Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Lipiec] XIII-wieczne manewry w Ciechanowie -> 29-31.07
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3, 4
Visenna
CYTAT(Bartosz)
c) uczta w sali rycerskiej, bêdzie pysznie i wybornie... spodziewany wystêp Sfinksów i "ognistych dzierlatek"smile.gif

Eee... czy mi siê wydaje, czy ja sk±¶ kojarzê tê nazwê? icon_rolleyes.gif

Pozdrawiam blinkie.gif
Visenna
Bartosz
taaaa
ponoæ pierwszy raz wystepuje w starodrukach z zamku I³¿eckiego z 1241 roku.... dziwnym trafem na Mazowszu siê przyje³o:)

pozdrawiam
serdecznie

... proszê nie spalcie Jacka:)

hej
aaaaa szykuj gieze³ko:)
Kinia
CYTAT
taaaa
ponoæ pierwszy raz wystepuje w starodrukach z zamku I³¿eckiego z 1241 roku.... dziwnym trafem na Mazowszu siê przyje³o szczerba.gif

Bo jak to kto¶ ostatnio zauwa¿y³ "Wy jeste¶cie wszêdzie!" tongue.gif . Mówi³ to coprawda z lekkim przera¿eniem no ale ..
Tylko pozostaje jedna sprawa.. Hmm. Taka powa¿na. Kto wrazie ró¿nych (specjalnych lub nie) wypadków których oczywi¶cie nie przewidujemy ale zdarzyc sie mog± bêdzie nas gasi³? Od razu zaznaczam ze jedyna prawid³owa i poprawna forma gaszenia "ognistych dzierlatek" to gaszenie w³asnym cia³em. Prosze o zglaszanie sie icon_wink.gif

pozdawiam

Kinia
Visenna
CYTAT(Bartosz)
aaaaa szykuj gieze³ko:)

Po co? icon_rolleyes.gif
Wydaje mi, ¿e bêdê mieæ nieco inny ciuch do ognia icon_mrgreen.gif
Marek Hilgendorf
Heh- sam bym pewnie chetnie pogasi³, ale:
1. Tatusiowi nie wypada
2. Za stary jestem na tarzanie siê po ziemi z p³on±c± pann±
3. Aneta by mnie zamordowa³a podczas snu...
4. No i wreszcie "MY POBO¯NI BRACIA WZROKU NA NIEWIASTY NIE PODNOSIMY....."

(pkt. nr 4 jest oczywistym ¿artem i hipokryzj±- szczególnie w moich ustach)
Martin de Dinan
Marku... mo¿e i oczu ie podnosimy, ale jak to jeden z braci powiedzia³: podnosimy co innego... devil.gif ja jestem chêtny do gaszenia icon_cool.gif ... no a tak wogóle to pozdrowienia dla ludzi którzy byli w i³¿y i do zobaczenia w Ciechanowie...
Bartosz
Visenna - "ognista dzierlatko" giezelko to powszechnie przydatny gad¿et dla medivalnych dziewcz±t... my chcemy tylko by na mostku ³adnie sie prezentowa³o... a w szczególno¶ci po wpadniêciu do wody.....
jakby to uj±æ....
"miss mokrego giez³a summer bridge Ciechanów 2005"

"no có¿... widocznie los tak chcia³":)

pozdrawiam
kto ma jeszcze ochote przybyæ na manewry niech ¶le zg³oszenia ("no chiba,¿ieby czas zaprzesz³y sprzegn±æ" czyli chyba, ¿e by³o siê rok temu a w tym wypadku nale¿y zglosiæ siê do najbli¿szego punktu opieki medycznej lub czekaæ na listowne zaproszenie:))

jo³
Visenna
CYTAT(Bartosz)
Visenna - "ognista dzierlatko" giezelko to powszechnie przydatny gad¿et dla medivalnych dziewcz±t... my chcemy tylko by na mostku ³adnie sie prezentowa³o... a w szczególno¶ci po wpadniêciu do wody.....
jakby to uj±æ....
"miss mokrego giez³a summer bridge Ciechanów 2005"

Buahahaha... prêdzej Wam anio³ wyfrunie z... tej czê¶ci cia³a gdzie plecy trac± swoj± szlachetn± nazwê... ni¿ ja Z W£ASNEJ WOLI wlezê do wody i to jeszcze w samym gie¼le bigsmile2.gif
Nawet koñmi mnie tam nie zaci±gniecie. Ani niczym innym. Ostrzegam... bêdê siê za¿arcie broniæ! icon_mrgreen.gif
I coby nie by³o, ¿e ja taka sztywna jestem, ¿e siê na to nie zgadzam. Ja to robiê dla WASZEGO zdrowia psychicznego! blinkie.gif
Bartosz
smile.gif
jak to dobrze, ¿e niektóre ptaszki æwierkaj± o innych planach czê¶ci przedstawicielek rodu niewie¶ciego...smile.gif
pozdrawiam
Bartosz co wyskoczy w samych gaciach i go Schab znów bez walki do wody "wsadzi" (bo na wrzucanie mnie nie chcia³ si³ traciæsmile.gif
Visenna
A jak to dobrze, ¿e te niektóre ptaszki same mi przed napisaniem mojego posta powiedzia³y, ¿e po dobroci do wody siê nie dadz± wrzuciæ... icon_rolleyes.gif
Kinia
A czy bêdzie odmiana mêska owej zabawy? Mister mokrych gaci?:>
Co jak co ale z chêci± podsunêlabym kilka kandydatur do obejrzenia... znaczy ocenienia ojj nooo do ca³ego konkursu. I my¶le ¿e spora ilo¶æ pañ chc±cych oceniaæ by sie znalaz³a.
Jak wiadmomo rycerza ocenia siê po jego orê¿u.. znaczy kroju gaci smile.gif A mo¿e po narowistosci jego konia? I kwestii go uje¿d¿enia... dunno.gif Oczywi¶cie przez rycerza..
A co do miss mokrego gieze³ka. Na szczêscie ja paskuda ochydna jestem wiec moja kwestia mo¿na od razu wykre¶liæ icon_wink.gif

pozdrawiam

Kiniaczek
Visenna
CYTAT(Kinia)
Jak wiadmomo rycerza ocenia siê po jego orê¿u

Co oczywi¶cie mo¿na ró¿nie interpretowaæ smile.gif))
CYTAT(Kinia)
A mo¿e po narowistosci jego konia?

No dok³adnie!
CYTAT(Kinia)
I kwestii go uje¿d¿enia...  :-? Oczywi¶cie przez rycerza..

Aaaaha! No teraz wszystko jasne

Podsumowywuj±c powy¿sze osobi¶cie stwierdzam, ze chcê mêskiej wersji tego konkursu!!!
Indar
Witam
Chcialem zaznaczyc, iz od "mokrego giezla" nie ma odwolania. Osobiscie nie przewiduje mozliwosci aby jakakolwiek dame ominela owa konkurencja. :). Dopilnuje tego.
Wszelkie protesty mozna kierowac na moj adres, z gory nastawiajac sie na negatywne rozpatrzenie.
"Meskie Gacie" rowniez sa planach. W kazdym razie Kinius czekam na Twoje kandydatury. Miejsce w komisji jest zalatwione.
klaniam sie nisko i pozdrawiam
Krzysztof "Indar" Babinski

ps. A tak na powaznie to zachecam do wysylania zgloszen. Przy okazji prosze rowniez osoby/grupy bedace u nas w zeszlym roku o przysylanie informacji na temat swojego przyjazdu - zaproszenia sa pewne, ale chcialibysmy wiedziec wczesniej na kogo mozemy liczyc.
I.
Visenna
Ja te¿ chce miejsce w komisji!!!
Obiecujê, ¿e bêdê bezwzglêdna i nieprzekupna!

nadzur.gif

Pozdrawiam
Visenna
Kinia
Hehehehehehe
devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif
Normalnie Indar wiesz jak sprawiæ przyjemno¶æ Hekso-Heterze. I popieram kandydaturê Visenny. Wiadomo ¿e nikt lepiej nie oceni ni¿ wprawne oko Hekso-Hetery. A ju¿ dwa wprawne oka dwóch Hekso-Heter to dopiero moga cuda zdzia³aæ.
A kandydatury podam na miejscu. Bo kilka ju¿ mam ale kto wie kto sie pojawi. A zapewne znaj±c ¿ycie zjawimy sie wcze¶niej z Visenn±, wiêc szukujce sie na ma³e Ogniste tornadko które wkroczy niespodziewanie icon_wink.gif

Ludzie zglaszaæ siê! Zw³aszcza faceci icon_wink.gif

pozdrawiam

Kinia
Kenia
Drogi Indarze,
oczywi¶cie waruknkiem koniecznym zorganizowania walk i przepychanek p³ci piêknej na mostku jest ca³kowita rehabilitacja p³ci brzydszej po zesz³orocznych oszustwach, uznana jednog³osnie za ca³kowicie dope³nion± przez obecne na turnieju panie?
Czy¿ nie? smile.gif

Kenna blinkie.gif
madrath
Salve!

Wydaje mi siê, ¿e z racji pierwszeñstwa Pañ, co do sk³adu jurry oceniaj±cego Rycerzy nie ma w±tpliwo¶ci.

Proponujê ustanowienie 3 pierwszych miejsc w konkursie mokrego giez³a "przepustkami" do miejsc w jurry.

My¶lê ¿e zdopinguje to zawodniczki do aktywnego udzia³u w pierwszej edycji konkursu Mokrego Giez³a devil.gif .

Pozdrawiam!
Fiodor Bie³yj
CYTAT
A tak na powaznie to zachecam do wysylania zgloszen.

Indarze, nasze zg³oszenie, fotki etc. wys³a³em jaki¶ miesi±c temu, czy dosz³o? shocked.gif
loki08.gif
Unkas
Najlepiej pytaæ Bartosza (przedewszystkim on zajmuje sie zg³oszeniami i zaproszeniami smile.gif )
z tego co wiem Indar od jakiegos czasu nie ma dostepu do neta
KhaToo
Kurcze, nigdzie nie ma fajnych wide³... chyba bêde musia³ sam kuæ. Czy jest szansa na nocleg gdzie¶ na zamku? Nie jestesmy pewni, ale mo¿e siê okazaæ, ¿e nie zmie¶cimy siê w namiocie:P
Pigrza
Pytanko Indar a nas zaprosicie?
Mansonik
Hej!
Spokojnie.Jeszcze nie wysy³ali¶my zaproszeñ do nikogo , jeszcze kilka dni i pojawi± sie zaproszenia mailowe.
FIODORZE!Na pewno jeste¶ zaproszony , sam widzia³em jak Bartosz wysy³a³ maila z odpowiedzi± dla Ciebie. smile.gif Widocznie nie doszed³. anger.gif

Ci , którzy cha przyjecha na nasz turniej niech zg³aszaj± siê jak najszybciej.To ju¿ ostatni dzwonek.
bractwo@rycerze.pl

Pozdrawiam
Mansonik
Jeszcze jedno.Na zamku raczej nie ma szans na nocleg , kilka miejsc znajdzie siê u nas w namiotach.W miarê mo¿liwo¶ci nikt nie bêdzie spa³ pod go³ym niebem icon_wink.gif
Marcin Chy³a
Witam!

CYTAT
Najlepiej pytaæ Bartosza (przedewszystkim on zajmuje sie zg³oszeniami i zaproszeniami  )  
z tego co wiem Indar od jakiegos czasu nie ma dostepu do neta

Indar na turnieju w I³¿y zaprasza³ moj± weso³± gromadkê, wiêc teraz z Bartoszem mam teraz uzgadniaæ szczegó³y??

Pozdrawiam
Indar
Witam
Wszystko w porzadku, dostep do sieci mam - trzymam reke na pulsie. :)
Kilka spraw na szybko...
Fiodorze, zgloszenie dotarlo - oczywiscie cala czworka jest na liscie zaproszonych. Pigrza... Oczywicie, a myslales ze mialo by byc inaczej? :)
Marcinie, a ile osob mialo by zjechac razem z Toba?
Juz niedlugo zaczniemy rozsylac zaproszenia, wypatrujcie listonosza. Poza tym nastapia zmiany w planie turnieju, nie beda to jakies istotne rewolucje, niemniej jednak wymaga on modyfikacji.

Chwilowo tyle.
Wszelkie ptania na maila badz GG.
klaniam sie nisko

ps. Marek H. proszony o kontakt. PILNY :)
Mansonik
Ja tylko przypomnê , ¿e WSZYSTKIE zapytania , zg³oszenia , i ogólnie WSZYSTKIE sprawy zwi±zane z turniejem , nale¿y kierowac na adres bractwo@rycerze.pl
Pozdrawiam
Mansonik
Jeszcze jedno

!!NA WSZYSTKIE ZG£OSZENIA CZEKAMY DO NIEDZIELI , PO TYM TERMINIE NIE BÊD¡ JU¯ PRZYJMOWANE , GDY¯ ZAMKNIEMY LISTÊ GO¦CI!!

Pozdrawiam
Kefas
CYTAT(Mansonik)
[...] WSZYSTKIE  sprawy zwi±zane z turniejem , nale¿y kierowac na adres     bractwo@rycerze.pl

Co oznacza, ¿e nie nalezy kontaktowaæ siê indywidualnie z cz³onkami naszego bractwa, czy to na Priva, czy na GG.
Bartosz
Hej
oto zapowiedziane zmiany w planie imprezy

" 2.Niedziela – 31 lipca
okoliczni ch³opi na s³u¿bie u ksiêcia Konrada II Mazowieckiego korzystaj±c z tak uroczystego, niecodziennego wydarzenia jakim s± manewry na zamku w Ciechanowie, wyb³agali u swego pana mo¿liwo¶æ przeprowadzenia w³asnych zabaw i æwiczeñ...
- oko³o godziny 11:00 manewry ch³opskie a w nich: uwaga .... ja wiem, ¿e nie ka¿dy nad ranem otrzyma beczkê z wod± po ogórkach jak Wasek:)... ale ch³opi po pijaku turniejowac siê bêd± jeszcze .... przezabawniej jak s±dzê
i tak proponujemy
walka rycerza z ch³opem
bieg ch³opów z kostkami s³omy na czas
jedzenie cebuli na czas
podlizywanie siê Panu rycerzowi na czas
rzut workiem cebul na odleg³o¶æ
trening walki formacji ch³opskiej - maszerowanie, doskonalenie ataku wid³ami, grabiami i cepami
zabawy ch³opskie na mostku
mis mokrego gieze³ka:) (sa ju¿ zapisane pierwsze uczestniczki)
- szturm rycerzy na scenê (szturm na dziedziñcu z urzyciem drabin - jak w ubieg³ym roku)
- 15:00 zakoñczenie oficjalne "

z powy¿szego wynik³o jakoby ch³opstwo bawic siê tylko mia³o
szturm rycerzy wygl±da przy tym ubogo
czujne oko frehowiczów wychwycilo tê dysproporcje i przekaza³o, ¿e tak byæ nie mo¿e
tak wiêc Konrad II og³osi³ zbieranie buraków co wiêkszo¶ci ch³opów z zamku wymiot³o:)
a tak serio
to na niedzielê miêdzy 11 a 15 chcemy zrobiæ solidny szturm na zamek zakoñczony zdobywaniem sceny przy pomocy drabin

ch³opi
...
oczywi¶cie ale jako dodatek, t³o, kto nie ma opancerzenia a nie che tylko siê przygl±daæ bedzie mia³ mo¿liwo¶æ weso³o siê pobawiæ
ale powta¿am to bêdzie tylko t³o do zmagañ rycerzy
na pewno nie bêdzie tak, ¿e rycerz bêdzie siê nudzi³ bezczynnie stoj±æ gdy "pod³y" ch³opek bêdzie rzuca³ w kolegê cebul±....
ilo¶æ po¶wiêconego ch³opom miejsca w poprzedniej wersji planu wynik³a z mojej grafomani, fghtgnbjhnj taaaaaaa przedewszystkim na mózg mi pad³o i tworzy³em ch³opskie manewry oraz "KOPYTKO"

tak wiêc skrótowa informacja dla zainteresowanych:
w niedzielê walki, walki, szturm na zamek !!!!

ch³opi to spontan dla fanatyków grabii:)
i tak powinno zosataæ forever

je¶li macie do planu uwagi
prosze ¶mai³o piszcie
impreza jest dla was
i mo¿ecie j± modyfikowac
(do pewnego stopnia oczywi¶cie - jako byæ mo¿e przysz³y konserwator zabraniam przestawiania murów zamkowych oraz strzelania "trebuszem" w wie¿e:))m

("m" mi siê wkrad³o)

Fiodorze oczywi¶cie jeste¶ zaproszony
smile.gif

nasz bud¿et pêka i st±d ograniczenie miejsc (zaproszeñ)
mailowo powinny byæ ju¿ rozsy³ane a listownie w najbli¿szej przysz³o¶ci

pozdrawiam
Bartosz

ps. uwagi uwagi uwagi - zg³aszajcie, wszystko by¶cie wy i my (poprostu my wszyscy) bawili siê dobrze i tak jak chcemy
Martin de Dinan
A czy Lublin, który by³ w tym roku w I³¿y (brat Jarkur alias Wróbel) gada³ z Indarem na owym turnieju, i otrzymalismy zaproszenie na przyjazd, musi wysy³±c zdjêcia itp itd ?? czy wystarczy potwierdzenie przyjazdu ??
Mansonik
Niestety wyczerpa³a nam siê dostêpna liczba miejsc na tegorocznym turnieju w Ciechanowie. icon_sad.gif
Prosimy , nie wysy³ajcie ju¿ wiêcej zg³oszeñ.

Mamy nadziejê , ¿e w przysz³ym roku uda nam siê ugo¶cic wiêkrz± liczbê osób.
Pozdrawiam !!
Indar
Witam
Marcinie, odpowiedz powinienes juz dostac - sparwdz poczte.
Martinie, w jakiej sile planujecie sie zjawic? Mam nadzieje ze w troche mniejszej niz szarancza...
Niedlugo na stronie turnieju umiescimy liste zaproszonych, tak dla pewnosci.
Jesli macie jakies pytania, piszcie.
klaniam sie nisko
Zwierzak z Bêdzina
witajcie¿

jak ja chce do was przyjechaæ. i cebrzyk te¿
niewiem czy dam rade ale sie beeede stara³ bardzooo.
pozdrawiam
Zwierzak z Bêdzina
o w³asnie doczyta³em ¿e nie macie ju¿ miejsc:(
ok jakos to prze¿yjê
papa
Mansonik
Niestety Zwierzaku , na razie brak miejsc.Ale je¿eli zwolni± siê jakie¶ , damy stosowne info w temacie.

Teraz ma³a informacja do wszystkich , którzy zaproszenia ju¿ dostali.Przy potwierdzeniu podajcie w jakiej sile macie siê zjawic.

Pozdrawiam i do zobaczenia...
Sylwia
CYTAT
Niedlugo na stronie turnieju umiescimy liste zaproszonych, tak dla pewnosci.  
Jesli macie jakies pytania, piszcie.

Czy ta lista ju¿ jest?
Z tego co pamiêtam, zosta³am ju¿ jaki¶ czas temu zaproszona smile.gif, ale wolê siê jednak upewniæ, coby nie byæ zaskoczon±. shocked.gif
Pozdrawiam
Sylwia
Pawe³
Witam
My równie¿ byli¶my zapraszani przez Indara, ale równiez wole siê upewniæ. smile.gif
Pozdrawiam
Bartosz
Hej

Oto ma³a modyfikacja planu w zwi±zku z imprezami okoliczno¶ciowymi odbywaj±cymi siê w mie¶cie - dok³adniej konferencja naukowa po¶wiêcona zamkowi.
Zmiany dotycz± u¶ci¶lenia godzin w jakich odbywa bêd± siê poszczególne konkurencje.

Sobota:
blok poranny
10:30 rozpoczecie - powitanie bractw
11:00 Konkurs dla dam
12:00 Bojówka
14:00 Obiad

blok popo³udniowy
15:00 Turniej £uczniczy
17:30 Bitwa
bitwa do¶c wcze¶nie - ale taki mamy wymóg:)

je¶li bêdzie du¿o uczestników turnieju ³uczniczego i nie zostatnie on ukoñczony przed bitw± to jego kontunuacja bêdzie w niedzielê przed walkami
podobnie je¶liby bojówka mia³a trwa w sobotê d³u¿ej ni¿ 2 godziny
Niedziela:
11:00 - 15:00
w tym czasie dokoñczenie konkurencji sobotnich - fina³y
plus szturm na zamek
na koniec oficjalne zakoñczenie

Biesiadê z uwagi na wystawê fotograficzn± w sali zamkowej, oraz ma³e gabaryty tej sali zorganizujemy na ¶wie¿ym powietrzu, na zamkowym dziedziñcu. Postaramy siê by mimo tej zmiany klimat by³ na jak najwy¿szym poziomie:)

Za modyfikacjê kolejn± serdecznie przepraszam. Staramy siê by wszystko by³o jasne i by nie by³o potem niespodzianek.

Pozdrawiam
dozobaczenia
Bartosz
KhaToo
Co do zaproszeñ, to i ja chcia³em upewniæ siê, czy wszystko gra i Trzy Dêby maj± zaklepane miejscówki...smile.gif
Visenna
Witam

Ja chcia³am oznajmiæ wszem i wobec, ¿e fireshow w mokrych giez³ach zdecydowanie odpada.
Powód? Strasznie siê lepi do cia³a o ogranicza ruchy.
SPRAWDZONE!

Pozdrawiam
Visenna
Bartosz
Hej
Trzy Dêby oczywi¶cie miejscówkê maj±smile.gif
Zaproszenia papierkowe zniknê³y - burza na poczcie i eksplozja j±drowa za stodo³±. Tak napradwê ratujemy lasy bo jeste¶my proekologiczni.
Zaproszenia e-mailoowe s± jak najbardziej wa¿ne, boskie i cudowne i wszystkie osoby, grupy, które je otrzyma³y i potwierdzi³y przyjazd z wielk± chêci± go¶ciæ na zamku bêdziemy.
Tak wiêc ju¿ za nieca³e 2 tygodnie zabawa w Ciechanowie:)

hej
Oswald
Witam,
Ja takie pytanko mam, co do pacynek dla ³uczników

Dostaniemy jakie¶ pacynki, czy mamy sobie zrobiæ sami ka¿dy dla siebie?

To tyle, pozdrawiam, Tasi
Bartosz
Hej
Postaramy siê trochê pacynek przygotowaæ. Z pewno¶ci± nie bêdzie to zawrotna ilo¶æ.
Tak wiêc dobrze mieæ jest i swoje.
Dodam, ¿e pacynki w turnieju ³uczniczym nie bior± udzia³u a tylko ostre strza³y wiêc takie te¿ siê przydadz±smile.gif

Pozdrawiam staropolskim
jol

Bartosz
Patryk p³atnerz
Dziêki wielkie za zaproszenie.Koronowska Komandoria Templariuszy bêdzie na bank.Tylko kiedy trzeba byæ?Czy mo¿na ju¿ w pi±tek ?bo daleko troche mamy.Nasz krawiec jak us³ysza³ ¿e jedziemy na Ciechanów to siê za³ama³ ¿e tak szybko,i chce skoñczyæ znajomo¶c.Ale mamy nadziejê ¿e wstydu nieprzyniesiemy.Pozdrawiam Patryk
Wasek
Witam

Dobra grunwald sie skoñczy³ wiec czs przygotoywac sie do Ciechanawoa. Smocza stawi sie na bank. w jak znaczej liczbie jeszcze nie wiem lecz w sporej o ile sie nie myle i samochody pozwola.
mam nadzieje ze pogoda bedzie taka jak w zesz³ym roku. bigsmile2.gif by cz³owiek móg sie wylegiwac i t³uc w pe³niutkim s³oñcu.

pozdrawiam
Wasek
Bartosz
hej
my na zamek jedziemy ju¿ w niedzielê rabotaæ powoli:)
je¶li kto¶ chce przyjechaæ w piatek rano lub nawet w czwartek nie ma problemu. Obozowisko powinno ju¿ staæ. Grozi wam jedynie to, ¿e zobaczycie nas przy pracy lub w innych intymnych sytuacjach.....smile.gif:P
ewentualnie w trakcie krêcenia filmów z serii "SPECNAZ £om¿a":)

Hej
Dozobaczenia
Bartosz
Solaris
My tu sie tak w bractwie zbijamy,¿e specjalnie na okazjê Ciechanowa uszyjemy sobie gieze³ka z lnu ipregnowanego icon_wink.gif , wtedy ¿adna woda nie straszna:p
Bartosz
haha
z tego co pamiêtam z ostatniej wizyty w Ciechanowie to w obozowisku jest ma³y basen wykopany przez archeologów (widaæ szcz±tki pomostu, mostu) - z tego co wiem od ekipy pracuj±cej na miejscu nad obozowiskiem archeolodzy zostawili co nieco do ogl±dania:) ma³y wykop.
wiêc rzeczka, basenik, obok jeziorko normalnie "bosko":)
dzi¶ impregnowane giez³a, namioty, galoty..... jutro iimpregnowane zamki a pojutrze ca³y ¶wiat:)

tak wiêc szykowaæ siê szykowaæ na wielk± zabawê
ponoæ pogoda ma byæ wspania³a
a skoro nawet archeolodzy zrobili nam basenik to musi byæ bosko:)

dozobaczenia
Bartosz
hej
przewidujemy do¶æ du¿y udzia³ ³uczników w bitwie
postaramy siê wykonaæ trochê pacynek - na ile starczy czasu ekipie budowlanej sie tym zaj±æ (poprzyciskam ich:)
proszê wiêc kto chce postrzelaæ na bitwie niech zaopatrzy siê w mo¿liwie najwiêksz± ilo¶æ pacynek
od tego zale¿y d³ugo¶æ czasu jak± w bitwie brali bêd± ³ucznicy
a by³oby mi³o gdyby walczyli do koñca.... jak to mówi± u nas na wschodzie... "do ostatniego be³tu":)

smile.gif
plan bitwy w³a¶nie czeka na akceptacjê w³adz miasta
wiêc dozobaczenia
hej
Solaris
Witam.
Dziêki wszystkim za cierpliwosc i zrozumienie w stosunku do mojego marudnego Bruna (vel Kulfona). Dziêki serdeczne za ciep³e powitanie i s³owa otuchy, niestety d³u¿ej z wami byæ nie mog³am. Pozdrawiam wszystkich uczestników zabawy, szczególnie 3 weso³ych ch³opów od Bagrita (Kordiana, Paw³a, Marcina, je¶li cos pokopa³am to z góry przepraszam), którzy to dzielili z nami w nocy jedn± scenê:D
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.