Witam! Liw zawsze byl dobrym turnejem ,i szczegolnie ,milym mojemu sercu,tu stawialem pierwsze moje kroki w RR,tu bylem przyjety jak swojak,z wielka serdecznosciaprzez takich lyudzi jak Przemeka Lukasiaka z zona,Trolika z Ilonka z Krzysiem i tata:),Ryba z Rybenka.Wisnie, Sebka,Norbertza z zonami:),Roberta,Andrzeja Pietrych,Roman,pani Ani. mlodych jozkow i mixerow,i wszystkich innych z bractwa badz muzeum ktorych zapomnialem tu umiescic
...Ale w tym roku wasz turnej byl wyjatkowo.....slodki!!!!
Chce od serca podziekowac wam wszsytkim ktorzy organizowali ten turnej,wszytkim tym ktorzy pomagali,wszsytkim uczestnikom,kazdemu jednemu!!!!!!!! ................................................... nawet Arturowi Koczkowskiemu
(fajnie sie go ogladalo ze sceny podczas bitwy, co jakis czas musialem przewracac glowe o 90 stop
ni )
Seba !wasz turnej byl bez polityki... siedzaielismy razem wymieszani,i dobrze sie bawilismy ,bo tworzylismy jednosc
Wielki szacunek dla Bractwa Excalibur , i jako dla kompanow,i jako dla przeciwnikow...naprawde pzryjemnie bede wspominal chwile spedzone wspolnie.
Hubson twoja metoda dziala !!!!!!Dzieki
Jasiu wiesz ze to nie na ciebie bylem zfochany , jestes kochany:grin:
Gacek ,jestes twarda sztuka,ciezko wywrotna!!!!!
Szacun dla Brody , za Brode..i mysle ze jakos udalo mi sie Cie udobruchac, za ten koreczek
A teraz szczegolne pozdrowienia dla DNO'A
Z wami pojde na same D>N>O> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przeraszam wszystkich za bojowke i bohurt ,za te moje zapasy,bo to ja je wykonywalem,w przyszlosci bede walil po lbach
Albo zbieral po wlasnym
I OGROMNIASTE BUZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DLAA MOJEJ
AGUNI