Hejka,
Wy¶lijcie pls swoje zg³oszenia Saladynowi na adres wojtek@bdg.pl z podaniem kategorii wiekowej i sprzêtowej, bo póki co, to z Wrocka formalnie zg³oszeni s± tylko oboje Pimorostwo*.
Pzdr,
G.
Hej, dla ulatwienia poprosze tych, ktorzy jeszcze nie przeslali mi zgloszenia o podanie imienia, nazwiska, ew ksywy, bractwa i co najwazniejsze - rodzaju luku, z jakiego strzelacie. (w razie watpliwosci szczegoly na bydgoscylucznicy.phorum.pl w dziale turnieje.
Dane prosze przeslac na piotr.gonet@o2.pl
Ma to na celu wpisanie wszystkich na liste mailingowa, ktora znacznie ulatwia mi kontakt z Wami, ale przede wszystkim chodzi o wyslanie zgloszen do Saladyna. Proponuje zamknac liste do 5 tego grudnia (oczywiscie jezeli ktos sie pojawi zawsze mozna dopisac, ale to w drodze wyjatku).
Serdecznie zapraszam , piszcie.
Witam Wroc³aw i okolice
Ja z zapytaniem czy zdarza Wam siê æwiczyæ strzelanie w miarê regularnie a je¶li tak to gdzie ??
Pozdrawiam .R.
a gdzie dok³adnie mieszkasz/przebywasz...
Ja to daleko u siebie na Jurze ko³o Ogrodzieñca
Nie dla siebie pytam ..
A tak przy okazji to przypominam o zbli¿aj±cej siê kolejnej edycji Korespondencyjnego
Zapraszam na zimowe treningi oraz kursy ³ucznicze do www.centrumlucznictwatradycyjnego.wordpress.com
Zajêcia w Browarze Mieszczañskim we Wroc³awiu,
sala ma 35 metrów d³ugo¶ci wiêc warunki s± super.
Witam!
Link który zosta³ podany w poprzednim po¶cie jest b³êdny. Proszê poprawiæ, albo go usun±æ.
Pozdrawiam
Chaos
Dziêkujê za wstawienie linka do mojej strony. Zapraszam we Wroc³awiu na treningi zimowe w zaciszne miejsce - Browar Mieszczañski. 4 Pa¼dziernika we wtorek od 19.30 do 21.30 - szczegó³y na www.centrumlucznictwatradycyjnego.wordpress.com
Od pa¼dziernika siê wybieram, ale grafik mam taki, ¿e nie mogê sie dostaæ...
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.