Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: I, II i III zimowa piesza wyprawa po wyspie Wolin
> Prywatne Inicjatywy > Wyprawy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Vislav
Witam

Pokrovka i konsekwencje to jest ca³kiem niezale¿ny pomys³, oparty o mo¿liwo¶ci jakie posiada Rosamar. Wymaga przemy¶lenia i podjêcia ró¿nych dzia³añ przygotowawczych. Ilo¶æ mê¿czyzn wyra¼nie ograniczona.

Wyprawa zimowa jest datowana na IX-XI i przy pewnych postaciach (koczownicy) do XIIIw. Nie ma ¿adnych ograniczeñ co do p³ci.

Jazda konno - tak

pozdrowienia Vislav
Ró¿ka
CYTAT(Vislav @ 14:11 11.05.2007) [snapback]188843[/snapback]
Witaj Ró¿ka

W takim razie zapraszam do udzia³u w tym i podobnych eksperymentach w dziale Wyprawy.

pozdrowienia Vislav

Wspaniale, w takim razie kompletuje dalej co trzeba i oby jak najszybciej na szlak smile.gif

A Pokrovka to wspania³y pomys³, obawiam siê jednak, ze niewiele osób ma dostêp do konia i odpowiednie umiejêtno¶ci. Ale podobno chcieæ to móc smile.gif Wiêc to tylko kwestia czasu!
Rabiega
CYTAT(rosamar @ 19:05 11.05.2007) [snapback]188871[/snapback]
Mam ¶liczn± niewielk± i bardzo ekonomiczn± (je¶li chodzi o ¿arcie) koby³kê któr± mo¿na w ten sposób wykorzystaæ. Ud¼wig to spokojnie 60 kilo

Ha...
To jakby Rebe zaniemóg³ niespodzianie, to trzeba by dwóch koby³ek ... smile.gif
Fiodor Bie³yj
CYTAT(Vislav @ 09:23 11.05.2007) [snapback]188812[/snapback]
Witam i dziekuję

Tekstu jeszcze nie znam.
(..)
Vislav

Witam,

Różko dzięki za powiadomienie, oczywiście nabyłem GRa. po przeczytaniu tekstu małe sprostowanie, kończyłem uniwerek gdański, nie warszawski icon_wink.gif ale to uwaga natury formalnej, treściwy i przyjemny tekst, było fajnie, czekamy dalej na śnieg und ziąb aaa.gif icon_cool.gif

pozdrówka loki08.gif szczególne dla Vislava hehe icon_mrgreen.gif
Biełyj
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.