Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Sierpieñ] V Turniej Rycerski w Liwie -> 20-21.08.05
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Seba Liw
Witam
Miodzik dobry, ale zbytnio go rozmemla³em straci³ na smaku i na Voltach, ale teraz go troszkê podrasujê i bêdzie czadzik. anger.gif
A o browarze to zle gadali nawet moi rodzice. szczerba.gif
No ten na biesiadzie to by³ na pewno lepszy bo za friko bigsmile2.gif

Pozdrawiam

ps. S³awciu a Wy ju¿ z Krakowa wrócili a...?, czy ty mo¿e ze sob± zabierasz laptopa crazy.gif
Zachar'
browar dobry by³ jak chcesie leprzy to zamówcie mocne anie eksportowe - pomimo mocy nie jedzie spirytem i jest naprwde niez³y w smaku kto pi³ ten wie, a kto nie wie niech ¿a³uje
Jan zwany Kit±
CYTAT
Seba Liw napisa³:
,,Przeczyta³em Wasze uwagi i zgadzam siê ¿e jest kilka rzeczy , które musimy poprawiæ.
Na pewno warte z ty³u obozu, ale zrozumcie, nas by³o tylko 17 osób ch³opaki na warcie z przodu padali mi jak muchy, brakowa³o nam r±k do ogarniêcia wszystkiego. Wiêc wybaczcie nam to, a w przysz³ym roku jak Bóg da zorganizowaæ turniej to zapanujemy nad stra¿±"

Je¶li roku pañskiego 2006, dost±pimy zaszczytu uczestniczenia w tak znakomitym turnieju, to z chêci± do stra¿y obozowej pacho³ków pchniemy, a jak mniemam to i inne bractwa pomocy nie odmówi±.

CYTAT
Puenta napisa³:
Szkoda tylko, ¿e z uczty ludzie tak szybko pouciekali i nie by³o wtedy tañców. A w czasie gdy gra³o WhiteGarden i choæby "Kendera" da³o siê potañczyæ, wszyscy stali w kolejkach po jedzenie lub picie...

Kiedy jeno ww. muzycy pobrzêkiwali bracia nasi jako¿ i siostry (na puste brzuchy nie bacz±c) w pl±sy skoczyli wci±gaj±c i to skutecznie zgromadzonych gapiów do zabawy, a tak siê w owych tañcach zasmakowali, ¿e o baczeniu na nierówno¶æ miejsca owego zapomnieli. W wyniku owego swawolenia nasza Vilandra nogê w kostce skrêci³±, co wielce nas zasmuci³o a i medykowi musielim na ultrasovy gips zezwoliæ.
Rybeñka
Witam. i wiecie co? poraz pierwszy jestem na tym forum tak z ciekawosci, chcia³am poczytaæ Wasze opinie na temat naszego turnieju. Dziêkujê wam wszystim za docenienie naszej pracy. 15 ch³opców + 2 dziewczyny. teraz ju¿ mogê zorganizowaæ wesele, bo wykarmiæ was wszystkich (co oczywista jest przyjemno¶ci±) to nie lada sztuka icon_mrgreen.gif tak dla ma³ego wyja¶nienia, bo nie wiem czy Seba pisa³ o tym. Owszem by³y ma³e niedoci±gniêcia. A wiecie dlaczego? bo przyjecha³o prawie 100 osób jako niespodzianka, st±d np te kolejki za jedzonkiem czy brak miejsca na uczcie.A chcieli¶my wszystkim dogodziæ crazy.gif
Grze¶ko z Osiêcin
Witam!
O Seba da³ swoje foto. Fantastyczne!!! Teraz to ju¿ Frechowicz pe³n± gêb± - dos³ownie. szczerba.gif
Do dziwcz±t z Pa¶nika. Nie by³o ¿adnych niedoci±gniêæ a ze swoich zadañ wywi±za³y¶cie siê bez ¿adnych zastrze¿eñ z pomoc± skromn± mêsk± w postaci Paw³a i szwagra Paw³a, przy wydawaniu.
Pozdrawiam z wychowawczego.
Seba Liw
Witam

Aniu co¶ zani¿y³a¶ stan naszych bia³og³ów smile.gif bez kozery powiem ¿e by³o Was do pracy ca³e cztery.
Grze¶, no wkoñcu machno³em sobie zdjêcie tak to przynajmniej wiadomo w kogo pomidorami rzucaæ bum.gif , o Bo¿e jaki ja jestem piêkny bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif

Pozdrawiam
Fisher
a to ty jestes sebastian, bo caly czas zastanawialem sie z kim gadam na turnieju :P juz myslalem ze to jakis mily pan sie zlitowal kiedy wszedlem na gwozdzia a to tylko organizator... icon_mrgreen.gif bigsmile2.gif
S³awek zTarnowa
Hejka!!!!!:>:>:>
Sebastian....muszê przyznaæ, ¿e Twój awatarek powala wszystko co dot±d widzia³em mad.gif ...pewnie teraz niejedna frehowiczka ¶ci±ga sobie go na tapetê bum.gif (no, Pani Gajowniczek bêdzie musia³a wzmo¿yæ czujno¶æ icon_wink.gif ...normalnie jak Clark Gable ze starych filmów o amantach tongue.gif .....hihihi...no, a w Krakowie bylismy tylko jeden dzieñ.....wcisnêli nas na pare godzin w kostiumy renesansowe i powiem, ¿e by³o przyjemnie...zreszt± nawet w kostiumie pseudohistorycznym jako statysta--nie mówi±c o historycznym stroju:>--w Krakowie jest klimat nad klimaty po³azic po rynku i wpa¶æ np Pod Jaszczury na kufel piwa rzucaj±c na stó³ sztylet:>....zw³aszcza , jesli to przybli¿a szansê na lekcje tañca u samej Romany Agnel:>:>:>

Fiszer.....ten gwó¼d¼ Ci chyba resztki rozumu przez pietê z g³owy wyssa³.....a wiesz , ¿e ja jestem ten mi³y pan, którego masz podobno s³uchaæ???(tylko siê upewniam bum.gif )
Fisher
puki jestes w helmie i wygladasz podobnie jak na zdjeciu ktore mam zawsze w rekawie to wiem, pozniej to troche gorzej ale ty wiesz, ze ja zawsze bylem niezalezny ot taki sobie trubadur o milionu serc ale ani jednym wlasnym....
Megajra
Deathwalker, Ja anielskiej cierpliwosci nigdy nie posiadalam ,wiec uwazaj kiedys sie odwdziecze za test. Przy okazji wielkie dzieki za zabranie mnie jako nadbagaz szczerba.gif chcialam rowniez podziekowac wszystkim, ktorym platalam sie pod nogami, cierpliwym nad wyraz pacjentom ( ktorzy sami sie leczyli) i przemilym osobnikom probujacym przekonac mnie do typowych sredniowiecznych trunkow- Twistera
vilandra
z racji tego, ¿e dopiero wróci³am z woja¿y chcia³abym serdecznie podziêkowaæ:
- organizatorom turnieju, przede wszystkim za cierpliwo¶c na moje niekoñcz±ce siê pytania w pi±tek,
- Madzikowi, Pysiowi i Mi¶kowi za wspóln± wizytê w szpitalu, naprawdê mi przykro, ¿e stracili¶cie przeze mnie wiêksz± czê¶æ biesiady icon_sad.gif
- wszystkim ludziom dobrego serca i silnych ramion, którzy mnie i mój gips nosili na rêkach, ewentualnie ci±gnêli za sob±
- ekipie wracaj±cej do Gdañska za mo¿liwo¶æ pod³±czenia siê do nich i za "edukacyjne" filmiki bigsmile2.gif

Turniej jak dla mnie by³ rewelacyjny, bawi³am siê doskonale i jedyne czego mi szkoda to tañców w niedziele, w przysz³ym roku postaram siê nic nie skrêcaæ ani nie ³amaæ... i tak naprawdê to jedyna sprawa, do której mam za¿alenie... czemu tak ma³o grup siê zg³osi³o?? czemu nikt nie chcia³ tañczy?? przy okazji ogromny respekt.gif dla zwyciezców... muszê siê jeszcze duuuuuuuuu¿o nauczyc...
pozdrawiam vil
Wiszna
Dzieki Seby awatarovi jusz nie musimy sie martwiæ o ma³± ilo¶æ niewiast w bractwie ..... tylko jak teraz wyt³umaczyæ ze nie wszyscy wygl±damy jak senior Euchenio king.gif dunno.gif
P.S.
Znowu sie napi³em : bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Seba Liw
Witajcie
Vilandra pamiêtasz ¿e z racji swej niedyspozycji w przysz³ym roku masz do odtañczenia 52 tañce bigsmile2.gif nie minie Ciê ta przyjemno¶æ. Fisher jeszcze trzeba by³o dodaæ- starszego- pana, to chyba bym umy¶lnych wys³a³ aby Ci jakiego¶ konkretnego gwozdzia 11cali zaaplikowali nie powiem gdzie bigsmile2.gif
S³awciu ale da³e¶ z tym Clarkiem Gable bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif , ale on mia³ podobno oko³o 160 cm bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif i nie pisz takich rzeczy bo ju¿ siê czerwieniê szczerba.gif szczerba.gif szczerba.gif

Pozdrawiam

ps. Vilandro pamiêtaj o mojej misce która spe³nia³a rolê pielêgniarki bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif na dziedziñcu zamkowym.
Hagen z Tarnowa
hehe widze ze rozmowa niezle sie rozwija smile.gif to milo :D Seba: Avatarek masz genialny :D Prawie sie zakochalem :D Zmotywowal mnie to wstawienia sobie swojego avatarka (oczywiscie moj sie z Twoim nie rowna, ale tez cos :P ). Pozdrowienia jeszce raz i zyczem zdrowka :D
Rayla Scarlett
Witam smile.gif
Na pocz±tku dziêkujê organizatorom za przygotowanie super zabawy, wielka szkoda ¿e nie mog³am zostaæ do koñca i obejrzeæ ogniów bengalskich (Hagen, mamy konkurencjê je¶li chodzi o zabawy z ogniem :>).
Co tu du¿o pisaæ...by³o super, zw³aszcza te roz¶piewane wieczory przy pe³ni ksie¿yca crazy.gif ... szkoda ¿e ¯ó³ta Dama siê nie pojawi³a...
Jedyn± nieprzyjemn± sytuacjê jak± pamiêtam to wyrzucenie przez ch³opaków (nie wiem z jakiego Bractwa) sto³u za mur podczas uczty, kiedy ka¿dy centymetr miejsca siedz±cego by³ potrzebny... anger.gif
Apropos centymetrów, Clarck Gable mia³ ich dok³adnie 161 szczerba.gif

Na koniec dziêkujê jeszcze raz wszystkim za wspólnie spêdzony czas w Liwie smile.gif
Tarnowska Bacówka Rycerska Hej! bigsmile2.gif smile.gif
Deathwalker
Hej ...
Po dokladnym obejrzeniu zawartosci plecaka po powrocie stwierdzilam brak drewnianej miski - dosc charakterystycznej bo z wypalonym imieniem "Staszek " na spodzie .

Gdyby ktos znalazl to baaaardzo prosze o infirmacje . Ta miseczka miala duza wartosc sentymentalna .
Voynar
Generalnie, to a propos zgub, to jakby kto¶ znalaz³ scyzoryk szwajcarski ze spor± ilo¶ci± ostrzy i korkoci±giem, to by³oby milutko!!
Seba Liw
Witam
A propo zgub to mam materac pompowany jedynke. Hagen przestañ, niezawstydzaj mnie. icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif
pozdrawiam
£ukasz B
A co do scyzoryka to ja jaki¶ znalaz³em. Mam zamiar go oddaæ tylko jak ?? dunno.gif Poczt± ??
Agata Witkowska
To mówicie ze Clark Gable by³ takim konusem?? bum.gif A nie pomyli³o Wam siê z Bogartem?? Bo to on mia³ 161 cm i w "Casablance" musia³ nosiæ buty na koturnach bigsmile2.gif
Seba! Fajnie ¿e wstawi³e¶ avatarek bo ja ci±gle mysla³am ¿e wygl±dasz inaczej - tj. bra³am kogo¶ innego za Ciebie.
Pozdrawiam
loki08.gif
Rayla Scarlett
O w³a¶nie, ja zgubi³am ³y¿eczkê!

Gable ten od Vivien Leigh z Przeminê³o z wiatrem icon_wink.gif Agata, tak w ogóle to na internecie mo¿na spotkaæ kilka wersji wzrostu tegó¿ aktora (osobiscie znam dwie: 161cm i 185cm (miary angielskie podaj± w calach i stopach) - hmm...choæ na zdrowy rozum rzecz bior±c rolê Rhetta na pewno nie powierzyliby konusowi... smile.gif icon_wink.gif
Pozdrawiam!
Wiszna
A ja znufff upraszam sie o zdjêcia .......
mia³em plan zeby zebraæ wszystkie i wypalaæ na plytki i wysy³ac po jednej na grupe która odwiedzi³a nasz turniej
ale jak narazie mam zdjec ..... 3 shocked.gif shocked.gif shocked.gif

Pozdrowienia Wiszna
£ukasz B
Ja tam zdjêæ nie mam, ale na necie znalaz³em artyku³ o turnieju i galeriê (12 zdjêæ)
http://www.tygodnik.siedlce.com/index.php?art=1258
LuCK
a ja znalaz³em takie:

http://foto.recenzja.pl/Forum-album_user-u...er_id-1320.html (2 zdj. TBR)

http://serwis.lotto.pl/183-41ecfb85b18b0-1937.htm

http://www.samorzad.pap.pl/?bez_id=5082215...508221529002002 (zdjecie s³ynnego ca³obractwowego miecza smile.gif ). Tak mi przysz³o do g³owy w³a¶nie ¿e mo¿e to o tym 30 kilogramowym mieczu by³a mowa smile.gif
Seba Liw
Agata podejrzewam ¿e by³ to Norbert który lata³ najczê¶ciej w s³omianym kapeluszu i w czarno szarym dublecie- prowadzi³ bojówke, zacny cz³owiek.
S³awek zTarnowa
Witam!!!!!!smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

W³adco 30sto kilogramowych mieczy!!! szczerba.gif smile.gif bigsmile2.gif ...Porównuj±c Twe zacne oblicze do rzeczonego CG nie mia³em bynajmniej na my¶li wzrostu jeno szlachetn± prezencjê i g³adkie oblicze bum.gif crazy.gif bum.gif
Seba Liw
S³awciu b³agam nie komentujcie juz mojego zdjêcia bo jest mi strasznie g³upio, ¿e nad moj± skromn± osob± roztaczane s± tak piêkne s³owa. icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif ,pod grozb± ¿e usunê zdjêcie i nie bêdziecie wiedzieli jak moja facjata wygl±da crazy.gif

Pozdrowionka

ps a swoj± drog± zosta³ podany wcze¶niej link do Tygodnika Siedleckiego przeczytajcie sobie artyku³ i powiedzcie co otym s±dzicie, bo ja i moja grupa zgodnie powiedzia³± ¿e pan redaktor troszkê przesadzi³ i ja sam osobi¶cie bêdê w tygodniku w poniedzia³ek i mam mu parê s³ów do powiedzenia. Bitwa 15 minutowa!!!!!!!!!!, sam mam materia³ filmowy gdzie trwa ona 26minut.
LuCK
Trudno powiedzieæ bo nie mia³em pod zbroj± zegraka ale raczej zmêczy³em siê bardziej ni¿ na 15 minut smile.gif
Seba Liw
Podaj±c zwyciêzców poprzekrêca³ nazwy grup :
zamiast Waganci to jest Wanagci
zamiast Gladii Amici jest Gladuu Amici
zamiast Aleksandra "Owca" Wiczk jest Aleksandra "Owcê" Wiczk
Dodatkowo napisa³ ¿e bitwa by³a o godinê spózniona, a by³a o 35minut

Prawdopodobnie nie czepia³ bym siê jego ale ze wzglêdu na to i¿ facet niezbyt pozytywnie opisa³ nasze b³êdy i wymaga od nas pe³nego profesionalizmu to niech sam poka¿e ten profesionalizm ze swojej strony, a widaæ ¿e nie potrafi³ bez b³êdu skleciæ krótkiego artyku³u.

A no i od momentu artyku³u ju¿ nie jeste¶my Bractwem tylko Zakonem. Pozostaje tylko pogratulowaæ fachowo¶ci Panu Redaktorowi Dariuszowi Kuziakowi.
Wymagania wzglêdem innych mo¿na mieæ-prawda? i krytykowaæ innych za wpadki tak¿e, tylko szkoda i¿ ta regu³a nie dzia³a w drug± strone. icon_sad.gif
Jagdtpanzer
Witam.

Turnieje w Liwie zawsze by³y fajne i pozostawia³y po sobie bardzo mi³e wspomnienia - w tym roku by³o tak samo. Pamiêtam jak 5 lat temu jeszcze na ldrp napisa³em ¿e Liw mo¿e siê staæ Rycersk± Stolic± Mazowsza i wszystko wskazuje na to ze prêdzej czy pó¼niej tak siê stanie.

Zamek jest bardzo mi³y ma³y ale niesamowicie przyjemy równaæ siê z nim mo¿e tylko Bêdzin, jest fajny teren i rzeka Liwiec... ale to tylko rekwizyty prawdziwym skarbem s± ludzie tworz±cy Bractwo Rycerskie Ziemii Mazowieckiej i Podlaskiej, do liwu przyjezdzaj± te¿ w wiekszo¶ci ludzie tacy jak Liwiacy sypatyczni, mili, skorzy do zabawy i ze specyficznym poczuciem humoru (te lonty w pragembach...) ktorzy przyjezdzaj± siê dobrze bawiæ bez opentanczej ideologii.

Dzieki Liwiakom, Lukowoi...Olsztynowi, Nidzicy,Tarnowi...i wiekszo¶ci tych co przyjechali za to ¿e byli, za bitwe ostr± ale bezpieczn±, za bohurt, za bardzo mi³y turniej, za pokazanie jak ludzie powinni siê bawiæ.

He, he co do bojkotów. Ja tam jestem za zgod± a nie za bojkotami ale jezeli przez cztery lata by³o zwykle tyle samo ludzi a nagle jest bojkot i przyjezdza dwa razy wiêcej ludzi i to bardzo sympatycznych to ja zycze ka¿dej imprezie bojkotu i sensownych ludzi takich jak ci co po raz pierwszy byli w 2005 roku w liwe.

Roz¶mieszy³ mnie widok tych co bojkotowali a nastêpnie cichaczem przemykali siê w cywilu po obozowisku i turnieju ale czego siê spodziewaæ po ludziach którzy nie potrafi± dotrzymac s³owa nawet przed samym soba...

Artur Koczkowski

Bractwo Rycerskie Excalibur

na zlecenie Artur Koczkowski

Jagdtpanzer
vilandra
CYTAT(Seba Liw)
Witajcie
Vilandra pamiêtasz ¿e z racji swej niedyspozycji w przysz³ym roku masz do odtañczenia 52 tañce bigsmile2.gif nie minie Ciê ta przyjemno¶æ.

ps. Vilandro pamiêtaj o mojej misce która spe³nia³a rolê pielêgniarki bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif na dziedziñcu zamkowym.

no to zaraz po ¶ci±gniêciu gipsu muszê zacz±æ æwiczyæ, ale obietnicy napewno dotrzymam usmieszek_02.gif

czy to oznacza, ¿e nastêpnym razem muszê wyca³owaæ miskê??? shocked.gif oj muszê siê nad tym g³êboko zastanowiæ...
pozdrawiam vil
Seba Liw
Vilandro nie wiem czy miska wymaga a¿ takich pieszczot, ale pamiêtaj ¿e ja nie przepuszczê Ci nawet jednego tañca mniej bigsmile2.gif musi byæ 52 i ani jednego mniej.

Pozdrawiam
Sclandi
Co do wypowiedzi Koczka .To cos w tym jest ...Trzeba sie nad tym zastanowic.....
Sclandi
Sebus .Wielkie pozdrowionka i dzieki za fajna impreze ktora zrobiliscie. Pozdrawiam wszystkich uczestnikow...... bigsmile2.gif cool.gif yes.gif
Jajosz
Muza co to lecia³a na bojówce to Rhapsody - The Wizards Last Rhymes, i mam to ju¿ na mp3, przed chwil± ¶ci±gn±³em...
Seba, tego redaktorka proponujê ¶ci±æ o.. jêzyk albo zast±pmy nim królika Roderyka ;)
Salve dla Wszystkich uczestników
Seba Liw
Witam
Cieszy mnie ¿e dostrzegacie pokojowe walory Zamku Liw i pozytywne nastawienie do Wszystkich powtarzam do Wszystkich uczestników naszego turnieju. My poprostu lubimy Wszystkich.
No chyba ¿e kto¶ co¶ nawywija. bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif

Pozdrawiam
Avlvs Pontivs Tavrvs
Witam! Liw zawsze byl dobrym turnejem ,i szczegolnie ,milym mojemu sercu,tu stawialem pierwsze moje kroki w RR,tu bylem przyjety jak swojak,z wielka serdecznosciaprzez takich lyudzi jak Przemeka Lukasiaka z zona,Trolika z Ilonka z Krzysiem i tata:),Ryba z Rybenka.Wisnie, Sebka,Norbertza z zonami:),Roberta,Andrzeja Pietrych,Roman,pani Ani. mlodych jozkow i mixerow,i wszystkich innych z bractwa badz muzeum ktorych zapomnialem tu umiescic
...Ale w tym roku wasz turnej byl wyjatkowo.....slodki!!!!
Chce od serca podziekowac wam wszsytkim ktorzy organizowali ten turnej,wszytkim tym ktorzy pomagali,wszsytkim uczestnikom,kazdemu jednemu!!!!!!!! ................................................... nawet Arturowi Koczkowskiemu
(fajnie sie go ogladalo ze sceny podczas bitwy, co jakis czas musialem przewracac glowe o 90 stop bigsmile2.gif ni )
Seba !wasz turnej byl bez polityki... siedzaielismy razem wymieszani,i dobrze sie bawilismy ,bo tworzylismy jednosc smile.gif
Wielki szacunek dla Bractwa Excalibur , i jako dla kompanow,i jako dla przeciwnikow...naprawde pzryjemnie bede wspominal chwile spedzone wspolnie.
Hubson twoja metoda dziala !!!!!!Dzieki
Jasiu wiesz ze to nie na ciebie bylem zfochany , jestes kochany:grin: bigsmile2.gif
Gacek ,jestes twarda sztuka,ciezko wywrotna!!!!! devil.gif
Szacun dla Brody , za Brode..i mysle ze jakos udalo mi sie Cie udobruchac, za ten koreczek bigsmile2.gif

A teraz szczegolne pozdrowienia dla DNO'A
Z wami pojde na same D>N>O> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przeraszam wszystkich za bojowke i bohurt ,za te moje zapasy,bo to ja je wykonywalem,w przyszlosci bede walil po lbach bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Albo zbieral po wlasnym

I OGROMNIASTE BUZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DLAA MOJEJ
AGUNI
Seba Liw
Witajcie
W koñcu i Ty Saszka zrecenzowa³e¶ nasz turniej, fajnie ¿e tak pozytytywnie go oceniasz, a najwa¿niejsze jest to co powiedzia³e¶ i wcze¶niej powiedzia³ Artur u nas jest dziêki Bogu brak polityki i tak bêdzie do koñca mego panowania bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif , ale powa¿nie to zabrzmia³o. Powiem szczerze dziêki Waszym pozytywnym wypowiedziom dostali¶my kopa do organizacju nastêpnego turnieju cool.gif cool.gif i to siê chwali , jedyna szkoda to taka ¿e je¿eli znów uda nam siê zorgaqnizowaæ lepiej lub gorzej turniej w Liwie to i tak nie bedê mia³ czasu z Wami wszystkimi spokojnie usi±¶æ i pogadaæ, no ale có¿ zawsze mam wzanadrzu moj± tajn± broñ Wiszniê, którego zatrudniê jako rzecznika prasowego i on na pewno spe³ni rolê cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif .
Mam nawet lepszy pomys³ za rok g³ówno dowodz±cym bêdzie Wisznia, a ja bêdê wykonywa³ firedance bigsmile2.gif . Mamy cich± nadziejê ¿e uda nam siê wiele rzeczy udoskonaliæ, usprawniæ i uda na siê spe³niæ Wasze oczekiwania.

Pamiêtajcie to dziêki Wam drodzy uczestnicy, odby³o siê tak wspania³e widowisko.

Mi³e jest to, ¿e równierz publiczno¶æ oceni³a nas pozytywnie, to siê chwali- poza lekk± obsów± bitwy nie by³o zgrzytów-czadzik icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif .

Pozdrawiam

ps. Kiedy¶ Broda napisa³ honor,honor,honor. Broda uk³on w Twoj± strone ¿e sam przypomnia³e¶ o ¶ciêciu Swej szacownej brody i to czym -w pe³ni historycznym przyrz±dem. Teraz ja powiem honor, honor, honor za to ¿e sam przypomnia³e¶ o destrukcji czê¶ci swej brody. To by³o niesamowite, ale mo¿e dziêki takim ofiarom bêdziemy mieli zapewnion± pogode na przysz³e lata. Otwieram listê ofiar na konto pogody w przysz³ym roku na turniej w Liwie.
Kulewna
CYTAT(Seba Liw)
Nie podziêkowa³em naszym przyjacio³om z Trupy Teatralnej Waganci, Wolnej Kompani Lekkiej oraz Starogardzkiemu Bractwu Rycerskiemu za ROBOTY i za pozosta³e pokazy które zrobi³y furore(rozmawia³em ju¿ z cywilami którzy byli na turnieju i chwalili Wasze wystêpy). Dziêki Wam za joistick i wór na kase. bigsmile2.gif
DZIÊKI

CYTAT(Seba Liw)
Witam
Gdyby nie Waganci,Starogardzkie Bractwo Rycerskie, Wolna Kompania Piechoty Lekkiej którzy wystêpowali wspólnie i znów Tarnowskie Bractwo Rycerskie nie by³oby pokazów na niedzielê i tu ponownie uk³on w Wasz± strone.

Na blisko 300 osób to jednak troszkê ¿al ¿e inni nie mieli ochoty pokazaæ swych umiejêtno¶ci. Có¿ mo¿e w przysz³ym roku bêdzie wiêcej chêtnych.

Pozdrawiam

Hm i s³owa o plebejach w wykonaniu Kulewny icon_cry.gif nie zdziwi³oby mnie zreszt± je¿eli organizatorzy by nie wiedzieli, ¿e co¶ przeprowadzi³ w sobotê z zabwa plebejskich dla publiczno¶ci, moze dlatego ¿e poporostu organizatorzy gdzie¶ poprostu znikneli z pola turniejowego od godz. 14 do 17. Po zabawach publika ciagle sie mnie o cos dopytywala biorac mnie za organizatora bigsmile2.gif

Ale spoko problemu nie ma bigsmile2.gif podziêkuje sobie sam - Dziêkujê, a¿e sam bym rady nie da³ podziêkowania dla dziewczyn z £êczycy, Micha³a zwanego Templarem oraz Kafara i Bractwa Najemnego Anguis In Herba oraz dwojga osób, których niestety nie pamiêtam z imion i nie znam grup.
Chwa³a!! Chwa³a!! Chwa³a!!
Seba Liw
Witam

Kulewna zwróæ uwagê i¿ powy¿sze dwa cytaty, przytoczone przez Ciebie dotycz± konkretnie niedzieli, która by wypad³a bardzo miernie gdyby nie determinacja wy¿ej wymienionych grup.

Je¿eli chodzi o plebeje poprowadzone przez Ciebie i Twoich ludzi to wiedzia³em ¿e je robili¶cie i wielkie dziêki. Nie miej urazy ¿e was nie wymieni³em w podziêkowaniach indywidualnie. Jest jeszcze kupa ludzi, którzy naprawdê tak jak i Wy zrobili du¿o dobrego i nie wymienia³em ich osobno. Wymienione grupy przez Ciebie naprawdê uratowa³y nam niedzielê i dlatego zosta³y wymienione przezemnie. Jestem Wam wdziêczny za Wasz wk³ad w nasz turniej i tak jak wcze¶niej powiedzia³em:

CYTAT
Pamiêtajcie to dziêki Wam drodzy uczestnicy, odby³o siê tak wspania³e widowisko.

CYTAT
Na wstêpie chcia³bym Wam drodzy uczestnicy naszego turnieju podziêkowaæ za bytno¶æ w naszych skromnych progach. To dziêki Wam mogli¶my stworzyæ tak wspania³e widowisko. Dziêkujemy Wszystkim Bractwom .  

A co do naszego znikniêcia od 14 do 17, no cóz byli¶my tylko pewnie w nieodpowiednim miejscu bigsmile2.gif

Pozdrawiam
Avlvs Pontivs Tavrvs
bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Avlvs Pontivs Tavrvs
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i wszystkich ch³opaków z BRE, nie bierzcie sobie do serca powy¿szej wypowiedzi, to s± sprawy personalne pomiedzy mn± a Arturem.
I tak Was kocham !heart.gif heart.gif heart.gif
Kulewna
nie ma problemu
Kafar
Witam
Turniej by³ bardzo udany, dziêki wszystkim za wspóln± zabawe! Postanowili¶my ¿e bêdziemy æwiczyæ i ¿e TATANKA zwyciê¿y w przysz³ym roku bigsmile2.gif
Wrzuci³em ju¿ troche zdjêæ z turnieju na stronke http://www.bractwonajemne.republika.pl zdjêcia z bitwy bêd± w przysz³ym tygodniu.
Pozdrawiam
Seba Liw
Czo³em

Sasza, proszê nie chcemy k³ótni na naszym temacie.
Koñczymy temat.

Nowy link ze zdjêciami super jako¶æ (a na zdjêciach znów Tarnów, czy Oni byli organizatorami tej imprezy? bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif )

http://fotografika.i-csa.com/

Pozdrawiam
Marian Wójcik
Z wielkim opo¼nieniem ale g³eboko chylê czo³a przed ca³ym Bractwem z Liwu, ¿e pomimo trudno¶ci zrobili duuuuu¿y turniej. Udzia³ kilku tysiêcy widzów przez dwa dni turnieju by³ wystarczaj±c± rekomendacj±. Sebastian i Andrzej ¶pijcie spokojnie do nastêpnego turnieju z poczuciem ¿e zrobi³iscie co¶ naprawdê znacz±cego i spokojnie olejcie te wszystkie wypowiedzi pochodz±cenajczê¶ciej od ludzi którzy w ¿yciu nie organizowali ¿adnej imprezy i nie zorganizuj±. Ja mam natomiast przetensje do wszystkich którzy w bieli¿nie, Czêsto trzydniowej paraduj± na oficjalnych czê¶ciach turnieju, no có¿ "poznasz pana po ¿upanie" i "szlachectwo zobowi±zuje". Je¿eli kto¶ na moim turnieju wyst±pi³ by po odbiór nagrody w brudnych gaciach zwyczajnie bym go wyrzuci³. Przywo³ujê te¿ do opamiêtania kogo¶, kto w bitwie zribi³ mi w tarczy dziurê na wylot, kwadrat o rozmiarach 1 na 1cm. Otwór taki mo¿na zrobiæ tylko nadziakiem lub pugina³em z czworogrannym ostrzem. ¯yczê wzsystkim uczestnikom bitew na turniejachw Polsce ¿eby spotykali na swojej drodze wy³±cznie normalnych ludzi.
Broda
icon_sad.gif icon_sad.gif Witam
Sasza skoro sa to sprawy miedzy toba a Arturem czemu poruszasz je na ogulnym forum
Ps.Myslalem ze po Grunwaldzie uswiadomiles sobie ze nie tedy droga
Broda icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif icon_sad.gif
Seba Liw
Broda, ty widzia³ Swe zdjêcie z kufelkami a...?
Broda
Witam
Pogoda w przyszlym roku jest juz zaoewniona
Seba stawiam ci wyzwanie jerzeli w przyszlm roku przyjedzie wiecej ludzi ja znowu zetne polowe BRODY
ale jezeli przyjedzie mniej ty golisz sie calkowiicie BRODA i WASY

CZY SIE ZGADZASZ
Broda devil.gif devil.gif devil.gif
Mieszko
Czo³em!
Po obozie chodzi³ pan i robi³ zdiêcia jak twierdzi³ dla organizatorów. Seba macie je ju¿?
Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.