Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Relacja z BN 2013
> Prywatne Inicjatywy > Bitwa Narodów
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Amer
jak¿e to .. setki ludzi , prywatne kamery - raczej nie mo¿liwe to !
Adrian £uczak
Przerwali relacje jak Marcin zdecydowanie wygrywa³ - w momencie kiedy Rosjanin wyl±dowa³ w naro¿niku. Jeszcze za ten naro¿nik to nam gaz odetn±.

Ciekawe czy chocia¿ powtórkê bêdzie mo¿na obejrzeæ? smile.gif
Szary Pielgrzym
CYTAT(Hoorn @ 12:43 11.05.2013) *
Pewnie znowu ma wygrac Uko³ov i chodzi o to ¿eby nie by³o dowodów angsad.gif

Siê przetraszyli Krzysztofa i Marcina na spó³ê z Robertem anger.gif Jak to jest ¿e z tej swo³oczy zawsze ta ruska wiocha wychodzi i to w najgorszych momentach!
Teyrnon
CYTAT(Hoorn @ 12:46 11.05.2013) *

komunikat BOTN "Russia vs Poland - Russia won"
Szary Pielgrzym
CYTAT(Teyrnon @ 12:48 11.05.2013) *
komunikat BOTN "Russia vs Poland - Russia won"

Czemu mnie to nie dziwi? anger.gif
Hoorn
idzie jaki¶ wa³ek bo ju¿ posz³y sprzeczne inf. o tej walce nowa wiadomosc ze jednak przegra³ cale starcie angsad.gif

mam nadzieje ze Amerykanie to nagrali oni wszystko nagrywaj± angsad.gif
Amer
bêd± inne nagrania , bêd± ¶wiadkowie , jest polski sêdzia ... wszystkiego siê dowiemy...
Szary Pielgrzym
CYTAT(Hoorn @ 12:51 11.05.2013) *
idzie jaki¶ wa³ek bo ju¿ posz³y sprzeczne inf. o tej walce nowa wiadomosc ze jednak przegra³ cale starcie angsad.gif

mam nadzieje ze Amerykanie to nagrali oni wszystko nagrywaj± angsad.gif

Komentarze na streamie idê niez³e...
Mo¿e ma kto¶ kontakt z ludzmi na BN? Mo¿e oni mogli by co¶ powiedzieæ?
Indar
Panowie, ale bez teorii spiskowych.
Hoorn
Niestety nikt nie odpowiada na ¿adn± próbe kontaktu:( ale maja wa¿niejsze rzeczy na g³owie teraz
Szary Pielgrzym
CYTAT(Hoorn @ 13:02 11.05.2013) *
Niestety nikt nie odpowiada na ¿adn± próbe kontaktu:( ale maja wa¿niejsze rzeczy na g³owie teraz

W sumie racja maj± BN do wygrania. Có¿ trzymajmy z nich kciuki smile.gif

Usuneli kana³! Byæ mo¿e zak³adaj± nowy!
Teyrnon
CYTAT(Indar @ 13:02 11.05.2013) *
Panowie, ale bez teorii spiskowych.

Nie ma co siê ¶miaæ.. w 3 minucie s³ysza³êm strza³y
Teyrnon
Czy nikt nie zwraca uwagi na wyposa¿enie fantasy zawodników ze stanów? Ten he³m z mask± to z kosmosu wziêty...
Indar
Dobrze s³ysza³em ¿e komu¶ co¶ zginê³o? Kolczuga, he³m i co¶?
Dawaj Krzy¶ku!
Szary Pielgrzym
CYTAT(Teyrnon @ 13:24 11.05.2013) *
Czy nikt nie zwraca uwagi na wyposa¿enie fantasy zawodników ze stanów? Ten he³m z mask± to z kosmosu wziêty...

Wkurzaj±ce prawda?
A co z he³mem Ukolova? Patrzê na to i mi mowê obiera... To cos jest historyczne?
Adrian £uczak
Komentarz na YT od battleofthenations:
the tent where we are siting just fall down =)

Zablokowali prawa autorskie, bo im namiot spad³ na g³owy?
Szary Pielgrzym
Jakiemu¶ Francuzowi zagine³y rêkawice
Indar
Co za pchniecie za szranki smile.gif
kozanator
Patrzcie jak zaraz feeda wywali smile.gif znowu im namiot na glowy spadnie smile.gif
Amer
Next fights: Sergey Ukolov(Russia) vs Szatecki Krzystof(Poland)!
Zaraz zawalu dostane :D
Szary Pielgrzym
CYTAT(Amer @ 13:54 11.05.2013) *
Next fights: Sergey Ukolov(Russia) vs Szatecki Krzystof(Poland)!
Zaraz zawalu dostane :D

Nie nadan¿am ze skrêcaniem fajek crazy.gif
Trzymaæ kciuk za Krzysztofa!
BoskiMisza
Tak z innej beczki to turystów chyba nie ma zbyt wielu.
Teyrnon

UKOLOV ;) tym razem chyba bardziej zas³u¿ênie ni¿ w zesz³ym roku..
Adrian £uczak
Kolejna sprawa:
http://www.youtube.com/user/battleofthenat...4A&t=26m40s

Dlaczego Krzysiu walczy³ z Ukolovem, a nie z Lapikiem, skoro z Sergeiem powinien siê spotkaæ najszybciej w walce o 1sze miejsce? Filmik odtwórzcie w 0:26:40 sek.

Dla u³atwienia dodam Printscreen.
Tomal
Trzecie miejsce dla Krzysztofa Szateckiego! Gratulujemy i dziêkujemy!
Amer
Dziêki za piêkn± walkê do samego koñca!

P.S
Nie rozumiem jak Krzysztof wylosowa³ Uko³owa w wiadomym starciu.
Szary Pielgrzym
Krzysztof pokaza³ klasê!

Tak swoj± drog± nie so±dzicie ¿e w finale lepiej radzi³ sobie Lapik?
Adrian £uczak
Bardzo ³adne walki Polaków - du¿o lepsze ni¿ zesz³oroczne.
Pogratulowaæ ca³ej trójce Reprezentanów zapa³u!

Podsumowuj±c wyniki 1 vs 1:
1 miejsce - Ukolov Sergei (Rosja)
2 miejsce - Lapik Evgenij (Rosja)
3 miejsce - Szatecki Krzysztof (Polska) smile.gif
4 miejsce - Nataluha Konstantin (Ukraina)
Kacper
Czy ktokolwiek wie czy w 5x5 jeszcze wystêpuja nasi?
Tomal
Tak wystêpuj±, dwie dru¿yny dosta³y siê do 1/8 fina³ów.
Adrian £uczak
3 dru¿yny rosyjskie i jedna z Stanów Zjednoczonych - USA 3 bêd± walczyæ o fina³y w 5 vs 5.
Tomal
Co do Rosjan to nic nowego, a Amerykanie to prawdziwe zaskoczenie. Chocia¿ ogl±daj±c zmagania mo¿na powiedzieæ ¿e trochê im przeciwnicy podpasywali (troszkê szczê¶cia)
Szary Pielgrzym
CYTAT(Tomal @ 18:13 11.05.2013) *
Co do Rosjan to nic nowego, a Amerykanie to prawdziwe zaskoczenie. Chocia¿ ogl±daj±c zmagania mo¿na powiedzieæ ¿e trochê im przeciwnicy podpasywali (troszkê szczê¶cia)

Mieli szczêsiê z t± bia³orusi± w 1/4 fina³ów. Chcia¿ patrz±c na ich walki to nie¼le im sz³o. Hamburgerowa dieta robi swoje bigsmile2.gif
Ale to BUUUUUUU! w fina³owej walce by³o bezcenne!

A turystów jednak by³o du¿o przynajmniej na 5vs5 trybuny by³y pe³ne
Roggit
Tak okiem turysty.

Organizacyjnie - dla mnie, koszmar. Wej¶cie dla jednej osoby wa¿ne jeden dzieñ - 17€. W sumie z szacown± ma³¿onk± wyskoczyli¶my z ponad 100€ (na szczê¶cie dzisiaj rano musieli¶my ju¿ jechaæ). Do tego niewiele kramów, dealerów paszy i napitków etc. Strasznie ma³o innych turystów, a jeszcze mniej takich, którzy co¶-tam próbuj± udawaæ ¿e siê przebieraj±. W porównaniu z tym turniejem - Biskupin (albo np. francuski Rodemack) to mega show stworzony pod publikê. Mo¿e nie do koñca celne porównanie, ale spodziewa³em siê czego¶ znacznie bardziej medialnego, skoro to wszêdzie by³o reklamowane jako wielka impreza, mistrzostwa ¶wiata itd itd. Do tego poza tym ma³ym poletkiem gdzie wszystko siê odbywa³o - ca³e miasteczko (wewn±trz murów) wygl±da³o jakby nie mia³o pojêcia o tym co siê obok dzieje. S³abo, a niewielkim nak³adem ¶rodków/pracy mog³o byæ chyba du¿o lepiej.

Sportowo - rewelacja. Straszna dominacja Rosjan, generalnie nieco - szczególnie w pi±tkach - wypaczy³o to wyniki: wy¿sze miejsce w równej mierze zale¿a³o od dobrej postawy jak i mo¿liwie pó¼nego wpadniêcia na tych rze¼ników. W duelu straszne baty Ukrainiec dosta³ w walce o trzecie miejsce, a¿ ¿al by³o cz³owieka jak czwarty raz wylecia³ za barierkê. Ale on chyba ju¿ po pierwszej minucie by³ kompletnie zmêczony.
Mimo jednego br±zu moim zdaniem wyniki Polski poni¿ej postawy - dobrze siê t³ukli, ale czego¶ zabrak³o (i w jedynkach, i w pi±tkach). Nie wiem, szczê¶cia, lepszego losowania, ale mog³o byæ przy takiej samej postawie du¿o lepiej.
Fajnie walczyli te¿ tak na moje oko Duñczycy i W³osi - jedni i drudzy to zdaje siê debiuty, ale naprawdê dobrze im sz³o (choæ wyniki tego nie pokazuj±). Francuzom chyba za to ten sport nie s³u¿y ;-).

Co do wylosowania przez Krzysztofa Ukolova w pó³finale jedynek - to z tego co pamiêtam te strza³ki nie by³y takie "proste" na tablicy z og³oszeniami - one tak chaotycznie siê miesza³y, czyli np. zwyciêzca pierwszej pary lecia³ do trzeciej, drugiej do pierwszej itd. Mo¿e tylko w pi±tkach tak by³o (tego jestem 100% pewny) ale mo¿e to co widaæ w tym filmie to nie jest z tablicy która tam sta³a.

Reasumuj±c to pojecha³bym jeszcze raz jakbym jeszcze raz mia³ wybieraæ, ale stawka za wej¶cie na tyle zaporowa, ¿e pewnie kupê przypadkowych ludzi zniechêci³a do konceptu. A szkoda.

K³aniam!
Wojciech W¶ciek³y
a ja ,nie k³aniam !!!, bo nie ma komu. Je¶li chodzi o taktyke to pizda i zero nauki i wniosków z poprzednich kwestii. Dzieciom lizaki wyjêto ze sztywniej±cych r±czek i tyle. Wiem ,¿e zaraz zacznie siê jazda po mnie, ale w dupie to mam. Mówiê jak jest. Koñczcie z onanizowaniem siê "Piêkni Panowie" i zacznijcie ciê¿ko pracowaæ . Osrali¶cie kwestie tanków i postawili¶cie ¶lepo na harce. ¯ENUA. bo siê porozbiegano po was jak po polu sraki.Nie mam Wam nic do powiedzenia bo¶cie srodze rzyci dali do multianalu. Proszê o bana bo kur... nie jestem w stanie tej kupy strzymaæ. Najgorzej jak siê w³asnych ludzi w takie szito wstawia. Co mam im powiedzieæ? Strata czasu na to i pieniêdzy . Piêkne kuwa teledyski i pyszne sesje pedalskozdjêciowe TYLKO KoMU ¿e¶ta chcieli zaimponowaæ? Bo ruscy siê u¶miali i przez rok bêd± ³acha darli z panów poljaków
Mateusz z Grójca
i tak jak nie by³e¶, nie bra³e¶ udzia³u, to tyle twojego co sobie pogadasz.
Jakub £adyñski
A Ty Wojtek co zrobi³e¶, ¿eby nasza reprezentacja lepiej wypad³a na mistrzostwach?
Marek Hilgendorf
Wys³a³ cz³owieka ze swojej ekipy na eliminacje, który dosta³ siê do kadry i walczy³. Wojtas ma wiêksze prawo psioczyæ ni¿ np ja, dlatego ryja nie otwieram, choæ te¿ jestem daleki od zachwytu.
Hoorn
Hahahahah wys³a³ cz³owieka to znaczy co , niewolnika smile.gif pewnie mia³ jeszcze tajne instrukcje co ma robiæ jak nie bedzie sz³o smile.gif)) ale sie jednak nie wysadzi³ smile.gif))

Jedyn± osob± która kogokolwiek wys³a³a jest Tomek Gomo³a który sam jadac sponsorowa³ przejazd kilku osob± i jego wypowiedz by³a by tu na miejscu.

Odno¶nie taktyki, tanków, tego ze reprezentacja za s³aba, zobaczcie ile by³o krajów 23 a my na 5/6 miejscu ogólnie. Czy to jest z³y wynik???
Porównujecie nasz± ma³a reprezentacje wybran± z po¶ród 200 zawodników którzy przewineli sie przez ca³e eliminacje (i tak liczba zawy¿ona), do Rosji czy Ukrainy gdzie na jeden turniej przyje¿d¿a 900 osób walcz±cych w tej konwencji, nadal uwazacie ze to z³e wyniki???
Porównujecie do USA gdzie na ich najwieksz± bitwe przyje¿dza 34 tys osób walczacych z czego 1/3 ma parcie na walke w pe³nym kontakcie.

Rok temu gdy BN by³ w Polsce uwazam ¿e by³ to szczyt mo¿liwosci mobilizacyjnych, znam jedynie ze 2 czo³owych zawodników których brakowa³o. W tym roku mimo eliminacji nie pojecha³a du¿a czesc ludzi to tez wp³ywa na wyniki, ch³opaki maj±c to co mieli do dyspozycji wywalczyli bardzo dobre pozycje, zawsze apetyt jest na wiecej ale cieszmy sie z tego co mamy, sory ale jakos pieniedzy za to nie biora lepiej zap³acili za to wszystko sami nieraz krwi±,

czy Wojciechu i Marku uwazasz ¿e ma³pa udawa³ jak przyjmowa³ Halabarde na reke i teraz bedzie mia³ ju¿ w polsce operacyjnie sk³adan±, czy Gacek wywali³ sie dla jaj jak zebra³ rancika na maske i go pomoc medyczna zbiera³a? Juz mi sie nie chce mówic panowie ze ¿aden z was by nie usta³ tam w polu nawet kilku sekund i nie wiem czy jeste¶cie jednostrza³owcami ale napewno bejami bez kondycji smile.gif

Wojtku a jakich to chcesz tanków do dru¿yny wcisnac jeszcze, kilku znam których nie by³o ale ¿eby pojechali masz tylko jedn± opcje, poprosic by sie zwolnikli z pracy i utrzymywac ich + oplacic przeloty na nastepn± impreze, tak ju¿ jest ¿e ludzie maja rodziny, zobowi±zania , prace i musz± cos je¶æ, fajnie ¿e wam sie podoba jak walcz± i nie podoba jak przegrywaj± ale jak narazie ta zabawa jesc nie daje i to ¿e polska reprezentacja jest na tak wysokim poziomie to zas³uga tych wszystkich ch³opaków którzy po pracy, studiach czy zamiast siedziec z rodzina id± i trenuj±, po godzinach nie id± na browara czy ogladac film tylko na sale treningow± i efekty widac poziom sie podnosi ale nie tylko my trenujemy.

Rafa³ Pr±dzyñski
O co te nerwy??????

O RESTLING ?????!!!!!!

12 lat mamy:)
Marek Hilgendorf
Hoorn- odczep¿e siê z ³aski swojej ode mnie, bo mnie nie znasz i nie masz pojêcia ile wytrzymywa³em na polu walki w czasach, gdy mi krêgos³up na to pozwala³ i ile mojej krwi wsi±k³o w ziemiê na turniejach. A w dodatku nie wiem co w twoim jêzyku oznacza bej.
Napisa³em dwa krótkie zdania na ten temat, a jedno z nich brzmia³o:
CYTAT(Marek Hilgendorf @ 05:40 13.05.2013) *
Wojtas ma wiêksze prawo psioczyæ ni¿ np ja, dlatego ryja nie otwieram, choæ te¿ jestem daleki od zachwytu.

Którego z tych stwierdzeñ nie poj±³e¶? Reprezentacja wypad³a poni¿ej oczekiwañ w walkach grupowych i Twoje ciskanie siê i wycieczki osobiste niczego nie zmieni± w tym temacie.

EDIT. Pamiêtaj Macieju, ¿e to s± sportowcy- amatorzy i ich wystêpy s± oceniane jak wystêpy pi³karzy. Wyobra¿asz sobie, ¿eby po Euro ludzie zwi±zani z reprezentacj± pi³ki walili tekstami w stylu: nie podoba Ci siê? Pewnie jeste¶ bejem, który nie potrafi okiwaæ Ronaldo i pewnie kondycyjnie by nie wytrzyma³ 10 minut meczu.
Amer
Rosjanie te¿ walcz± za swoje czy maj± jakich¶ wiêkszych sponsorów?
Mo¿e na nastêpny rok da³oby radê wytargaæ jakie¶ dofinansowanie z UE w ramach wspó³pracy transgranicznej lub innego programu ? Mo¿na by taki zidentyfikowaæ , znale¼æ terminy naboru , zrzuciæ siê na firmê doradcz± od pisania wniosków i jedziemy z koksem!

Jeszcze raz dziêki za emocje , prze¿ywa³em to jak jaki¶ Brazylijczyk na meczu smile.gif
Ech pewnie powrót do szarej rzeczywisto¶ci na ziemiê ,po czym¶ takim jest naprawdê ciê¿ki ...
bezpiecznej drogi do domu!
Hoorn
Po pierwsze nie ciskam sie, za stary jestem zeby sie denerwowaæ o pierdo³y i zawsze znajdzie sie jakis hejter cokolwiek by sie nie zrobi³o. A denerwowac to sie moge co najwy¿ej jak sie cz³owiek chce wyspac a tu ci z rana Hegemon kazanie o 6 rano nawala.

Odniesienie do pi³ki noznej jest w³a¶nie z³ym przyk³adem bo bo tam zarabiaj± mase kasy, i nie robi± nic innego poza tym,wiec fajnie ze porównujesz ju¿ nasza reprezentacje do zawodowcw z pierwo ligowych boisk pi³karskich smile.gif. Jak ju¿ chcesz tak porównywac to widzia³bym to tak Rosja i Ukraina jako zawodowi pi³karze, Polska, Bia³oru¶, USA pó³amatorzy, no Niemcy i Austria do przodu a reszta niestety jako podwurkowa pi³ka kopana

Nie znam cie to prawda i nigdy nie s³ysza³em nawe o twoich mitycznych dokonaniach wiec dlatego me s³owa o bejowaniu smile.gif, ale spoko nie zabieram ci tego ka¿dy bawi sie jak lubi smile.gif, niech bedzie ¿e jestes wielki mi tam nie zale¿y, ale z³ej baletnicy to i r±bek itp. :P

Definicja Beja- piekny pan który jedzie na impreze historyczn± jakiegokolwiek formatu , przebiera sie w extra ciuszki i debatuje na kazdy temat ( bo zna sie oczywi¶cie najlepiej) ¿³opi±c przy tym du¿e ilo¶ci browarów a i sie zdarza ¿e wódy, zazwyczaj z poka¼nym bojlerem ale to nie jest norma smile.gif

Ale powa¿nie
Pewnie ze mog³o byc lepiej, i oczywi¶cie zgodze sie ¿e trzeba przeanalizowac co posz³o nie tak i jak to zmienic, ale nie na hura huzia na juzia jak typowe polaczki na sejmikowaniu smile.gif tylko merytorycznie. Pomys³ Amera ju¿ jest jakims rozwiazaniem o co¶ takiego chodzi.
Bo jednym z problemów Polski jest brak finansów , bo z braku pieniedzy albo czasu bo kto¶ nie móg³ pozwolic sobie na wziecie wolnego tak d³ugiego albo tyra strasznie i gdyby pojecha³ to straci³by prace, i z tych powodów nie pojecha³a reprezentacja w pe³ni tylko ludzie którzy mogli,

Reprezentacja jest tez to jet wazne otwarta na wszystkich to nie jest kolesiostwo jak w innych projektach po znajomosci, tutaj musisz byc na trzech imprezach i sie pokazac, my¶le ze to jasne i czytelne zasady, je¶li uwazacie ze jeste¶cie wstanie pomóc reprezentacji droga jest otwarta, nikt wam nie broni, eliminacji jest 6, przyjedzcie po bijcie sie i dostancie, macie pomys³ na taktyke , strategie przyjedzcie ekip± która bêdzie walczyc w waszej taktyce i pokaze jej genialnosc, to naprawde droga jest otwarta.
Taktyke oraz sk³ady poszczególnych 5 ustalaj± ich dowódcy, s± to osoby które dowodzi³y dru¿ynami w eliminacjach i ich dru¿yny zaje³y pierwsze miejsca, wiec nic prostrzego jak macie pomys³y

Przyklad tego ze reprezentacja nie jest zbiorem kolesiostwa i nie dostajesz sie za stare dobre czasy czy po znajomo¶ci , to przyk³ad Martina, osoby bedacej dla mnie legend±, która mnie zmotywowa³a do zabawy w tej konwencji, niestety Martin nie by³ na 3 eliminacjach i nie zaliczy³ potrzebnego minimum aby dostac powo³anie, reprezentowa³ w tym roku Hiszpanie, i by³a to duza strata, podobnie Korzeñ, tu sie nasuwa pytanie czy wiedz±c ze s± tacy zawodnicy powo³ywaæ ich mimo braku tych 3 turnieji eliminacyjnych, bo ludzie pracuj± maj± rodziny itp i nie zawsze mog± tak ³atwo na nie przyjechaæ?? Z drugiej strony mnie osobiscie bardzo sie podoba zastosowanie tej przej¿ystej zasady 3 turnieji eliminacyjnych, widac dzieki temu komu zale¿y, kto jest w jakiej formie i nad czym musi popracowaæ, pozatym eliminuje sie gadaj±cych mistrzów a skupia tylko na ludziach faktycznie walcz±cych. Nie wiem tu mam dylemat bo brakuje takich osób jak Martin czy Korzeñ ( Korzeñ to da³ cia³a :P) i nie wiem co z tym zrobiæ.

edit.

Jeszce o 21, tutaj nic nie zdzia³amy dopóki nie bêdzie sie bi³o w polsce w tej dyscyplinie wiêcej osób, bo jak ustalaæ strategie 21 nie walcz±c w 21.
Tutaj kieruje s³owa zachêty do wcze¶niaków czy do XIII ¿eby jednak wzieli czosnka o kulistych kszta³tach w troki i przyjechali sie pobiæ trochê to nie boli a¿ tak bardzo smile.gif. Mamy juz kilku wczesnych w reprezentacji i spisuj± sie bardzo dobrze, niestety z XIII to jedynie Edi z litwy przyje¿dza , nasi sie nie kwapi± narazie. :/
Rafa³ Pr±dzyñski
A pieni±dze z UE rosn± na drzewach.

Wystarczy mi, ¿e z moich podatków dofinansowuje siê partaczy i z³odziej z PZN- enu.

Co za durne pomys³y ¿eby szukaæ kasy w portkach podatnika na tak obskuranckie i g³upie widowisko.

Ubawi³em siê setnie : "Jeste¶my boscy bo jeste¶my 5/6 na 20 kilka krajów".

A...to te 20 kilka krajów to od lata je¼dzi zebraæ regularnie wpierdol na cudzym boisku i cudzych regu³ach czy te¿ tylko polactwo jest takie têpe i uparte i niczego siê nie uczy???

Amerykañskie "schaby" wyciskaj± "naszych" przez bandy na zasadzie SUMO.

Wschodni "dziadkowie" wiedz± kiedy siê zas³aniaæ i rozumiej±, ¿e to przede wszystkim, ¿e nie tylko "wygrzew".

"Nasi dzielni" "uspartawiaja" siê do wyrzygania na "normach" wysi³kowych i wcale nie góruj±cy nad nimi kondycyjnie "mongo³" sobie po prostu ch³opców obtañcowuje. Widaæ po za tym ¿e wie "co" to wie jeszcze "jak". Mo¿e chodzi na kursy tango i foxtrota zamiast zachrzaniaæ pombki i okr±¿enia.

Nic nie widzia³em godnego miana fechtunku - walki owszem - extremalne - owszem - z punktu widzenia rzemios³a rycerskiego - EXTREMALNIE G£UPIE - po jakiego ....mieszaæ tak odleg³e dziedziny - dla pieniêdzy?

Troszkê najnowszej historii:

Na pocz±tek wschodnia dzicz dyktuje warunki na imprezie Warszawskiej, a na koniec wywiesz "naszym dzielnym" swo³oczy sztandar sowiecki w oczy na "imprezie miêdzynarodowej". ??? "Kapitan" ??? """ Reprezentacja Polski""""

2 miliony pomordowanych i poleg³ych jest z was dumna "ch³opaki"!

A walnijmy sobie jeszcze nad obozem go¶ci niemieckich na "Grunstocku" sztandar ze swastyk± - a co - gorsza albo lepsza - TAKA SAMA.

Na koniec s³yszê o szczytach organizacji, promocji, powa¿nego traktowania itd. itp.

Walki w stylu BN i wszelkie sobie organizacje, oraz osoby, które popieraj± to zjawisko i promuj±, s± w sposób bezpo¶redni odpowiedzialne za degeneracjê i uwstecznienie RR szczególnie XV wieku w ka¿dym wymiarze. Niezale¿nie jak mocno pijarowo kosmetycznie staraj± siê udawaæ etos, edukacje i idea³y. G³ownie robi±c na necie przedruki z dawno zakurzonych opracowañ.

DNO - 5 lat regularnego zjazdu. W±tków etyki, relacji narodowych i brudnych interesów nie rozwinê bo Indar ( bez obrazy i bez przytyku tak naprawdê) znowu zobaczy mg³ê smoleñsk± i po co to komu.

Nie mam dzieci - dobrze - nie wiem co mia³ bym odpowiedzieæ np. 12 letniemu synowi jakby spyta³ dzisiaj : "Tato - to 17lat bawisz siê w rycerzy - wyt³umacz mi to co widzê".
Hoorn
Kurwa no (specjalnie takie mocne s³owo)

"2 miliony pomordowanych i poleg³ych jest z was dumna "ch³opaki"!

chyba cie pojeba³o (tez specjalnie u¿yte)

Uwsteczni³ to ci sie mózg, chocia¿ nie bardzo mia³ ju¿ z czego, prawda jest znana od zesz³ego roku kiedy k³ama³es w sprawie organizacji BN w polsce, i poprostu Hegi nadal ci zy³a skacze ¿e nie mozesz po³o¿yc swoich ³ap na tym przedwsiewzieciu (ca³e szczescie) dlatego robisz wszystko co mo¿esz by oszkalowac i zniecheciæ innych do tego , ale nie udaje ci sie to :P

Krzysztof Szatecki
Witajcie.

Nie chce odwo³ywaæ siê do wszystkich w±tków poruszonych w temacie, ale chcia³bym zwróciæ uwagê wszystkim, którzy NIE S¡ ZADOWOLENI z wyników naszej reprezentacji ¿e:

Turniej 5na5:
Polska 1 ===> Wyeliminowana przez Rosjê 1
Polska 2 ===> Wyeliminowana przez Rosjê 1
Polska 3 ===> Wyeliminowana w grupie miêdzy innymi przez Rosjê 1

Turniej 1na1
Polscy zawodnicy w czêsci pucharowej przegrali tylko z Rosjanami....

To ¿e Rosjanie s± najlepsi tego nikt nie mo¿e podwa¿yæ. Szkoda ¿e tak zosta³y wylosowane walki, bo w innym przypadku wyniki by³by zupe³nie inne i mo¿e nie mieliby¶cie tyle powodów aby "psioczyæ".

Pozdrawiam
ArturoGno
Witam serdecznie .

Hmmm chyba Freha co¶ takiego w sobie ma ¿e prawie wszyscy tu siê k³óc± i wyzywaj± . Oby tylko takie wyzywanki pozosta³y w formie forumowych wypisywanek .

A tak serio gratulacje dla ch³opaków za ³adne miejsca .Mi³o siê ogl±da³o (mojej rodzinie mniej , ale musieli ogl±daæ). Wielkie brawa odwalili kawa³ ciê¿kiej pracy zdobywaj±c to co zdobyli .

Pozdrawiam wszystkich .
Wojciech W¶ciek³y
Ponios³o mnie jak ka¿dego , kto nawet by³ tylko ogl±daczem transmisji z BN . Nie dziwota, nie mam tu nic do ch³opaków ,którzy tam byli i dawali z siebie wszystko /choæ wiemy z jakim skutkiem/ IM SZACUN! Ale wkur.mnie gdy jestesmy rozje¿d¿ani przez kacapów , którzy szydz± z nas w ¿ywe oczy, pomimo ciê¿kich przygotowañ , eliminacji itd. Jak zd±¿yli¶cie siê zorientowaæ wiedzieli co ich mo¿e od polaczków spotkaæ i oni ciê¿ko trenowali aby by³a taki w³a¶nie wynik! Kur. LUDZIE! pedalskie krêcenie filmików z eliminacji a potem jutubik to jest dla nich tylko kwestia przygotowania siê pod k±tem naszych zawodników. To beznadziejnie g³upie , no ale przecie¿ polansiæ siê trzeba "te bo by³em na eliminacjach i jeb³em fejma". Naród Polski potrafi wygrywaæ bitwy ale wojny to przegrywa poerfekcyjnie.
I jeszcze raz! W nosie mam fuflanie poszczególnych fajterów ,¿e ich hejtujê - To pojechali wybrañcy, czy przypadkowa zbieranina ? Nie mówiê to o Szatkach , Wo³ku i innych samodzia³ach - oni pokazali ,¿e mo¿na walczyæ - choæ nawet przegraæ -- to z twarz±.
A mo¿e czas zmieniæ zasady kwalifikacji do BN, co? A mo¿e czas zacz±æ trenowaæ drzewcówkê i tanków na hard levelu? Us³yszê zaraz ,¿e "no co ty pierd.. przecie¿ to jest" . Niestety tylko na eliminacjach eliminuje siê dobrych graczy chu... kontuzjowaniem. Prawdy nie mówiê? Nic - czas za³o¿yæ chyba Zachodni± Szko³ê Wojsk Pancernych im.W¶ciek³ego i zacz±æ na treningach rzucaæ gruzem i kamlotami w ludzi.
Moje stanowisko to stanowisko roz¿alonego obywatela mi³o¶nika walk rycerskich a nie malkontenta wiecznego. Mo¿e czas zmieniæ nieco zasady , oraz trzymaæ mordy w kube³ co robimy,co ch³opy?
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.