Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Lipiec] VIII Turniej Rycerski na Zamku Ogrodzienieckim ->
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3, 4
Krzy¶ko
kiedy¶ twoi ludzi pytali siê nas Tomaszu drogi czemu tak czasem iskrzy miêdzy nami i co w³a¶ciwie do was mamy...

proponujê ci przejrzc ten temat o naszym turnieju raz jeszcze i zastanowiæ sie od kogo jest 90% skarg na nasz turniej, Potem zajrzyj na temat o turnieju w bobolicach i odpowiedz sobie na pytanie czy ktokowliek z Ogrodzieñca napisa³ o nim chocia¿ jedno z³e s³owo (a zaprawde powiadam by³oby o czym pisaæ)
JEstem ciekaw czy którakolwiek z zacnych siewierzanek wpsomnia³a ¿e wszytskie solidarnie spó¼ni³y siê na bieg dam o jakies 20 min i specjalnie dla nich czytano zasady ponownie, jestem ciekaw co czuje (s³uszna) zwyciê¿czyni biegu dam gdy inni pisz± ¿e by³ ustawiony i faworyzowany... mia³em tego wszytskiego nie mówiæ ale skoro lud juz ruszy³ to te¿ cos od siebie dorzucê.
Tomasz z Bienii
JediNight??? A kto¶ TY???
Chcia³bym tylko przypomnieæ, ¿e w Siewierzu ja tylko trzyma³em mikrofon, a sêdziowa³ ch³opak z Twojego bractwa, my¶lê, ¿e dobrze wiesz kto... hehehe.gif (wiêc trochê da³e¶ cia³a tym postem).

Krzy¶ku z sympatii do Twojej osoby nie zamierzam komentowaæ Twojego posta, chcesz pogadaæ to znasz mój numer gg.
Krzy¶ko
CYTAT(Tomasz z Bienii)
JediNight??? A kto¶ TY???
Chcia³bym tylko przypomnieæ, ¿e w Siewierzu ja tylko trzyma³em mikrofon, a sêdziowa³ ch³opak z Twojego bractwa, my¶lê, ¿e dobrze wiesz kto... hehehe.gif (wiêc trochê da³e¶ cia³a tym postem).

no to mi chyba pamiêæ szwankuje.. kto z nas sêdziowa³ je¶li mo¿na wiedzieæ ?

CYTAT
Krzy¶ku z sympatii do Twojej osoby nie zamierzam komentowaæ Twojego posta, chcesz pogadaæ to znasz mój numer gg.

jestem zobowi±zany heart.gif
Andrzej Siejeñski
admin-patrzy.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.