Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Lipiec] XIII-wieczne manewry w Ciechanowie -> 29-31.07
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3, 4
Mechme
Witam!
Na Ciechanowie by³o Super bigsmile2.gif yes.gif chcia³em wszystkim serdecznie podziêkowaæ za dobr± zabawe i naprawde mi³± atmosfere icon_mrgreen.gif. Chcia³em równie¿ podziêkowac Solaris za to ¿e "dzieli³a z nami w nocy jedn± scenê" smile.gif bigsmile2.gif Dziêki wielkie
KhaToo
By³o super. Kilka ciasteczek i ciep³ych s³ów. Organizatorom dziêkujê za zaproszenie i bijê siê w pier¶, ¿e nie przyjechali¶my w zapowiedziamym sk³adzie. Miêdzynarodowe WunderwaffePlebs pozdrawiam tradycyjnym okrzykiem "cebula!" i mam nadzieje spotkaæ siê w przysz³o¶ci w równie weso³ym towarzystwie. Oklaski za ognisty bacik! Kilka rzeczy, jakich nie zd±¿y³em powiedzieæ: Owenowi "jak bêdziesz mia³ zamiar przyjechaæ do Pszczyny, to daj znaæ na maila -khatoo@tlen.pl- i postaramy siê zorganizowaæ jaki¶ nocleg"; Netce "My sobie jeszcze pogadamy!...O ciuszkach XVIIw"; Sylwi "I jak siê spa³o...;)"; a Piotrusia Bagrita przepraszam, ¿e wylecia³a mi z g³owa sprawa obrazu dla mnie:) Ko³o mojego namiotu -zielono br±zowy sto¿ek nad rzeczk±- znalaz³em bia³y czepek. To chyba na tyle:) Mam nadzieje, ¿e w przysz³ym roku te¿ sie spotkamy. Warto by³o t³uc sie samemu pó³ tysiaca kilometrów
Aradpa
Dziekuje organizatorom za trud zorganizowania tego turnieju, by³o narawdê super. Pomimo morderczych temperatur i radia Tibilisi nandaj±cego 24 na 24. z roku na rok jest to lepsza impreza, nie stresujaca uczestników ale trzymaj±ca wysoki poziom.
Pozdrowienia dla bywalców "otwartego namiotu" i warsztatów Warneñskich.
No to , szaka, szaka smile.gif
Aradpa
cd...
kilka fotek wrzuci³em na ftp smoczej
Oswald
Witam!!!,
No i po ¶wietnej imprezie znów powrót do rzeczywistosci icon_cry.gif no.gif
i choæ mieli¶my namiot z basenem i prysznicem bum.gif (chyba ka¿dy wie o co chodzi bigsmile2.gif ) to jednak k±piel w wannie po 300km t³uczenia sie autobusem nie ma sobie równych.
Nie bêdê pisa³ listy podziêkowañ, bo by³a by ona za d³uga,
krótko: dziêki wielkie wszystkim za super zabawe yes.gif smile.gif

Pozdrawiam, Tasi
Owen
Ja równie¿ dziekujê za ju¿ tradycyjnie udan± imprezê. Brak ci¶nienia jak zwykle powodowa³ ¿e wszyscy byli wyluzowani, i szczê¶liwi.
Z og³oszeñ, posiadam czyj¶ scyzoryk szwajcarski. Który kto¶ nieopacznie mi na chwile po¿yczy³, a ja nieopacznie w³o¿y³em go do torby smile.gif.
Pozdrawiam i do zobaczenia smile.gif.
Skaras
By³o naprawdê super. Na ¿adnym turnieju (no mo¿e oprócz Jaskrowiska) nie bawi³em siêtak dobrze. Sielanka po prostu i mój chrzest bojowy, niestety Rosjanie rozgromili mnie w drugim starciu, a mój nos tego nie przetrwa³ bum.gif .Tak klimatycznej uczty nigdy nie widzia³em, by³o po prostu zajefajnie, tylko kurczaczek troche przypieczony za bardzo smile.gif
Pozdrowienia i podziêkowania dla sk³adu Firedancing, jak zwykle by³o bardzo dobrze, dla ca³ej Smoczej za pijañstwa i swawole, dla Skrzypka i jego bandy za ugoszczenie mnie w swoim namiocie, dla la_ski (sorry, ale procenty nie pozwoli³y mi zapamiêtaæ imienia) za przygrywanie na flecie podczas uczty - mam nadziejê, ¿e bêdziesz na Lipowcu lub we Wroc³awiu, dla Rosjan za jak zwykle obrzydliw± berbeluche, która trawi³a jêzyk szczerba.gif i przedewszsystkim dla organizatorów za kawa³ dobrej roboty oraz dla tych wszystkich, o których przez spo¿ycie swinka.gif nie jest mi dane w tej chwili pamiêtaæ.
respekt.gif respekt.gif respekt.gif

Pozdrawiam
Skara¶ loki08.gif
Owen
Hej
Nadmieniê jeszcze ¿e ów scyzoryk jest na smyczy Wranglera i posiada pod³±czony jeden ma³y kluczyk.
Pa
Anio³
Uch! jak ja strasznie ¿a³uje, ¿e nie mog³o mnie byæ z Wami angsad.gif
Zesz³oroczny Ciechanów zapamiêta³am jako najlepsz± zabawê w sezonie... Za rok na pewno nie odpuszczê!
Cholerne egzaminy! icon_cry.gif
Sakima
Kurcze jak ja ¿a³ujê, ¿e nie mog³am byc na tegorocznym Ciechanowie... icon_sad.gif Cóz, nie potrafiê kierowac losem, ale mamnadziejê,¿e w przysz³ym roku zawitam pod bramami zamku...
Pozdrawiam
Oswald
Witam!!!
jeszcze jedna sprawa:
KTO MA FOTY Z CIECHANOWA!!!!!?????
Od nas Morel robi³ i ma tego z 50MB, kto ma jeszcze jakie¶ foty i filmiki?
Jak mo¿ecie to udostepnijcie, lub wrzuci sie to na jaki¶ serwer "zbiorczy" z fotkami z Ciechanowa.

Pozdrawiam, Tasi
Zapa¶nik
Serdeczne dziêki dla organizatorów za rewelacyjn± imprezê.
¦wietny by³ ¶wietlisty "pas startowy" na biesiadzie, to na prawdê robi³o wra¿enie.
Kapitalny klimat mia³a walka na bramie, choæ ¿a³ujê, ¿e atakuj±cy nie podjarali s³omy!
Bêdê namawia³ Smoki ¿eby na I³¿y zrobiæ co¶ podobnego tylko, ¿e z ogniem. (Everlasting Flame nam pomo¿e) devil.gif

Pretensjê mam jedn±! Byliscie zbyt pob³a¿liwi dla Smoczej! Dawno nie widzia³em, ¿eby moje Bractwo tak siê "rozmem³a³o"!
Uwa¿ajcie ¿eby¶cie nie mieli w przysz³o¶ci czego¶ takiego, jak Smocza na I³¿y 2002. By³o kupê luda, wszystkim siê podoba³o, wszyscy byli nie¼le zrobieni, jak na tamte czasy i wszyscy le¿eli zadowoleni do góry "palnikiem", ciesz±c siê, ¿e nic robiæ nie musz±, a tyra³a Smocza!

I mimo wszystko nie dawa³bym ludziom chlaæ w czasie inscenizacji...

PS Czy Saszka ma jakie¶ ciuchy poza gaciami? mad.gif tongue.gif

Pozdrawiam
Zapa¶nik
Aiuto
pogoda jak pod Akka ,a to jednak mazowsze ....Wielkie dzieki dla gospodarzy za wesola zabawe,moziwosc calodobowowego sluchania "Radia Sasza" i mozliwosc oddania sie naszemu ulubionemu zajaciu , jakim jest pocenie sie w tych drucianch kostiumach ( po dluzszych debatach z kolegami,dochodzimy do wniosku ze cala ta sprawa z rekonstrukcja to wielka sciema, tak naprawde w tej zabawie interesuje nas "sauning" i tej wersji bedziemy sie trzymac ..
POzdrowienia dla alkoturystow i alkorekostruktorow -teutonow smile.gif
Szaka Szaka
Kefas
Ja te¿ dziêkujê... tym, którzy najwiêcej natyrali siê przy organizacji imprezy. Którzy je¼dzili po kilka(na¶cie) razy do Ciechanowa. Tym, którzy pojechali kilka dni wczesniej by przygotowaæ obozowisko i tym , którzy pozostali by po wszystkim zrobiæ porz±dek.

Dziekujê wszystkim biesiadnikom, ¿e nie wypadliscie z Zamku do grillogniska, ¿eby mnie zlinczowaæ za tak d³ugi czas oczekiwania na kurczaki. smile.gif Mam nadziejê, ¿e op³aca³o siê czekaæ?! bum.gif
(Dziêki za wsparcie psychiczne i fizyczne podczas tych prac dla Unkasa i ¿ywieniowe dla Jackosia - o piwo jako¶ sam siê postara³em, choæ nie bez pomocy Saszy aka "Piwo Z Pian± Na Pó³ £okcia").

Do tej pory uczestniczy³em jedynie w kilku pokazach okazjonalnych i jako go¶æ kilka razy na Grunwaldzie. Tym bardziej cieszê siê, ¿e pierwsza impreza turniejowa na której by³em organizowana by³a przez grupê do której nale¿ê.
Glendziol
Cze¶æ.Impreza by³a zajebista a zw³aszcza walka o brame.Wed³ug mnie w przysz³ym roku powinna byæ ona g³ównym punktem programu(ch³opaki na lipowcu czekam na obiecany filmik bigsmile2.gif ).Jedynym wiêkszym zgrzytem by³a ta zabawka któr± Diabe³ wzi±³ do walki o bramê-ci±gle j± jeszcze czujê bum.gif .Pozdro dla wszystkich z którymi obala³em bramê yes.gif yes.gif
Joanna
Witam:)

Turniej zaliczam do udanych smile.gif . By³o naprawde fajnie, zamek i ludzie stworzyli ¶wietny klimat, tury¶ci nie stanowili problemu, ogólnie super. Organizatorom gratuluje pracy, widaæ, ¿e siê natrudzili by wszystko by³o jak trzeba.

Dziêki wszystkim obecnym:) za udany turniej:
a szczególnie Januszowi (chyba nie by³o tak ¼le u nas mieszkaæ aniol.gif )
mojemu bractwu za cierpliwo¶æ co do mnie i ogólne turniejowanie siê
Bartoszowi i Bartkowi za pogawêdki, Piotrowi z Mielca za spotkanie po roku smile.gif
Drzewiakowi icon_wink.gif za ca³okszta³t, s±siadom z Gdañska, Owenowi, i wszystkim innym z którymi siê ¶wietnie bawia³m - zw³±szcza dla ¶piewaków i tancerzy na uczcie, super siê dla Was gra³o usmieszek_02.gif smile.gif

Do zobaczenia na kolejnym turnieju smile.gif

PS- teraz wiem jak wygl±da rasowy alkohoturysta...
Glendziol
To znowu ja.Jeden ch³opak od nas zakupi³ na imprezie kufel(zielony,kamionka) u Kangura i gdzie¶ na uczcie go zgubi³.Jakby kto¶ znalaz³ u siebie jakis nadprogramowy to dajcie znaæ.

P.S.Do ch³opaków z £om¿y:wielkie dziêki za pomoc za pomoc w transporcie sprzêtu z i na dworzec bez was by³oby nam raczej ciê¿ko icon_mrgreen.gif
Ania ¯uk
By³o na prawdê fajnie, zaczynam siê przekonywaæ do XIII bigsmile2.gif A ma³o brakowa³o, a bym nie dotar³a, prawda Owen?? £om¿akom dziêkujê za przygarniêcie do namiociku, rzeczy ju¿ wysch³y icon_wink.gif Znalaz³am te¿ ju¿ wszystko co pogubi³am!!!
DrzewiaK
Witam.

Z mojej strony takze wielkie wyrazy uznania dla organizatorow, zwlaszcza, ze wiem co to znaczy robic turniej.
Uczta rewelacyjna i naprawde rewelacyjny spontaniczyny koncert muzyki dawnej w tle.
Dodatkowo widac, ze mozna zrobic fajne oblezenie z ludzmi w roznym uzbrojeniu. Z punktu widzenia kamerzysty wygladalo to niezle.
Pani Namiestnik, ja takze dziekuje. Za caloksztalt icon_wink.gif
Kruku
czo³em,

dziêkujemy gospodarzom z którymi nie zd±¿yli¶my siê po¿egnaæ za go¶cinê i ¶wietne miejsce na bibê. jak wam tak dalej pójdzie dogadzanie, to wszyscy masochi¶ci odpuszcz± sobie targanie tych zardzewia³ych kó³eczek i bêdziecie mieli zjazd darmozjadów ;)

by³o mi³o i efektownie - zw³aszcza walka o bramê oraz oprawa ostatniej wieczerzy. pozdrawiamy tych i owych, a zw³aszcza bardzo pomocnego i tajemniczego trenera backgammona, którego nie dane nam by³o poznaæ z imienia..

pzdr
kru
--
.

PS. po przebrane fotki zapraszam do nas na wuwuwu.
Ramzez
To moze teraz co¶ od organizatorów...
...zmêczonych ale szczê¶liwych...

Dziêki Wam wszystkim za przybycie i zabawe. Dziêki za ¿yczliwo¶æ i pomoc jak± nam okazali¶cie. Wszystko to dla Was ale nie my¶lcie, ¿e wpu¶cimy Was w przysz³ym roku bez waszych masochistycznych zabawek ;p.

Je¶li mo¿na chcia³bym podziêkowaæ wszystkim ludziom którzy uczestniczyli w organizacji turnieju. Serdecznie pozdrawiam niezmiernie nam ¿yczliwych pracowników Urzêdu Miejskiego w Ciechanowie szczególnie pani± Ewe Blankiewicz i pani± Joannê Truszewsk±. Dziêkuje równie¿ wszystkim pracownikom muzeum - za cierpliwo¶æ któr± nam okazywali podczas naszego tygodniowego tam pobytu oraz pomoc w ró¿nych nieprzewidzianych sytuacjach. Na koñcu dziêkuje wszystkim cz³onkom (:P) i cz³onkiniom Spiritus Temporis - za mase pracy w³o¿on± w ten turniej i za mase cierpliwo¶ci dla mnie. Szczególnie Marcinowi za wyczesan± brame i wie¿e (nie do zdobycia :P :P, w przysz³ym roku postaramy siê zbudowaæ tak± przeznaczon± do spalenia) oraz za to, ¿e zosta³ tam do pó¼nych godzin nocnych ¿eby sprz±tn±æ ten burdel. Adamowi Pyczotowi za ogrodzenie, mostek, grymaszenie i ogolnie za bycie Adamem :D. I wreszcie Bartoszowi, ¿e zdo³a³ to wszystko ogarn±æ, poprowadziæ i prze¿yæ. Wszytkim, którzy byli w Ciechanowie od niedzieli do poniedzia³ku i przez ca³y tydzieñ tam pracowali jeszcze raz wielkie dziêki - mo¿ecie byæ dumni z tego co zrobili¶cie.

To narazie tyle, tak na gor±co - zapewne co¶ tu jeszcze wysmaruje ale najpierw k±piel i co najmniej dwa dni snu.

Ach i pozdrawiam wszystkim mieszkañców naszego namiotu - którym nie straszny ¿aden deszcz ni wiatr i którzy zawsze s± gotowi ewakuowaæ siê na zamek....
Oswald
Kruku ¶wietne foty respekt.gif !!! ja chcê wiecej devil.gif

W³a¶nie przed chwil± widza³em w telewizji na regionalnej, w Kurierze Mazowieckim relacje z Ciechanowa i powiem, ¿e nawet ciekawie zrobiona

Tasi
Yhm
no to teraz mo¿e ja siê wypowiem:

+ dla organizatorów za:
- bramê i p³ot => tury¶ci nie pêtali siê po obozie
- kiszone ogórki na ¶niadanie <fantastyczne zw³aszcza ¿e by³o gor±co>
- duuu¿o siana
- mostek i wypielony kawa³ek rzeczki do k±pania siê smile.gif

brakowa³o mi tylko klimatyzacji i bie¿±cej wody nie¶mierdz±cej ryb±. i wielkie podziêkowania :
- dla Saszki za "piwo na dwa palce"
- £om¿y za zbo¿e ;) wêgielek który mia³ w ¶rodku kurczaczka i opakowanie dla ca³ej rodziny bigsmile2.gif
- mamci za opiekê <w miarê grzeczn± cór± by³am - prawda? > i suchy namiot w czasie burzy
- Kefasowi za basen z popsutym podgrzewaniem
- Visennie za porady do co d³ugo¶ci naszych sprzêtów do siniaczenia siê
- Januszowi za rozmowy w ciapongu (a widzisz beze mnie byæ nie pojecha³ smile.gif )
- wszystkim którzy naprawiali mój popsuty kubeszek smile.gif
Sylwia
Najpierw uk³ony w stronê £om¿y. Naprawdê bardzo mi siê podoba³o. Dziêki za miejsce w namiocie, za zajêcie siê mn± i za ¶wietny klimat uczty na zamku. Bartoszowi za wrabianie w konkursy smile.gif.

Komando Obibok (zmiana nazwy kontrolowana icon_wink.gif) za udowodnienie, ¿e da siê nic nie robiæ bigsmile2.gif , za "namiot otwarty" i za pyszn± herbatê (szkoda, ¿e bez cukru). A do bitwy mia³ ¿aden nie i¶æ... hehehe.gif

Sasza, Krysiak: manewry wodno-b³otne by³y poprostu rewelacyjne bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Drzewiak jeste¶ (bez obrazy) królow± chearleaderek. respekt.gif tracker.gif

£o¶: Tobie najbardziej dziêkujê za te ogromne ilo¶ci ciep³a i ¿yczliwo¶ci smile.gif. Za chwile szczerych rozmów równie¿. ¦ciskam Ciê najmocniej jak mogê. heart.gif

Pozdrawiam
Sylwia
Kenia
To ja równiez do³±czam siê do podziêkowañ.
Muszê przyznaæ, ze ten Ciechanów min±³ mi pod znakiem rekordów. Najgorêtszy, po którym czu³am siê najbardziej brudna w ca³ej mojej rycerskiej historii. Niezapomniane wra¿enia.... icon_neutral.gif
Najbardziej bitewny, choc brak odwagi nie pozwoli³ mi siê do ch³opstwa do³aczyæ na zasadzie "id¼ na ca³o¶æ".
Z najbardziej myl±c± bram± - wygl±da³a na rachityczn±, a zdobyæ siê jej nie da³o. bigsmile2.gif
No i najbardziej traumatyczny - mój ch³op moze mieæ g³upsze pomys³y od Szaszy....

Dziêki:

Organizatorom, których wreszcie uda³o mi siê poznaæ blizej, za ca³y trud pracy, a zw³aszcza za doskona³o¶æ bramy.
Saszy za ass.gif
Szukirowi za sprawne nalewanie piany.... eee piwa smile.gif
Januszowi za p³on±cy bicz, którego nie da³o sie utrzymac w rêku. Niesamowity pomys³. Sko³uj rêkawiczki. nadzur.gif
Joasi za muzyke usmieszek_04.gif Rewelacja te tañce przy uczcie.
I jednemu panu I., który mnie namówi³ na wyjazd na Ciechanów, mimo, ze sam nie móg³ tam byæ... Grunt to siê prze³amaæ i nie wierzyc w politykê. Dziêki wielkie. Bez Ciebie bym pewnie ola³a.
respekt.gif
I wszystkim pozostalym za dobr± zabawê mimo wykañczaj±cego upa³u.

No to Frugo blinkie.gif

Kenna
Pawe³
Witam.
Pragne podziekowaæ organizatorom za ¶wietn± impreze. Bawilismy siê wspaniale.
Dziekuje wszystkim z którymi imprezowa³em pijacy.gif za ¶wietn± zabawe w Waszym towazystwie.
Specjalne podziekowania dla Joanny za akompaniament, jeszcze nigdy tak fajnie nie spiewa³o mi siê palestyny bigsmile2.gif
By³o naprawde czosnkowo respekt.gif
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.
Wasek
Witam

Dla mnie te¿ ten turniej sta³ pod znakiem NAJ.

Najpóxniej ze wszystkich przyjecha³em.
Najpó¼niej wstawa³em
Najwiekszy om³ot zebra³em poozdrawoienia sla Kota
Najwiêcej wypi³em z tegororocznych turniejów na jakich by³em
Najd³u¿ej wraca³em 15 godzin.
Najwiêcej wyda³em (musze kupiæ nowy silnik do strucla- MOJEGO CZERWONEGO BUSIKA)

Chcia³bym podziekowaæ organizatorom za wspania³± zabawe. Impereza super.
specjalne podzikowania dla Babiñca WKSOWO LORIKOWEGO. Ciesze sie ze by³em jeszce na tyle rozs±dny, ¿e nie da³em sie namówiec na wszystko.

pozdrawiam
Wasek

PS. Specjalne podziekowania Od Wasusia dla Klopskia

PA
powsinoga
Hej hej!

¦wietny turniej, cudna pogoda (nie licz±c gromów wal±cych 100m od obozu o 4 rano tears.gif ), genialna rzeczka... po prostu bomba. Dziêki wszystkim za to, ¿e byli, ciechanowianom na "wyczes pierwsza klasa", organizatorom za za³atwianie wszystkiego w najkrótszym mo¿liwym czasie, Joannie na muzykê, ¶piewakom za fa³szowanie, batalionom ch³opskim za pozowanie, temu kto piek³ kurczaki za surowe miêso w spalonej skorupce, kompanii znad rzeczki za wspania³± zabawê i wy¶miewanie siê z niehistoryczno¶ci innych k±pi±cych a szczególnie panom ze Stra¿y Miejskiej za niestrudzone przybywanie jak tylko dwaj pijaczkowie zaczynali byæ upierdliwi (dla niezorientowanych - mój namiot to by³ ten hangar przy p³ocie nad rzeczk± wobec czego do mnie nale¿a³o pilnowanie aby nikt niepowo³any siê tamtêdy do obozu nie przedosta³).
Nie dziêkujê pogodzie zmuszaj±cej do chodzenia w samych giez³ach (no bo jak w gie¼le pokazaæ jakie siê fajne ciuszki przywioz³o icon_wink.gif )
Przepraszam wszystkich, z którymi siê nie po¿egna³am, ale przez za³adowywanie samochodu gratami ca³ego Stowarzyszenia przed¼wiga³am siê trochê i jesli posz³abym na po¿egnaln± rundkê, to nie dosz³abym do samochodu a co dopiero dowie¼æ siebie i Paw³a do Trójmiasta icon_cry.gif
Moje zdjêcia ju¿ czê¶ciowo s± na http://hell.org.pl/~kamyk/ ale jeszcze nie wszystkie. Do wieczora powinna siê reszta za³adowaæ.
Saszka: twoje to nr. 06 i 71.
Do zobaczenia na Lipowcu!
Kenia
Cos jest nie halo z tym zipem. U mnie ma on 5.07 podczas sciagania i pisze, ze zip uszkodzony.
A ja bym chcia³a zobaczyæ... tears.gif

No to frugo blinkie.gif
Kenna
Korinka
Turniej by³a fajniutki, wiêc stworzê kilka list smile.gif

Lista podziêkowañ smile.gif
-organizatorom za fajn± imprezê! yes.gif
-Waskowi za to, ¿e w koñcu przywióz³ t± czosnkow± kolczugê (szkoda, ¿e po pó³torej roku nadal nie ma rêkawów)
-wszystkim ch³opakom który pomagali mi w rozk³adaniu i sk³adaniu namiotu oraz noszeniu moich klamotów
-Kokoszowi za oblanie mnie ca³ej wod± (³±cznie z kas± w sakiewce) kiedy tylko chcia³am zmoczyæ nogi smile.gif
-mojemu kochaniu, które nie mog³o pojechaæ, ale za to u¿yczy³ mi namiotu, który nie przecieka³ w czasie ulewy
-Owenowi za wypad na pizzê smile.gif
-wszystkim imprezowiczom za mi³e towarzystwo, a szczególnie Smoczkom smile.gif (Smocza pany! smile.gif) i Kokoszom icon_mrgreen.gif
-mi³o¶nikom fireshow, za nauczenie i wyt³umaczenie mi kilku rzeczy smile.gif mo¿e za rok te¿ wyst±piê smile.gif
-wszystkim cz³onkom oddzia³ów ch³opskich - dzielnie walczyli¶my smile.gif
-Piotrusiowi Bagritowemu za ¶liczne rysunki smile.gif

fajne by³o:
-towarzystwo smile.gif
-zamek w którego murach mo¿na siê skryæ w nocy przed tubylcami...
-pe³en luzik smile.gif
-mostek rz±dzi! Mog³abym siedzieæ w rzeczce przez ca³y dzieñ
-Ciechanowskie piwo miodowe

kilka propozycji zmian na przysz³y rok:
-mniej s³oñca i deszczu smile.gif
-mniej ¶mierdz±ce i zamykaj±ce siê kible
-dostêp w nocy na wierze - firedance na nich wygl±da³by rewelacyjnie!!!

No i mam nadziejê, ¿e nastêpnym razem nie nabawiê siê zapalenia spojówki i przetrzymam ca³± biesiadê

Pozdrówka smile.gif
Bartosz
hej
to mo¿e co¶ jeszcze
PODZIÊKOWANIA
- dla RAMZEZA za ca³okszta³t i za to, ¿e mo¿na by³o w ka¿dej chwili na niego liczyæ, za "oddychanie g³êboko":), za brak fochów:P
- MRÓWY za wie¿ê, za brutalnie realistyczne spojrzenie na ca³okszta³t, "za zajebisty wk³ad i zaanga¿owanie"
- PYCZOTA za energiê, pracê i rozbrajajace teksty
dla was trzech ogromne brawa

- timowi bractwowemu za sprawne dzia³anie na zamku przed imprez±
- Kokoszowi za to, ¿e ci±³ "ga³±¼", na której siedzia³ Mrówa:)
- Waskowi za przeczytanie listu i reakcjê
- wszystkim przyby³ym, którzy pomogli w przeprowadzeniu turnieju, stawali do rywalizacji po przecie¿ niezbyt usilonych zaproszeniach
- swemu organizmowi za to, ¿e wysiad³ dopiero w poniedzia³ek w nocy:)
- Kasi za wyrozumia³o¶æ i obecno¶æ:*
- naszym wspania³ym wspó³pracowniczkom z miasta za wszelk± pomoc
- Saszy za "ufundowanie" nagrody:P
- wszystkim walcz±cym za po¶wiêcenie - temperatura

OBIECANKI CACANKI
koncepcja na przysz³y rok ju¿ kie³kuje
totalne oblê¿enie
ale cichosza
niech ka¿dy chêtny do obrony obozu zaopatrzy siê w mediwalne wiaderko... trzeba bêdzie gasiæ "pragnienie"

mo¿e wkoñcu znajdê czas by poznaæ wszystkich go¶ci....
a mo¿e nawet chwilkê by siê pobawiæ na Ciechanowie...
no có¿ takie organizowania zalety, ¿e na nic nie ma czasu niestety (rymy sponsoruje s³owo "pupa")
zaplecze toaletowe bêdzie znacznie lepsze - nie damy kupie szans

ZNALEZIONO
nó¿ - Bagrita?
skóry
fragmenty ceramiki:) z pobli¿a wykopu archeologów

Pozdrawiam
Bartosz
PS. nasze zdjêcia ju¿ nied³ugo
PS. 6 sierpnia w rocznicê zrzucenia bomby na Hiroszimê i w moje urodziny pijemy amol - chêtnych zapraszam:)
Zwierzak z Bêdzina
Witam:(
jako nieobecnego mnie na waszej imprezie i smutnego z powodu bardzo tego , chce podziêkkowaæ za rozleklamowanie naszego turnieju w lipowcu -ponoc kto¶ reklamowa³ go ostro - jak mnie dotar³y s³uchy, zatem do zobaczenia we wrze¶niu u nas:)
Krzy¶ Znienacka
Witam
Na pocz±tek wielki respekt.gif organizatorom za zorganizowanie i okie³znanie tego wszystkiego, naprawde niczego nie brakowa³o.
Podziêkowania: wszystkim uczestnikom za ¶wietn± atmosfere ca³ej imprezy (a zw³aszcza biesiady) ,
Mistrzyni fletu ( crazy.gif ) za ¶wietne przygrywanie, marazule tañczy³o siê super bum.gif ,
BBRowi za pierwsze ognisko smile.gif ,
Uczestnikom turnieju ³uczniczego za ciekaw± rywalizacje,
Wyrazy podziwu dla wszystkich którzy nocowali w wielkim namiocie smoków za to jak bardzo bez ³adu i sk³adu mo¿e uwaliæ ca³kiem du¿o ludzi w namiocie zalanym prawie do po³owy bum.gif
Brawa dla Visenny i Janusza za piêkny Fireshow (my z morelem przy was... ga¶niemy szczerba.gif ale nad tym sie jeszcze popracuje)
Ogólnie prze¶wietna impreza, byle tak dalej yes.gif
Pozdrowionka
Martin de Dinan
Witam Wszystkich...

Turniej by³ w prze¶wietny... Chcia³bym pozdrowiæ na pocz±tku ch³opaków z £om¿y za pomoc w transporcie sprzêtu a w szczególno¶ci Ramzesowi za transport ko³owy i troskê o powrót... dalej pozdrowienia dla Karasia za to ze raczy³ mnie swoim humorem przez t± imprezê (Kara¶ powiniene¶ wiedzieæ o czym mówiê icon_cool.gif ) I wreszcie pozdrowienia i podziêkowania dla wszystkich obecnych na tej imprezie...
P.S.
Mam piêkne zdjêcie na stronie WKS'u oto adres:
http://156.17.3.106/wks/data/thumb_673x449...ow_img_2840.jpg

Poni¿ej zamieszczam zdjêcie z b³otnych manewrów....
Kordian
Tak jak wszyscy dziêkuje organizatorom i uczestnikom za udany turniej. Zamek by³ spoko yes.gif mimo ze w sobotê by³y upa³y a wnocy troche pada³o smile.gif . Podczas sobotniego konkursu pogoda by³a spoko (nie by³ spoko dla tych którzy walczyli ) klimat jak w palestynie,no i bataliony ch³opskie jak zawsze king.gif
Pozdro
£ucz z Toviru
Heh, ale i tak ja twierdzê, ¿e gdyby¶my z Visenn± nie zapocz±tkowali b³otnych k±pieli w miejscowej Smródce, turniej nie by³by tak urokliwy, jakim siê przez to sta³smile.gif
Vis, pogratulujmy sobie:DDDD
Kefas
CYTAT
(Dziêki za wsparcie psychiczne i fizyczne podczas tych prac dla Unkasa i ¿ywieniowe dla Jackosia - o piwo jako¶ sam siê postara³em, choæ nie bez pomocy Saszy aka "Piwo Z Pian± Na Pó³ £okcia").

...nie ¿eby kto¶ mia³ w±tpliwo¶ci :-D, ale znalaz³em "dowód" - zdjêcie mojego "Piwa Z Pian± Na Pó³ £okcia"

Dowód rzeczowy :-)

Wielkie pozdro!
Kakofoniks
heh szkoda ze nie ma jego zdjecia z cygarem... bigsmile2.gif
a ja dziekuje za niesamowite odstresowanie mnie, za slad na ramieniu po kapielach icon_wink.gif za przykrycie folia w czasie deszczu i za goscine w "czerwono - zoltym", za zaciagniecie mnie na ten wspanialy turniej, za uzyczenie uda podczas snu na murach, za rozmowy na scenie, za znalezienie mojej podeszwy, za wyrozumialosc (jak zwykle) za te cale czarowanie, za wyrozumialosc za bardzo niezamierzone trafienia batem (to przez ten ogolny stres) za piekne zdjecie pod chustka i (wreszcie sie doczekalem) za sesje z bacikiem plonacym.. za towarzystwo przy poganianiu chlopow i fireshow... i za rzeczke, mostek, zamek i swietna organizacje, zwlaszcza ze to dopiero wasz drugi turniej, oby tak dalej... yes.gif no i oczywiscie za godne wspolzawodnictwo w odbijaniu sobie (który to juz raz) pieknych dam...

I wszyscy zainteresowani beda wiedziec kogo tu wymienilem prawda? tongue.gif

i pamietajcie nie róbcie nic czego nie zrobilibyscie ze mna i przygotujcie sie bo za rok bede jeszcze gorszy blinkie.gif

wasz cyku pyku
Batman
Bartko z £om¿yñca
szalom hajduk! icon_wink.gif
...w³a¶nie skoñczy³em odsypiaæ.

Przede wszystkim dziêkujê Spiritusom za wspólne robienie tego turnieju i ca³± t± zabawê... a dla osoby, która pozbawi³a mnie stroju na prawie ca³± sobotê to ja ju¿ mam "¿yczenia specjalne" mad.gif Tymczasem k³aniam siê te¿ ludziom, którzy u¿yczyli mi stroju na ten czas (oraz Pigrzy za buty mad.gif ).
icon_arrow.gif Przemek z Omaków, wci±¿ mam Twoje nogawice ,tylko ¿e te giez³o, które Wam odda³em, to chyba nale¿y do Klopsika bigsmile2.gif bigsmile2.gif , a Twoje przez pomy³kê wci±¿ jest w moim posiadaniu.

Bardzo dziêkujê Saszy za pomoc w organizowaniu walk, Pigrzy za poprowadzenie ekipy sêdziuj±cej, Kangurowi i Zapa¶nikowi za kierowanie tymi wszystkimi zbójami na bitwie i innym, o których nie do koñca pamiêtam.

Rubasznej szajce WKS & Owen za wyci±gniêcie mnie na pijañstwo podczas biesiady(jak¿e pe³nej obowi±zków!) crazy.gif

£ucznicy i co. z bramy yes.gif

Oraz last but not least, pewnej Sokolarce, za wspólne brniêcie w (za)mule i pracê nad Pi-aRem cool.gif
Antha
Pozdrawiam gor±co wszystkich...za cudowne i przyjemne chwile spêdzone nad rzeczk±. Niestety zostawi³y¶my z Gagatk± kilka rzeczy i bêdziemy wdziêczne, je¶li kto¶ je przypadkiem znajdzie ... s± to: dwie ma³e baraniczki , miska drewniana z literk± "A" oraz widelec i no¿yk, które sie w tej miseczce znajdowa³y.
Dodam jeszcze, ¿e jeste¶my wdziêczne za mo¿liwo¶æ spania w prawie najwy¿szym namiocie ...ale za to najbardziej zakrêconym smile.gif

Pozdrawiam
Sylwia
£osiu
:]

dzieki wam cale przybyle rycerstwo [ rymcerstwo?] za chec przebywania u nas na naszych tegorocznych "wakacjach rycerskich"....

i kilka krotkich wiadomosci tekstowych:
dzieki za warsztaty i koncepcje "namiotu otwartego" Kienguru - nie wiem czy jestes swiadom ale idea takowa cos czuje rozciagnie sie takze na inne turniry
Smoczej za godne ich biesiadowanie w ostrym stylu
Janusz-wybaczylam ale nie uwazaj ze czegokolwiek sie doczekales:P
Sylwia... badz mym natchnieniem spokoju i na innych turniejach!!! [ masz wiecej na imprezy jezdzic:>] wielkie :*******************************************************************************
Zuczkowi za nawsy ze swiata:> [ i tak cie dorwe i pewna rozmowe dokinczymy!]
KALININGDAR RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szurik.... blagadarna ja tiebie nie tolko za knizoczku... ty znajesz:> :* Kot :* tebja toze

za pomoc dodawanie otuchy pewnwmu "Dziadow"i tez balszoje spasiba::*

Saszka dzieki ze pomoc Misiek:]

i przedewszystkim dzieki organizatorom ktorzy jak zdaje sie nic nie robili : Tomkowi i Michalowi , Marcie, Bartkowi, Mackowi , Jackosiowi no i oczywiscie sobie:>

wiecej grzechow nie pamietam ale jak odpoczne [ wreszcie] i przypomne to dopisze:>

...i za nadzieje ze moze byc lapiej... i koncepcje ktora moze kiedys sie zrealizuje... dzieki Sokolarzu:*
Maciek zwany Maækiem
Jo³.

Pozdrowienia dla Dêbowej Braci, Illo Tempore, ch³opaków z Lublina, Skarasa, barda Drzewiaka, jaki¶ tubylców z którymi cieciowa³em pod bram± w niedzielê wieczorem i wszystkich mi³ych go¶ci.

Do zobaczenia za rok. smile.gif
Martin de Dinan
Witam.
Czy kto¶ ma mo¿e mo¿liwo¶æ wrzucenia filmików jakich¶ na neta, b±d¼ wys³ania na p³ycie... Tu zwracam siê g³ównie do Pytona i Drzewiaka...
Kakofoniks
Z filmikami to poprosze jak zwykle o cierpliwosc, pan rezyser Drzewiak musi mi wyslac kasetke z materialem (slyszysz Drzewiak?? marsz na poczte!!)
wowczas zmontujemy cyku pyku jakis filmiczek coby spiritusy mialy czym zachecac ludzi do przyjechania na impreze za rok smile.gif
Piotr
Wreszcie w domu. Doda³em zdjêcia na naszej stronie - Ciechanów. Je¶li kto¶ ma ochotê na wiecej to mogê mu wys³aæ na e-maila. Mam te¿ bardzo którtkie filmiki z walk (s³aba jako¶æ)

Tak, poza tym to równie¿ przy³±czê siê do podziêkowañ za kolejny wspania³y turniej jaki zrobili¶cie. Wspó³czujê wam jednak, bo macie du¿o do my¶lenia na przysz³y rok :P aby znów nas zaskoczyæ czym¶ smile.gif
Glendziol
Piotrze ten link nie dzia³a icon_sad.gif A ja chcia³bym zobaczyæ te zdjêcia.
Glendziol
Sorry zwracam honor.W koñcu mi siê uda³o odpaliæ te fotki
S± ¶wietne icon_mrgreen.gif a zw³aszcza uczta. yes.gif
Bienia
Podziêkowania dla ch³opaków z Dêbowej Braci za pomoc przy robieniu pacynek smile.gif Gdby nie wy pewnie ca³± noc by¶my nad nimi z Maækiem siedzieli tongue.gif
Wielkie dziêki dla Krysiaka heart.gif za kuracje poudarow± tracker.gif Dzieki niej nastêpnego dnia od¿y³am i znów mog³am poiæ rycerzy wod± yes.gif blinkie.gif A swoj± drog± dosta³am nauczke i ju¿ zapamiêtam ¿eby nie wychodziæ z namiotu bez nakrycia g³owy irish.gif icon_wink.gif
Dziekuje wszystkim przyby³ym go¶ciom za wspóln± zabawe i wspania³± atmosfere jak± stworzyli swoj± obecno¶ci±, Rosjanom za spirytus crazy.gif i pewnemu m³odzianowi (z BBR-u?) za przypomnienie jak sie gitare trzyma read.gif tongue.gif , co nie by³o ³atwe zwa¿ywszy na stan, w jakim sie znajdowa³am respekt.gif

To by by³o chyba tyle (przynajmniej tyle pamiêtam po jako takim wypoczynku). Jak co¶ sobie przypomne to jeszcze tu wrzuce tongue.gif

pozdrawiam wszystkich
Bienia blinkie.gif
MoRel
Witam!

Pozdrawiam wszystkich organizatorów i uczestników, turniej by³ w 100% udany i w zasadzie jednym z lepszych jakie do tej pory mia³em okazje odwiedziæ (jak wszystkie crazy.gif ). Byli¶cie super!

Pomimo tego, i¿ przy wszystkich poprzednich zdjêciach jakie widzia³em nasza galeria wypada bardzo skromnie, to pozwolê sobie zamie¶ciæ tutaj linka do niej, mo¿e komu¶ przypadnie do gustu ;)
www.bractwostce.za.pl/glowna.php?id=galeria-ciechan
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.