶ szyj±... :). Fenomen normalnie.
pok³ony
Indar
KhaToo
Nie znam warszawy, a nie chcê potem z tymi gratami jezdziæ po ca³ym mie¶cie. Czy dworzec PKS D.A Zachodni jest blisko PKP Zachodni?
Tatar
To moze byc post roku...
Jiesli adres tego dworca jest ,,Zachodnia", al.Jarozolimskie 144
To ja zdazylem przez 5 minut wyskaczyc z jedziacejo pociagu (jehal bardzo wolno ;) ) dobiegnoc do dworca popytac kilku liudzi gdzie autobus do Litwy. i wbiegnac do niego przed vyjazdem 10 sekund....
Wiec jiesli to naprawde te stacje - A ja jestem pewny na 99,9% ze ,,Zachodnia" to ta stacja s ktorej ja i wyskoczylem z pociagu z pomocza maszinisty (czy jak on tam nazywasie...) - BARDZO BLISKO.

Historia: moj pociag opoznialsie o 1 godzina - i mialem klopoty z dojazdem do "Zahopdnej" - on tam poprostu musial przejehac. Wiec tam cala historia byla s to moja podruza do Polski v 2005 roku smile.gif
Sorki za oftop

Serio.
Pozdrawiam.
Martyna
Fiodorze, dobrze wiem, o co Ci chodzi³o bigsmile2.gif Ja te¿ z chêci± bym sobie poczyta³a co¶ takiego... tongue.gif
I powiem jeszcze tylko tyle - módlmy siê o dobr± pododê... icon_neutral.gif
claymor
CYTAT(KhaToo)
Nie znam warszawy, a nie chcê potem z tymi gratami jezdziæ po ca³ym mie¶cie. Czy dworzec PKS D.A Zachodni jest blisko PKP Zachodni?

bardzo blsko a w³asciwie obok :D a kiedy bêdziesz jecha³ to mo¿e siê jako¶ ustawimy pisz na priv
mirek knight
Wasku my z ptakami nie przyjedziemy poniewaz sie pierz± i dopiero niedawno zniesli zakaz wyjmowania ptaszków z wolier, bardzo bysmy chcieli ale woleli bysmy w tym warznym dla ptaków czasie zostawic je w spokoju smile.gif napocz±tku martwi³ mnie sam zakaz i to by³o naj istotniejsze, a pozatym ptaki wymagaja ponownego ukrucenia ale to jest najmniejszy problem tak czy inaczej nie damy rady przyjechac z ptakami
p.s napewno bedzie ³adna pogoda smile.gif
a tak pozatym mino³ juz termin sk³adania zg³oszeniówek wiec nawet normalnie sie raczej nie za³apiemy
tak czy siak zycze mi³ej zabawy i³zeckim turnieju 2006 bigsmile2.gif
Pawe³
Witam
Mamy dwa wolne miejsca w busie. Je¿eli kto¶ z Trójmiasta nie ma transportu to zapraszam smile.gif
Wyje¿d¿amy w pi±tek ko³o po³udnia. koszt nie przekroczy 150 z³ w obie strony.
chêtnych proszê o szybki kontakt.
tel. 692-689-325
gg 7350955
Owen
Hej szukam równie¿ transportu.
Czy kto¶ w sobotê rano albo ko³o po³udnia, bêdzie z Warszawy lub przez ni± jecha³ do I³¿y. Nie mam baga¿y wiêc nie zajmujê du¿o miejsca smile.gif
Pozdrawiam
AdamS
dzisiaj czyli w piatek kolo 17-18 jade z wawy jak ktos sie chce zalapac to mam 1 wolne miejsce ....
KhaToo
Strasznie przepraszam, ale nie dam rady przyjechaæ. Buuuuu:(
Baron
Ja tak samo, nasz komandor wypad³ z akademika przez okno i skrêci³ sobie kostkê bum.gif jak siê o tym dowiedzia³em to pobieg³em do domu i po¶lizgn±³em siê na b³ocie i mam to samo szczerba.gif To siê nazywa pech. icon_cry.gif
Krzy¶ Znienacka
Witam

A ja wyglebi³em na rowerze, i dopiero wróci³em z wawy z operacji watroby icon_cry.gif tyle jezeli chodzi o moj udzial.
Mam rane cieta przez caly brzuch <jak po mieczu> plus dwie dziury <jak po strzalach> z boku co dyskwalifikuje mnie z turnieju tears.gif
Pozdrawiam cala ekipe ktora teraz pewnie swietnie bawi sie pod namiotami bez wzgledu na deszcz, do zobaczenia przy okazji innego turnieju <moze ciechanow...>
Gollum
ja bylem na ilzy na chwile turystycznie i widzialem jak konie "wpadaja w poslizg niczym zwykly samochod". szkoda ze nie dachowaly;)

fajnie bylo spotkac starych znajomych, ktorych pozdrawiam raz jeszcze i zycze wiecej slonca an nastepnej ilzy;)
Szymon Okrutny
witam

te¿ by³em turystycznie i z rodzin± w I³¿y.
Synom moim do gustu przypad³y kulinara, a mi miód trzyletni. crazy.gif
szkoda, ¿e nas pogoda przegoni³a.
na nastêpny rok muszê sobie uszyæ strój king.gif
Piotr
Dla mnie I³¿a staje siê drugim Grunwaldem - zje¿d¿a siê coraz wiêcej znajomych z ca³ej Polski. Obozowisko historyczne siê rozrasta. XIII prze¿ywa renesans (co widaæ po zaproszeniach na Ciechanów).
Niestety tak jak na grunwie i tutaj zaczynaj± siê pojawiaæ ludzie z "innymi wizjami stroju XIII wiecznego". Dra¿ni±ce jest te¿ ³a¿enie turystów w¶ród namiotów. Mam nadziejê, ¿e na nastêpnej imprezie warta zacznie lepiej dzia³aæ....

Pozdrawiam wszystkich i mam nadziejê, ¿e w przysz³ym roku znów siê spotkamy. Nasze fotki
Ezber
Nie mog±c byæ na I³¿y pilnie nadstawiam uszu na wszelkie nowinki. W³a¶nie dowiedzia³em siê, ¿e zawali³a siê scena. By³em na I³¿y w 2003 roku i nie przypominam sobie ¿adnej sceny, ani miejsca (i celu) w którym mo¿na by³oby j± postawiæ. Czy to jedna z informacji tego sortu jak ilo¶æ ofiar ¶miertelnych po Grunwaldzie? icon_wink.gif
Wilkomir
Witam!

Imprazka FULL WYPAS bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif , troche brzydka pogoda, ale za to zarcie przednie smile.gif
Dzieki Smocza za naprawde ¶wietny turniej!!!
Pozdrawiam wszystkich których znam i tych którzy mnie znaj± crazy.gif

Aha wrzuci³em na mój server troche fotek:
http://www.tkdami.net/~wilkomir/1.JPG
wystarczy zmienic cyferke w adresie od 1-31 icon_cool.gif
http://www.tkdami.net/~wilkomir/31.JPG

P.S. Przed chwil± dzwoni³em do kole¿anki która jeszcze jest na I³¿y, niestety z t± scen± to prawda, zawali³a siê , ale z tego co mi wiadomo to nikomu z uczestników turnieju nic siê nie sta³o.
claymor
Dopiero dotar³em do domu . Z t± scena to by³o tak .. ucierpia³ tylko ma³y ch³opiec i jaka¶ dziewczyna Dzieciak by³ w szoku i chyba mia³ z³aman± nogê a dziewczyna miala chyba co¶ rozciête . Ch³opca przewieziono do szpitala i inscenizacja odbywa³a siê dalej ca³a akcja ratunkowa trwa³a chyba troche ponad 30 min i potem wznowiono impreze . Imponuj±ce by³o to jak wszystko sprawnie przeprowadzono resztki scenu która pod ciê¿arem widzów z³ama³a siêna szkta³t litery V szybko odwalono a reszta uczestników utwo¿y³a szpaler ¿eby publika nie przeszkadzala w akcji
Mi¶ z Brochowa
Tak jest, scena siê z³o¿y³a w kuriozalny sposób - d¼wigary pêk³y wzd³u¿, czyli siê po prostu rozszczepi³y i ca³o¶æ zjecha³a powoli na ziemiê. Opatrzno¶æ Bo¿a, ¿e nikomu nic naprawdê siê nie sta³o.
Poza tym by³o ¶wietnie, co prawda pogoda nas troszkê po³echta³a tongue.gif i w sobotê nie by³o wiadomo czy turniej skoñczy sie planowo czy trzeba bêdzie zostaæ do odwo³ania crazy.gif
Doskona³a "Legenda", a¿ mi³o na Was popatrzeæ. Smoki, tak trzymaæ.
Towarzystwo jak zwykle znamienite, namilsza czê¶æ to pogaduszki przy ¿arciu - pozdrawiam ca³ego "Polskiego Proroka" zwanego te¿ "Lachowskim Roz....m" szczerba.gif oraz wszystkich rosyjskojêzycznych - здоровы братцы!!!
Kilka s³ów 'konstruktywnej' krytyki - templarskie sumo. Ja te¿ lubiê du¿o, ostro i blisko, ale wieszanie siê na szyi i zapasy w kolczugach to ju¿ przesada. Po prostu zaczynam siê baæ ludzi, których trzeba przewróciæ ¿eby uznali siê za pokonanych, a i samemu prawie mi kto¶ na Zamczysku ³eb ukrêci³ jak siê mi uwiesi³ ca³± mas± na g³owie. Panowie, przyhamujcie trochê. I³¿a i tak rz±dzi na XIII i bêdziemy tam nadal przyje¿d¿aæ (je¶li bêd± nas chcieli icon_wink.gif ) ale je¶li ma to wygl±daæ w tym stylu, to do walki ja osobi¶cie chodziæ nie bêdê.
I to na tyle, bu¼ki od Misiów dla Smoczej i Schabka w jego piêknej b³êkitnej tunisi icon_redface.gif
Lord_DaG
http://wiadomosci.onet.pl/1315362,11,item.html

^ ^ ^ ^

Nikomu nic siê nie sta³o ?! Scena pad³a, wszyscy bij± brawo, no ale " LUDZIE TAM S¡ DZIECI!!"... Potem dopiero panika i odgrzebywanie poszkodowanych spo¶ród desek... icon_sad.gif
Oswald
Witam,
Ju¿ w domku (szkoda, ¿e nie mog³em zostaæ d³u¿ej icon_cry.gif )
Có¿, ze scen± to faktycznie g³upio wysz³o, ale naprawdê respekt.gif i dziêki dla ca³ego rycerstwa za szybk± i sprawn± akcjê ratunkow±.

Mimo wszystko turniej by³ udany (no poza pogod± bum.gif ), i tu wielkie dziêki dla ekipy BBRu za udzielenie mi schronienia w namiocie, dziêki king2.gif

Podsumowuj±c, ¿arcie ¶wietne, towarzystwo jeszcze lepsze, czego¿ chcieæ wiêcej... (POGODY!!!!! - s³ychaæ g³os z oddali cool.gif )

A tak BTW to kto zwyciê¿y³ w turnieju ³uczniczym? (zreszt± najlepiej niech kto¶ poda zwyciêzców wszystkich turniejów i konkurencji)

Pozdrawiam, Tasi
Kruszyna /Wilki
cytujê: "Dra¿ni±ce jest te¿ ³a¿enie turystów w¶ród namiotów. Mam nadziejê, ¿e na nastêpnej imprezie warta zacznie lepiej dzia³aæ...." - to akurat nie zale¿a³o od wart, gdy¿ turystom obozowisko zosta³o udostêpnione "odgórnie". warty strzeg³y obozowiska przed turystami jedynie w nocy i o tej porze ¿adnego turysty miêdzy namiotami nie widzia³em. oczywi¶cie nie chwal±c siê mia³em w tym swój niewielki udzia³ icon_wink.gif

tak w ogóle to dziêkujê wszystkim za podgrzewanie atmosfery, dziêki czemu pomimo deszczów zap³onê³y ogniska

szczególnie pozdrawiam Bia³orusinki, wci±¿ pozostaj±c pod wra¿eniem ogniskowego recitalu pie¶ni dawnych, którym owe Panny nas uraczy³y
M¶ciwoj (wilki)
Witam!!!
Ogólnie impreza spoko, tylko pogoda kiepska ale to siê zdarza. Nie mamy na to wp³ywu... Fakt cywile nie do zniesienia, bezczelni i baznadziejni, a wczoraj wracaj±c do obozu siedzieli w najlepsze przy naszym obozowisku i robili sobie kie³baski i pili piwko, normalnie wyyyypasss anger.gif nic sobie z tego nie robi±c, straszna sprawa, Rycerstwo traktowane jak figurki woskowe, trudno dobrze siê bawiæ w takich warunkach, ( "...chod¼ stañ tutaj b±dziesz mia³ fajne zdjêcie..." koszmar!!!).
Po za tym naprawde fajnie i smoki pokaz konny, to by³o naprawde niez³e i tekst "Semko, niezwykle spokojny rycerz..." bigsmile2.gif
Pozdrawiam!!!
Marcvs Rebivs Cacaivs Asellio
Salve

CYTAT
Niestety tak jak na grunwie i tutaj zaczynaj± siê pojawiaæ ludzie z "innymi wizjami stroju XIII wiecznego".

hihi .. mam nadziejê ¿e nie chodzi o mnie
ja bylem tylko 13 wiecznym romantycznym rycerzem, odtwarzajacym sagi rzymskie bigsmile2.gif

W kazdym razie na imprezie bawilem sie bardzo bardzo.
Dziekuje organizatorom za moc pracy jaka wlozyli w ten turniej, i za uzyczona goscine.

Szkoda tylko ze tak niska samodyscypline maja wciaz uczestnicy, odnosnie papierosow, plastikow, siatek, puszek z piwem itd ... jeden odpuscza i pokazuje to innym, i reszta reaguje wowczas "jak wszyscy olewaja to co ja sie bede wyglupiac ?" ... i tak sie maszyna olewactwa nakreca .. i szkoda, tym bardziej ze po tylu latach wielu z nas posiada juz piekna ceramike, torby, torebki itd

Mile ze w koncu pojawili sie szpiedzy z niemiec i francji, daj bog wiecej ludzi z zachodu na przyszly rok.
Ilza ma szanse stac sie impreza nr 1 na ten okres historyczny w Europie, m.in z racji swojego polozenia miedzy wschodem a zachodem
Ukasz Spode £ba
Witam

I ju¿ w domu, przed momentem wypakowa³em siê.
Dziêkujê organizatorom za zorganizowanie imprezy, za ugoszczenie, zrobienie kramów, wielu ciekawych niespodzianek. Za rok przyjadê z w³asnym namiotem, bo niestety szko³a nie jest wygodna.
Dziêkujê za smaczne jad³o, za towarzystwo, piêkne walki, mi³± legendê, ¶wietne bitwy.
Dziêkujê Indarowi, ¿e mnie pozna³, chyba jako jedyny crazy.gif
Dziêkujê Tuni za wskazanie, gdzie s± moje pasy, i osobie (której notabene nie zapamiêta³em) która mi je przekaza³a
Dziêki wielkie wszystkim z którymi mia³em okazjê porozmawiaæ, poprzygl±daæ siê ciuchom..
I oddzielne podziêkowanie za sztuczne ognie!! Widzia³em, ¿e bêd±, ale nie a¿ tak wspania³e crazy.gif Piêknie, naprawdê godne podziwu. No i ten smok na koniec. Ch³opaki ze Smoczej musieli byæ naprawdê dumni, bo ja odczuwa³em tak specyficzny klimat wynioslo¶ci king.gif
Szkoda, ¿e Jacek Kowalski gra³ tylko w duecie, nie z wiêksz± liczb± osób, ale i tak ¶wietny to by³ wystêp, jego g³os jeszcze lepiej brzmi na ¿ywo icon_rolleyes.gif

Cieszê siê, ¿e przy wypadku ze scen± nic nikomu siê nie sta³o, sam z moj± Lub± sta³em w miejscu za³amania (taki ciê¿ki jestem? bum.gif ), szybko sprawdzi³em czy jest bezpieczna i nic jej nie jest i pomog³em odrzuciæ scenê do ty³u. Dziêki wszystkim za bardzo szybk± i sprawn± akcjê z zabezpieczeniem terenu, choæ by³em potem tak zalatany, ¿e bitki nie widzia³em.

Ze swojej strony przepraszam za "bucowate" zachowanie na ostatniej uczcie, skopa³ mi siê humor i w ogóle. To by³a pierwsza moja I³¿a, mia³em okazjê poznaæ wielu ludzi, napiæ siê z nimi, ale nic z tego nie wysz³o. teraz ¿a³ujê bardzo.

Jak bêdê mia³ foty zrzucone na kompa, wrzucê je na jaki¶ serwer.

Pozdrawiam

Ukasz
Ewelina
Dzieñ doberek!
Mam niestety podobne odczucia, co do turystów,jak przedmówcy.Zdaje sobie sprawê,¿e "wpisani" s± oni w program imprezy, bo p³ac± za bilety, ale ich nahalno¶æ przybiera na sile z ka¿dym rokiem.
Poza tym turniej ok. Piêkna by³a legenda o czarnoksiê¿niku, bardzo dobry pomys³ i ¶wietne aktorstwo smile.gif . Pogoda jak to pogoda jest zawsze, ale nie zawsze ³adna.
Dziêki Smokom za go¶cinê.
Serdecznie pozdrowienia dla Watchera i dziêkujemy za pokaz techniki robienia czapek wszelkiego rodzaju, i za pokazanie innych ciekawych rzeczy bigsmile2.gif
Swoim wspó³wygnañcom i wspó³pogorzelcom dziêkujê za to,¿e umieli¶my siê zjednoczyæ w naszym mi³ym namiociku i wcale nam nie by³o nudno.
Gosi-wielkie dziêki za podró¿ w te i z powrotem. Jeste¶ dobrym kierowc± (albo kierownic± icon_mrgreen.gif)
Do zobaczenia za rok. Paaaaaaaaaa
p.s. Pilnie potrzebujê namiarów na rzemie¶lnika z Bia³orusi wytwarzaj±cego garnki. Jeden, który kupili¶my zd±¿y³am,niestety rozbiæ, przed wej¶ciem do domku, st±d bardzo chcia³abym kupiæ nowy.Je¶li kto¶ mo¿e pomóc w namierzeniu mi owego przemi³ego cz³owieka, bêdê baaaardzo wdziêczna.
M¶ciwój
Co tu sie du¿o rozpisywac by³o super!!!!!! za rok Gwardia Saladyna opanuje I³¿ê blinkie.gif
Chcia³bym podziêkowaæ w swoim imieniu organizatorom oraz wszystkim uczestnikom za wspania³± zabawe i swietny klimat, szkoda ¿e pogoda troche niedopisa³a ale i tak nieby³o ¿le tongue.gif
Allah Akbar!!!
Skaras
Co tu do¿u mówiæ, by³o nie¼le. Czekam na fotki.

Dziêki dla Viski i kolegi z duetu ogniokrêtkowego
Dla Joanny za co³oksztaut
Dla Skrzypka i jego weso³ej bandy
I dla ca³ej reszty za wszystko.

Mo¿e co¶ jeszcze jutro napisze, bo jeszcze nie wytrze¼wia³em z wczorajszerj uczty bum.gif
Gunnila
Ja równie¿ ze swej strony chcia³am podziêkowaæ organizatorom za turniej - za szczegó³nie udany uwa¿am pomys³ wioski rzemie¶lniczej, gdzie mo¿na by³o popodgl±daæ i popodpytywaæ fachowców w trakcie zajêæ smile.gif Szkoda, ¿e nie mogli¶my zostaæ d³u¿ej i orozmawiaæ ze wszystkimi znajomymi angsad.gif
jeszcze pro¶ba - zaraz po po³udniu w niedzielê zgubi³am sakiewkê z komórkowcem.... Je¿eli kto¶ j± widzia³/znalaz³ prosze o pomoc heart.gif szkoda mi przede wszystkim listy kontaktów... angsad.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.