Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Bohurt Grunwald Polska-Wschód 2006
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
KNIGHT9
A tak poza nawiasem chcialbym zapytac co mysla koledzy za wschodniej granicy o templarach od dymitra bo rozne slyszalem sluchy i chialbym wiedziec czy jest prawda to co slyszalem zebym potem nie wyszedl na plotkarza pozdrawiam
£azarz
Salve Fratres!
Dima (je¿eli to o jego komandorie i o niego samego chodzi) ostatni raz z braciszkami wyszed³ na Chwarszczanach w sierpniu 2003 roku. By³a to jedna z najlepszych o ile nie najlepsza w polsce ekipa na buhurt w tamtych latach. Pó¼niej ..... no có¿, ró¿ne teksty rózne s³owa. Wiem jedno dla nas i dla wielu innych Dima zawsze bêdzie bratem. Co siê sta³o z jego ekip± to najlepiej spytaj Saszki. Ale prosba do wszystkich - piszmy o buhurtach a nie szukajmy sensacji.
Mroczny
ludzie ludziska oto jest http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...45970CD21975981 sciagajcie szybko bo to tylko 7 dniowe z tego co zauwarzylem ale jest smile.gif
GyrosS
Mroczny a 1 i 2 starcie tez masz ??
Mroczny
Sciagnij to sie dowiesz icon_cool.gif niestety tu mam tylko drugie ale kolejne filmiki bede mial jak kolezanka do szkocji dojedzie i wysle choc to pewne nie jest ze ma wlasnie z bohurtu
GyrosS
to co ty masz tutaj to jest 3 starcie ;] wiem bo widac 2 jelonkow, a w 1 i 2 starciu nas by³o 4 ;P potem mi rekawice zwineli razem ze sprzetem tego co noge zlamal, a jednemu od nas polamali palca (szybkiego powrotu do zdrowia) ;]
Mroczny
yyy:/ no byc moze hehe w kazdym badz razie inne bede mial niebawem jak rowniez i zdjecia choc zdjecia moge dzis wieczorem udostepnic jesli macie takie zyczenie
Ugni
Tomko Konopczyc,
Jest to nie smieczne, ale na bialoruskih forumah o polskoj strone tez nie najlepsze wrazenie... I lapanie przez le¿acych, i inne niehonorowe rzeczy... Czy ma kto video z tyh buhurtow w internete?
Ugni
Ale porazke juz przyznaly)))
Respekt do Polscy...
Tomko Konopczyc
CYTAT(Ugni)
Tomko Konopczyc,  
Jest to nie smieczne, ale na bialoruskih forumah o polskoj strone tez nie najlepsze wrazenie... I lapanie  przez le¿acych, i inne niehonorowe rzeczy... Czy ma kto video z tyh buhurtow w internete?

Dlatego te¿ pomys³ z sedziami jest dobry, bo i jedni i drudzi walcz± z zapalczywo¶ci± i dochodzi do ró¿nych nieporozumieñ i sytuacji.

Pozdrawiam i oczywi¶cie mimo kilku zauwa¿onych sytuacji szacunek dla bia³orusinów, którzy zawsze s± mocnymi przeciwnikami.
Ugni
KNIGHT9,
Jestem sam rycerzem-tamplarom z Bialorusi, z Ordo Templi Boreis, gdze jest magistrem Dmitrij Nikolaevicn Nestyuk... Co pan chcial zapytac o nas? smile.gif
Burda
bum.gif ja mam og³oszenie. je¶li kto¶ z bractwa z ogrodzieñca czyta ten temat to b.prosze niech napisze do mnie na prywatny adresik.
GyrosS
Polacy mobilizujcie siê na 2010 rok musimy mieæ sk³ad cos oko³o 200 zbrojnych, ma³o tego ponad 100 musi byæ dobrze wytrenowani kondycyjnie i fechtunkowo ;] bo ³atwo nie bêdzie s±dz±c po zapowiedziach Ugniego ;]
Przyda³by siê te¿ jeden dowódca co bêdzie koordynowa³ wiekszo¶æ naszych spotkañ na turniejach, zna³ ka¿dego oddzia³u mocne i s³abe strony i ustali³ taktyke jak mamy walczyæ ;].
Burda
CYTAT
Burda napisal  

Cytat:
se niepowalczy³em  

Cytat:
nu¿ka  

Cytat:
obrucisz

Miodek by zawalu dostal.

moja matka te¿ prawie zawa³u dostawa³a jak patrzy³a w zeszyty dunno.gif
£azarz
Salve Fratres!

Dziêkujemy, i¿ mogli¶my wraz z wami wszystkimi stan±æ ramiê w ramiê podczas tego buhurtu. Widok tylu ludzi gotowych do walki naprawdê zapiera³ dech w piersiach. Walka by³a cudowna, dziêkujemy równie¿ naszym braciom z Bia³orusi ¿e tak dzielnie walczyli. Chwa³a zwyciêzcom i zwyciê¿onym. Buhurty treningowe to by³ dobry pomys³ - warto by sta³ siê nasz± tradycj±. Ca³y tydzieñ ostrych staræ.
Na przysz³y rok, ¿yczymy braciom z Bia³orusi liczniejszej ekipy, a nam takiej wytrwa³o¶ci i odwagi jak± wykazali¶my sie w tym roku.
GyrosS
i co z tymi filmikami ?? ma kto¶ ?? jak szed³em walczyæ widzia³em profesjonalny sprzet do nagrywania filmów, jakby by³ kto¶ ³askaw udostêpniæ ten materia³ ludziom, którrzy b±d¼ co b±d¼ stworzyli to ca³e widowisko ;]
profesor
To by³a Telewizja Trwam.
Dzwoni³em chc±c zdobyæ jakie¶ materia³y filmowe, ale mi powiedzieli, ¿e co¶ oko³o miesi±ca zmontuj± materia³ i potem po emisji mo¿emy pogadaæ.

Wiêc wcze¶niej tylko nagrania amatorskie.
Jak by kto¶ mia³ to te¿ proszê.

kdwysokinski@wp.pl

pozdrawiam
GyrosS
i tutaj spadlem z krzes³a i wstaæ nie moge
Pixel
No to po nas cool.gif cool.gif cool.gif
gomba
Przyssaj± siê do nas jak do Owsiaka z przystankiem Jezus i zrobi± przystanek Grunwald gdzie nie mo¿na bêdzie pokaywaæ ass.gif ,z karata w szyjê i tylko wyprawa krzy¿owa do Stêbarka i studiowanie m±dro¶ci ojca Podgrzyba pozostanie crazy.gif
£ukasz P³aza
Taaaak sporo siê wniosków nasune³o. We¼cie pod uwage ¿e strasznie ciê¿ko jest to opanowaæ bo nie ma formalnego organizatora (i nie bêdzie bo nikt kto ma do¶æ charyzmy nie zaryzykuje). Przed walk± sporo czasu prubowali¶my siê ugadaæ i by³ problem. Mój wniosek na przysz³o¶æ, trzeba koniecznie bia³orusinom zasady wys³aæ wcze¶niej, tym razem siê tym zajme, to nie bêdzie kwesti ¿e kto¶ czego¶ nie rozumie. Postaram siê te¿ wynegocjowaæ by i buzdygany i halabardy by³y dozwolone, nie bedzie ¿e kto¶ idzie z czym¶ czego braæ nie wolno.
Co do sêdziów to siê moim zdaniem nie uda- choæby dla tego ¿e musieli by miec np. niebieskie tabardy jak justycja (bo musz± byæ w blachach i nikt by ich nie rozpozna³) a kto siê na takie zrzuci??
Co do szarf to pomys³ jest jak najbqardziej. Jako ¿e nie lubie czczej gadaniny postaram siê tym zaj±æ. Za rok polacy bia³e szarfy na prawym ramieniu i dobrze ¿eby na he³mie te¿, wschód bez szarf. Postaram siê wiêkszo¶c szarf zorganizowaæ ale prosze o to ¿eby wzi±¼æ ze sob± pare starych prze¶cierade³- bo cholera wie ilu nas bêdzie.

A telewizji Trwam udzieli³em wywiadu lol2.gif oni nas chyba lubi± cool.gif
GyrosS
Ba pewnie ¿e lubi± i to nie tak jak woodstock tylko tak pozytywnie, moze udostêpni± nam materia³y z bohurtu, kto¶ ma namiar do nich??
Jajosz
CYTAT(Mroczny @ 15:23 18.07.2006) *
jak ktos chce filmik to mam tak okolo 2 minutowy z drugiego starcia

witam, a mo¿esz i mi przys³aæ, moze mnie na nim chwyci³e¶? dziêki z góry : wspaniale@poczta.fm
pozdro
J.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.