Witam
I ju¿ w domu, przed momentem wypakowa³em siê.
Dziêkujê organizatorom za zorganizowanie imprezy, za ugoszczenie, zrobienie kramów, wielu ciekawych niespodzianek. Za rok przyjadê z w³asnym namiotem, bo niestety szko³a nie jest wygodna.
Dziêkujê za smaczne jad³o, za towarzystwo, piêkne walki, mi³± legendê, ¶wietne bitwy.
Dziêkujê Indarowi, ¿e mnie pozna³, chyba jako jedyny
Dziêkujê Tuni za wskazanie, gdzie s± moje pasy, i osobie (której notabene nie zapamiêta³em) która mi je przekaza³a
Dziêki wielkie wszystkim z którymi mia³em okazjê porozmawiaæ, poprzygl±daæ siê ciuchom..
I oddzielne podziêkowanie za sztuczne ognie!! Widzia³em, ¿e bêd±, ale nie a¿ tak wspania³e
Piêknie, naprawdê godne podziwu. No i ten smok na koniec. Ch³opaki ze Smoczej musieli byæ naprawdê dumni, bo ja odczuwa³em tak specyficzny klimat wynioslo¶ci
Szkoda, ¿e Jacek Kowalski gra³ tylko w duecie, nie z wiêksz± liczb± osób, ale i tak ¶wietny to by³ wystêp, jego g³os jeszcze lepiej brzmi na ¿ywo
Cieszê siê, ¿e przy wypadku ze scen± nic nikomu siê nie sta³o, sam z moj± Lub± sta³em w miejscu za³amania (taki ciê¿ki jestem?
), szybko sprawdzi³em czy jest bezpieczna i nic jej nie jest i pomog³em odrzuciæ scenê do ty³u. Dziêki wszystkim za bardzo szybk± i sprawn± akcjê z zabezpieczeniem terenu, choæ by³em potem tak zalatany, ¿e bitki nie widzia³em.
Ze swojej strony przepraszam za "bucowate" zachowanie na ostatniej uczcie, skopa³ mi siê humor i w ogóle. To by³a pierwsza moja I³¿a, mia³em okazjê poznaæ wielu ludzi, napiæ siê z nimi, ale nic z tego nie wysz³o. teraz ¿a³ujê bardzo.
Jak bêdê mia³ foty zrzucone na kompa, wrzucê je na jaki¶ serwer.
Pozdrawiam
Ukasz