Witam
Przepraszam, ¿e dopiero teraz wypowiadam siê na temat turnieju, ale tak naprawde to dopiero dzisiaj uda³o mi siê dotrzeæ do domu
Przede wszystkim dziêkujê organizatorom za wspania³± imprezê. Mówi³am ju¿ co poniektórym osobi¶cie, ¿e najbardziej podoba³ mi siê lu¼ny program imprezy. Nie trzeba by³o tak zapierdzielaæ tak jak zazwyczaj. W zamian za to, mo¿na sobie by³o prowadziæ ca³kiem normalne ¿ycie obozowe albo posiedzieæ pó³ dnia w pobliskiej wodzie. Dziêkujê te¿ Khatoo za udostêpnienie kawa³ka miejsca w namiocie w pierwszej nocy, gdyby nie to nie mia³abym pewnie gdzie siê ulokowaæ, Smoczej za mo¿liwo¶æ zamieszkania w ich namiocie
, Januszowi jak zwykle za cierpliwo¶æ do mnie i kontynuacje nauki pos³ugiwania siê batem, oraz za to, ¿e jest takim wariatem, ¿e zmusi³ mnie bym zawinê³a mu bata na pasie :] Swoj± drog±... pierdziela to ja wtedy mia³am niesamowitego
, ekipie z Kaliningradu za przewspania³e towarzystwo, radosn± zabawê w rzece, Szurikowi za wdziêczne nalewanie piwa, dziêki czemu moj kufel by³ zawsze pe³ny
, Przemkowi za to, ¿e zebrak siê mimo wczesnej pory i dostarczy³ mnie na czas na dworzec PKP w Ciechanowie.
Co do fireshow. Przepraszam wszystkich, którzy spodziewali siê po mnie wiêcej, ¿e nie spe³ni³am ich oczekiwañ (same poi, s± cholernie nudne), ale tak siê akurat u³o¿y³o, ¿e zaraz po Ciechanowie (ju¿ w niedziele!) jecha³am na Festiwal Ognia w Ostródzie, przez co mimo tego, ¿e mia³am full sprzêtu do ognia musia³am go oszczêdzaæ.
Nastêpnym razem postaram siê bardziej
Jak zwykle prosze o zdjêcia.
visenna0@o2.pl
Pozdrawiam
Visenna