Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Sierpieñ]Inscenizacja Bitwy pod ¦wiecinem -> 19.08.2006
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Borach
Dziêki za wspania³± imprezê!

Leczê juz rany po niekontrolowanym strzale z piszczela we w³asn± twarz i spodziewam siê, ¿e za rok bêdzie równie wystrza³owo i mo¿na bedzie siê tak samo rozerwaæ.bum.gif

Za rok chetnie wrócê. Prawdê mówi±c, to nikt mnie nie powstrzyma przed przyjazdem tutaj. warrior.gif

\Pozdrawiam
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Bardzo prosimy o zdjêcia smile.gif Pozdrawiam serdecznie
Gwyn-konferansjer
Spvrivs Decivs Darivs
Heh, by³o ciekawie. Bitwa z jajem, g³ównie dziêki kaprysom koników; dobra konferansjerka i du¿o, du¿o, du¿o ¶miechu smile.gif Jestem pewny ¿e za rok przybêdzie znacznie wiêcej uczestników, a co za tym idzie zabawa bêdzie jeszcze fajniejsza smile.gif Nie bêdê dziêkowa³ z osobna, bo i tak nie pamiêtam zbyt wielu imion..

Dziêkuje wszystkim smile.gif

Pozdrawiam
Bejbs
Ja równierz przy³aczê sie do opini ze impreza pomimo ze kameralna ( to zaleta ) i by³a to premiera by³a bardzo udana.
Liczba turystów w "normie " ( uff przesyt po Grunwaldzie ) i przypomina³a klimat z pocz±tków RR w Polsce na poczatku lat 90 który wspominam "ze ³z± w oku ".
Bardzo udany debiut brakowa³o co prawda jeszcze kilkunastu osób z Roty , ale jestem przeknany ze po tylu pozytywnych opiniach frekfencja w przysz³ym roku wzro¶nie znac¿±co .
Wazn± informacj± ( niestety spóznion± ) jest wiesæ o zagrozeniu du¿± ilosci± kleszczy w pobliskim lesie co prawda jeszcze nie znalaz³em zadnego "krwiopijcy" w skórze ale po kilkudziesiecu metrowym spacerze w lesie znala³em jednego na skarpetce " z niecnymi zamiarami " ( a by³a to tylko chwila w lesie ) zapewne wykoszenie ³aki nam bardzo pomog³o ................
¦wider
Hej,

tak, o dziwo £ód¼ te¿ ju¿ dotar³a do domu :P (chocia¿ tu szacuneczek dla nad podziw ultra¶nego Lublina który w³a¶nie pewnie jest gdzie¶ w jakim¶ ponurym poci±gu;)
krótko i na temat - inscenizacja to jedym s³owem sukces
by³o naprawdê fajnie, publiczno¶æ ¶wietna i miejmy nadzieje ¿e za rok nas bêdzie wiêcej
serdeczne podziêkowania dla Wejherowskich za u¿yczenie mi do bitwy wspania³ego rumaka :D:D:D
P.S. je¶li kto¶ ma zdjêcia to proszê sie odzywaæ smile.gif
aha, no i oczyw¶cie Bayerische Aufgebot :P BUAHAHAHA
Taniell
Witam smile.gif

Zdjêcia i filmiki wrzucê niebawem ale najpierw chcia³em podziêkowaæ wszystkim bardzo serdecznie za wspania³± imprezê. Zdecydowaniem w moim przypadku by³a to najlepsza impreza w sezonie co oczywi¶cie by³o zas³ug± ludzi, którzy zdecydowali siê na ni± przyjechaæ.

Bitwa by³a bardzo fajna na weso³o i z jajem, du¿o dymu i huku – chocia¿ miejmy nadzieje, ¿e w przysz³ym roku bêdzie jednak skala 1:64 ;)

Sympatyczny domowy klimacik i fakt, ¿e nie by³o osób „którym siê nie chce” z³o¿y³y siê na imprezê plenerow±, której bardzo d³ugo nie zapomnê smile.gif

Pozdrawiam Konrad

P.S. Znalaz³em 2 talerze i no¿yk, chyba Iny i Krzysia – sprawd¼cie proszê czy wam takiego sprzêtu nie brakuje.

P.P.S Bardzo siê tak¿e cieszê, ¿e strzelcom uda³o siê pozbyæ ponurej reputacji z oporowa, i ¿e praktycznie nie by³o ¿adnych niewypa³ów (oprócz niefortunnego wypadku kolegi Boraha któremu na szczê¶cie du¿a krzywda siê nie sta³a).

P.P.P.S
BUHAHAHAHAHA
Tunia
by³o pysznie, ró¿owo i fantastycznie.
mo¿e skala nie ta, ale nic to nic to - jeszcze wszystko przed nami.

oby tak dalej :D

zdjêcia dawaæ ino myk :D
Kazimierz
Ano, ano! Zdj±tka kto ma - proszê wrzucaæ. Ciekawym mocno jak to wysz³o patrz±c z boku smile.gif
Czarny
Hej
By³o super !!! Bawarscy rz±dz± smile.gif d³ugo sie tak nie ubawi³em Wielkie dziêki dla wszystkich a w szczególno¶ci dla ludków z £odzi , Beaty ( From the Pagan Vastlands:)), Chrzana i wielu, wielu osób, które uwielbiam smile.gif Mam nadziejê do szybkiego zobaczenia
No i oczywiscie powtórka na wiêksz± skalê za rok , za nic nie opuszcze takiej imprezy
A tak przy okazji... BU HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!
Mayris
Zamieszczam link do naszego forum, na które wrzuci³em kilka fotek dla niecierpliwych:http://forum.lbh.easyisp.pl/viewtopic.php?p=2272#2272
Pewnie pojawi± siê nastêpne, wra¿enia z imprezy opiszê i rozpakujemy baga¿e jak sie ogarniemy.
Rotmiszcz
Naprawdê udana impreza, g³ównie dziêki temu, ¿e wszystkim siê chcia³o smile.gif , oraz dziêki Doborowym Towarzyszom naszej BAWARSKIEJ doli ;)
Pozdrowienia dla B a w a r c z y k ó w lol2.gif
Publika zadziwiaj±co uprzejma i dobrze wychowana respekt.gif
Mam nadzieje, ¿e za rok bêdzie nas zdecydowanie wiêcej, choæ osobi¶cie uwielbiam tak kameralne spotkania jakie mieli¶my od wtorku do pi±tku smile.gif,
oczywi¶cie niecierpliwie wyczekujemy z Krasnalem zdiêæ.
Do szybkiego zobaczenia,
[indent] Radek.
Igor Weso³owski
Witam
Wspania³a impreza. lol2.gif lol2.gif Moge z ca³± stanowczo¶ci± stwierdziæ ¿e dawo siê tak dobrze nie bawi³em. Wielkie podziêkowania dla organizatorów i reszty ludków z którymi mog³em spêdziæ czas (Buaahahahaha). Bayerische Aufgebot by³o hitem tego wyjazdu. Mam nadzieje ¿e czasem bitwa bêdzie w coraz wiêkszej skali i ¿e wiêcej ludków siê pojawi. Razem z ma³¿onk± nabrali¶my rozpêdu po tej imprezie i mamy ¶winski napêd i tysi±c pomys³ów na przysz³y rok.
Reasumuj± by³o S U P E R.
Pozdrawiam Igor
Kasia Weso³owska
To ja podpiszê siê pod s³owami mê¿a wszystkimi ³apami (có¿ za zgodno¶æ ma³¿eñska bigsmile2.gif ) i dorzucê kilka zdjêæ:

Kasia Weso³owska
No i trochê fotek z bardziej ludnej czê¶ci imprezy icon_cool.gif

Mam jeszcze kilka fajnych fotek z budowy obozu, ale niestety kilka rzeczy trzeba zretuszowaæ... wiêc wkrótce bêd±.
Wojciech Radzki
Hej!!
Impreza bardzo udana, opłacało sie przejechac tyle kilosów.
Okolica Świecina przecudna, tak samo jak miejsce pod obóz.
Inscenizacja choc skromna, przeprowadzona była z humorem i bez zbednego patosu i dała dużą satysafkcje obu stronom i sadzac po reakcji, widzom rowniez. smile.gif
Jak widac, inscenizacja walk lekkozbrojnej piechoty jest mozlliwa i nie konczy sie krwawa jatką smile.gif
Podziekowania i szacunek dla organizatorów!!!

Zapraszam do obejrzenia moich ZDJĘĆ.
150 zdjęć, 1024x756, 35 Mb

Pozdr
WR
Maroslava
Jakos aparat niezbyt przyleg³ mi do rêki ale kilka
fotek jest

A juz nie d³ugo udostepnie filmiki z manewrów
Wojciech Radzki
Aa! Zapomnia³em napisaæ ¿e kto¶ zostawi³ lampke.
Drewniana, prergaminowa.
Mamy j± i w³a¶cicielowi [o ile sie znajdzie] oddamy. smile.gif
Pozdr
WR
Tomek Dubis
Helo³
Jak widaæ uda³o nam siê dotrzeæ do domu, chocia¿ jechali¶my poci±giem i w dodatku do¶æ pó¼no smile.gif
Co tu du¿o pisaæ, impreza po prostu genialna! Wielkie dziêki wszystkim za przedni± zabawê i wspania³± atmosferê. Oby za rok by³o nas wiêcej smile.gif
Kasia
Pewnie odzywam siê jako pierwsza z Wejherów - có¿, wybaczcie, ale trudno zasi±¶æ do komputera po kilkugodzinnym powrocie do macierzystej stajni, trudno zasi±¶æ w ogóle icon_wink.gif

Bardzo cieszy tak dobry odbiór imprezy! Cieszymy siê ogromnie, ¿e dobrze siê bawili¶cie, ¿e chcecie przyjechaæ za rok! Piszcie wszelkie sugestie, wszelkie pomys³y, tak¿e uwagi krytyczne, bo jako¶ nie chce mi siê wierzyæ ¿e takowych nie ma?? Mo¿e uda siê nam bardziej zintegrowaæ z oddzia³ami pieszymi, z zainteresowaniem ogl±dam zdjêcia z obozu, no có¿, niezbyt mogli¶my tam byæ;prowadzenie polowej stajni to jednak du¿e zadanie, a zostawienie tej bandy czworono¿nej samej sobie - hmmm... - mo¿e daæ ciekawe rezultaty. Da³o siê pewnie zauwa¿yæ ¿e jest to zbieranina indywidualistów usmieszek_09.gif

Raz jeszcze pok³on wszystkim, którzy przyjechali ze stron dalszych i bli¿szych!
Anna z Lublina
Imprezka SUPER!!!!! Op³aca³o siê t³uc poci±giem z Lublina hehehe.gif
By³o wprost bosko. ogromne podziêkowania i wielkie s³owa uznania dla kaszubskiej go¶cinno¶ci.
nie przesadzaj±c: jedna z najlepszych imprez na których by³am.
i ten ¶wietny humor Bayerische Aufgebot..... bigsmile2.gif
ps. nie wie kto¶ jakie s± przepisy odno¶nie przewo¿enia prochu przez granicê?
Spvrivs Decivs Darivs
W dzisiejszym Dzienniku Ba³tyckim na stronie 14, znajduje siê artyku³ odno¶nie naszej imprezy. Jutro zeskanuje i dodam do postu.

Kasiu, nie pierwsza smile.gif

Pozdrawiam
Taniell
Witam ponownie smile.gif

Je¿eli chodzi o przewo¼ prochu niestety nie jestem Ci Aniu nic m±drego powiedzieæ ale podejrzewam, ¿e gdyby mnie sprawdzali to mogliby siê krzywo spojrzeæ ;) Na szczê¶cie siê uda³o i fajnie by by³o gdyby¶ tak¿e trochê go przywioz³a bo z tego co wiem to ka¿da osoba, która tego czeskiego u¿ywa³a by³a z niego zadowolona.

Ja siê zg³aszam, ¿e s± ju¿ zdjêcia ze ¦wiecina na www.jazwiec.pl do ogl±dniêcia TUTAJ.

Oprócz tego dla zainteresowanych, dzi¶ doda³em fotorelacje z Muzeum w Taborze.(Jest kilka fajnych eksponatów)

Pozdrawiam i jeszcze raz dziêki za ¶wietn± imprezê!

Konrad
Pawel ChmurnoOki
Imprezka wyczes smile.gif Dziekuje wszystkim uczestnikom, a w szczegolnosci Pocztowi Pana Romka ;)
Klaniam sie nisko i pozdrawiam
Kazimierz
Moven - mówisz o TYM artykule? Hshanoo ju¿ go jak widaæ wskanowa³.
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Krytyka ogólna? Poniewa¿ obóz to moja dzia³ka, to o obozie. Lepiej mog³o wygl±daæ wiele strojów, sto³ów, namiotów, garnków, rusztów (te raczej pojawia³y siê na zamkach).

Stroje: prócz krojów dobrze by³oby widzieæ obszyte a nie okuwane dziurki. Pomijam ju¿ stroje, które zupe³nie od pó¼nopiêtnastowiecznych odbiega³y. Buty to zazwyczaj ciê¿sza sprawa, ale wykopki londyñskie chodz± po ludziach, fragmenty ko³obrzeskich te¿ zaczynaj±. Technika i wykroje butów chodz± te¿ po necie - vide Marc Carlsson. Æwieki do kanonu nie nale¿±. Zawsze nale¿y mieæ na sobie nakrycie g³owy, dope³nia ono ubioru. Inaczej ca³o¶æ nie wygl±da wiarygodnie.

Sto³y: znane z zabytków i ikonografii sto³y stoj± na charakterystycznych koz³ach. Vide www.companie-of-st-george.ch, online Dragons, czê¶æ z meblami.

Namioty: Namioty ¶redniowieczne, na ile wiadomo, nie posiada³y konstrukcji w stylu dodatkowych bocznych tyczek. To czeski patent sprzed kilku lat.

Garnki zupe³nie wspó³czesne w kszta³cie z czasem powinny znikn±æ. Top poziom od odlewy br±zowe i modele gliniane. Gliniane ³atwiejsze i tañsze d o zdobycia, s± te¿ patelnie.

Ruszty - j.w.

Prócz tego za du¿o plastiku i wspóczesnych elementów na widoku. Lampki przeszklone a nie pergaminowe czy rogowe b±d¼ po prostu dziurkowane. Widoczne foliowe siatki, puszki i butelki. Ka¿dy niech siê zastanowi nad swoim w³asnym najbli¿szym otoczeniem. Te wszystkie elementy odbieraj± nasz± wiarygodno¶æ w oczach publiczno¶ci i nam samym nie pozwalaj± zanurzyæ siê w epokê.

Równie¿ wielka pro¶ba o muzykowanie tak¿e w temacie - czyli jak po polsku, to choæby t³umaczenia Kowalskiego. Ze swojej strony do³o¿ê starañ, ¿eby pojawili siê stosownie zaopatrzeni muzycy i pomogli w tym dziele smile.gif

To na tyle. S± to elementy, dzieki którym kolejne edycje imprezy bêd± robi³y jeszcze wiêksze wra¿enie i by w obozie by³o jeszcze milej i piêkniej. Pozdrawiam
Gwyn
Kasia
Hej Gwyn!
Przypominam ¿e obieca³e¶ nam co¶ o koñskich rzêdach read.gif

Co do muzykowania - aluzju ponia³a icon_wink.gif ale nie zd±¿yli¶my przygotowaæ repertuaru z epoki. Wiesz, dla nas to i tak szok kulturowy! Je¶li mog± byæ pie¶ni p. Kowalskiego, to OK. Postaram siê ¿eby na nastêpny rok co¶ przygotowaæ.
Ahoj!
Tristan
A mi ten link Kazimierzu zdecydowanie nie dzia³a. nie wiem czemu :/ Wiêc je¿eli kto¶ mo¿ podaæ opcjê dzia³aj±c± to by³ bym bardzo widziêczny.
synek
icon_sad.gif to co do moich emocji zwi±zanych z moj± nieobecno¶ci±

ps co siê sta³o z pawrê¿nikami? gdzie siê podziali
Tunia
Synek - pawê¿nicy nie przyjechali bo Ciebie nie by³o ;)
Kazimierz
Spróbuj TEN . Mnie tamten dzia³a.
Hako
witam.....

odespa³em wszelkie zaleg³o¶ci..... w przerwach snu z dr¿eniem serca przegl±da³em forum i.........wszelkie ta³atajstwa typowe dla mojego wieku, w stylu migotania komór sercowych usta³y......ufffff.
Dziêki serdeczne za;
- mi³e podsumowanie imprezy.....
- dobre i podkre¶lam, ¯YCZLIWE RADY......bo takowe zawsze bywaj± ³atwiej przyswajalne ....
- z³ot± my¶l „STRÓJ TO NIE KOSTIUM”, któr± zapamiêtam do koñca ¿ycia......
- mo¿liwo¶æ podejrzenia i skanowania ¿ycia obozowego, sprzêtów, strojów..... pamiêæ wzrokow± mamy dobr±.... J
- to, ¿e mimo tego i¿ byli¶my „inni” nie czuli¶my siê zbyt mocno wyalienowani.......
- to, ¿e mog³em osobi¶cie poznaæ wiele barwnych postaci, które zna³em jedynie z avatarów frehy
Szczególne wyrazy uznania za;
- zawarto¶æ glinianych garnków i patelni, których mia³em okazjê spróbowaæ....
- imponuj±c± namiastkê ¶redniowiecznych narzêdzi....

No i trochê pio³unu, który uszlachetnia dobre wino;
Po naprawdê mêcz±cych chwilach przy wieczornych ogniskach, nastêpnego dnia, za³ó¿my od godziny 11.00 do 14.00, po¶wiêæmy w przysz³o¶ci na pracê;
- przy obwarowaniach,
- przy ogradzaniu obozu,
- przy budowaniu ¶mietnika dla plastikowo - puszkowego ¶miecia na jaki nas skaza³a wspó³czesno¶æ,
- budowaniu np.: wêdzarni by uszlachetniaæ zwa³y kie³basy jak± obdarowali nas sponsorzy,
- zbudowanie wspólnego wielkiego ogniska, przed obozem gdzie bêd± mogli zasi±¶æ wszyscy bez wzglêdu na przynale¿no¶æ czy adres zamieszkania, choæby po to, by wielokrotnie przedyskutowaæ jak ma przebiegaæ inscenizacja, która jest jednak finalnym produktem naszego tam pobytu.

Ostatnia gorzka uwaga: Pomimo wysi³ków nie byli¶my w stanie SAMI posprz±taæ ca³ego obozowiska. Przyjecha³ wynajêty przez nas transport i musieli¶my jechaæ do domu. Na ³±ce pozosta³y zwa³y s³omy, w miejscu których na przysz³y rok nie bêdzie ju¿ zielonej trawy.......szkoda......

Osobi¶cie uwa¿am, ¿e na polach pod ¦wiecinem prze¿y³em co¶ naprawdê wspania³ego, co¶ niepowtarzalnego, co¶ co na³adowa³o mi na tyle akumulatory by stawiæ siê tam na powrót w przysz³ym roku. Jestem dumny, ¿e mog³em wzi±æ udzia³ w inscenizacji z nr I. Ci co nie byli rozpoczn± datacjê tej imprezy od nr II, co nie zmienia jednak faktu ¿e naprawdê warto........

ZRP - Hako
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Ano, ano. Uwagami wzglêdem prac obozowych i sprz±taj±cych podzieli³em siê z kim trzeba gdzei indziej smile.gif

Wiêksza integracja zdecydowanie jest w planach, sam zreszt± do niej zachêca³em i w tym roku. Pozdrawiam
Gwyn
marcink
Ale ¿e¶cie siê rozgadali chyba wiecej postów po, ni¿ przed, no i dobrze. Dziêki wszystkim za udzia³, nie spodziewa³em sie takiego przyjecia imprezy wpadaj±c na ten pomys³ w zesz³ym roku. Szczególnie Gwynowi za wspania³± konferansjerkê i ogóln± dostepno¶æ, Andrzejowi (Hako jak Hakowi czy Haku?) za prace in¿ynieryjne i wsparcie i wszystkim innym uczestnikom, pomocnikom, sponsorom. Mam nadzieje na spotkanie w pszysz³ym roku w wiêkszym gronie. proszê o ³y¿ki dziêgciu aby zminimalizowaæ niedoci±gniecia za rok, kilka juz odnotowali¶my. Co do ogniska przed obozem to jak najbardziej tak i mo¿e wtedy by³oby miejsce na nocne rycerzy i dam rozmowy przy, nie koniecznie historycznych instrumentach i pie¶niach. I apel uczcie sie jezdziæ konno aby wesprzeæ t± "tysi±ce je¿dzców" licz±c± konnice. Brawo dla Jeszka i Mariusza za odwagê i dzielne stawanie na ca³kiem obcych dla nich rumakach. Zdjêcia od Mnicha chyba wszystkie nie wejd± ale ile siê da to prze¶lê jak sie uda jutro.
Kazimierz
Ano w³a¶nie wyhaczy³em k±tem oka, ¿e mnich chwyta³ ca³kiem niez³e ujêcia. Jak mo¿na udostepnic je szerszemu gronu to by³bym "d¼wiêczny" ;)

Marcink - ogromne podziêkowanie i szacun, ze zdecydowali¶cie siê na tê imprezê w takim kszta³cie.
Maroslava
Apropo poprawek huh.gif ...Proponuje,,poszukać wody gruntowej'' tak by była na terenie obozu usmieszek_06.gif ... wykopanie spiżarki jest konieczne; zmontować półkę na naczynia, tak, aby stoły potrzebne do pracy niebyły cały czas zastawione, jakaś większą osłonę na drewno w razie deszczu..Myślę, że dzięki temu będzie się sprawniej pracowało i mniej rzeczy się zmarnuje.. pat.gif

No i szkoda,
że koniki usmieszek_07.gif na bitwie zjadła trema no, ale nadało to dynamizmu naszej piechocie maniac.gif
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Plany kuchenne s± szeroko zakrojone smile.gif Pozdrawiam
Gwyn
Maroslava
Ze względu na to, iż w tle słychać to, co słychać,a jakość pogorszyła się poprzez umieszczenie filmiku na youtubie, nie chciało mi się tego filmiku obracać...Oczywiście umieszczę coś jeszcze.. Ale to tak na raz dwa zapraszam
Igor Weso³owski
Nie no rekord bije Opka w tle zag³uszaj±ca nawet pi³ê. cool.gif cool.gif cool.gif (dla nie wtejemniczonych Opka to kompanijny Kriegerhund czê¶ci ³ódzkiej )
Pzdr Igor
Maroslava
no wiêc mia³am niewygodn± miejscówke bo ucieka³am przed koñmi ale troszke bitwy sie nagra³o,nastêpnym razem wezme statyw..
Kazimierz
Haha, Opka da³a radê! Mo¿e na przysz³o¶æ zastosujemy j± jako rotow± wunderwaffe rzucaj±c patyk w szeregi wroga? icon_wink.gif
Adsumus
Witam!!

Ja te¿ siê dobrze bawi³em. Mi³o siê te¿ pracowa³o razem z bia³ymi koszulami :P
Podziêkowania dla organizatorów, za mo¿liwo¶æ uczestnictwa w tym przedsiêwziêciu:]
Do zobaczenia za rok.

Pozdrawiam
synek
no i widzicie pierwszy raz nie pojacha³em na impreze z rot± i co siê sta³o... pawrê¿nicy zdezerterowali

w przysz³ym roku damy rade smile.gif
¦wider
Marcinie ! Dziêki za s³owa uznania ( te o obcych rumakach) ale mam na imie Micha³ smile.gif Dobra, niewa¿ne pewnie siê czepiam smile.gif
Chcia³bym poruszyæ jeszcze jedn± sprawê - Serdecznie dziêkuje wszystkim palaczom za wzorowe zachowanie! nic tak nie dra¿ni jak kto¶ pali przy ognisku przy którym siedz± ludzie którzy w odtwórstwo historyczne w³o¿yli kilka lat pracy i naprawde sobie tego nie ¿ycz±, albo znajdowanie kiepów w tak piêknych lasach - a pod ¦wiecinem ku mi³ej niespodziance nic takiego nie zasta³em, wiêc bardzo wam za to dziêkuje smile.gif
A filmiki i tak s± fajnie :D
pozdrowienia dla Bayerische Aufgebot ! (ludzie do³±czajcie siê ! to jest propaganda - prawie jak w III Reich)
Micha³ /Gwyn/ Czerep
I tak oto dosz³o do historycznego spotkania ze z³ymi odtwórcami :D i nikt nikogo nie zjad³ ani nie zwymy¶la³. No, chyba, ¿e na manewrach, hehe. Pozdrawiam
Gwyn
marcink
Zdjecia ju¿ mam ale niestety nie tak predko dotr± do wszystkich gdy¿ maj± 1,44GB. Dziêki freha poznali¶my Wo³ka, który utworzy na swoim serwerze domenê < swiecino1462.pl> i tam zamie¶cimy wszystkie zdjêcia co nast±pi w przysz³ym tygodniu. Zdjêæ Mnich narobi³ 562 i chyba ka¿dy uczestnik ma co najmniej dwa portrety- warto poczekaæ.
Micha³ - sory.
Adam-gospodarz przekazuje pozdrowienia i zaprasza serdecznie za rok ju¿ nie ca³y.
Kto chcia³by p³ytkê ze zdjêciami i nie mo¿e siê doczekaæ to proszê o adres
ile bêdê móg³ - postaram sie wys³aæ.
wo³k
CYTAT(marcink @ 14:54 24.08.2006) *
Zdjecia ju¿ mam ale niestety nie tak predko dotr± do wszystkich gdy¿ maj± 1,44GB. Dziêki freha poznali¶my Wo³ka, który utworzy na swoim serwerze domenê < swiecino1462.pl> i tam zamie¶cimy wszystkie zdjêcia co nast±pi w przysz³ym tygodniu. Zdjêæ Mnich narobi³ 562 i chyba ka¿dy uczestnik ma co najmniej dwa portrety- warto poczekaæ.
Micha³ - sory.
Adam-gospodarz przekazuje pozdrowienia i zaprasza serdecznie za rok ju¿ nie ca³y.
Kto chcia³by p³ytkê ze zdjêciami i nie mo¿e siê doczekaæ to proszê o adres
ile bêdê móg³ - postaram sie wys³aæ.

Dla ¶cis³o¶ci domena ju¿ jest o nazwie www.swiecino1462.info ( trochê ¼le Marcinowi poda³em czym innym sie sugeruj±c dunno.gif icon_sad.gif ) i tak jak wspomina³ Marcin postaram siê aby ju¿ w przys¿³ym tygodniu cos tam siê pojawi³o.
Dziêkujê jeszcze raz wszystkim za mi³e spotkanie sobotnie clap.gif i Marcinowi za dzisiejsze.
gryfici
CYTAT(Gwyn @ 00:27 24.08.2006) *
I tak oto dosz³o do historycznego spotkania ze z³ymi odtwórcami :Gwyn

Witaj Gwyn
Co masz na my¶li pisz±c te s³owa i jak mam je zrozumieæ?
Tadeusz
Hshanoo
CYTAT(gryfici @ 17:56 24.08.2006) *
Witaj Gwyn
Co masz na myśli pisząc te słowa i jak mam je zrozumieć?
Tadeusz

Gwyn jest wyjechany do Szwecji - będzie we wtorek, ale napewno nie miał nic złego na myśli szczerba.gif
Anna z Lublina
Ale ze mnie wredna ma³pa! Zapomnia³am podziêkowaæ wielu mi³ym osobom za urocze ¿yczenia urodzinowe i za podtrzymywanie mnie na duchu w chwili gdy mija³ mi kolejny roczek. smile.gif smile.gif smile.gif
Wracaj±c za¶ jeszcze do sprawy sprz±tania w obozie po koñcu imprezy, to faktycznie mogliby¶my na przysz³o¶æ robiæ to lepiej. icon_sad.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.