Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Sierpieñ] "Rozmowy Ksiêcia z Wójtem" - Drahim -&g
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Gregor z Krakowa
hehe, od czasu Beltan-u moje mysli czêsto przeskakuja na pó³noc....

a kto odgrywa Kazia i Wójta...? (jesli juz to jest w temaci, przepraszam za ignorancje i nieczytato¶æ:P)
Pati
...proszê Bardzo...
VISLAV - jako Kazimierz V
MACIEK[tego poznasz] jako Wójt
Cieszê siê ze coraz Blizej jest u Ciebie s³owo...TAK!
Zdrówka.
Pati
Dzieki Vislavie za"kompletowanie" stroju...Ja te¿ ju¿ od paru tygodni robiê to samo!ale zawsze Uwa¿am ¿e co Dwie g³owy to Nie jedna...czyli Dziekujê bardzo Wawrysiowi za chêæ pomocy dla Ciebie!moze uda Ich siê jeszcze namówiæ smile.gif
Pozdrawiam.
Lazarus
Zacz±³em siê zastanawiaæ nad tym bo to dobry pomys³........
Jako cz³onek Szczeciñskiej Chor±gwi Ksiêcia Kazimierza zrzeszaj±cej trzy bractwa z tego okresu przyznam ¿e pomys³ wydaje mi siê ciekawy.

Postaram siê pomówiæ na ten temat z reszt± ekipy.

Niestety nic nie mogê obiecaæ.....

Sam wiesz jak to jest.

Pozdrawiam

Robert "Wawry¶" Wawryniuk
Pati
Dzieki i za to...
Nie ukrywam ¿e nadal liczê na Wasze - TAK!
Pozdrawiam.
Lazarus
TAK

Decyzja zapad³a.

Bêdziemy siê z wami bawiæ we wspólnej piaskownicy ;)

Chêtnie we¼miemy udzia³ w tym przedstawieniu i ca³ym przedsiêwziêciu.

Postaram siê pomóc z materia³ami.

WAWRY¦
Vislav
No i fajnie - cieszê siê, ¿e piaskownica siê rozrasta o przedsiêwziêcia znacznie ciekawsze ni¿
CYTAT
zrobiæ bitwe i sobie popiæ
- to cytat z innego ostatnio popularnego tematu.

pozdrowienia Vislav
Pati
DZIEKUJÊ!!!
Tomic
moze zapracujemy na wikt i opierunek jak sie zakujemy w blaszke i pomachamy mieczykami bigsmile2.gif
bzyk
My¶le ¿e w tym terminie mo¿e i Miêdzyrzecz siê pojawi tylko nie wiem w jakim sk³adzie...
Ale ekipa która sie zbiera przednia wiêc warto bêdzie tam byæ.
Pati
Sam Nie wiem co mam teraz powiedzieæ... DZIEKUJÊ RAZ JESZCZE... smile.gif
Tomic
jakies role przewidziane dla nas?? czy tylko mamy walczyc??
Pati
Na ten temat to proponujê porozmawiaæ przy"Coli" Myslê ¿e da siê co¶ zrobiæ w tym TEMACIE smile.gif
Vislav
Witam - mo¿e jakie¶ spotkanie w który¶ z bli¿szych weekendów w Szczecinie, rozmowy przy Coli - a pó¼niej niekoniecznie smile.gif

Ja muszê siê wzi±¶æ na powa¿nie do swojego stroju. No i przyda³oby siê bardzo wstêpnie omówiæ scenariusz.

pozdrowienia Vislav
Tomic
Witam

rozmawiali¶my jeszcze na Beltanie o zaproszeniu do Szczecina
Ja pamiêtam co mówi³em smile.gif
wiêc pozostaje wykombiniwaæ tylko jakis dobry termin nie koliduj±cy z niczym dla wszytkich i heja hulaj dusza piek³a nie ma smile.gif

moze 3-4 czerwiec

pozdrawiam
Pati
Pomys³ dobry...tyle ¿e 3/4 Czerwiec jesli chodzi o Mnie bylby trochê trudniejszy do realizacji icon_sad.gif Mo¿e ta najblizsza Sobota t.j 27 Maj...
Decydujcie...
Zdrówka.
Tomic
27 maj jedziemy na Gross Pinow ale wieczorem wracamy
tzeba by sie podpasowac pod Vislava bo ma najdalej
Vislav
Witam

Chyba nie ma a¿ takiego po¶piechu - poza spotkaniem przyjació³ smile.gif

Proponujê mo¿e w takim razie 9/10 lub 10/11 czerwca.

Mam nadziejê Tomic, ¿e mimo ró¿nych przeciwieñstw w Gross Pinow nie bêdzie tak ¼le aby spieszyæ siê do domu.

pozdrowienia Vislav
Pati
Ja jestem ZA! 9/10 czy 10/11 Czerwca jest Odpowiedni...

TOMIK...Vislav ma racjê...jedziecie siê bawiæ smile.gif pospiech jest nie wskazany...
Zdrówka.
Tomic
je¶li chodzi o mnie to bym zosta³ na Gross, ale niestety s± tez inne rzeczy które powoduj± ze musimy wracaæ.

9-10 jest impreza w Miêdzyrzeczu, wiêc napewno mnie nie bêdzie w Szczecinie

mo¿e wpadniecie tam bêdzie weso³o smile.gif
Pati
Ciekawa propozycja smile.gif zostaje tylko Vislav ze swoim podejsciem do Twojej propozycji...
Wracajac do Naszej Inscenizacji...Jeszcze dzi¶"pójdzie" oficjalne pismo wraz z rysunkami do rady Gminnej o zaopatrzenie imprezy w Stra¿ Po¿arn± oraz zgodê na materialy[deski] do budowy Chat i slomê...poprosimy te¿ Gminny posterunek Policji o zamkniêcie na czas imprezy odcinka szosy ktory oddziela Zamek od jeziora...
Co dalej...trza tylko czekaæ na zgodê[Policji smile.gif ]
Pozdrawiam.
Norbert
Halldis(Naamah)
Ja mam jeszcze takie pytanie...
kiedy bêdzie opublikowany dok³±dny plan spotkania i jak± rolê przewidujecie dla kobiet (je¿eli to ju¿ by³o to przepraszam) czy mamy tylko byæ ³±dnym dodatkiem??
Czy bêdziecie wysy³ac jakie¶ oficjalne zaproszenia,czy tylko freha...?
No i jak bêdzie z zakwaterowaniem i wy¿ywieniem, bo w temacie nzalaz³am info o zakwaterowaniu w zamku... to ja bym sie pisa³a bo namiotu sie chyba jeszcze nie dorobie do tego czasu?

pozdrawiam
Naamah
bombardman
Pati , o zamkniêciu drogi mo¿esz zapomnieæ.To jest trasa tranzytowa i turystyczna z Poznania na Ko³obrzeg.Troche realizmu i zapoznania sie z map±. read.gif
pozdrawiam Bombardman_Wuja read.gif
Pati
Fakt...mapy nie ogl±dalem face4.gif ale zeby a¿ tak drastycznie sprowadzaæ mnie na ziemie smile.gif Co¶ jednak trzeba bedzie zrobiæ i...czas nad tym pomy¶leæ icon_cool.gif chyba ze Wuja masz jakis pomys³ na rozwi±zanie tego problemu ;-)Chetnie nadstawie ucho...

Nammah...planu imprezy jako takiego jeszcze nie by³o[oczywi¶cie w kalendarium] jest jednak takowy i na dniach zostanie wpisany...czekam tylko na maila od Przyjaciól i...

Jesli chodzi o nocleg to jako¶ sobie poradzimy...postaram siê Ciê zakwaterowaæ w Zamku...znajdê te¿ cos i dla Ciebie.Moze ty Sama masz jakis pomys³...chetnie wys³ucham.
Zaproszenia!no có¿...Twoja chêæ uczestnictwa w inscenizacji i moje Podziekowanie jest ju¿ Zaproszeniem i tak To traktuj!

Pozdrowienia.
Vislav
Hmmm... - Miêdzyrzecz - to mi siê podoba - wstêpnie tak smile.gif

Tylko czy w tak doborowej kompanii znajdziemy czas na rozmowy?

pozdrowienia Vislav
Halldis(Naamah)
W takim razie bardzo mi mi³o... zjawie sie z przyjemno¶ci±...
Co do propozycji...No z Moriigan napewno bêdziemy chcia³y potancowaæ...tylko nam to umo¿liwcie a bêdziemy bardzo szcze¶liwe... smile.gif
pozdrawiam gor±co i czekam na plan imprezy

Naamah
Pati
czyli...Witam obie Panie raz jeszcze smile.gif
Pozdrawiam.
Tomic
na rozmowy czas jest zawsze, zw³aszzca po ostatnich incydentach smile.gif
bzyk
Sorki ¿e wyskoczê mo¿e nie w temacie ale tak jak Tomik pisze to ja potwierdzam mo¿e wpadniecie zobaczycie zameczek wypijemy ³yczek winka czy inszego napitku i sie pobawimy...
Tomic
co z miejscami na namioty?
Pati widzia³es czym dysponujemy na Beltanie, potrzebujemy miejsca na obozik

jak powiedzia³ Bzyk jest co ogl±daæ a towarzystwo sie zapowiada wyborowe wiêc bedzie czas i na zabawe i na rozmowe
Pati
Nauczony realizmem"drogi" Wybieram siê do Drahimia na"wizjê lokaln±" z aparatem...po paru fotkach i spokojnej redycji w Ich ogl±daniu w domu...powinienem miec odpowied¼ dla Tomica...jak na razie mam problem z odpowiedzi± na to pytanie icon_cry.gif
To samo dotyczy artylerii , ³uczników... i Chat!ustawienie dzia³,³uczników i wioski te¿ jest uzaleznione od scenariusza który Otrzymam na dniach do tego dojd± fotki...Dopiero wtedy usi±dê do kompa i skanera wstawiaj±c w to miejsce odpowiedni rysunek. Jedno jak na razie jest pewne...Wioska musi byæ blisko jeziora nawet ze wzglêdu bezpieczenstwa dla uczestników i ogl±daj±cych.
To na razie tyle.
Pozdrawiam.
Micha³ Templarem zwany
Norbercie na 99% siê zjawiê.

Podrawiam
Z³y Mi¶
Pati
Zawsze zostaje ten...Jeden procent...! Kurcze...mo¿e za ma³o próbowa³em Twego specyfiku:} czego nie zmiernie ¿a³ujê:{
Dzieki jednak i mam nadziejê ze te 99% zmieni siê w 100!
Co by nie by³o...Czekamy na Ciebie
Pozdrawiam.
Micha³ Templarem zwany
Spokojnie wezmê tego specyfiku nieco wiêcej i na Grunwald i na Drahim !!!
A ten 1% to zachowujê na epidemiê, trzesienie ziemi i emigracje z powodów politycznych smile.gif

Pozdrawiam
Micha³
Pati
Ufffff ul¿y³o mi smile.gif tyle ze nadal ten jeden % face4.gif Ale co tam...czas siê zrewan¿owaæ swoj± nalewk±[na licencji]...
no i mam Nadziejê ze zadna epidemia,i tym bardziej inna podobna cholera,nie uruchomi tego JEDNEGO procenta cool.gif
Zdrówka.
Micha³ Templarem zwany
Ten jeden % czy te procenty bigsmile2.gif szczerba.gif smile.gif devil.gif bum.gif cool.gif blinkie.gif icon_mrgreen.gif
Pati
Powiem Tak...mój REWAN¯ juz czeka blinkie.gif i My czekamy na Ciebie smile.gif a mo¿e wys³ac Ci rozkaz wyjazdu face4.gif Powiedz Tak a spelni siê pro¼ba Twoja cool.gif
Micha³ Templarem zwany
Z tym rozkazem to moze byc cie¿ko - bo droga formalna by³aby d³uuuga
Jaki REWAN¯, potraktujmy to po prostu jako wymiane cennych informacji kulinarno - wa¿elniczych po³aczonych z degustacj±. Cze¶c I ju¿ na Tanenbergu.

Pozdrawiam
Micha³
Pati
Cze¶æ II ju¿ w Drahimiu yes.gif
Czyli do Zobaczenia smile.gif
P/S...a co do rozkazu...Majac troszkê rodzinki w pewnych instytucjach,nie by³o by...to trudne blinkie.gif
Vislav
CYTAT(bzyk)
Sorki ¿e wyskoczê mo¿e nie w temacie ale tak jak Tomik pisze to ja potwierdzam mo¿e wpadniecie zobaczycie zameczek wypijemy ³yczek winka czy inszego napitku i sie pobawimy...

Witam

Te¿ trochê nie w temacie, ale nie do koñca. Oczywi¶cie spotkanie siê odby³o. Towarzystwo doborowe - zabawa przednia. Szczegó³y, tak jak my¶la³em przy okazji kolejnych spotkañ. Jednak wszystko na dobrej drodze i na sierpieñ bêdziemy gotowi.

Trochê fotek http://www.my.opera.com/Vislaff/albums/sho...ow.dml?id=83036

pozdrowienia Vislav
Pati
Dzieki Vislavie za fotki... s± super smile.gif W Srodê ja postaram siê te¿ do¿ucic troszkê Nowo¶ci.
A Zabawa...by³a tez super i Ciesze sie ze tam by³em blinkie.gif Dzieki Wszystkim za mile przyjecie Pozdrawiam Serdecznie.
Maroslava
Bardzo cieszê siê na tê imprezê.....Historia b±d¼, co b±d¼ dotyczy jak najbardziej mojej okolicy tak, wiêc jako Dama mojego Rycerza Kazimierza na pewno siê pojawiê jak by siê uprzeæ to odleg³o¶æ icon_arrow.gif na zamek Drahim powinnam rowerem pokonaæ eh..Gdyby nie te tobo³y icon_rolleyes.gif
Czy pole namiotowe ponownie bêdzie pod ko¶cio³em usmieszek_08.gif gdzie jak wiadomo by³y cmentarze? mad.gif

Nie mogê siê ju¿ doczekaæ..Pozdrawiam icon_wink.gif
Pati
Witam.Tak od koñca...no co¿...pole namiotowe moze wyl±dowaæ w znanym Ci miejscu usmieszek_08.gif Ale jako Dama walecznego Rycerza smile.gif nie Musisz siê niczego obawiaæ...Proboszcz czuwa icon_wink.gif
Dziêkujemy za cheæ przybycia.
Pozdrawiam Serdecznie.
Norbert.
Kazimierz
Pati nie strasz proboszczem! My siê z duchami na cmentarzu ¶wietnie dogadywali¶my ostatnio. Pytanie od razu - czy co¶ siê zmieni³o w kwestii ról, scenariusza - czy pozostajemy przy tym co wcze¶niej? Jakby¶ móg³ pode¶lij mi na mail ostateczn± wersjê "Rozmów...".

Pozdrawiam
Pati
Jak bym mógl straszyæ Proboszczem smile.gif Dostalismy nawet od Naszego Proboszcza...pismo polecaj±ce yes.gif wiec Wszystko bedzie dobrze icon_wink.gif
NIC SIÊ TE¯ NIE ZMIENI£O...chocia¿ mam Zamiar wprowadziæ jeszcze Jedn± ma³± rolê a mianowicie ¿onê Kazimierza która byla ¶wiadkiem w/w rozmowy...Ale to jeszcze jest plan...
Scenariusz najpó¼niej do 10 Lipca"pojdzie" do Wszystkich ktorzy bed± odtwarzaæ dane Postacie...
Pozdrawiam.
Micha³ Templarem zwany
Pati to zrobimy seans SPIRYTystyczny i duchy bed± spokojne, oj spokojne/

Pozdrawiam wszystkich
Pati
Jestem Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yes.gif
Maroslava
To¿ musicie mieæ tego Proboszcza usmieszek_08.gif nie¼le oswojonego skoro na takie rzeczy pozwala,jak naruszanie spokoju zmar³ych wywo³ywaniem ich...Skoro tak to nie mam siê, czego obawiaæ i na pewno przybêdê !
(strach.gif ...A za drobna op³at± dobra pogodê przywiozê i od odpêdzania z³ych duszyczek talizmany mogê sprzedaæ..oczywi¶cie to wszystko nie mymi rêkoma innej podobnej do mnie mo¿e niewiasty, mi na stos nie ¶pieszono devil.gif )
A mo¿e by tak ¿onê Kazimierza przywo³aæ, co by sama siebie zgra³a.. Byle by mi mojego face4.gif uwie¶æ w za¶wiaty nie zechcia³a...
Maroslava
Dosz³y mnie s³uchy ¿em zosta³a wydana za Kazimierza... szef.gif
Pati
O tak... smile.gif
Do zobaczenia.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.