Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Sierpieñ] Turniej na zamku w Liwie 19-20-VIII-2006
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
P J
HA ju¿ mia³em zabraæ g³os w dyskusji dotycza cej afterparty lecz bedê milcza³ jak grób bo znów jaki¶ wielki grubszy miszcz bêdzie wskazywa³ na jedyne me zainteresowanie tematami "alkoholowymi" a przeciez ja jestem wegetar...thu abstynentem o. .. Pozdro dla Helmansa za "Operacje Sowa" wysz³o super jak czytam po opisach . Za rok j± powtórzymy ha ha icon_cool.gif

PJ
Agniecha
Nivelisie ma³a uwaga..........NIDZICA a nie Niedzica...........w galerii tez jest b³±d ............pozdrawiam bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Nivelis
CYTAT(Agniecha @ 23:43 31.08.2006) *
Nivelisie ma³a uwaga..........NIDZICA a nie Niedzica...........w galerii tez jest b³±d ............pozdrawiam bigsmile2.gif bigsmile2.gif

ups smile.gif to pewnie moje przywi±zanie do Niedzicy... przepraszam za b³±d - ju¿ poprawiam!
troll
Mam pytanko...
Czy kto¶ ma mo¿e ju¿ jakie¶ filmiki??
Pozdrawiam
Agniecha
ja tez mam pytanko.......czy ma kto¶ mo¿e adres stronki zespo³u Brovarius albo ich mp3 ????by³abym wdzieczna....z góry dziekuje i pozdrawiam serdecznie
Micha³ Templarem zwany
Trollu, Andrzej od nas ma, ale jeszcze na kasecie i brak nam chwilowo programu aby to na cedeki wrzuciæ, ale jak tylko bêdzie to dam znaæ.

Pozdrawiam
Avlvs Pontivs Tavrvs
templar,dawaj film predko,Ci mowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ryba
Cze¶æ Agniecha! Co¶ mi siê wydajê, ¿e mam Twoj± p³ytkê z muzyk±. Je¶li chcesz j± odzyskaæ to skontaktuj siê ze mn±, przez gg mo¿e: 5719862.
A co do filmików to ju¿ lada tydzieñ bêdziemy mieli zmontowany movie z Liwa. Damy znaæ.
wtyczka
...dajcie ,dajcie czekamy smile.gif ...
Broda
Kiedy pokazecie zdiecia codobno jest bardzo duzo
Broda devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif
Seba Liw
Czo³em

Pozdrawiam Wszystkich uczestników Turnieju w Liwie, w³a¶nie obejrza³em roboczy materia³ filmowy z turnieju, jest tego ponad sze¶æ godzin, ale nie odczu³em tego ogl±daj±c -my¶la³em ¿e minê³y max dwie godziny shocked.gif . To dobry znak, ¿e siê nie nudzi³em. Ca³y film zostanie z³o¿ony za jakie¶ 4-6 tygodni, tyle potrwa praca przy obróbce filmu. Dodatkowo jest zrobione blisko tysi±c zdjêæ. Ka¿de Bractwo, które uczestniczy³o w tym roku w Turnieju w Liwie otrzyma od nas film oraz zdjêcia. Film bêdzie na DVD.

Teraz moja pro¶ba do wszystkich uczestników, proszê o jak najszybsze przes³anie nastêpuj±cych danych (informacje zostan± wykorzystane w czo³ówce filmu):
-Nazwa grupy
-Imiona i nazwiska osób, które bra³y udzia³ w turnieju
-Adres kontaktowy (na który zostanie przes³any film i zdjêcia)
-Telefon kontaktowy
Informacje proszê przesy³aæ wy³±cznie na adres: bractwo_liw@poczta.fm

Teraz jak moja ekipa zobaczy ¿e ja ju¿ obejrza³em a oni mnie to pewnie bêdê mia³ wyk³ad, z profesorem na czele rant.gif.

Pozdrawiam

ps. Bitwa balonowa rewelacja hehehe.gif
troll
Witam.
Templar w takim razie daj znaæ jak naj szybciej :D

SEBAAAAAA ..... Ty pod³y krokodylu, ty, ty, ty..... egoistyczny wo³ku zbo¿owy smile.gif dlaczego sam obej¿a³e¶ film? icon_mrgreen.gif Ok ale wyk³ady bêd± nie na forum. :D tongue.gif
kuba2534
witam
mam pytanie cz kto¶ zna tytu³ piosenki która lecia³a prawie ca³y czas na liwie
Grze¶ko z Osiêcin
Witam!
Nie znam tytu³u, ale znam s³owa i wykonawcê.
Wykonawca to niejaki Szulfla ze stowarzyszeniem Chóru D.N.O. i balecikiem Prima Jajosz, a s³owa to "Hej, hej Krzy¿aken, na, na, na, na, na".
To ca³y czas lecia³o na Liwie.

A tak swoj± drog± to trzeba zadawaæ precyzyjniejsze pytania.
Pozdrawiam
P J
Przypuszczalnie to mo¿e byæ kawa³ek repertuaru chóry mieszanego pod drygentur± Saszy , pie¶ñ nosi jak¿e znacz±cy tytu³ " UUUJJJJJJJJEEEE" icon_wink.gif

A tak ca³kiem powaznie to s±dze ¿e jest to co¶ z repertuaru zaspo³u RAPHSODY ,, mozliwe ¿e Down of Victory...
Eluch82
ooooooooooo crazy.gif
Ca³kiem przypadkiem wpad³am na ten temat smile.gif

Troszkê nie w czas...... ale mam egoistyczne i chamskie pytanko Seba!!!!!

Co z moj± fire- wygrana?
hehe rant.gif

I dlaczego znowy nas oskar¿acie o kradzie¿ TOI-TOI????

z rycerskim pozdrowieniem FIRE-WOMEN aniol.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.