Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Lipiec] XIII-wieczne manewry w Ciechanowie -> 29-31.07
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3, 4
Niniell
No to teraz na mnie kolej bigsmile2.gif Ogromne dziêki dla organizatorów za ten turniej, bawi³am siê super, pomimo niezbyt udanego pocz±tku. Podziêkowania równie¿ dla wszystkich, którzy spêdzili ze mn± ucztê (pomys³ z roz¶wietlon± drog± by³ genialny), pozdrowienia dla wszystkich ludzi, których pozna³am i z którymi przebywa³am smile.gif Jak widze Morel mnie uprzedzi³, ale ze swojej strony zapraszam do galerii - chyba Morel przesadzi³ trochê ze skromno¶ci± icon_cool.gif Tak btw, posiadam obszern± galeriê fotek z fireshow, jakby kto¶ chcia³, to niech da znaæ. tongue.gif Pozdrawiam i do zobaczenia! blinkie.gif
Oswald
Witam!!!
Przypomnia³o mi siê "ciekawe" zdarzenie podczas bitwy niewatpliwie swiadcz±ce o wysokim poziomie zmagañ oraz o klimacie jaki sie stworzy³, dobra do rzeczy tongue.gif
gdy ³ucznicy zajmowali pozycje do kolejnego ostrza³u walcz±cych, nagle z publiczno¶ci wybieg³ jaki¶ dzieciak.
Dziecku w³aczy³ siê berserk usmieszek_11.gif i z okrzykiem: "ZABIJE CIÊ!!!, WEZME CIÊ DO NIEWOLI!!!!!!!" itp. rzuci³ siê na Antka, zacz±³ go gry¼æ, wiêc Antek siê zacz±³ opêdzaæ od niego pacynk± bigsmile2.gif , oczywi¶cie dzieciak ca³y czas krzycza³ i to tak opêtanie icon_mrgreen.gif , a co najlepsze po chwili za nim pobieg³a jego /chyba/ matka, przy uzyciu si³y zaczê³a go odciagaæ od nas, a maluch ca³y czas dar³ ryja:" POKONA£EM CIE!!! WZIA£EM CIÊ DO NIEWOLI, SLYSZYSZ??!!! POKONA£EM CIE!!!" cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
Sytuacja byla przezabawna, no mo¿e nie dla tego ch³opca i jego matki.

Zreszt± kto widzia³ ten wie devil.gif

To tyle, jak sobie przypomne jeszcze cos ciekawego to napisze

Tasi
Fiodor Bie³yj
kurka shocked.gif , nie wiedzia³em, ¿e kto¶ w obozie gra w NARDY , a do tego posiada tak piêknie wykonan± repliczkê! Ten kto raz zasmakowa³ icon_rolleyes.gif tej gierki (swoj± drog± starszej od szachów) pewnie zrozumie moje ubolewania blinkie.gif - chyba jedyne, bo turniej bardzo mi³o wspominam i na przysz³y rok przyjadê ju¿ ze sprzêtem bojowym.

szczególne pozdrowienia dla WSZYSTKICH

(w pi±tek wieczorem okopuj±c namiot my¶la³em, "no, i po co ja to robiê? nie ¿eby jak inni - usi±¶æ wygodnie, miodzik otworzyæ". nastêpnej nocy mia³em odpowied¼ tongue.gif )
Bartosz
Hej
Do Drzewiaka i Janusza - na filmik Adasia musimy chwilkê poczekaæ, bo uciek³ ch³opak w góry i nikomu filmu nie da³.
Za jaki¶ tydzieñ wy¶lemy wam ten materia³. A wy dzia³ajcie - bêdzie nam mi³o i wspaniale:)
Pozdrawiam

czy ju¿ mówi³em, ¿e kto przeje¿d¿a dzi¶ przez £om¿ê zaproszony jest na picie amolu?
smile.gif
Bartosz
Hej
do naszych kamerzystów wspania³ych i monterów
ponoæ na Ciechanowie krêci³ materi±³ jaki¶ operator z TVP2 film o zamku. Nied³ugo powinni¶my mieæ materia³. Te¿ telewizja TVP 3 krêci³± materia³. Postaramy siê mieæ ca³o¶æ.
damy znaæ
hej
Visenna
Witam

Przepraszam, ¿e dopiero teraz wypowiadam siê na temat turnieju, ale tak naprawde to dopiero dzisiaj uda³o mi siê dotrzeæ do domu smile.gif
Przede wszystkim dziêkujê organizatorom za wspania³± imprezê. Mówi³am ju¿ co poniektórym osobi¶cie, ¿e najbardziej podoba³ mi siê lu¼ny program imprezy. Nie trzeba by³o tak zapierdzielaæ tak jak zazwyczaj. W zamian za to, mo¿na sobie by³o prowadziæ ca³kiem normalne ¿ycie obozowe albo posiedzieæ pó³ dnia w pobliskiej wodzie. Dziêkujê te¿ Khatoo za udostêpnienie kawa³ka miejsca w namiocie w pierwszej nocy, gdyby nie to nie mia³abym pewnie gdzie siê ulokowaæ, Smoczej za mo¿liwo¶æ zamieszkania w ich namiocie heart.gif, Januszowi jak zwykle za cierpliwo¶æ do mnie i kontynuacje nauki pos³ugiwania siê batem, oraz za to, ¿e jest takim wariatem, ¿e zmusi³ mnie bym zawinê³a mu bata na pasie :] Swoj± drog±... pierdziela to ja wtedy mia³am niesamowitego icon_neutral.gif, ekipie z Kaliningradu za przewspania³e towarzystwo, radosn± zabawê w rzece, Szurikowi za wdziêczne nalewanie piwa, dziêki czemu moj kufel by³ zawsze pe³ny blinkie.gif, Przemkowi za to, ¿e zebrak siê mimo wczesnej pory i dostarczy³ mnie na czas na dworzec PKP w Ciechanowie.

Co do fireshow. Przepraszam wszystkich, którzy spodziewali siê po mnie wiêcej, ¿e nie spe³ni³am ich oczekiwañ (same poi, s± cholernie nudne), ale tak siê akurat u³o¿y³o, ¿e zaraz po Ciechanowie (ju¿ w niedziele!) jecha³am na Festiwal Ognia w Ostródzie, przez co mimo tego, ¿e mia³am full sprzêtu do ognia musia³am go oszczêdzaæ.
Nastêpnym razem postaram siê bardziej icon_mrgreen.gif

Jak zwykle prosze o zdjêcia.
visenna0@o2.pl

Pozdrawiam
Visenna
Bartosz
hej
oto na naszej turniejowej stronie pojawi³y siê fotki Ruraka (w wiêkszo¶ci podpisane) i przeniesione na tê stronê zdjêcia Kefasa

strona d¿ihadu
mi³ego ogl±dania
hej
ps. mo¿na komentowaæ
Visenna
"Nie mo¿na odnale¼æ zdalnego serwera" icon_neutral.gif
Ramzez
po ma³ej awarii znowu w akcji bum.gif mi³ego ogl±dania
Sylwia
Zdjêcia s± ¶wietne smile.gif
... a komentarze te¿ niczego sobie. Dawno siê tak nie u¶mia³am cool.gif
I nie wiem sk±d ta rado¶æ, ¿e macie mnie na zdjêciach icon_rolleyes.gif
Pozdrawiam
Sylwia
Fiodor Bie³yj
i jeszcze trochê fotek icon_rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.