hehe, od czasu Beltan-u moje mysli czêsto przeskakuja na pó³noc....
a kto odgrywa Kazia i Wójta...? (jesli juz to jest w temaci, przepraszam za ignorancje i nieczytato¶æ:P)
...proszê Bardzo...
VISLAV - jako Kazimierz V
MACIEK[tego poznasz] jako Wójt
Cieszê siê ze coraz Blizej jest u Ciebie s³owo...TAK!
Zdrówka.
Dzieki Vislavie za"kompletowanie" stroju...Ja te¿ ju¿ od paru tygodni robiê to samo!ale zawsze Uwa¿am ¿e co Dwie g³owy to Nie jedna...czyli Dziekujê bardzo Wawrysiowi za chêæ pomocy dla Ciebie!moze uda Ich siê jeszcze namówiæ
Pozdrawiam.
Zacz±³em siê zastanawiaæ nad tym bo to dobry pomys³........
Jako cz³onek Szczeciñskiej Chor±gwi Ksiêcia Kazimierza zrzeszaj±cej trzy bractwa z tego okresu przyznam ¿e pomys³ wydaje mi siê ciekawy.
Postaram siê pomówiæ na ten temat z reszt± ekipy.
Niestety nic nie mogê obiecaæ.....
Sam wiesz jak to jest.
Pozdrawiam
Robert "Wawry¶" Wawryniuk
Dzieki i za to...
Nie ukrywam ¿e nadal liczê na Wasze - TAK!
Pozdrawiam.
TAK
Decyzja zapad³a.
Bêdziemy siê z wami bawiæ we wspólnej piaskownicy ;)
Chêtnie we¼miemy udzia³ w tym przedstawieniu i ca³ym przedsiêwziêciu.
Postaram siê pomóc z materia³ami.
WAWRY¦
No i fajnie - cieszê siê, ¿e piaskownica siê rozrasta o przedsiêwziêcia znacznie ciekawsze ni¿
CYTAT
zrobiæ bitwe i sobie popiæ
- to cytat z innego ostatnio popularnego tematu.
pozdrowienia Vislav
moze zapracujemy na wikt i opierunek jak sie zakujemy w blaszke i pomachamy mieczykami
My¶le ¿e w tym terminie mo¿e i Miêdzyrzecz siê pojawi tylko nie wiem w jakim sk³adzie...
Ale ekipa która sie zbiera przednia wiêc warto bêdzie tam byæ.
Sam Nie wiem co mam teraz powiedzieæ... DZIEKUJÊ RAZ JESZCZE...
jakies role przewidziane dla nas?? czy tylko mamy walczyc??
Na ten temat to proponujê porozmawiaæ przy"Coli" Myslê ¿e da siê co¶ zrobiæ w tym TEMACIE
Witam - mo¿e jakie¶ spotkanie w który¶ z bli¿szych weekendów w Szczecinie, rozmowy przy Coli - a pó¼niej niekoniecznie
Ja muszê siê wzi±¶æ na powa¿nie do swojego stroju. No i przyda³oby siê bardzo wstêpnie omówiæ scenariusz.
pozdrowienia Vislav
Witam
rozmawiali¶my jeszcze na Beltanie o zaproszeniu do Szczecina
Ja pamiêtam co mówi³em
wiêc pozostaje wykombiniwaæ tylko jakis dobry termin nie koliduj±cy z niczym dla wszytkich i heja hulaj dusza piek³a nie ma
moze 3-4 czerwiec
pozdrawiam
Pomys³ dobry...tyle ¿e 3/4 Czerwiec jesli chodzi o Mnie bylby trochê trudniejszy do realizacji
Mo¿e ta najblizsza Sobota t.j 27 Maj...
Decydujcie...
Zdrówka.
27 maj jedziemy na Gross Pinow ale wieczorem wracamy
tzeba by sie podpasowac pod Vislava bo ma najdalej
Witam
Chyba nie ma a¿ takiego po¶piechu - poza spotkaniem przyjació³
Proponujê mo¿e w takim razie 9/10 lub 10/11 czerwca.
Mam nadziejê
Tomic, ¿e mimo ró¿nych przeciwieñstw w Gross Pinow nie bêdzie tak ¼le aby spieszyæ siê do domu.
pozdrowienia Vislav
Ja jestem ZA! 9/10 czy 10/11 Czerwca jest Odpowiedni...
TOMIK...Vislav ma racjê...jedziecie siê bawiæ
pospiech jest nie wskazany...
Zdrówka.
je¶li chodzi o mnie to bym zosta³ na Gross, ale niestety s± tez inne rzeczy które powoduj± ze musimy wracaæ.
9-10 jest impreza w Miêdzyrzeczu, wiêc napewno mnie nie bêdzie w Szczecinie
mo¿e wpadniecie tam bêdzie weso³o
Ciekawa propozycja
zostaje tylko Vislav ze swoim podejsciem do Twojej propozycji...
Wracajac do Naszej Inscenizacji...Jeszcze dzi¶"pójdzie" oficjalne pismo wraz z rysunkami do rady Gminnej o zaopatrzenie imprezy w Stra¿ Po¿arn± oraz zgodê na materialy[deski] do budowy Chat i slomê...poprosimy te¿ Gminny posterunek Policji o zamkniêcie na czas imprezy odcinka szosy ktory oddziela Zamek od jeziora...
Co dalej...trza tylko czekaæ na zgodê[Policji
]
Pozdrawiam.
Norbert
Ja mam jeszcze takie pytanie...
kiedy bêdzie opublikowany dok³±dny plan spotkania i jak± rolê przewidujecie dla kobiet (je¿eli to ju¿ by³o to przepraszam) czy mamy tylko byæ ³±dnym dodatkiem??
Czy bêdziecie wysy³ac jakie¶ oficjalne zaproszenia,czy tylko freha...?
No i jak bêdzie z zakwaterowaniem i wy¿ywieniem, bo w temacie nzalaz³am info o zakwaterowaniu w zamku... to ja bym sie pisa³a bo namiotu sie chyba jeszcze nie dorobie do tego czasu?
pozdrawiam
Naamah
Pati , o zamkniêciu drogi mo¿esz zapomnieæ.To jest trasa tranzytowa i turystyczna z Poznania na Ko³obrzeg.Troche realizmu i zapoznania sie z map±.
pozdrawiam Bombardman_Wuja
Fakt...mapy nie ogl±dalem
ale zeby a¿ tak drastycznie sprowadzaæ mnie na ziemie
Co¶ jednak trzeba bedzie zrobiæ i...czas nad tym pomy¶leæ
chyba ze Wuja masz jakis pomys³ na rozwi±zanie tego problemu ;-)Chetnie nadstawie ucho...
Nammah...planu imprezy jako takiego jeszcze nie by³o[oczywi¶cie w kalendarium] jest jednak takowy i na dniach zostanie wpisany...czekam tylko na maila od Przyjaciól i...
Jesli chodzi o nocleg to jako¶ sobie poradzimy...postaram siê Ciê zakwaterowaæ w Zamku...znajdê te¿ cos i dla Ciebie.Moze ty Sama masz jakis pomys³...chetnie wys³ucham.
Zaproszenia!no có¿...Twoja chêæ uczestnictwa w inscenizacji i moje Podziekowanie jest ju¿ Zaproszeniem i tak To traktuj!
Pozdrowienia.
Hmmm... - Miêdzyrzecz - to mi siê podoba - wstêpnie tak
Tylko czy w tak doborowej kompanii znajdziemy czas na rozmowy?
pozdrowienia Vislav
W takim razie bardzo mi mi³o... zjawie sie z przyjemno¶ci±...
Co do propozycji...No z Moriigan napewno bêdziemy chcia³y potancowaæ...tylko nam to umo¿liwcie a bêdziemy bardzo szcze¶liwe...
pozdrawiam gor±co i czekam na plan imprezy
Naamah
czyli...Witam obie Panie raz jeszcze
Pozdrawiam.
na rozmowy czas jest zawsze, zw³aszzca po ostatnich incydentach
Sorki ¿e wyskoczê mo¿e nie w temacie ale tak jak Tomik pisze to ja potwierdzam mo¿e wpadniecie zobaczycie zameczek wypijemy ³yczek winka czy inszego napitku i sie pobawimy...
co z miejscami na namioty?
Pati widzia³es czym dysponujemy na Beltanie, potrzebujemy miejsca na obozik
jak powiedzia³ Bzyk jest co ogl±daæ a towarzystwo sie zapowiada wyborowe wiêc bedzie czas i na zabawe i na rozmowe
Nauczony realizmem"drogi" Wybieram siê do Drahimia na"wizjê lokaln±" z aparatem...po paru fotkach i spokojnej redycji w Ich ogl±daniu w domu...powinienem miec odpowied¼ dla Tomica...jak na razie mam problem z odpowiedzi± na to pytanie
To samo dotyczy artylerii , ³uczników... i Chat!ustawienie dzia³,³uczników i wioski te¿ jest uzaleznione od scenariusza który Otrzymam na dniach do tego dojd± fotki...Dopiero wtedy usi±dê do kompa i skanera wstawiaj±c w to miejsce odpowiedni rysunek. Jedno jak na razie jest pewne...Wioska musi byæ blisko jeziora nawet ze wzglêdu bezpieczenstwa dla uczestników i ogl±daj±cych.
To na razie tyle.
Pozdrawiam.
Norbercie na 99% siê zjawiê.
Podrawiam
Z³y Mi¶
Zawsze zostaje ten...Jeden procent...! Kurcze...mo¿e za ma³o próbowa³em Twego specyfiku:} czego nie zmiernie ¿a³ujê:{
Dzieki jednak i mam nadziejê ze te 99% zmieni siê w 100!
Co by nie by³o...Czekamy na Ciebie
Pozdrawiam.
Spokojnie wezmê tego specyfiku nieco wiêcej i na Grunwald i na Drahim !!!
A ten 1% to zachowujê na epidemiê, trzesienie ziemi i emigracje z powodów politycznych
Pozdrawiam
Micha³
Ufffff ul¿y³o mi
tyle ze nadal ten jeden %
Ale co tam...czas siê zrewan¿owaæ swoj± nalewk±[na licencji]...
no i mam Nadziejê ze zadna epidemia,i tym bardziej inna podobna cholera,nie uruchomi tego JEDNEGO procenta
Zdrówka.
Powiem Tak...mój REWAN¯ juz czeka
i My czekamy na Ciebie
a mo¿e wys³ac Ci rozkaz wyjazdu
Powiedz Tak a spelni siê pro¼ba Twoja
Z tym rozkazem to moze byc cie¿ko - bo droga formalna by³aby d³uuuga
Jaki REWAN¯, potraktujmy to po prostu jako wymiane cennych informacji kulinarno - wa¿elniczych po³aczonych z degustacj±. Cze¶c I ju¿ na Tanenbergu.
Pozdrawiam
Micha³
Cze¶æ II ju¿ w Drahimiu
Czyli do Zobaczenia
P/S...a co do rozkazu...Majac troszkê rodzinki w pewnych instytucjach,nie by³o by...to trudne
CYTAT(bzyk)
Sorki ¿e wyskoczê mo¿e nie w temacie ale tak jak Tomik pisze to ja potwierdzam mo¿e wpadniecie zobaczycie zameczek wypijemy ³yczek winka czy inszego napitku i sie pobawimy...
Witam
Te¿ trochê nie w temacie, ale nie do koñca. Oczywi¶cie spotkanie siê odby³o. Towarzystwo doborowe - zabawa przednia. Szczegó³y, tak jak my¶la³em przy okazji kolejnych spotkañ. Jednak wszystko na dobrej drodze i na sierpieñ bêdziemy gotowi.
Trochê fotek
http://www.my.opera.com/Vislaff/albums/sho...ow.dml?id=83036
pozdrowienia Vislav
Dzieki Vislavie za fotki... s± super
W Srodê ja postaram siê te¿ do¿ucic troszkê Nowo¶ci.
A Zabawa...by³a tez super i Ciesze sie ze tam by³em
Dzieki Wszystkim za mile przyjecie Pozdrawiam Serdecznie.
Bardzo cieszê siê na tê imprezê.....Historia b±d¼, co b±d¼ dotyczy jak najbardziej mojej okolicy tak, wiêc jako Dama mojego Rycerza Kazimierza na pewno siê pojawiê jak by siê uprzeæ to odleg³o¶æ
na zamek Drahim powinnam rowerem pokonaæ eh..Gdyby nie te tobo³y
Czy pole namiotowe ponownie bêdzie pod ko¶cio³em
gdzie jak wiadomo by³y cmentarze?
Nie mogê siê ju¿ doczekaæ..Pozdrawiam
Witam.Tak od koñca...no co¿...pole namiotowe moze wyl±dowaæ w znanym Ci miejscu
Ale jako Dama walecznego Rycerza
nie Musisz siê niczego obawiaæ...Proboszcz czuwa
Dziêkujemy za cheæ przybycia.
Pozdrawiam Serdecznie.
Norbert.
Pati nie strasz proboszczem! My siê z duchami na cmentarzu ¶wietnie dogadywali¶my ostatnio. Pytanie od razu - czy co¶ siê zmieni³o w kwestii ról, scenariusza - czy pozostajemy przy tym co wcze¶niej? Jakby¶ móg³ pode¶lij mi na mail ostateczn± wersjê "Rozmów...".
Pozdrawiam
Jak bym mógl straszyæ Proboszczem
Dostalismy nawet od Naszego Proboszcza...pismo polecaj±ce
wiec Wszystko bedzie dobrze
NIC SIÊ TE¯ NIE ZMIENI£O...chocia¿ mam Zamiar wprowadziæ jeszcze Jedn± ma³± rolê a mianowicie ¿onê Kazimierza która byla ¶wiadkiem w/w rozmowy...Ale to jeszcze jest plan...
Scenariusz najpó¼niej do 10 Lipca"pojdzie" do Wszystkich ktorzy bed± odtwarzaæ dane Postacie...
Pozdrawiam.
Pati to zrobimy seans SPIRYTystyczny i duchy bed± spokojne, oj spokojne/
Pozdrawiam wszystkich
Jestem Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To¿ musicie mieæ tego Proboszcza
nie¼le oswojonego skoro na takie rzeczy pozwala,jak naruszanie spokoju zmar³ych wywo³ywaniem ich...Skoro tak to nie mam siê, czego obawiaæ i na pewno przybêdê !
(
...A za drobna op³at± dobra pogodê przywiozê i od odpêdzania z³ych duszyczek talizmany mogê sprzedaæ..oczywi¶cie to wszystko nie mymi rêkoma innej podobnej do mnie mo¿e niewiasty, mi na stos nie ¶pieszono
)
A mo¿e by tak ¿onê Kazimierza przywo³aæ, co by sama siebie zgra³a.. Byle by mi mojego
uwie¶æ w za¶wiaty nie zechcia³a...
Dosz³y mnie s³uchy ¿em zosta³a wydana za Kazimierza...
O tak...
Do zobaczenia.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.