Turniej by³, co tu du¿o mówiæ,¶wietny!To ju¿ drugi mój Liw i naprawdê nie mogê wyj¶æ z podziwu.Atmosfera naprawdê wspania³a,du¿o siê dzia³o-walki,konkursy,zabawa.G³odna i zbytnio trze¼wa nie chodzi³am
Sk³adka 10z³ to nie duzo,da siê prze¿yæ.Kolejki by³y problemem,ale trudno unikn±æ przy tak du¿ej imprazie.
My¶lê,¿e dobr± inicjatyw± by³oby ustawienie snopków siana za tarczami-strza³y nie bêd± siê ³amaæ o mur,a siana i tak by³o dostatek...
No i warty z ty³u obozu by siê przyda³y,to tury¶ci by nie wchodzili.Natomiast identyfikatory uwa¿am za zbêdne,nie mo¿na daæ siê zwariowaæ...Dobra warta by wystarczy³a.
Chcia³am podziêkowaæ organizatorom za to wszystko,wiem ze kosztowa³o was to wiele wysi³u,ale naprawdê jestem zachwycona turniejem....Oby tak dalej!
Ogromny szacun dla Wi¶n(i potem innych ch³opaków)i i jego jak¿e ognistego temperamentu.Busz napewno odro¶nie,ja³owa kraina nie trwa wiecznie....
Ceremonia ukarania kruliczka z jego zapewne ogromne przewinienia,szczegulnie nabicie na pal i cebulowanie, by³y genialne.Brawo pomys³odawcom.....
Roberciku,wierz mie,¿e nie wiem jak poradzi³abym sobie bez ciebie i twojego ceberka.MOKRE GIEZ£O-PARTY RULEZZ...
Olu i Stasiu-wasza wiedza o strojach jest ogromna,nie liczcie na to,¿e zaznacie spokoju,bêdê was mêczuæ ;)
Pa³ka podziwiam ciê za to ¿e ledwo trzymaj±c siê na nogach tak wymiata³e¶ tymi kulomiotkami.....
A teraz ogromna pro¶ba:
ZGUBI£AM £UK!BISOK,PROSTY Z LEKKIM REFLEKSEM,19KG NACI¡GU,MAJDAN DWUKOLOROWY,CIÊCIWA PRZYMOCOWANA NIEBIESK¡ GUMK¡.JE¯ELI KTO¦ GO ZNAJDZIE,LUB SIÊ NIM TYMCZASOWO ZAOPIEKOWA£ MY¦L¡C,¯E JEST BEZPAÑSKI:
B£AGAM ODDAJCIE!!!!MOGÊ DAÆ WZAMIAN NAWET JAK¡¦ NAGRDÊ(skromn± bo jestem bez kasy).Jakby co proszê kontaktowaæ siê, najlepiej na maila: zocha_r@tlen.pl DZiêki za wszelkie informacje!!!!!!!!
Pozdrawiam,
Zosia,Excalibur.
PS.Agata,nie wiem czy wiesz,ale bohurt to walka bez zasad,jedynie bez sztuchów.Wychodz± na ni± hadrcore'owcy,którzy chc± siê naprawdê mocno polaæ,wiêc tu walka nie mo¿e byæ niekulturalna.Niefajne by³o tylkoto,ze czê¶æ osób wykorzystywa³a zasadê,¿e nie mo¿na wstaæ i zamiast biæ to przepycha³a....Mo¿e jaka¶ modernizacja regulaminu??