Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Wolin - 10 festiwal wikngów i S³owian --> 6-8 sierpnia
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2, 3, 4
Nat
No có¿, kto¶ musi, i jak widaæ wypad³o na nas.
BTW, Argail, a Ty ¿adnych fotek nie robi³e¶?
A z tym wci±ganiem brzucha to my¶la³am g³ównie o Ragnarze mad.gif
Sretno!
Argail
W tym roku zmieni³em taktykê

Jako, ¿e posiadam od do¶æ dawna cyfraka, ludzie siê przyzwyczaili, ¿e to ja g³ównie robiê zdjêcia, tym razem odda³em aparat w rêce ka¿dego kto chcia³ robiæ fotki, ja aparatu nie dotyka³em bo wiecznie nie by³o mnie na zdjeciach

Efekt: ponad 60 zdjêæ i wszystkie tylko z bitwy, nie ma nawet jednego zdjêcia osady....

heh, i b±d¼ tu m±dry i zaufaj ludziom...

a przy okazji Nat - mi³o by³o Ciê poznaæ na Wolinie, piwko wypijemy przy najbli¿szej okazji :D

Pozdrowienia dla Haviera smile.gif
Gere
Có¿ za boskie biusty Papy Horna i Orlika...bizzzaaarreee... devil.gif
Valgard
Argailu - czy jest mo¿liwo¶æ obejrzenia za po¶rednictwem internetu owych fotek z bitwy?
Je¶li nie - wrzuæ choæ pare na forum.
Argail
Nie ma problemu - wieczorem wrzucê katalog na swój serwer, bêdzie dostêpny przez jake¶ dwa tygodnie pod adresem http://hoth.amu.edu.pl/~bundes/wolin2004

umówmy siê, ¿e zdjêcia bêdê trzyma³ do 12 wrze¶nia bo miejsce jest mi potrzebne

Mi³ego wyszukiwania siê na zdjêciach :D

Pozdrawiam

Argail

Ps. w³a¶nie dosta³em zdjêcia od kolegi, te¿ wrzuce, tam jest trochê wiêcej ciekawych rzeczy nie tylko z bitwy
Aga
Argailu, cos jest chyba nie tak z ta stronka.. nie moge sie do niej dostac.... dunno.gif szkoda.. icon_sad.gif
sprobuje innym razem.
Spid
Fakt. Strona jakby, odmawia wspó³pracy smile.gif Fajnie by³oby zobaczyæ jak sie inni bawili icon_sad.gif , kiedy co poniektórzy musieli pañszczyzne , odrabiaæ.
Argail
przecie¿ mówi³em, ¿e wieczorem za³adujê, adres poda³em na wyrost, musze to skonwertowaæ i za³adowaæ na serwer niecierpliwcy :P

(dopisany, ¿eby nie podwajaæ postów)

No dbra
zdjêcia ze 160 Mb skompilowane do 40 Mb :D
Jak kto¶ przej¿y te ponad 300 zdjêæ to bêdzie wielki, ale sami chcieli¶cie

Pozdrawiam

ufff ale sie naklika³em ¿eby to pozmniejszaæ - specjalnie dla Was skubañcy bigsmile2.gif
Valgard
Argail stokrotne dziêki - jest co poprzegl±daæ, powspominaæ ...
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.