Witam!!!
Peany na cze¶æ SMOKÓW - zas³u¿one!!
W chwili na oddech chcia³bym bardzo podziêkowaæ za wyborn± zabawê na tym coraz lepszym turnieju! Szczere gratulacje dla Smoków za ogarnianie wszystkiego jak nale¿y....zw³aszcza, ¿e ich podej¶cie ¶wietnie zgadza siê z moim w³asnym - po co spiny i zbêdne nerwy skoro mo¿na wszystko "na spokojnie"!!...¯a³ujê tylko, ¿e siê okaza³o, i¿ nagle wybi³a TA godzina i musieli¶my siê szybko zbieraæ i zapewne nie zd±¿y³em po¿egnaæ siê ze wszystkimi tak jak bym chcia³, zw³aszcza je¶li chodzi o organizatorów - mam nadziejê, ¿e nie zosta³o mi to poczytane za z³± wolê, wiêc tu mocne moje - POZDRAWIAM!!!
Z roku na rok daje siê zauwa¿yc w atmosferze turnieju interesuj±c± i ciesz±c± mnie tendencje - coraz wiêkszy lajt w podejsciu ludzi wzglêdem siebie. Dziêki temu ca³y turniej mozna wspominaæ bardzo mi³o i bez wiêkszych zadra¿nieñ.
Mam nadziejê, ¿e poranieni podczas turnieju szybko wróc± do zdrowia, zw³aszcza Dominik, który mia³ tak nieszczê¶liwy wypadek z wizur±.
Gratulacje dla syna Dentysty w 1v1- jak ju¿ mówi³em - cieszê siê, ¿e dojrza³ do prawdziwego zwyciêstwa - na tym turnieju w pe³ni na nie zas³u¿y³ nie tylko pod wzglêdem umiejêtno¶ci, ale i postawy. ( hehe- szkoda, ¿e mi ³apa w finale odmówi³a pos³uszeñstwa, ale jeszcze sie odegram;) )
Graty dla S³awka w zwyciêstwie w technicznym - mam nadziejê, ¿e bêde móg³ wystapiæ w nastepnej edycji:)..i w ogóle - gratulacje dla zwyciêzców w ka¿dej z konkurencji!!
Hufiec Ma³opolski, który - jak Bóg da ( lub organizatorzy) bêdzie w przysz³ym roku mia³ bardziej adekwatn± historycznie nazwê, pokaza³, ¿e z nie ma ¿artów ...i nasi ch³opcy g³adko¶æ obliczy ³±cz± ze skuteczno¶cia na polu walki - chwa³a za wygrane w buhurcie i procentowo najlicznieszy udzia³ w fina³ach bojowego!!!!!!
Dziêkujê wszystkim dowódcom grup wchodz±cych w sk³ad HM za wspó³pracê i ¶wietn± atmosferê. O uwagi techniczne proszê na priv - w my¶l rozwoju oczywi¶cie, aby unikn±æ w przysz³o¶ci ewentualnych b³êdów lub zmienic cos dla dobra ogó³u. Myslê jednak, ¿e nie by³em chyba uci±¿liwy w wymaganiach itp - i ci, którzy sie z nami bawili- zrobi± to równie¿ za rok - dziêkujê jeszcze raz!
Szczególne podziêkowania mojemu bratu w idei Banditowi, który to tak naprawdê realizowa³ najwazniejsze zadania dowódcy hufca, gdy tymczasem ja tylko reprezentowa³em, bo juz roboty jako takiej nie by³o
Na koniec chcia³bym przeprosiæ za zamieszanie podczas bitwy sobotniej - chlercia, nie wiedzia³em, ¿e kultura bitwy posz³a juz tak daleko - wystartowa³em bez tarczy z mieczem i chor±gwi±- rzuca³em siê na zakonnych braci i prowokowa³em - ¿aden ku mojemu zdziwieniu nie wykorzysta³ sytuacji, a móg³ - za to chwa³a!! I w ogóle widok Templariuszy przechodz±cych na strone kolorowych dla wyrównania szans - ch³opaki----naprawdê siê wzruszy³em. Bratu Marianowi - uk³on!
Ogólnie - by³o super znów sie dobrze bawiæ wsród znajomych i przyjació³!!!
....wiêcej grzechów nie pamietam...jak sobie co¶ przypomnê, wrócê do kiosku i wygarne lub po prostu napiszê..