Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Maj] II Ogrodzieniec - Birów 21-22 maj 2005
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3, 4
Rabiega
Potwierdzam, co Krzy¶ko napisa³ i respekt.gif dla Czarnego Dêbu.
Dir
ludzie zawsze potrafia sie czepic a sami by sprobowali cos zorganizowac smile.gif ... bylo luz choc zabili mnie panowie w chomikach ze sztucznego futra i sztucznofutrzanych kamizelach i jeden czlowieczyna mial pas ZHP z siekiera w kaburze crazy.gif miazga z mozgu - ale co tam festiwal piosenki zydowskiej w osi zla przycmil wszystko
- tylko podawac swinie koszernym skonczylo sie urwaniem jej laba i nabiciem na pal crazy.gif

pozdro Lutom za rok zrobimy festiwal Jamajka-Birow-regge2006 niech nas ktos powstrzyma smile.gif
Smok Migu¶
Mam ten leb na fotce :D Niedlugo udostepnie :D
tomkac
Dla mnie impreza by³a boska!

Na naszej stronie jest ok. 300 zdjêæ z Ogrodzieñca, zapraszam do ogl±dania!

www.slowianie.z.pl
Boran
pod tym linkiem nic nie ma...
Ptack
Jako organizator imprez w imieniu wszystkich organizatorów proszê o upublicznienie nazw dru¿yn zachowuj±cych siê w sposób karygodny.

Szanujmy siê nawzajem. Prosze o tê przys³ugê, bo sam chcê unikn±æ nieprzyjemnych sytuacji jako organizator.

Jedna sprawa: Lutom jest jednym z najlepszych speców od organizacji imprez w Polsce. Je¶li organizatorzy potrafiliby za³atwiaæ imprezy choæ w 10% tak jak Lutom, bo by³oby duuuuuuuu¿o lepiej. Lutom: my ¿ydy musimy siê trzymaæ razem, nie ma co ;)

Nudna niedziela...

?!?!?!?!

Macie ludzi, macie sprzêt....bojówkê robiæ, plebeja, cokolwiek!!! Wystarczy zebraæ 8 osób, zazc±æ bojówkê i ludzie (uczestnicy i tury¶ci ) siêzlec±. To wy macie po 5 lat, ¿eby wam zabawki do piaskownicy prznosiæ?

Ludzie...

tak rzek³em
Thorbjorn
Hmm zgadzam sie z Dir kazdy umie krytykowac a nie kazdy zorganizowac
Co do niesmiertelnosci to nie walczylem ale ogladalem bitwe na zamku.Widzialem jak pare osob dostaje pacynkami a ze niezbyt dlugo seidze w tym tak na dobre to sie pytalem ludzi ktorzy w tym siedza dlugo jak to z pacynkami jest tzn kiedy sie liczy trafienie co by pasc na ziemie.I bylo paru takich co dostali i stoja,czesc byla tez pozadnie(grubo)opancerzona wiec mozna bylo nie poczuc ale takie akcje jak tam jechaly, nie ladnie z buta w plecy angsad.gif
Bylo tez pare nie dociagniec ale to sei zdaza:) ogolnie impra super jedzonko piwko
slawa organizatorom smile.gif
tomkac
CYTAT(Boran)
pod tym linkiem nic nie ma...

Tylko przez chwilê nie dzia³a³. Ju¿ wszystko jest OK.
www.slowianie.z.pl, a jak nie to: www.poslannicy.prv.pl
Lutom
Witam!

Co do hamskiego zachowania dru¿yn to dojdziemy kto to. Gestapo dzia³a.
Dziekujê jeszcze raz wszystkim za mi³e s³owa.
W przysz³ym roku odbêdzie siê wiêksza selekcja przy naborze dru¿yn, no i wiêcej bêdziemy zmieniaæ.
Chcemy te¿, ¿eby zapraszani go¶cie bardziej siê anga¿owali w sprawê organizacji. Dlatego czekam na propozycje.

Pozdr.
AdamS
Lutom to musialem byc ja smile.gif
jak w tamtym roku pokazalem ass.gif to w tym roku zabronili pokazywana angsad.gif
Skatla
Witam!
Pierwszy raz mia³am okazjê byæ na imprezie w Ogrodzieñcu i muszê przyznaæ, ¿e mam bardzo mi³e wspomnienia z tego wyjazdu.Gratulacje dla Organizatorów!!! ¯yczê powodzenia na przysz³o¶æ!
Lutom
w nadchodz±cym tygodniu w TVN w programie "Polska na weekend" bêdzie obszerna relacja z imprezy. Wybaczcie nie powiem Wam o której to godzienie bo nie ogladam telewizji, wiem, ¿e bêdzie to w czwartek 9VI i pi±tek 10 VI. Takie info dosta³em z TVN.
Thorbjorn
Witam
Lutomie powiem za Ciebie o ktorej to bedzie smile.gif
A wiec w czwartek o:23:30 a w piatek:7:50

Pozdrwaiam
Krzy¶ko
icon_rolleyes.gif
M¶ciwój
Witam.
Dorzucam jeszcze parê fotek z Ogrodzienca, lepiej pó¼no ni¿ wcale bigsmile2.gif
Dziêkujê za ¶wietn± zabawê!!!!!!
S³awa wam organizatorzy, mam nadziejê ¿e za rok tak¿e siê spotkamy. blinkie.gif

www.slavia.internetdsl.pl/index.html
Hendomir
Post wpisany na pro¶bê Thorolfa z Winlandu dotyczy bojówek palestyñskich , Thorolf prosi³ ¿eby go umiesciæ bo sam nie jest zarejestrowany na tym i innych forach .Oto jego s³owa:
,,Witam serdecznie Frehowiczow!
Wybaczcie, ze tak pozno wysylam posla, ale nie mam w zwyczaju bic piany na
wszelakich ,,stworach dyskusyjnych''.
Jesli ktos ma jakas sprawe do mnie - prosze o kontakt: winland@winland.pl
Nie bojcie sie.
Ja nie gryze.

Pozwolicie, ze wyjasnie pewne sprawy krotko i na temat.
,,Wolna Palestyna'' to nasz pomysl.
Polecam nasza specjalna witryne:
http://www.winland.pl/ksiegi/ksiega16/islamland.htm
Zaznaczam, ze nie bylismy autorami golizn i ,,cebulowania''.

Oswiadczam rowniez:
Jesli, organizatorzy roznych imprez w Polsce nie chca aby sie na ich
imprezach pojawily:
- ataki predatorow lub walki w kosmosie (Rynia 2001)
- wyscigi drakkarow (Morheim 2004, Wolin 2004)
- czy tez bojowki palestynskie (Ogrodzieniec 2005)
Prosze nie zapraszac Winlandu.
Mysle, ze sprawa jest prosta.

Milego dnia.

Uklony
Thorolf Wygnaniec''

PS
My równiez odcinamy sie od "golizn i cebulowania" piany bic dalej nie bede , by³o fajnie i dzieki za impreze Lutom .
Pozdrawiam i mi³ego dnia .
Smok Migu¶
Lepiej pó¼no ni¿ wcale, wiêc zapraszam do obejrzenia kilku fotek z turnieju.

http://www.kasztel.kylos.pl/index.php?opti...tegory&catid=60
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.