Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Sie.]VI Jarmark ¦redniowieczny na zamku w Chudowie 13-15.08
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Vibivs Silivs Alatvs
Witam.

Po wielu przygodach w koñcu mogê zaprezentowaæ zdjêcia wykonane przez naszego fotografa, Jakuba Wolnego. Fotki jak zwykle do u¿ytku osobistego, w razie czego kontaktowaæ siê z Koprem.

http://netblok.pl/~sill/chudow2005/

ps. dobrze siê sci±ga FlashGet'em.
Piotr Paruch
CYTAT(Piotr Paruch)
Dla tych, który chc± wiedziêæ, to przed godzink± wypu¶cili mnie ze szpitala, gdzie wczoraj przeszed³em operacjê zespolenia ko¶ci ³okciowej [...] We wtorek powiniem dostaæ spowrotem zdjêcia rentegenowskie, to zgodnie z pro¶b± niektórych wrzucê skany

Trochê mi to zajê³o, ale lepiej pó¼no ni¿ wcale. Chamy nie chcia³y mi daæ zdjêcia do domu, wiêc na kontrolne prze¶wietlenie poszed³em z cyfrówk± bigsmile2.gif W za³±czniku obiecane zdjêcie king2.gif
watman
CYTAT(Wojciech z Puszczy)
W Chudowie zaczynaj± ju¿ kr±¿yæ plotki o przysz³orocznym Jarmarku. Jako ¿e 15sty za rok wypada we wtorek (a jest to ¶wiêto), to co by¶cie powiedzieli na 4 dniowy Jarmark? Wszyscy bior± urlopy, obieramy jedn± z proponowanych wcze¶niej dróg rozwoju Jarmarku i bawimy siê na maxa.

to, co wojtek pisal zartobliwie moze stac sie faktem! smile.gif
na rozmowach z fundacja padl pomysl czterodniowego jarmarku...
plusy:
+ mniejsze zageszczenie wszelakich atrakcji, wiec zdazymy sobie odpoczac
+ bedziemy mogli przebywac o kolejny dzien dluzej na chudowskich polach
+ jest wiecej czasu na realizacje wszystkich naszych cudownych planow i projektow

minusy:
- dzien teoretycznie pracujacy w trakcie trwania - poniedzialek - niektorzy moga nie dostac urlopow...
- po czterodniowym jarmarku 2006 nadszedlby dwudniowy jarmark 2007 - dwa dni przerwy to juz zdecydowanie nie do przeskoczenia...

jak wy, prawdopodobni uczestnicy i wspolorganizatorzy tego jarmarku, sie na to zapatrujecie? czy ryzykujemy straszne rozpasanie i piszczymy cienko gdy nadejda chude lata dwudniowych jarmarkow? czy dziekujemy fundacji za takie mozliwosci i bawimy sie przez dwa dni? wypowiadajcie sie juz teraz, wszak siodmy jarmark chudowski juz bardzo blisko! smile.gif

i zeby nie bylo, ze agituje ale sam nie wyraze swojego zdania - ja jestem za dwudniowka - za dobrze nam nie moze byc, bo pozniej kazdy minus bedzie sie okazywal MINUSISKIEM (bo bylo przeciez lepiej!)...
zapraszam do dyskusji!
Andrzej Siejeñski
Zdecydowanie 4 dni (z pi±tkiem to nawet 5 bêdzie :-). Taka szansa trafi siê dopiero za kilka lat.
Pozdrawiam
Tunia
zdecydowanie 4 dni ;)
koniecznie i bezwzglêdnie

planujmy urlopy ju¿ dzi¶!!

icon_wink.gif
Borg
smile.gif 4 dni
vroobell
4 dni. Tym razem uda nam siê z Tuni± zrealizowaæ to co nie wypali³o w tym roku, byle kupcy siê znale¼li. bigsmile2.gif
Smok Migu¶
Witam, lepiej pozno niz wcale smile.gif Wlasnie wrzucilem pare fotek z tegorocznego Chudowa.

www.kasztel.waw.pl

Zapraszam smile.gif
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

No zdjêæ ma³o ale Tunia, Cormac i Wróbel doczekali siê swoich zdjêæ ze swojego pokazu. icon_wink.gif

Pa
Smok Migu¶
Niestety bylem godzinke jako turysta, to i zdjec malo angsad.gif Jak mnie za rok zechca, to przyjade i bedzie zdecydowanie wiecej smile.gif Nie zebym sie wpraszal...
vroobell
Ale¿ Migusiu - nie trzeba chyba zachêcaæ? bigsmile2.gif Po prostu trzeba przyjechaæ
Tunia
mo¿e jak przyjedziesz to zrobisz zdjêcia z pokazu - a nie z próby :P
Smok Migu¶
Tuniu, na pokazie nie mialbym szans uchwycic Twego zwatpienia smile.gif
kewi
CYTAT(Wojciech z Puszczy)
Witam.

Po wielu przygodach w koñcu mogê zaprezentowaæ zdjêcia wykonane przez naszego fotografa, Jakuba Wolnego. Fotki jak zwykle do u¿ytku osobistego, w razie czego kontaktowaæ siê z Koprem.

http://netblok.pl/~sill/chudow2005/

ps. dobrze siê sci±ga FlashGet'em.

mozesz sprawdzic co z tymi zdjeciami bo wyglada na to ze ich tam nie ma....
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.