Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Sierpieñ] V Turniej Rycerski w Liwie -> 20-21.08.05
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Seba Liw
Czo³em

Broda w takim razie mamy pogode na bank bo ju¿ jestem ogolony, Wi¶nia jak mnie wczoraj zobaczy³ powiedzia³ ¿e od razu o piêæ lat m³odziej wygl±dam bigsmile2.gif .

Mieszko nic nie wiem o takim go¶ciu byæ mo¿e jest to w³a¶nie tem facet do, którego poda³em link. Na pewno bêdê mia³ jeszcze zdjêcia od jakiej¶ dziewczyny. Dam znaæ.

Pozdrawiam
Piotr £uniewski
Witam!

A ja mam pytanie odno¶nie telewizji. Na turnieju go¶ci³a ekipa z regionalnej trójki.
Poniewa¿ dok³adnie z ka¿dej strony nas sfilmowa³a ,atakuj±c kamer± i mikrofonem w najmniej spodziewanych momentach, skoro znios³em z cierpliwo¶ci± i zrozumieniem ( parê osób siê tym w koñcu zniecierpliwi³o i o ma³o ich nie trafi³ szlag anger.gif a jedna ju¿ nawet chcia³a ich moro.gif ) wszystkie uwagi i wybrzydzanie na temat: tu nie bêdziemy filmowaæ, bo tu jest nie do przyjêcia, nie tañczcie tu bo jest nie do przyjêcia, ustawcie siê tak a tak, pod takim a takim k±tem, w takiej a takiej odleg³o¶ci itd. rant.gif ...jestem ciekaw efektu ( zw³aszcza po tym jak zosta³em przydybany razem z Puent± kamer± i zmuszony do przyjêcia roli uczonego mêdrca read.gif , wielkiego znawcy tanców dawnych, HE HE HE ! ).

Czy wiêc kto¶ wie co¶ o tym, kiedy reporta¿ z turnieju siê uka¿e a je¶li ju¿ siê ukaza³ to czy jest do niego jaki¶ dostêp?

Pozdrawiam!
Mo¶ka
CYTAT(Mieszko)
Po obozie chodzi³ pan i robi³ zdiêcia jak twierdzi³ dla organizatorów.

Ja te¿ bym je chcia³a!!!!!!!!!!Mieszko,Tam jest to nasze zdjêcie,jaksiedzimy przy piwku,a ja szyje(jak¿e pe³na po¶wiêcenia)gacie ja¶ka(mia³y ca¶ br±zowego na ty³ku,wierzy³am,¿e to ziemia,heheheheh szczerba.gif ).JA JE CHCE!!!!!! blinkie.gif

Saszka,poka¿ klasê i nie wypowiadaj siê o waszych sporach....To naprawdê nie jest ju¿ sprawa ogó³u....A Liw uwielbiam za to,¿e jedyn± histori±,jak± musia³am przytaczaæ z Grunwaldu,to historia genezy "MIKSUJ KIJA" i innych miksowañ z tym zwrotem zwi±zanych...hehhehe bum.gif

pozdrawiam,
Mo¶ka,Excalibur.

PS.Czy kto¶ by³by tak dobry i wyja¶ni³ mi o co chodzi ze skrótem D.N.O.???Bo chyba by³am zbyt zmiksowana,¿eby na miejscu ogarn±æ o co z tym chodzi......

PS2.Znalaz³ siê mój ³uk!!!!!!!!Victory!!!!!!!! king2.gif
Agata Witkowska
Abdul - to nie by³a regionalna trójka tylko (na 100 %) telewizja ogólna, bo moi rodzice mnie widzieli - tylko nie wiem czy w "Faktach" TVN czy w " Wiadomosciach", nie pamiêtam. Az sama sie zdziwi³am, ale ja swojej rodzinie wierzê. smile.gif
Mo¶ka - mi te¿ opowiada³a¶ o Miksuj Kija smile.gif Dobre!
Piotr £uniewski
Witam!

Cytat:

" Abdul - to nie by³a regionalna trójka tylko (na 100 %) telewizja ogólna..."

Hmm...
Ale znak TV 3 sam widzialem na ich sprzêcie, nie tylko ja zreszt± wiêc przywidzieæ to mi siê nie mog³o i otrzyma³em od nich informacjê ¿e reporta¿ bêdzie w kurierze tylko : " my nie wiemy, kiedy "

Jak wiêc jest z tym reporta¿em? Gdzie go mozna dorwaæ?

Pozdrawiam!
Fisher
ja dorwalem fragment o ktorym chyba mowisz, kiedy wejdziesz na strone tvp.pl musisz wejsc na dzial telewizji regionalnej a dokladniej na mazowsze tam znajdujesz kurier mazowiecki (po prawej) i wchodzisz do archiwum, nie pamietam daty ale chyba to byl kurier w niedziele czyli drugi dzien turnieju albo w poniedzialek godziny tez nie pamietam smile.gif powodzenia w szukaniu
Broda
dunno.gif

Witam
Artur doSaszy napisal "uzbrajam i szkole ludzi"
Zaloga Obronna Kasztelu Lukow w Liwie otrzymala EKSTRA prezent od BRE
Artur jeszcze raz dziekujemy
Zastanawiamy sie dlaczego my dunno.gif dunno.gif dunno.gif dunno.gif dunno.gif dunno.gif dunno.gif dunno.gif
Broda devil.gif anger.gif devil.gif anger.gif
Broda
Witam
Seba jezeli nie bedziesz mial zarostu to moze poswiecisz swoja glowe i ogolisz sie na lyso jezeli przyjedzie mniej osub niz w tym roku
Czy podejmujesz to wyzwanie
Broda devil.gif anger.gif devil.gif anger.gif devil.gif anger.gif
LuCK
znalazlem:
http://tvp.pl/video/2005/08/22/46555/film.asf
kronika tvp3 z 22 sierpnia.
Ale ¿e jest to asf i nie za bardzo da siê to przewijaæ to przekompresowa³em do avika (xvid), i wyci±³em sam reporta¿ z Liwia, czyli to co najwa¿niejsze.
Teraz trwa 1:53 min., zajmuje 13MB a ¶ci±gn±æ mo¿na tylko przez sieæ ed2k:

ed2k://|file|kronika.tvp3-22.08.2005-LIW.avi|13713408|55296B504397F1C7AA6527E41A25CCC0|h=UZSQA33SCTMDO4PMBTHRGXBTRG53
L6JR|/
Seba Liw
Witam

Broda, ja mam cztery w³oski na mojej biednej g³ówce, a ty mi rzucasz takie wyzwanie. bigsmile2.gif Trudno, muszê pokazaæ plecy w tym starciu, ¿al mi moich ostatnich kêdziorków na ³epetynce. Proponujê w³osy z pod pachy i mo¿emy ponegocjowaæ jeszcze o kilku miejscach np. ass.gif . bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif

Pozdrawiam

ps. Mam film z bitwy i bohurtu plus nagranie z wiadomo¶ci z jedynki i tvp3.
LuCK
w³a¶nie wiadomo¶ci, zapomnia³em sobie smile.gif ju¿ szukam na stronie...
a jak mo¿na po³o¿yæ ³apkê na filmie z bitwy?
Seba Liw
S³uchajcie wszystko mam na VHS-ie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Broda
Witam
Seba czysbs mial obawy ze przyszloroczny turniej bedzie gorszy nie odwracaj sie plecami
staniesz na wysokosci i to ja znowu strace polowe BRODY
Broda devil.gif anger.gif devil.gif anger.gif devil.gif anger.gif devil.gif
Seba Liw
Wiesz ¿e stanê na g³owie aby by³o jeszcze lepiej ni¿ w tym roku ale czarowanie pogody pozostawiê chyba fachowcom czyli Twojej brodzie bigsmile2.gif .

Pozdrawiam
S³awek zTarnowa
Witam!!

Sebastian powiedzia³:

Nowy link ze zdjêciami super jako¶æ (a na zdjêciach znów Tarnów, czy Oni byli organizatorami tej imprezy? bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif )

heh--my bardzo, bardzo przepraszamy bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif szczerba.gif szczerba.gif szczerba.gif ... obiecujemy, ¿e za rok po po³udniu bedziemy siedzieæ w namiotach i nie wysciubiemy nosa.....chyba, ¿e po zmroku jak nietoperze tongue.gif
og³aszamy niniejszym ¿e to jednak Liw by³ organizatorem turnieju, ale my tez dziêkujemy raz jeszcze wszystkim za przybycie:>:>:>:>:>
S³awek zTarnowa
I jeszcze raz powiem: bigsmile2.gif bigsmile2.gif szczerba.gif smile.gif bum.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
LuCK
fakt s³awku, gdzie nie spojrzeæ sami pomarañczowo-czerwoni bigsmile2.gif
znalaz³em te¿ wiadomo¶ci z 21.07 i tez wy! plus s³ynne "rycerz ze swoj± kopi±" smile.gif
Seba Liw
Witam

S³awek, jak przyjd± z kamer± z noktowizorem to i tak znów Wy bêdziecie w obiektywie nic tu noc nie pomorze bigsmile2.gif bigsmile2.gif Wymy¶li³em ¿e najbardziej rozs±dn± rzecz± bêdzie aby¶my przyjeli Wasze barwy bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif i wtedy dopiero bêdzie czad szczerba.gif

Pozdrawiam

ps.Gostek z telewizji siê odezwa³?
Seba Liw
Hm.., te pomorze to oczywi¶cie nad morzem smile.gif smile.gif
LuCK
wyciê³em tak jak poprzednio relacjê z Liwia z wiadomo¶ci tvp1 21.08 o 19:30.
kodek xvid, d¼wiêk mp3
trwa 2:10, zajmuje 15,2MB

ed2k://|file|wiadomosci.tvp1-21.08.2005-LIW.avi|15935488|AD200C9EF3006FF76B57B8E3FE4A66DE|h=W27DFDLOWWOHPEBDI6C5FRC73J5M
EIO2|/
Avlvs Pontivs Tavrvs
Niema sprawy,Sebek!!!!!!
usuwam moje posty......
Zocha D.N.O oznacza to Dzialdowo ,Nidzica i Olsztyn bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Mo¶ka
Jo,dziêki Saszka....Czujê siê teraz taka o¶wiecona.... bum.gif
Seba Liw
Jak mówi± nasi ludzie ,kochamy Wszystkich.

ps. Bez podzia³u na senat i sejm.

ps Pytanie,po co n am Senat???????????????????????????????????
vilandra
Seba w ramach podziêkowania za pomoc chcesz mo¿e mój gips?? mo¿e zrobisz jakie¶ muzeum osobliwo¶ci poturniejowych, ewentualnie mogê jeszcze zaoferowaæ zdjêcie rentgenowskie devil.gif gips w³a¶nie mi ¶ciagnêli, ale jeszcze sobie przez miesi±c posiedzê w domu... tego turnieju nie zapomnê do koñca ¿ycia bigsmile2.gif pozdrawiam gor±co wszystkich moich ratowników usmieszek_03.gif
Jajosz
Mo¶ka, czuje siê w obowi±zku uzupe³niæ wyjasnienie Saszki (pozdrówka notabene) co do skrótu D.N.O, otóz s± to inicja³y 3 miast z których pochodz± zaprzyja¼nione dru¿yny KRZY¯ACKIE, a ¿e czêsto je¼dzimy wspólnie to i taki kryptonim przyjelismy, ktory jakby nie by³o w pewien sposób nas charakteryzuje ;) (nie myliæ z D.N.A choæ i w tedy wszystko siê zgadza bo Dzia³dowo Nidzica i Alensztajn (= Olsztyn po niemiecku)
Indianin
w³a¶nie na telewizji regionalnej lecia³ program po¶wiêcony imprezie smile.gif Niestety trafi³em na niego tylko przypadkiem skacz±c po kana³ach icon_sad.gif
Utta
Przypominam siê skromnie: nie dsta³am jeszcze dyplomu za wygran± w konkursie strojów. Owca tez nie. A mia³y¶my dostaæ poczt±. Owca, je¶li to czytasz to przeslij Liwiakom swój adres.

Pozdrawiam
Ola M.
Utta
Dziêki, dziêki, dziêki. Dosta³am. Na ¶cianie sobie powieszê smile.gif (jak wrócê)

Owca, dla Ciebie te¿ mam dyplom, ale wyje¿d¿am wiêc zostawiam go u kole¿anki mojej (Gosi), pewnie te¿ j± znasz. Wy¶lij jej maila z adresem do Ciebie na adres lukrowany_bazylisze@op.pl

jeszcze raz dziêki,
Ola
Seba Liw
Witam
Ooooooooo....jak mi³o co¶ napisaæ na naszym temacie po tak d³ugim czasie. Cieszê siê ¿e dyplomy dosz³y i jeszcze raz przepraszam za zw³okê, moja wina. Mam nadziejê ¿e podobaj± siê Wam dyplomy, mo¿e za rok uda nam siê wymy¶leæ co¶ jeszcze fajniejszego- kto wie?. No có¿ to wszystko.
Pozdrawiam wszystkich naszych znajomych.

ps. Jest dobra wiadomo¶æ, by³ konserwator i nie przyczepi³ siê do bramy, która zosta³a z obozowiska. Czadzik!!!!!
Utta
Pier¶cienie by³y ¶wietnym pomys³em. Niektórzy znajomi nawet mieli wizjê zebrania dziewiêciu:)
Broda
Witam
Seba masz prawo skrucic mnie o glowe a nie o BRODE
Przepraszam
Broda
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.