Po pierwsze nie ciskam sie, za stary jestem zeby sie denerwowaæ o pierdo³y i zawsze znajdzie sie jakis hejter cokolwiek by sie nie zrobi³o. A denerwowac to sie moge co najwy¿ej jak sie cz³owiek chce wyspac a tu ci z rana Hegemon kazanie o 6 rano nawala.
Odniesienie do pi³ki noznej jest w³a¶nie z³ym przyk³adem bo bo tam zarabiaj± mase kasy, i nie robi± nic innego poza tym,wiec fajnie ze porównujesz ju¿ nasza reprezentacje do zawodowcw z pierwo ligowych boisk pi³karskich
. Jak ju¿ chcesz tak porównywac to widzia³bym to tak Rosja i Ukraina jako zawodowi pi³karze, Polska, Bia³oru¶, USA pó³amatorzy, no Niemcy i Austria do przodu a reszta niestety jako podwurkowa pi³ka kopana
Nie znam cie to prawda i nigdy nie s³ysza³em nawe o twoich mitycznych dokonaniach wiec dlatego me s³owa o bejowaniu
, ale spoko nie zabieram ci tego ka¿dy bawi sie jak lubi
, niech bedzie ¿e jestes wielki mi tam nie zale¿y, ale z³ej baletnicy to i r±bek itp. :P
Definicja Beja- piekny pan który jedzie na impreze historyczn± jakiegokolwiek formatu , przebiera sie w extra ciuszki i debatuje na kazdy temat ( bo zna sie oczywi¶cie najlepiej) ¿³opi±c przy tym du¿e ilo¶ci browarów a i sie zdarza ¿e wódy, zazwyczaj z poka¼nym bojlerem ale to nie jest norma
Ale powa¿nie
Pewnie ze mog³o byc lepiej, i oczywi¶cie zgodze sie ¿e trzeba przeanalizowac co posz³o nie tak i jak to zmienic, ale nie na hura huzia na juzia jak typowe polaczki na sejmikowaniu
tylko merytorycznie. Pomys³ Amera ju¿ jest jakims rozwiazaniem o co¶ takiego chodzi.
Bo jednym z problemów Polski jest brak finansów , bo z braku pieniedzy albo czasu bo kto¶ nie móg³ pozwolic sobie na wziecie wolnego tak d³ugiego albo tyra strasznie i gdyby pojecha³ to straci³by prace, i z tych powodów nie pojecha³a reprezentacja w pe³ni tylko ludzie którzy mogli,
Reprezentacja jest tez to jet wazne otwarta na wszystkich to nie jest kolesiostwo jak w innych projektach po znajomosci, tutaj musisz byc na trzech imprezach i sie pokazac, my¶le ze to jasne i czytelne zasady, je¶li uwazacie ze jeste¶cie wstanie pomóc reprezentacji droga jest otwarta, nikt wam nie broni, eliminacji jest 6, przyjedzcie po bijcie sie i dostancie, macie pomys³ na taktyke , strategie przyjedzcie ekip± która bêdzie walczyc w waszej taktyce i pokaze jej genialnosc, to naprawde droga jest otwarta.
Taktyke oraz sk³ady poszczególnych 5 ustalaj± ich dowódcy, s± to osoby które dowodzi³y dru¿ynami w eliminacjach i ich dru¿yny zaje³y pierwsze miejsca, wiec nic prostrzego jak macie pomys³y
Przyklad tego ze reprezentacja nie jest zbiorem kolesiostwa i nie dostajesz sie za stare dobre czasy czy po znajomo¶ci , to przyk³ad Martina, osoby bedacej dla mnie legend±, która mnie zmotywowa³a do zabawy w tej konwencji, niestety Martin nie by³ na 3 eliminacjach i nie zaliczy³ potrzebnego minimum aby dostac powo³anie, reprezentowa³ w tym roku Hiszpanie, i by³a to duza strata, podobnie Korzeñ, tu sie nasuwa pytanie czy wiedz±c ze s± tacy zawodnicy powo³ywaæ ich mimo braku tych 3 turnieji eliminacyjnych, bo ludzie pracuj± maj± rodziny itp i nie zawsze mog± tak ³atwo na nie przyjechaæ?? Z drugiej strony mnie osobiscie bardzo sie podoba zastosowanie tej przej¿ystej zasady 3 turnieji eliminacyjnych, widac dzieki temu komu zale¿y, kto jest w jakiej formie i nad czym musi popracowaæ, pozatym eliminuje sie gadaj±cych mistrzów a skupia tylko na ludziach faktycznie walcz±cych. Nie wiem tu mam dylemat bo brakuje takich osób jak Martin czy Korzeñ ( Korzeñ to da³ cia³a :P) i nie wiem co z tym zrobiæ.
edit.
Jeszce o 21, tutaj nic nie zdzia³amy dopóki nie bêdzie sie bi³o w polsce w tej dyscyplinie wiêcej osób, bo jak ustalaæ strategie 21 nie walcz±c w 21.
Tutaj kieruje s³owa zachêty do wcze¶niaków czy do XIII ¿eby jednak wzieli czosnka o kulistych kszta³tach w troki i przyjechali sie pobiæ trochê to nie boli a¿ tak bardzo
. Mamy juz kilku wczesnych w reprezentacji i spisuj± sie bardzo dobrze, niestety z XIII to jedynie Edi z litwy przyje¿dza , nasi sie nie kwapi± narazie. :/