Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: I Turniej Rycerski w Gostyninie
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Broda
Witam
To ja powiem tak
By³o bardzo okropnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przed namiotem mia³em konie zapach okropny
Jedzenie by³o wydzielane by³em g³odny
Brakowa³o s³omy i drewna do ogniska
Nie by³o komarów zapowiadanych przez Jarzyna a tyle pieniêdzy wydali¶my na odstraszacze
Towarzystwo by³o okropne Komes opowiadaj±cy anegdotê o Markietance Babcia która ci±gle tru³a o ogórkach DNO jak zwykle by³o denne o Exsah nie bêdê pisa³ bo byli okropni
Jedno co mi siê podoba³o ZAMEK a w nim tapety klinkier lastryko z³ocone kraty aluminiowe drzwi i wiele innych rzeczy
Zastanowiê siê czy na drugi rok przyjechaæ
Ps.Gacek na pewno na 3 dni przed turnieje nie bêdê robi³ prochu
Pozdrawiam wszystkich
Broda
Chaos666
Jako¶ to ma³o ¶mieszne jest
Koki
CYTAT(Broda @ 21:35 04.06.2009) *
Witam
To ja powiem tak
By³o bardzo okropnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przed namiotem mia³em konie zapach okropny
Jedzenie by³o wydzielane by³em g³odny
Brakowa³o s³omy i drewna do ogniska
Nie by³o komarów zapowiadanych przez Jarzyna a tyle pieniêdzy wydali¶my na odstraszacze
Towarzystwo by³o okropne Komes opowiadaj±cy anegdotê o Markietance Babcia która ci±gle tru³a o ogórkach DNO jak zwykle by³o denne o Exsah nie bêdê pisa³ bo byli okropni
Jedno co mi siê podoba³o ZAMEK a w nim tapety klinkier lastryko z³ocone kraty aluminiowe drzwi i wiele innych rzeczy
Zastanowiê siê czy na drugi rok przyjechaæ
Ps.Gacek na pewno na 3 dni przed turnieje nie bêdê robi³ prochu
Pozdrawiam wszystkich
Broda

To wszystko jak sadze jest w ramach samoczynnego obsmarowywania imprezy na freha obsmarujmy siê zanim kto¶ inny nas obsmaruje loki08.gif , cieszymy siê ¿e wszystkim siê podoba³o , wszelkie wady imprezy je¿eli tylko siê uda bigsmile2.gif poprawimy ze rok pijacy.gif crazy.gif i bêdzie jeszcze lepiej lol2.gif ! ! !
Broda
Witam
Je¿eli kto¶ tego nie zrozumia³ to mogê przet³umaczyæ
Mam nadzieje ¿e wymienione osoby zrozumia³y
Broda

Koki
Tak ogólnie w sprawie zaginionych i znalezionych spraw czy kto¶ nie posiada nie znalaz³ ciêciwy od ³uku refleksyjnego ???? Wyró¿nia siê gdy¿ jest bia³a bigsmile2.gif wiem ¿e pó¼no pisze ale chêtnie wymieniê j± na czerwono czarn± bo taka jakim¶ cudem znalaz³a siê u mnie dunno.gif
Na znalazce czeka nagroda bigsmile2.gif
Marcin Waszkielis
to i ja siê dorzuce....
zginê³a mi szara, lniana torba na ramie. Na znalazce czeka buziaczek:).
Daria Malinowska
Maricn , ona nie zgine³a . Zosta³a skradziona , a nowy w³a¶ciciel sprzeda j± na allegro i zarobi na tym maj±tek pisz±c , ¿e nale¿a³a do Ciebie tongue.gif
Piotr £uniewski
Posy³a³em Gackowi na gronie namiary na parê kapel, uda³o Wam siê jak±¶ ¶ci±gn±æ?

Mieli¶cie muzê na ¿ywo?
JanekBRE
Niestety ze wzglêdu na czas nie uda³o nam siê ju¿ zorganizowaæ muzy na ¿ywo angsad.gif Wiêkszo¶æ z ludzi, do których dostali¶my namiary mia³o ju¿ ten termin zajêty. Szczerze trochê za pó¼no o tym pomy¶leli¶my i nie wypali³o. Liczymy wszyscy na to, ¿e z nastêpnymi latami impreza w Gostyninie bêdzie siê rozwija³a i znajdzie siê te¿ muza na ¿ywo.
Piotr £uniewski
Szkoda ¿e siê Wam z tym nie uda³o. Po tym co tu czytam wnioskuje jednak ¿e na innych polach turniej by³ udany i bardzo dobrze. Korci³o mnie ¿eby przyjechaæ, pobrzd±ka³ bym Wam trochê na sazie. Ciekaw by³em tego turnieju ( do Exów zawsze bêdê mia³ pewien sentyment bo od BRE zaczê³a siê moja przygoda z RR i spêdzi³em u Was przesz³o cztery lata ). Trochê szkoda ¿e nie przyjecha³em. Do nadrobienia.

Jestem pewien ¿e uda Wam siê w przysz³ym roku zorganizowaæ muzykê na ¿ywo. Mam nadziejê ¿e je¿eli bêdziecie chêtni i je¶li wszystko dobrze pójdzie to bêdê móg³ siê u Was pokazaæ i ja z now± kapel± jak± w³a¶nie ze znajomymi zak³adam.

Pozdrowionka!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.