Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: I Turniej Rycerski w Gostyninie
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2009
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Koki
No dok³adnie je¿eli kto¶ zosta³ pominiêty niech siê przypomni bigsmile2.gif
Bo jak wiadomo w ca³ym zamieszaniu mog³y nam pogin±æ i adresy i nazwy ekip icon_mrgreen.gif
i oczywi¶cie jest nam przykro z tego powodu icon_cry.gif
ale damy rade devil.gif
robin_
wys³a³em zg³oszenie do gacka ale on co¶ niemrawy, wys³a³em wiêc dzis do supcoli i jest przed 24 , ¿eby nie by³o ! Co do ³uczniczego zapowiada siê ciekawie choc podzielam w±tpliwo¶ci chaosa co do sensownosci ograniczania naci±gu i nieuzywania zekiera.
Chaos666
Witam!

Ja wys³a³em maila i dosta³em potwierdzenie od Bzyczka ale nic w skrzynce nie ma dunno.gif Nie to ¿e jestem znerwicowany ale g³upio tak by by³o bez ¿adnego zaproszonka do Was siê wbijaæ smile.gif Robinie widzê ¿e jednak siê znów spotkamy smile.gif Je¿eli nie dostanê p³yty od Dariusa wcze¶niej to przywiozê ci j± na Gostynin smile.gif Do wspólnego pijacy.gif

Pozdro
Chaos
Koki
Wszystkie zaproszenia dojd± prosimy o uzbrojenie siê w cierpliwo¶æ cool.gif
Je¶li natomiast nawali poczta w jaki¶ przypadkach icon_sad.gif , a kto¶ potwierdza³ siê na freha spokojnie niech wbija , nikt niezostanie pominiêty old.gif
MagE
CYTAT(Koki @ 10:55 06.05.2009) *
Wszystkie zaproszenia dojd± prosimy o uzbrojenie siê w cierpliwo¶æ cool.gif
Je¶li natomiast nawali poczta w jaki¶ przypadkach icon_sad.gif , a kto¶ potwierdza³ siê na freha spokojnie niech wbija , nikt niezostanie pominiêty old.gif

no wlasnie - ja tez nie dostalem potwierdzenia... a namiotu ni mam i nie wiem czy bede mial gdzie rodzinke spac polozyc... no i na luczniczy bym chcial stanac
Koki
Spokojnie spokojnie bigsmile2.gif
Uda³o nam siê wynaj±æ poblisk± sale gimnastyczn± na noclegi wiêc i nocleg siê znajdzie , dla tych którzy informowali nas o braku namiotów smile.gif
Czyli wszystko mamy pod kontrol± coffee.gif
MagE
CYTAT(Koki @ 11:35 06.05.2009) *
Spokojnie spokojnie bigsmile2.gif
Uda³o nam siê wynaj±æ poblisk± sale gimnastyczn± na noclegi wiêc i nocleg siê znajdzie , dla tych którzy informowali nas o braku namiotów smile.gif
Czyli wszystko mamy pod kontrol± coffee.gif

Pobliska ? tnz w ktorej szkole ?
A moze znajdzie sie jakas dobra dusza, ktora przygarnie pod swoj namiot 3 os rodzinke ?
Koki
Z moich wiadomo¶ci wynika ¿e nocleg oddalony jest o jakie¶ 200 - 300 metrów od obozowiska wiec grupy bez namiotów nie powinny siê martwiæ smile.gif
Choæ z drugiej strony droga po biesiadzie pijacy.gif mo¿e przypominaæ wyprawê po pier¶cieñ hehehe.gif szczególnie je¶li kto¶ staje do wieczornego Bohurtu bigsmile2.gif
Diesirae
Witam wszystkich,

Ja w sprawie turnieju ³uczniczego.
Jako kolejna ju¿ osoba proszê o podanie planowanych dystansów strzelañ i wielce by³bym rad za ujawnienie wysoko¶ci nagrody dla zwyciêzcy dunno.gif . Wiemy wszyscy jakie s± nagrody u innych a ³uczniczy jako¶ tak po macoszemu, po cicho¶ci (czy¿by wysoko¶ wygranej zale¿a³a od tego kto wygra? crazy.gif :-).

Pozdrawiam

Karol
Koki
Nikt nie ukrywa tej nagrody wynosi ona zacny 1000 Z£ za zwyciêstwo w turnieju ³uczniczym devil.gif
A za bojowe jak kto¶ zapomnia³ jest po 2000 z³ za jedna co do dystansów to wkrótce wszystko bêdzie doprecyzowane i siê pojawi± bigsmile2.gif
Chaos666
Witam!

Ja widzê ¿e zachêta jest powa¿na dla wszystkich walcz±cych jak i dla ³uczników smile.gif Ja tam szans nie mam ale mo¿e jaki¶ sabota¿, podpi³ujê troszkê rywalowi ³uk bigsmile2.gif Jednak Karol to wygra ten 1000 z³ nawet jakby mia³ rzucaæ z rêki, niestety bum.gif Acha, zaproszenie dosta³em, i powiem ¿e jest bardzo fajne smile.gif Dziêkujê za zaproszenie, zw³aszcza ¿e wyje¿d¿am jutro i przyjadê w zasadzie dzieñ przed turniejem. Czy mo¿e kto¶ z orgów jednak daæ dok³adne namiary na miejsce turnieju, a najlepiej jak±¶ google mapkê??

Pozdrawiam
Chaos
lewan
Chcia³bym siê upewniæ, poniewa¿ nie jestem tego w stanie jednoznacznie wydedukowaæ smile.gif
Czy do turnieju bojowego mogê wyj¶æ z drzewcówk±?
Kamila
Dok³adny adres turnieju to:

ul. Zamkowa 31, 09-500 Gostynin

A tu jest link do mapki na zumi:

http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&lo...p;cId=&sId=
Koki
Cieszymy siê ¿e zaproszenia siê podobaj± Pscó³a powa¿nie siê nad nimi napracowa³a lol2.gif , mam równie¿ nadzieje ze poczta polska nie nawali³a anger.gif i wszyscy dostali icon_mrgreen.gif .
Co siê za¶ tyczy trafienia na plac imprezy Gostynin nie jest wielk± metropoli± wiêc je¶li kto¶ bêdzie mimo wskazówek danych przez Kamile mia³ problemy z trafieniem dunno.gif proponuje popytaæ tam ka¿dy wie gdzie jest zamek lub centrum , a to od centrum ju¿ jakie¶ 200 metrów czyli blisko wiêc wszyscy powinni trafiæ icon_cool.gif bez wiêkszych problemów devil.gif
jasmin
Cze¶æsmile.gif
Pozwalam sobie beszczelnie i brutalnie wprosiæ na imprezê do Gostynina:)
Prawdopodobnie stawiê siê dopiero na wieczorn± bitwê (z przyczyn losowych) i o poranku odwiozê Adasia. Mam nadziejê, ¿e jak przywiozê kie³basê, to z wieczornego ogniska bêdê móg³ skorzystaæ;)
Pozdro
Kamila
Oto dwie nowe informacje dotycz±ce turnieju ³uczniczego:

Przewidywany dystans to 20 metrów, a dopuszczalny ciê¿ar naci±gu to 24 kg.
Darius
CYTAT(Kamila @ 11:12 13.05.2009) *
Oto dwie nowe informacje dotycz±ce turnieju ³uczniczego:

Przewidywany dystans to 20 metrów, a dopuszczalny ciê¿ar naci±gu to 24 kg.

Ja mam 22 kg naci±gu, wiec z chêci± siê pojawiê na tej zacnej imprezie, je¶li orgowie pozwol± smile.gif
wiedzimir
Tak wiêc zacny Dariusie spotkamy sie tam w zacnym gronie ³uczników , bo ja, Siema i Paki te¿ wybieraj± siê strzelaæ i ucztowaæ devil.gif
Mo¶ka
Bêdê jecha³a w pi±tek w ci±gu dnia jako¶ (o której dok³adnie jeszcze nie wiem) do Gostynina z Warszawy z jednym miejscem wolnym. Samochód dostawczy, wiêc bez luksusów, ale je¼dzi i brak ograniczenia na ilo¶æ sprzêtu. Niestety oferta przewozu tylko w jedn± stronê, bo wracam równie¿ w pi±tek.
Je¶li kto¶ ma ochotê siê zabraæ, mo¿na pisaæ na PW.

Pozdrawiam,
Mosia.
Darius
CYTAT(wiedzimir @ 15:39 13.05.2009) *
Tak wiêc zacny Dariusie spotkamy sie tam w zacnym gronie ³uczników , bo ja, Siema i Paki te¿ wybieraj± siê strzelaæ i ucztowaæ devil.gif

O kurde... czyli muszê byæ obowi±zkowo
A te 20 metrów to tak my¶lê na pocz±tek smile.gif A potem mo¿e jako¶ ambitniej co?
Anna zwana An
Zapowiada siê ogólnopolski zlot ³uczników smile.gif

Magia Gostynina dzia³a, czy co crazy.gif crazy.gif

Swoja drog± mi³o bêdzie spotkaæ znajomych ubranych nieco inaczej.

I wreszcie bêd± ¶wistaæ t y l k o drewniane strza³y, a ³uki bêd± wygl±daæ jak powinny wygl±daæ ³uki, a nie jak skrzy¿owanie roweru z antena satelitarn± bigsmile2.gif
wiedzimir
Witaj An...
Zdecydowali¶my siê na przyjazd bo uda³o nam siê grabi±c w tym roku ogródek znale¶æ kilka drewnianych strza³ zgubionych tam pare lat temu bigsmile2.gif
A poza tym niemogê spotkaæ siê z wami na turnieju w L±dzie dlatego przyspieszyli¶my spotkanie i postrzelamy razem na tym turnieju...
Gwo¼dziki
Zaproszenie odebrane blinkie.gif
Darius
W³a¶nie doczyta³em w regulaminie ³uczniczego, ¿e zabrania siê u¿ywania na ³uczniczym zakiera. Rozumiem ¿e to taki ¿arcik, bo nie podejrzewam ¿e mo¿e byæ inaczej. Jedna z najbardziej szacownych, najtrudniejszych i najbardziej tradycyjnych metod strzelania jakie zna historia tego fachu zakazana? Z jakiej to przyczyny je¶li mo¿na wiedzieæ?
Nomen illi Mors
Dziekujê za zaproszenie:) Pozdrawiam:)
Koki
Radzi jeste¶my strasznie ¿e zaproszenia docieraj± bigsmile2.gif mam nadzieje ¿e nasza poczta nie posieje ani sztuki , tak czy inaczej jak mówi³em wcze¶niej , je¶li kto¶ pisa³ do nas prywatnie jest na li¶cie i oczekujemy go loki08.gif na Gostyninie warrior.gif ju¿ w nastêpny pi±tek clap.gif
Kichigai
Zaproszenie ¶liczne..Dziêkujemy za nie smile.gif
Bzyku
CYTAT(Kichigai @ 20:41 14.05.2009) *
Zaproszenie ¶liczne..

a nie mówi³am?
Mi trzeba wierzyæ! :D
he he he
Tomek Kot
TAURUSY dziêkuj± za ¶liczne zaproszenie smile.gif
Bzyku
UWAGA!

Je¿eli zdarzy³oby siê, ¿e kto¶, grupa, etc z tych co pisa³y do którejkolwiek osoby z BRE lub MM nie dosta³a zaproszenia (Poczta Polska jest TYLKO Poczt± Polsk±) to proszê o info na mój mail lub PW.
Bêdê co¶ modziæ w takich przypadkach smile.gif

Pozdrawiam
Pscó³a
jarzyn
Wiesci na gor±co prosto z Gostynina:

Z ³adnej trawki na której mia³a byæ bitwa i obóz zosta³o wspomnienie.
Robotnicy remonuj±cy zamek zrobili nam psikusa. Na kilka dni przed naszym przyjazdem stwierdzili ¿e jak wyrównaj± ca³y teren bêdzie lepiej! Tak,zrobili nam z turnieju pustynn± burzê. Staramy siê ogarn±æ wiêcej s³omy do obozu, wiêc nie bêdzie ¼le. Ale bitwa to bêdzie prawdziwy szturm na Jerozolimê (chyba ¿e pogoda dopisze).

Przybywaj±cych uprzedzam ¿e obóz jest w bezpo¶rednim s±siedztwie BAGNA. Prawdziwego bagna. Szwêdanie siê poza obozem jest naprawdê na w³asne ryzyko. Komary doskwieraj± tylko pod wieczór, ale tn± zaciekle.

Zapraszam i Pozdrawiam

Jarzyn

ps
Ja¶min dla Ciebie zanjdzie siê Kie³baska ... He He bigsmile2.gif
Kichigai
No i sta³o siê...Bogowie uczelniani upomnieli siê o swoje ofiary...Niestety ludzie siê posypali i nie damy rady pojawiæ siê na turnieju..A szkoda bo ju¿ ostrzy³em sobie zêby na bojówke i ten "ocean bimbru"
Bardzo mi przykro..Mo¿e za rok.
Bzyku
NIE!

Przecie¿ zawsze mo¿esz przyjechaæ sam!!!!!!

Próbuj!!!!
Gwo¼dziki
Niestety z przyczyn od nas niezale¿nych bêdziemy mogli przyjechaæ dopiero w sobotê rano icon_sad.gif Mo¿na???
Koki
Przybywajcie w sobote niedziele bigsmile2.gif jak macie czas zapraszamy devil.gif
Gwo¼dziki
icon_cry.gif Niestety z³o¶liwo¶æ losu nie pozwoli nam pojawiæ siê tym razem! My¶la³em, ¿e chocia¿ na bitwê siê wyrobiê...Szkoda.... ale przy nastêpnej okazji zjawimy siê na 100%

Pozdrawiamy
Peregrinus
Szybko dzisiaj uciekali¶my wiêc ju¿ siedzê przed laptopem...

Jedyna rzecz do której mo¿na siê przyczepiæ to deszcz który pada³ w pi±tek i sobotê (na szczê¶cie nie hurtowo tylko na raty).

Gdybym mia³ dziêkowaæ ka¿demu z osobna lista by³aby baaaaaardzo d³uga. Wiêc podziêkujê za wspania³± imprezê i mam nadziejê pojawiæ siê na niej za rok.

Pozdrawiam. Mamut.
Marcin Waszkielis
Impreza wypas. Dziêki wszystkim za wspóln± zabawê.

Czekam na foty i filmy z bojowego, kto¶ z siedemnastkowców mówi³, ¿e jest wszystko nagrane.

pozdr
Wiedziemka
I szlag, nie jestem pierwsza tears.gif icon_mrgreen.gif
Ale...hmm...jak to opisaæ/stre¶ciæ/podsumowaæ? Sza³ cia³ i uprzê¿y - genialnie zwyczajnie do wypêku
otoczenie przeurocze,
¶winiaki przesmaczne,
turnieju i towarzystwa nie umiem w swojej ograniczono¶ci leksykalnej nawet opisaæ, wiêc wybaczyæ - siliæ siê nie bêdê
Uci±¿liwa nie by³am, wiêc przepraszaæ za co nie mam.
Dziêkowaæ imiennie, to bym czas antenowy przekroczy³a, zatem wielkie, huczne DZIÊKUJÊ !!!
miód, orzeszki i poziomki po prostu

Staram siê wydobyæ od Boczka materia³y dokumentuj±ce wydarzenie, jak wydobêdê - dam znaæ.

/.../
przepraszam najmocniej (t³umaczenie, ¿e jako sta³a bywalczyni placów zabaw lepszych zwrotów do¶wiadczam, nie bêdzie najlepsze, wiêc go zaniecham - nie mam nic na swoje usprawiedliwienie)
robert w. Wielki
Kole¿anko! na forum zalogowani s± nieletni... szczerba.gif
Mo¶ka
co jak co, na takim turnieju dawno nie by³am.

Go¶ci³am tylko na biesiadzie i tylko to mogê jako¶ sensownie relacjonowaæ. No i niew±tpliwie najwiêkszym wydarzeniem by³ alkobohurt, który wzbudzi³ takie emocje i zainteresowanie, któruch nie widzia³am dawno przy innych bohurtowych rozgrywkach. Nie wiem, czy to jest ju¿ patologia, ale na bank jest to ca³y czas dobra zabawa ;) tak wiêc gratulujê pomys³u organizatorom i hartu ducha walcz±cym.

Na uczcie niczego nie brakowa³o, zabawa by³a przednia!

Jakie¶ minusy typu pewien nie³ad w obozie (ale ja te¿ ¶wiêta nie by³am, wiêc wytykaæ nie bêdê) gin± w¶ród licznych zalet tej imprezy.

Pozdrawiam i dziêkujê za wspóln± zabawê,
Mosia.
Lando
Turniej bardzo dobry przednie towarzystwo jedzenie lux. Dziêki wszystkim za dobra zabawê i i najwiêksze podziêkowania nale¿± siê Organizatorom za stworzenie tak przedniej imprezy.

Przemek
krs133
Turniej bardzo dobry. Jakby mia³ kto¶ zdjêcia to mo¿e podaæ link bigsmile2.gif
Black_Lotus
Upubliczniam moje zdjêcia coby to ca³e wpier***anie siê pomiêdzy publikê, walcz±cych a sêdziów nie posz³o w zapomnienie i aby potomni te¿ co¶ z tego mieli bum.gif Zdjêcia g³ównie z bojowego bo przed bitw± pojechali¶my icon_sad.gif

Link do moich zdjêæ z Gostyninia:
http://picasaweb.google.pl/bonthyc/Gostynin#

PS.
Tylko mi nie wykorzystywaæ tych zdjêæ komercyjnie bez mojej wiedzy bo siê policji poskar¿ê icon_mrgreen.gif
Ryba
Hej,

Impreza bardzo udana. Bojówka w dobrym smaku, mo¿na by³o walczyæ technicznie z finezj± i si³±.
Bitwa przednia, pomys³ z zapalonymi chatkami i ca³± drewniana konstrukcj± pierwsza klasa, gdy¿ w nocy przy ogniu walczy siê niesamowicie mi³o i fajkê mo¿na odpaliæ bez szukania zapa³ek icon_wink.gif
Tylko przerazi³em siê w pewnym momencie ¿ekomej "mikrofalówki" stoj±cej w obozie, nie wiedzia³êm co to jest i chacia³em ju¿ zdzieliæ mieczem, kiedy mnie u¶wiadomiono, ¿e to najnowszy krzyk mody technologicznej...zatem odpu¶ci³em sobie.

Dziêki ch³opaki i dziewczyny z Ex za przyjacielskie przyjêcie i du¿o wra¿en.
Pozdrawiam
Kichigai
Ma kto¶ mo¿e filmiki z walk??
Tadzik
Dziêkuje za ¶wietn± imprezê, organizacja na ¶wietnym poziomie,¶winiaki miodzio, bitewka piêkna czego chcieæ wiêcej smile.gif p³on±ce chatki i wie¿± robi³y niez³y klimat. Wra¿enia biesiadne i alkobohurt który wzbudzi³ wiêksze emocje ni¿ bojowy i buhurt bigsmile2.gif bezcenne...
Czekam z niecierpliwo¶ci± na wiêcej fotek i na powtórkê z rozrywki.

Pozdrawiam Tadzik
Tomek Kot
W imieniu Kompanii Najemnej TAURUS chcê podziêkowaæ za ¶wietn± imprezê ,oby wiêcej takich. A teraz chcê wytkn±æ b³êdy, tzn sêdziowie na bojowym ,najwiêkszymi ich b³êdami by³o to ¿e : sêdziowali na siebie,ca³y czas dopominali siê o tusz drukarski w celu drukowania wyników(wszyscy wiemy co oznacza "drukowanie"),o wynikach rozmawiali tylko ze sob± no i ten ¶piew w bramie w przerwie turnieju my¶lê ¿e gruba przesada,a poza tym byli nie historyczni . aniol.gif bigsmile2.gif szczerba.gif bum.gif
Koki
Dziêkujemy wszystkim bractwom za przybycie na nasza ma³± imprezkê pijacy.gif bigsmile2.gif mi³o by³o nam siê pobawiæ w waszym gronie usmieszek_07.gif co za¶ siê tyczy tych którzy mieli siê pojawiæ pac.gif , a zapomnieli , no có¿ mogê wam powiedzieæ ¿a³ujcie ...

Chwa³a wszystkim zwyciêzcom , ju¿ nied³ugo zostanie umieszczona pe³na ich lista icon_mrgreen.gif

A tu kilka fotek od pana kojota clap.gif za które serdecznie dziêkuje icon_mrgreen.gif

http://fmix.pl/album/30072/gostynin/1

Jeszcze raz wielkie dziêki i do zobaczenia hehehe.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.