CYTAT(LukasS)
... mam wielki zal do jednego z organizatorow, ktory na pelnym agresorze wywalil wszystkich fotografow z kilku gazet + mnie i pania z tvn'u za barierki, nawet nie probujac rozmawiac. Nie mowie ze sie ucieszylem, bo glownie tam przyjechalem zeby moc sfotografowac bitwe a tu... lipa.
Witam
Szanowny panie fotografie, chcialbym tylko sprostowac jedna rzecz, ow pan organizator to moj dobry znajomy Andrzej, ktory wraz z Bartkiem i ze mna zajmowal sie pilnowaniem porzadku na polu bitwy. Do jego wiec obowiazkow nalezalo aby wszystko odbylo sie w jak najbezpieczniejszy sposob. Musi pan przyznac, ze bieganie z aparatem, czy kamera na polu bitwy do bezpiecznych zachowan sie nie zalicza
. Jedynie co moglo pana zabolec to konsekwencja z jaka ten czlowiek wypelnia swoje obowiazki, bo jak pan podkreslil wyprosil zarowno pana jak i telewizje TVN, zrobil by tak rowniez nawet z BBC czy Radiem Maryja, gdyz zasady sa zasadami i dla zachowania bezpieczenstwa w czasie trwania bitwy nalezy znajdowac sie za podwojna barierka.
A teraz cos z zupelnie innej beczki
Co do komentarzy pofestiwalowych to cieszy mnie ze sa tak pozytywne. Osobiscie rowniez swietnie sie na nim bawilem. Zwlaszcza mile wspominam:
- wesele (moment odwozenia pary mlodej na pokladziny pobil wszystko
)
- uczte wolinska (swietny pokaz Srebrnego Wilka)
- przedstawienie o krazdziezy mlota Thora, dawno tak sie nie usmialem
(Wielkie podziekowania dla Osi Zla i grace calusy dla Mexa-Odyna poszukiwacza kotla z eliksirem madrosci)
- sobotne tance i hulanki ze Starym Olsa (Specjalne podziekowania dla pieknookiej Moniki za wspolna zabawe
).
Przydaly by sie na festiwalu jakies konie bo szarzowanie na rowerze
bardzo mi sie spodobalo i trzebaby to uhistorycznic (Specjalne podziekowania dla Nikiego i jego rumaka Adama za stawanie mi w polu
).
Zas co do konkursu tatuazu, to na koniec bylo juz male rozprezenie i po czesci z mojej winy konkurs sie nie odbyl w jego wlasciwym wymiarze, za te male potknecie przepraszam i wiecej grzechow nie pamietam albo pamietac nie chce i za wszystkie bardzo zaluje albo i nie
A oto moj komentarz - Bylo swietnie ale za rok bedzie jeszcze lepiej.
Natomiast dla tych co sie festiwal bardzo nie podobal mam prosta rade - nie przyjezdzajcie juz wiecej i wszyscy beda z tego powodu szczesliwi.
See you in next Wolin
Hari