Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Sierpieñ] Turniej na zamku w Liwie 19-20-VIII-2006
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
'maska'
witajcie czy jest szansa na zaproszenie dla skromnej grupy pugnatores aeterni?
jesli potrzebne sa zdjecia to zapraszam na nasza galerie
http://pugnatores.cba.pl/temp/piaseczno240606.html
http://pugnatores.cba.pl/temp/piaseczno250606.html

pozdrawiam i z gory dziekuje
radoslaw kusnierz dowodca gh pugnatores aeterni
Micha³ Templarem zwany
Radku kiedy sie nauczysz u¿ywaæ klawisza Shift w klawiaturze bigsmile2.gif devil.gif bum.gif

Pozdrawiam
Micha³
'maska'
michale ,ja nie stosuje na forach wielkich liter bo juz taki jestem.
czepiasz sie dla zasady templarze ?jak zwykle, czy moze masz w tym jakis ukryty cel??????????????????

bigsmile2.gif

to tez zeby bylo na temat skoro templar poleca to maska i jego zalogaa chca jechac.
czy mam przeslac zgloszenie czy jak.
link do zdjec juz podalem.

chyba wysle jednak wam zgloszenie na maila
Micha³ Templarem zwany
Zaraz dostaniemy po ostrze¿eniu od Modelatora za czatowanie smile.gif
Znasz mnie radku - Marudze wiêc jestem....

A ¿eby by³o na temat - Gorrr±co polecam ten turniej

Pozdrawiam
Seba Liw
Witam
Do turnieju w Liwie pozosta³o ju¿ niewiele ponad miesi±c, wiêc w naszej ekipie robi siê ju¿ gor±co anger.gif i to nie dziêki 35 stopniowym upa³om. Wszystkie grupy i osoby niezrzeszone prosimy o ¶ci±gniêcie za³±czonego pliku. Wype³niony formularz przekazujecie po przyje¼dzie na turniej. W wypadku jakichkolwiek w±tpliwo¶ci zwi±zanych z wype³nieniem formularza, kontaktujcie siê ze mn±. Przypominam i¿ ostateczny termin zg³aszania grup up³ywa pierwszego sierpnia, jednak pozosta³o ju¿ niewiele miejsc i listê mo¿emy zamkn±æ przed up³ywem powy¿szego terminu. Mam nadziejê ¿e z wiêkszo¶ci± grup, które maj± zamiar odwiedziæ nas w tym roku zobaczymy siê na Grunwaldzie i tam przeka¿emy Wam pisemne zaproszenia, z pozosta³ymi za³atwimy sprawê zaproszenia korespondencyjnie.

Pozdrawiam

Za³±czone s± dwie wersje zapisu RAR i ZIP. Formularze niczym siê nie ró¿ni±, wybierzcie tylko wersje zapisu, która bêdzie Wam odpowiadaæ.
ernest
Witaj Seba! Potwierdzam przyjazd do Liwu - dwie osoby - Kusza
z pozdrowieniami Bieszczadnik - Zamek Bolków
Seba Liw
Czo³em
Jak to mi³o ¿e ruszy³a freha, jeszcze nie wszystko jest dla mnie czytelne ale fajowo ¿e ju¿ dzia³a. Wielkie dziêki dla Administratorów!!!
Roboty przy turnieju ruszy³y pe³n± par±, a mo¿na powiedzieæ ¿e nawet dwoma parami java script:emoticon('8)', 'smid_1') ogrodzenie postawione w ca³o¶ci, wiêc nie powinno byæ problemu ze "stonk±". Jak zwykle przy organizacji turnieju, wyrastaj± przeszkody i to wiêksze ni¿ rok temu, na ile uda nam siê z nimi poradziæ, os±dzicie sami. Dziêkujê wszystkim grupom za zg³oszenia. Pozosta³ jeszcze jeden tydzieñ intensywnych przygotowañ i mam nadziejê ¿e w 100% go wykorzystamy. Martwi nas lekko pogoda, ale po dzisiejszej rozmowie z Brod± jest mi trochê l¿ej poniewa¿ nie zmieni³ zdania i zadeklarowa³ po³owê swojej brody w intencji dobrej pogody love3.gif

Pozdrawiam

Seba liw
Broda
Witam
Broda uros³a pogoda murowana
Beczka rozeschniêta czy ktos napelnii
Broda
Kopernicus
Witam wszystkich.
Jestem poczatkujacym rycerzem, a w zasadzie z racji braku do¶wiadczenia i niepe³nego stroju, raczej giermkiem. Zamierzam wraz grup± zapaleñców stworzyæ XVw Bractwo Rycerskie w Minsku Mazowieckim.
Wybieramy siê na LIW klikuosobow± ekip± w strojach, niestety jeszcze bez historycznego namiotu, ale mam nadziejê, ze da siê go gdzies rozbiæ w poblizu obozu.
W ramach wkupienia siê w ³aski organizatora a tak¿e dla u¶wietnienia turnieju piêkn± pogod± gotów jestem pozbyæ siê ca³kiem mojej bródki. RZEK£EM
Mam nadzieje spotkaæ siê i napiæ z BROD¡
Do zobaczena
Micha³ Templarem zwany
Sebastianie mam nadzieje, ze bitwa bedzie taka jak w zesz³ym roku smile.gif a moze i lepsza.

Pozdrawiam
Seba Liw
Witam

Jaka będzie bitwa to w większości będzie zależało od uczestników, ja na tą chwilę wiem jedno że będzie nas warrior.gif stu chłopa i jedna kobieta, prócz tego łucznicy i artyleria jeżeli oczywiście nikt się nie wyłamie. Więc powinno być wesoło, scenariusz też jest fajny (przynajmniej mi się podoba), a jak to wszystko wyjdzie to zobaczymy w praniu, ale mam nadzieję że wszyscy będziemy zadowoleni.

Pozdrawiam

Seba
Arbor
Bêdziemy, bêdziemy, bêdziemy...

"Za nami kroczy w¶ciek³y Bóg, a za nim Szatan pal±c szcz±tki..." usmieszek_08.gif

Achtung! Hussiten dabei!

zly.gif zly.gif zly.gif zly.gif
Kuba_
Ahoj!

W zesz³ym roku przez wiêkszo¶æ bojówki lecia³ jeden kawa³ek Rhapsody - jak z repertuarem muzycznym na ten rok? smile.gif

krzy¿ackie miêso armatnie
Seba Liw
Witam

W tym roku prócz zeszłorocznych kawałków, które towarzyszyły bojówce, wprowdzamy doping na żywo. Co to będzie to niespodzianka zaobaczycie na miejscu, napewno będzie bardziej historyczny niż mp3 bigsmile2.gif i mamy nadzieję że będzie się wszystkim podobało. Musimy jeszcze zrobić zrzutkę na tace w intencji pogody (dziś w nocy siedziałem do 3.30 i szukałem na internecie prognozy długoterminowej, powoli dostaję kota crazy.gif ).

Pozdrawiam
Marcin Waszkielis
A bêd± jakie¶ ch³opaki ze wschodu?
Micha³ Templarem zwany
Seba spokojnie 3 brody s± ju¿ bogu ofiarowane w intencji pogody ( no formalnie 2,5, ale poniewa¿ broda Brody jest cenna to mozemy liczyæ, ¿e 3 )

W³a¶nie nastawi³em krupnik na Liw, wiêc w razie czego bêdzie co¶ na rozgrzewke .

Pozdrawiam
Micha³
Seba Liw
Czo³em

Nie bêdzie ch³opaków ze wschodu. Rozmawiali¶my na Grunwaldzie, ale pó¼niej siê nie odzywali czyli njet, ale tak szczerze to my jeste¶my ze wschodu cool.gif .

Pozdrawiam
Marcin Waszkielis
Tak w³a¶ciwie to ja te¿ jestem ze wschodu i to pó³nocnego, a to ju¿ nie s± rurki z kremem icon_wink.gif .
A znajdzie sie tam jeszcze miejsce dla trzech osób z Kêtrzyna?
Seba Liw
Czołem

Tak sobie przeglądałem zeszłoroczny temat turnieju w Liwie i przypomniałem sobie że dwie grupy zaproponowały pomoc przy wartach tj. Drużyna Kusznicza z Czerwionki i Tarnów, czy możemy liczyć na Waszą pomoc w tym roku ?

Pozdrawiam
Mo¶ka
Witam,mam pytanka dot. konkursu firedancu.
1.Czy mo¿na u¿ywaæ wiêcej ni¿ jednego narzêdzia w konkursie dla singli??tzn.zamieniæ je podczas wystêpu??
2.Kiedy siê odbêdzie konkurs??W noc pi±tek-sobota czy sobota-niedzialea??Je¿eli opcja druga,to mniej wiêcej o której godzinie?Pytam,bo w tym roku na grunwie straci³am du¿± czê¶æ biesiady przez konkurs,co nie by³o zbyt sympatyczne...Nie chcia³abym powtórki z takiej rozrywki...Dobrze by by³o,¿eby odby³ siê jak tylko zrobi siê ciemno(a nie np.o pó³nocy),¿eby da³o siê jeszcze wprowadziæ nieco "p³ynów" tej nocy pijacy.gif
3.Wiado ju¿ mniej-wiêcej ile osób startuje??
4.Co je¶li bêdzie (wypluæ,odpukaæ,itp,itd) padaæ??

Turniej siê zbli¿a wielkimi krokami...Seba,wierz mi,¿e gdybym mia³a brodê,poswiêci³aby ca³±,no ale có¿,nie mo¿na mieæ wszystkiego cool.gif tak czy inaczej jestem pewna,¿e bêdzie bosko szef.gif

I jeszcze takie niedyskretne pytytanie: czy bêdzie w tym roku wiêcej ni¿ 2 toi-toie??W zesz³ym roku by³a tak kupa kupy,¿e w najgorszych horrorach takich rzeczy nie ma....

Pozdrawiam,
Zosia Mo¶k± zwana.
Seba Liw
Czo³em

Je¿eli chodzi o pytania:
1) Nie jestem na nie w stanie odpowiedzieæ bo na wszystkim siê nie znam muszê zasiêgn±æ jêzyka u prowadz±cego turniej.
2) Odbêdzie siê wieczorem z soboty na niedzielê tu¿ po koncercie zespo³u czyli w granicach godziny 22-iej.
3) Nie wiadomo.
4) Tragedia jezyk.gif , wypluj te s³owa.
5) Bêd± trzy i bêd± o 6stej rano czyszczone.

A w intencji pogody, no có¿ wymy¶l jak±¶ pokute np. ¿e nie bêdziesz drinkowaæ na turnieju cool.gif spasc_z_krzesla.gif .

Pozdrawiam
Mo¶ka
CYTAT(Seba Liw @ 17:19 13.08.2006) *
A w intencji pogody, no có¿ wymy¶l jak±¶ pokute np. ¿e nie bêdziesz drinkowaæ na turnieju cool.gif spasc_z_krzesla.gif .

jasne....wybacz,ale moje po¶wiêcenie ma swoje granice cool.gif

Jezeli konkurs mia³by siê zacz±æ o 22 to myslê,¿e jest to jak nabardziej ok,damy radê:D
Arbor
Muszê lojalnie poinformowaæ, ¿e kilku naszych cz³onków z powodów osobistych zrezygnowa³o z wyjazdu i ca³a ekspedycja stoi pod znakiem zapytania.

Wrrrrrrrrrrrrrrrr... zly.gif zly.gif zly.gif zly.gif zly.gif glowa_w_mur.gif
Avlvs Pontivs Tavrvs
Czesc !
Sebek ,Bieda z Balkonem i z paroma chlopakami chcial przyjechac i Walkiok z Nataszka,ale niewiem czy maja zaproszenia???
A ja niestety nie zdazylem tego przepilotowac ,bo dopiero dzis wrocilem z bitwy pod Ashchot (Belgia)...
Tak ze Wolek sie niemartw ,jak zdaza to dadza Ci w kosc,bo wszystko bys chcial powygrywac smile.gifsmile.gifsmile.gif
No i niewiem ,Sebek mam przyjezdzac , czy niebardzo???? bo ja tylko walczyc na kufle moge ,tak mnie francuzi
zalatwili:)
Marcin Waszkielis
CYTAT(Sasza @ 20:11 15.08.2006) *
Tak ze Wolek sie niemartw ,jak zdaza to dadza Ci w kosc,bo wszystko bys chcial powygrywac smile.gifsmile.gifsmile.gif

No i to mnie właśnie najbardziej rajcuje bum.gif . Mam nadzieje, że chłopaki dadzą radę i się zjawią:).
Seba Liw
Czo³em

W zwi±zkuz tym ¿e s± problemy ze ¶ci±gniêciem formularza zg³oszeniowego zamieszczam go powtórnie.

Pozdrawiam

ps.Do zobaczenia w Liwie.
Andrzej Szkwarkowski
Witajcie

Ja na liw udaje sie z wroc³awia. Wyje¿dzam w pi±tek ok 15. WIêc jak s± chêtni to niech sie zg³osza a pojedziemy razem. S± dostepne 3 miejsca, ewentualnie kogos po drodze mo¿emy zgarnac. Trasa to 8 na wawke.
Podró¿ oczywiscie za dorzucenie sie do paliwa :D

tel do mnie 503659749

pozdrawiam Andrzej
S³awek zTarnowa
Sebastianie...jak powiedzieli¶my...tak bêdzie. Warty bêd±.

..i jak sobie zd±¿ymy przypomnieæ...to na niedzielê ..kilka starych, dobrych skeczy kabaretowych..oczywi¶cie ze smokami i rycerzami w rolach g³ównych.
Seba Liw
Czo³em

Cieszê siê, ze za chwilê zobaczê Wasze bu¼ki.
Có¿ mogê powiedzieæ -czadzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam
Broda
Witam
SEBA dziienki
BApCIA piilnuj wnuczki i ide spac
Broda

warrior.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif
Morrigan
Heh widzia³am w wieczornych wiadomo¶ciach relacjê (krótk±, ale ca³kiem, ca³kiem) z turnieju, a potem by³o o ustêpowaniu miejsca w autobusie....
Kopernicus
Ech... Mi³o by³o ale siê skoñczy³o angsad.gif(
Ogromne podziêkowania dla Gospodarzy, TAMDARADEJ -ORGANIZACJA OK, Jak zawsze uda³o mi siê zgubiæ parê rzeczy i wszycho siê znalaz³o :D, jedzenie GIT, atmosfera SUPER. Je¶li dobrze powieje, w przysz³ym roku Miñsk wystawi do walki zbrojnych. Mi³o by³o spotkaæ siê i poznaæ tak wielu zacnych ludzi.

Pozdrowienia dla:
Ady - ksywka ADA ;) , Fire-Agnieszki - czy bi¿uteria nie rysuje??
dla Izy i Madzi - za niezapomnane k±piele w Liwcu ;), Anio³ka - nie za³amuj siê, tylko walcz a bêdziesz najlepsza, oraz ca³ek ekipy z £ukowa - fajnie siê z wami biesiada³o arbuzo¿ercy :D, dla ekipy kuchennej smile.gif, oraz dla wszystkich o ktorych mog³omisiêzapomnieæ
Specjalne pozdorwienia dla Siostrzyczki oraz wszystkich z DNO
Puenta
By³o rewelacyjnie! Có¿, to Liw w koñcu. Organizaca przednia, a klimat jeszcze lepszy. Dawno siê tak nie integrowa³em. Fajnie zbudowali¶cie drug± bramê. Gratulujê Liwiacy! Dobrej zabawy ¿yczê tym co zostali jeszcze dzis!

Przy okazji chcia³bym przeprosiæ, ¿e nie wyszli¶my do tañca ani razu (i Ciebie Mosiu, za to, ¿e nie poduczyli¶my Ciê niczego). Jako¶ sie nie sk³ada³o i kontuzje, zmêczenie i przepicie nie pomaga³y nam zbytnio. Do zobaczenia za rok - poprawimy siê!

Ostatnia tylko rzecz to przykre toiki - mo¿na przywróciæ jakie¶ 2, które bêd± w obozie i nie bêd± niszczone przez turystów.
meti
Witam
Impreza jak zwykle super respekt.gif
Wielkie dziêki za wspania³± zabwe.
Mam te¿ ma³± pro¶bê.. bêde wdziêczny za tekst do piosenek "medieval soldier" oraz "Grunwald nie poto tylko jest by chlaæ" bum.gif
postrafiam MEti
sin
I po turnieju. zlecialo niewiadomo kiedy aaa.gif ale z radoscia chce powiedziec, ze w porownaniu do poprzedniego roku, kiedy by³em u Was pierwszy raz i Liw mi siê bardzo spodobal, w tym roku przeszliscie samych siebie! Chyle czola przed organizatorami, bo chwaly wszelakiej godnymi sa! respekt.gif Impreza by³a absolutnie doskonale zorganizowana - nawet gdybym chcial, to nie mam siê do czego przyczepic (no, mo¿e te nieszczesne toi-toi oblezone przez turystow...) - zawsze cos siê dzialo - nudzic siê nie mo¿na bylo, zarcia by³o wiecej ni¿ moglem przejesc (duzo zakladow miesnych jako sponsorzy to przedni pomysl bigsmile2.gif ), ludzie jak zwykle wspaniali, atmosfera - jak ludzie, oprawa muzyczna wieczorow i wczesnych porankow tak¿e na niezmiennie wysokim poziomie (uwielbiam budzic siê switem bladym wraz z wystrzalem z hakownicy bum.gif). dwupietrowa wieza nad brama na tory lucznicze - super. zaluje tylko, ze kontuzja uniemozliwila mi wziecie udzialu we wszystkim w czym chcialem... icon_sad.gif odbije sobie za rok. w sumie - chwala Wam i dzieki wielkie. Liw to naprawde dobry turniej.
Dla Tarnowa specjalne podziekowanie za wspolne obozowanie thanx.gif Trzymajcie siê i do zobaczenia! Hagen, w przyszlym roku obiecuje siê poprawic. A puszki i tak maja bardzo proste zabawy....
p911
witam

ja rowniez chcialbym pogratulowac wspanialego turnieju (uczestniczylem w nim co prawda (na razie) jako widz ale tym niemniej dostarczyl niezapomnianych wrazen).
mam nadzieje, ze kazdy nastepny bedzie jeszcze lepszy.

pozdrawiam
p911
Agniecha
Witam!!!!
Ju¿ po turnieju....za szybko zlecia³o......Chce serdecznie podziekowaæ organizatorom, liwiakom, za wspania³y turniej...jak dla mnie jest to najlepszy turniej na jakim kiedykolwiek by³am.....w tym roku powiêkszy³a mi sie tutaj rodzina ... zyska³am brata i tatusia woohoo.gif
serdeczne podziekowania i pozdrowienia dla :
-Saszki...Ty wiesz za co
-Andrzeja, mojego nowego brata
-Misia z Nidzicy za opiekê i ciepe³ko i za ³adn± grzechotkê hehehe.gif
-Szuflandi za ¶piewy ................... hej hej Krzy¿aken na na na na na respekt.gif
-Darkowi za pi±tkow± posiadówkê przy ognisku
-Wojtkowi z Excalibura za piekny prezent i za towarzystwo na Fire Show
-Kopernikowi za bransoletkê.....nie martw sie juz nie drapie
-Jajoszowi za dobry humor.....i za tañce na biesiadzie tylko szkoda, ze sie stól skoñczy³ lol2.gif
-Kasi za towarzystwo i za Trunek pijacy.gif
-Krystianowi za ciepe³ko na biesiadzie
-Maciusiowi za dublecik
-Adrianowi za to ze by³
-Grubemu za piffkoo

- i wszystkim wszystkim innym którzy dosiêgneli i poznali DNO .......

i jeszcze na koniec wielkie Gratulacje dla Patryka z Nidzicy za wygran± bojowkê walka.gif

thanx.gif

HEJ HEJ KRZY¯AKEN!!.......... NA NA NA NA NA....!!!!!!!
£ukasz P³aza
No faktycznie fajnie by³o- gratulacje dla organizatorów, zgrabnie wam wysz³o. I miejsce te¿ ³adne.
Bojówka bardzo fajna- du¿e brawa za szranki- mocne i ma³e (nie mo¿na by³o uciekaæ).
Moje osobne brawa za buhuty- fantastyczna konkurencja szkoda ¿e Nidzica nie wystawi³a dru¿yny- chcieli¶my z wami powalczyæ. Ale i tak by³a to piêkna walka, tak¿e bitwa niczego sobie . Pier¶cieñ piêknie siê prezentuje na palcu a buhurtowy dream-team zapowiada ¿e w przysz³ym roku te¿ wygramy

P.S. Podziêkowania dla Sabinki za dotrzymywanie towarzystwa aniol.gif
Micha³ Templarem zwany
Podziêkowania dla ca³ego GOH-Ru za wspania³y wspólny wyjazd.
Dla P³azika i Potwora Ola za... sami wiecie za co i sorki, ze mi rêka poszla siê....
Dla Mo¶ki za bycie Mo¶k±
Dla BRE za fajna bitwê
Dla Wisni za udostêpnienie samochodu w potrzebie
Dla WKPL za bitwê
Dla DNO za to samo smile.gif

Dla Liwu za organizacje, tylko sto³ów na biesiadzie za ma³o by³o i brak og³oszenia w obozie, zê uczta siê zacze³a....

Sasza.... Ty wiesz co...

Pozdrowienia dla wszystkich ugotowanych na konkursie strojów....

Pozdro for all
Adrian 17
Co tu du¿o pisac. smile.gif By³o zajefajnie ale sie niestety skonczy³o icon_cry.gif niemogê siê doczekac przysz³ego roku smile.gif Podziekowania dla Organizatorów za ¶wietny turniej thanx.gif Pozdrowienia dla wszystkich . respekt.gif
Jajosz
Przejmujemy ten fragment postu na chwa³ê Zakonu, Naj¶wiêtrzej Panienki, Wielkiego Mistrza i ...wywiesiliby¶my te¿ sztandar krzy¿ackiego socjalizmy by dumnie powiewa³ nad Liwem... ech, ju¿ nie mo¿emy siê doczekaæ, a wyrazam tu bez w±tpienia ogólna opiniê DNO teamu, by znów za rok najechaæ tak rewelacyjn± ziemiê i to byc mo¿e w jeszcze wiêkszej ilo¶ci

S³awa Wszystkim organizatorom, Sebie and CO, Wi¶ni i reszcie... i zak³adom miêsnym ;), z niektórymi nie zd±¿yli¶my siê po¿egnaæ.. ale to na pewno chwilowe rozstanie bo ju¿ liczymy dni do za rok...

Co z³ego to nie my... ale zbudujcie nam jeszcze co¶ nowego na co by¶my mogli wej¶æ i rozpo¶cierac chwa³ê Zakonu, i zak³ócaæ Wam spokój...

mam te¿ trochê nagrañ z bitwy balonowej, b³ocka, i wspólnego s³oma show na konkursie strojów, cyfrowo oczywi¶cie... chêtnie te¿ zassam mo¿liwie ka¿da ilo¶æ filmów / fotek

no i przepraszam, ¿e stó³ siêgn±³ dna i siê skoñczy³...

D.u¿e N.ale¿ne O.klaski dla Liwiaków

I chwa³a dla nas wszystkich którzy tam byli¶my za atmosferê, i ¿e nie uda³o nam siê "zepsuæ" tak dobrze przygotowanego turnieju
siostrzyczka
to ja te¿ napiszê parê s³ówek. siostrzyczka bardzo dziêkujê wszystkim, któzy dzielnie znosili jej obecno¶æ. jeste¶cie wszyscy koffani. nie bêdê wymienia³a wszystkich po kolei, bo ci, o których mówiê (czyli wszyscy, a niektórzy bardziej) wiedz± o tym.jeszcze raz dziêkujê, buzia wielka.

ps. a jakby kto¶ mia³ zdjêcia i filmy, to bardzo proszê o kontakt
Rita
Dziêkujemy za bardzo udany turniej smile.gif
Za spiewy przy ognisku, za Zak³ady Miêsne, popisy Saszy, widowiskowy bohurt z fantastycznymi akcjami von Reihli i chillout obok grilla. No i za wspania³± konkurencjê fire dance! ¦wietny pomys³ z t± losowan± muzyk±.Maleñkie zastrze¿ania mam tylko do Toi - by³y publiczne i w strasznym stanie, i ba³am siê wchodziæ do nich w kiecy, oraz niestety do komisji od konkursu strojów. Ugotowa³am siê w we³nie, i czeka³am pó³ dnia na og³oszenie wyników... Co do sk³adu, to móg³by byæ bardziej mieszny - nie jednobractowowy... Wiem, ¿e narzekam, ale w marudzeniu wygra³am kompanijny konkurs ;)

Buziaki i u¶ciski dla orgów i wszystkich, z którymi tak dobrze nam siê bawi³o i rozmawia³o :*

PS - Misiowi i jego Pani za miejscówkê na inscenizacji i inne cuda smile.gif
wtyczka
... wielki respect i szcun dla organizatorow, turniej udany w 120%centach, zgrabnie przeprowadzony swietnie sedziowany pelen doborowych przeciwnikow turniej bojowy, mocna bitwa i jeszcze mocniejszy turniej druzynowy, syte i wysmienite wyzywienie, swietny klimat, tobie Seba i twojej ekipie wielkie podziekowania.

Pyt. ma ktos foty lub filmy z Liwu
Mo¶ka
Liw jak zawsze był suuuuuuuuuuuuuuuper imprezą,jak zawsze zjechała się świetna ekipa i jak zawsze nie dało się świetnie nie bawić...
Co do słÃ³w krytyki to jak zwykle toiki(ja wiem,że lecieli w kulki z czyszczeniem,ale dla nas powinny być toie OSOBNO) no i fajnie by było,gdyby uczestnicy bardziej starali się chować plastiki itp...
tak czy inaczej jak zwykle Liw uważam za jeden z lepszych turniejów w sezonie,mam naddzieję,że pomimo ogromnych trudów organizacji,nie zrezygnujecie z nigo i będziecie się rozwijać nadal...Bo przecież co by było gdyby nie Liw?????? hehhehe

Chciałam jeszcze przeprosić za to,że nie wystąpiłam w fireshow,ale naprawdę byłam padnięta...mam nadzieję,że odkupiłam się w kuchni...

Będzie duzo podziękowań,ale cóż...życie,heheheheheh cool.gif
A więc:
-całemu Liwowi oczywiście, za to, że nie tylko robią świetny turniej,ale też są genialnymi ludżmi,których uwieeeeelbiam tak,że och, ach i ech!!!!!!Szczególne pozdro dla liwskich dziewczyn(również dla ciebie,Aniołku,mam nadzieję,że się cieszysz smile.gif ) i dla Wiśni(pozostawiłam sygnaturkę,heheheh:P)
-jak zwykle, za bycie mega kompanami, Robercikowi i Andrzejowi(mikroklimacik, rosie z to,że się osadza smile.gif )
-Routiersom za to,że dali się poznać:P (especially dla MichałÃ³w dwuch)
-Ludom z Tarnowa za hiper zabawę (especially dla Sławka,Munga i Fishera)
-Ijonowi za podryw cool.gif
-Brodzie za to,że przez chwilę mogłam poczuć,jak to jest mieć brodę Brody crazy.gif
-Płęcie za dobre intencje :P
-Darkowi za czapeczkę na chwileczkę :P
-Siostrzyczce za prezencik
-wsystkim uczestnniczącym w bitwie na balony i błocko za bycie mokrym i brudnym:D
-no i całej ekipie,która została do poniedziałku,w niedzielę było najlepiej bum.gif
-aż w końcu dla wszystkich jako całości i dla każdego z osobna bo przecież to dzięki wam było tak świetnie :D

łojej,jak się rozpisałam.....

Pozdrawiam,
Zosia Mośką zwana.

PS.Hola,hola, niedobrzy ludzie!!!!!!! sorry,nie mogłam się powstrzymać cool.gif
Wiszna
hej
w³asnie doszed³em do siebie po turnieju tak mniej wiêcej tzn raczej mniej niz wiecej
chcia³em podziekowaæ wszystkim uczestnikom za to ¿e byli i dali rade szczególowe podziêkowania zamieszcze jako¶ innym razem musze pomy¶lec a jako¶ nie mam si³y
zamieszcze jedn± informacje na afterparty osuszyli¶my 35 litrów miodu pitnego diabel.gif diabel.gif diabel.gif
za toiki wielkie sorry zamontujemy za rok albo w obozie albo zamkniemy k³ódkami
dobra odmeldowuje siê i ide spaæ jutro czeka mnie praca usmieszek_01.gif usmieszek_01.gif usmieszek_01.gif

PS. A wszyscy których nie by³o niech ¿a³uj± !!!!
siwaa
Brawa dla organizatorów za ¶wietny turniej, jeden z lepszych na których w tym roku by³am. By³o naprawdê cudownie, jedyny minus to jak ju¿ wspominali moi przedmówcy - toi-toie.
Ale poza tym, same superlatywy...
Atmosfera obozowiska naprawdê wprowadza³a mnie w stan ekstazy (bynajmniej nie przez smród :P) - a¿ mi³o by³o popatrzeæ na te namioty, ogniska, ludzi w strojach etc.
Towarzystwo jak najbardziej roze¶miane, przyjazne i w ogóle sympatyczne.
Sama bitwa, czy poszczególne konkurencje ciekawe i warte obejrzenia...
No kurcze, có¿ tu du¿o mówiæ - ja jestem jak najbardziej zadowolona ! Zmêczona ale u¶miechniêta (:
Joanna K.
Witam!

Dziekuje wszystkim za przewspaniala zabawe!!Bylo bardzo bardzo bardzo fajnie!!Malo gdzie mozna taki klimat poczuc (i nie chodzi teraz o toi-toie;P)obozowisko naprawde z cala oprawa drewnianych wiez, pasnika etc...robilo wrazenie!Naprawde, bawilam sie swietnie i caly turniej bardzo mi sie podobal i uczta tez niczgeo sobie i kapiele w Liwcu super;)
Dzieki wielkie dziewczynom z Warszawy za wspolne tance w ostatnia noc:D <teraz musze jakos muzyczke dorwac....
To byl moj pierwszy turniej w Liwie i strasznie sie ciesze, ze na nim bylam i za rok napewno tez pojade!!:D

Chwala organizatorom!!:) uuu jeeee
Mo¶ka
ja chciałam jeszcze powiedzieć,że super,ze w tym roku nie było już iglaków...naprawdę super :D trzeba podwyższać poprzeczkę,daliście radę(i dobrze,że wyrzuciliście tych turbo-mroków cool.gif )

no i Broda spisał się zawodowo!!!!Przez cały oficjalny czas trawania imprezy czyli sobota i nidziela do zakończenia turnieju nie spadła kropla deszczu!!!!!Padało przed i po,ale kto by na to patrzył cool.gif hehheheheeh...Było bosko :D

Pozdrawiam,
Mosia.
Seba Liw
Czo³em

No có¿, ju¿ po turnieju w Liwie. Mam nadziejê ¿e za bardzo nie dali¶my cia³a, je¿eli chodzi o wspominane toiki to problem polega³ na tym, ze zamiast przyjechaæ na czyszczenie w niedzelê o 6stej rano, przyjechali w sobotê o 6stej, czyli wtedy jak toiki by³y ¶wie¿e i czyste, b³±d firmy, na zleceniu wyra¼nie by³a podana data. Nie by³a to ani nasza wina ani wina zamku. Jednak dziêki temu i¿ jak co rok Bytów podprowadzi³ nam jednego toia w sobotê rano, to na niedzielê do momentu pojawienia siê czy¶cicieli mieli¶my jednego w stanie prawie nienaruszonym icon_cool.gif. To mo¿e tyle w kwesti toitoi.
Ja sam mam najwiêkszy niesmak do bitwy, a konkretnie do dwóch rzeczy, pierwsza to nag³o¶nienie, które mo¿na powiedzieæ ¿e wogóle nie istnia³o, nie by³o s³ychaæ ani Grzesia, który czyta³ bitwê , ani muzyki moro.gif w pó¼niejszych etapach turnieju te¿ siê rypa³o np. podczas przedstwienia "¯ólta Dama" angsad.gif
druga tragedia to efekty specjalne czyli wybuchy ziemi, je¿eli kto¶ ogl±da³ zesz³oroczne to wie o co chodzi, w tym roku wygl±da³o to mniej wiêcej tak jakby kret pó¶ci³ b±ka pod ziemi±- glowa_w_mur.gif horror.
Reszta chyba jako¶ wysz³a, a mo¿e i nie wysz³a Wy to oceñcie.
Dziwi mnie tylko fakt ¿e na pewno przynajmnie jeden z uczestników mia³ jakie¶ animozje co do kuchni, a konkretnie wy¿ywienia, tutaj mo¿e zabrzmieæ to nieskromnie z mojej strony ale takiego czadu z ¿arciem chodzi mi o asortyment, jako¶æ i ilo¶æ nie by³o w Liwie nigdy i jeszcze komu¶ nie pasi³o?, przepraszam ale szlag mnie trafi³ jak o tym us³ysza³em. To co ca³a ekipa naszego Roberta Mak³owicza (Pana Janka) zrobi³a w tym roku to naprawdê kawa³ dobrej roboty.

-Szacunek dla Janka, Mariusza, Anki, Ilony, Doroty, Grzesia, Buni (przepraszam je¶li kogo¶ pomin±³em) za staniêcie na wysoko¶ci zadania.

-Dziêkujê tak¿e Norbertowi i Kamilowi bez, których nie daliby¶my rady to oni najbardziej wspierali nas w przygotowaniach do turnieju.

-Dziêki dla Pan Janusza który zapewni³ nam transport inaczej musieliby¶my nosiæ wszystko na plecach cool.gif .

-Wielkie dziêki dla Przemka i Piorka zwanego Grze¶kiem lub ka³amarnic±, ludzi którzy non stop byli w ruchu i o nic nie trzeba by³o ich prosiæ sami szukali zajêcia.

-Dziêki dla Wi¶ni za dobr± prace no i oczywi¶cie za to ¿e w sytuacjach kiedy by³em bliski za³amania by³ w stanie poprawiæ mi humor, nie wspomnê juz o poniedzia³ku.

-Dziêki za kawa³ dobrej roboty dla ekipy Wêgrowskiej czyli Piotrka, Wiktora i Micha³a.

-Podziêkowania tak¿e dla ca³ej ekipy os³uguj±cej tory strzelnicze.

-Dziêki dla Trola i Pana Janusza za prysznic z ciep³± wod±.

Jeszcze raz Wielki Dziêki dla ca³ej mojej ekipy za prze³kniêcie tak du¿ego wyzwania jakim by³ tegoroczny turniej, sami wiecie ile by³o k³opotów przed i podczas turnieju, dali¶cie radê dziêkujê.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.