CYTAT(Tom @ 07:23 05.05.2009)
¶ledzie przebajerzone jak na moje
Na Allegro s± te¿ insze -
TAKIE za 5,50 i
TAKIE za 5.
To tylko propozycje jakie znalaz³em. Jak kto¶ ma inne ¼ród³o to niech siê podzieli ;).
Pozdro!
Dla mnie bez ró¿nicy jakie bêd± te ¶ledzie, wa¿ne ¿eby mia³y w czym p³ywaæ
Pozdr.
M.
Witam!
My tu gadu gadu a czas leci. To jaka jest decyzja Roty - kupujemy ¶ledzie z Allegro, czy kto¶ ma inne doj¶cie? Pojawi³a siê opcja Uniejowa a i ¦wiecino siê zbli¿a tak wiêc czas najwy¿szy.
Pozdrawiam!
Tomek
A na te ¶ledzie trzeba by odrêbn± zrzute robiæ?Bo je¶li tak to to by mocno opó¼ni³o sprawê... A ile sztuk ¶ledzi potrzebujemy?
Pozdr
WR
Witka!
Zrzuta by by³a oddzielna. Chyba ¿e po³±czyæ j± z zrzuta na maszty. Ale nie wiem jak zaawansowane s± prace Stefana i czy ju¿ jest w stanie okre¶liæ koszty wykonania. Pozosta³y jeszcze liny. Najlepiej by³o by to za³atwiæ za jednym razem.
Z postów w temacie wiaty wnioskuje, ¿e potrzeba 30 ¶ledzi. Powiedzmy, ¿e na ¶ledzie móg³bym kasê wy³o¿yæ a potem zebraæ - bêdzie szybciej.
Pozdrawiam
W sumie skoro lista zrzucajacych jest juz zrobiona to moze same wp³aty nie przeci±gn± sie za bardzo. Najlepiej jakby po³±czyæ zrzute na ¶ledzie od razu z t± na maszty.
Pozdr
WR
W zwiazku z tym, ¿e zbliza siê impreza w Uniejowie i ¿e lista chetnych jest circa about ustalona, chcia³abym zagaiæ w temacie zaopatrzenia i kuchni.
Czy wyznaczamy kwtermistrza ju¿ na Uniejowie, czy czekamy z tym do ¦wiecina.
W temacie wiaty - jw.
NO w³a¶nie z powodu tego ¿e Uniejów wyszed³ tak pó¼no to ja nie zrobiê konstrukcji drewnianej chocia¿ bym stan±³ na g³owie poza tym nie ma nas na Uniejowie. Na ¦wiecino na pewno zrobiê na picu¶ glancu¶. Jakby co dajcie znaæ Pozdrawiamy
Wydaje mi siê ze kwestie kwatermistrza, oraz ogólnie organizacji / logistyki w rocie powinni¶my przedyskutowaæ na Uniejowie. Ale nie zale¿nie czy jedzenie bedziemy przygotowywac sami, czy dostaniemy gotowe, proponuje wspolne biesiadowanie, jak na grodzcu. ;)
Pozdr
WR
Ja te¿ jestem za kwatermistrzem, niestety nie ma ró¿y bez ognia...
Na imprezy, na których nie my decydujemy gdzie bêdziemy rozlokowani (vide Uniejów) taka osoba powinna koniecznie dojechaæ pierwsza, ¿eby dopytaæ siê orgów co i jak, obejrzeæ miejsce i w oparciu o to, ile mamy przestrzeni i ile bêdzie namiotów zdecydowaæ co i jak. Bardzo podoba³o mi siê na Pentecost to, ¿e po przyjechaniu odpowiednia osoba powiedzia³a mi jak bêdzie wygl±da³ obóz, gdzie bêd± ulice, gdzie kto siê bêdzie rozbija³ i gdzie mogê ja.
Mo¿e dogodniej bêdzie przed ka¿d± imprez± wyznaczaæ osobê odpowiedzialn± za obóz ?
Pozdr.
M.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.