Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Wolin - 10 festiwal wikngów i S³owian --> 6-8 sierpnia
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2, 3, 4
Aga
No co¿, jesli chodzi ci o tego rannego w noge, to by³ to Czech. Ale nie z Hersira , tylko z tej drugiej grupy co z hersirem przyjecha³a (nie pamiêtam nazwy). Petr mowi³ , ze nie by³o to zmia¿d¿enie kolana, tylko przetr±cenie rzepki. W poniedzia³ek mieli go zabraæ ze szpitala.

P.S. Gdzie Zbirki nie mog±, tam Strzygi po¶l± crazy.gif
Aga
a co do strony Gunnara...
CYTAT
This account has been suspended because it has gone over the the bandwidth limit.

no i nie mo¿na zdjêæ poogl±daæ dunno.gif
szkooooooda angsad.gif mam nadziêjê ze to siê szybko naprawi
Imbram
Je¶li nie Hersir to Taranis. Tym ch³opakom widaæ na ka¿dej imprezie musi siê oberwaæ szczerba.gif
LukasS
CYTAT(Nat)
CYTAT
wiêkszo¶æ z nas po pierwszym dniu sk³ada³a mod³y do s³oñca ¿eby nas tak nie mêczy³o

no raczej.... bigsmile2.gif ale da³o siê jako¶ prze¿yæ
ma kto¶ jeszcze zdjêcia? pan LukaS podj±³ siê profesjonalnego reportazu - z tego co pisa³ przed Wolinem - wiêc teraz prosimy grzecznie o podzielenie siê efektami!
Demony szybko¶ci rz±dz±, moje panie bigsmile2.gif mad.gif devil.gif

Hehe, ta Pani ma dobra pamiec smile.gif. A wiec zdjecia sa, tylko chcialem cos jeszcze dodac ze swojej strony nt. imprezy.

Jesli chodzi o klimat, mi jako widzowi bardzo sie podobalo, mozliwosc ogladania obozu, tetniacego zyciem oraz miedzytym pracujacych (lub udajacych) rzemieslnikow, ludzie byli bardzo mili i usmiechnieci, bylo bardzo przyjemnie az do pewnego momentu...

Jako ze bylem tylko w sobote na pare godzin, zdjec jest niewiele (po selekcji z 300 wybralem 50 fotek), udalo mi sie jakos sfotografowac walke w obozie i tu mam wielki zal do jednego z organizatorow, ktory na pelnym agresorze wywalil wszystkich fotografow z kilku gazet + mnie i pania z tvn'u za barierki, nawet nie probujac rozmawiac. Nie mowie ze sie ucieszylem, bo glownie tam przyjechalem zeby moc sfotografowac bitwe a tu... lipa.

No nic koniec biadolenia: http://gals.cgmadness.pl/wolin/

P.s. zycze w nastepnym roku rownie udanej imprezy... ponizej ten bardzo mily pan organizator smile.gif.

P.s2. BÊBNY I TR¡BY BY£Y NIESAMOWITE!!!
Rugiewit
Jak dla mnie dobrze zrobi³. Bitwy mo¿na fotografowaæ zza bariarek.
Plac boju to nie jest odpowiednie miejsce by krêcili siê po nim nieopancerzeni ludzie z aparatmi.
Sigurd
Ja sie znowu przyczepie do fotografa :-) - dlaczego takie ma³e fotki ?? Panowie, je¿eli siê ma cyfrówkê z minimum 2 Mpix matryc± to trzeba to wykorzystywaæ. Przecie¿ zdjecia z bitew, gdzie c¿³owiek chcia³by uwaznie poogl±daæ uzbrojenie, stroje i inne szczegó³y przyda³yby siê wiêksze - min. w rozdz. 1024x768 a to i tak nie s± ostateczne mo¿liwosci cyfrówek. Mo¿na siê t³umaczyæ wielko¶ci± jednego zdjecia i miejscem na serwerze ale w takim ACDSee, który jest dostêpny wiêkszo¶ci u¿ytkowników windowsa mo¿na bardzo szybko i bez obni¿ania jako¶ci zmniejszyæ fotê do rozmiaru 1024x768 i zajmie tylko ok 50 - 100 kb na dysku i szybko siê otworzy nawet dla modemowców.

W³a¶ciciele cyfrówek z ca³ej Polski - ³±czmy siê i wykorzystujmy to, co nam fabryka da³a !
Harald Wilczeserce
CYTAT(LukasS)
 ... mam wielki zal do jednego z organizatorow, ktory na pelnym agresorze wywalil wszystkich fotografow z kilku gazet + mnie i pania z tvn'u za barierki, nawet nie probujac rozmawiac. Nie mowie ze sie ucieszylem, bo glownie tam przyjechalem zeby moc sfotografowac bitwe a tu... lipa.

Witam

Szanowny panie fotografie, chcialbym tylko sprostowac jedna rzecz, ow pan organizator to moj dobry znajomy Andrzej, ktory wraz z Bartkiem i ze mna zajmowal sie pilnowaniem porzadku na polu bitwy. Do jego wiec obowiazkow nalezalo aby wszystko odbylo sie w jak najbezpieczniejszy sposob. Musi pan przyznac, ze bieganie z aparatem, czy kamera na polu bitwy do bezpiecznych zachowan sie nie zalicza bum.gif . Jedynie co moglo pana zabolec to konsekwencja z jaka ten czlowiek wypelnia swoje obowiazki, bo jak pan podkreslil wyprosil zarowno pana jak i telewizje TVN, zrobil by tak rowniez nawet z BBC czy Radiem Maryja, gdyz zasady sa zasadami i dla zachowania bezpieczenstwa w czasie trwania bitwy nalezy znajdowac sie za podwojna barierka.

A teraz cos z zupelnie innej beczki

Co do komentarzy pofestiwalowych to cieszy mnie ze sa tak pozytywne. Osobiscie rowniez swietnie sie na nim bawilem. Zwlaszcza mile wspominam:

- wesele (moment odwozenia pary mlodej na pokladziny pobil wszystko ovation.gif )
- uczte wolinska (swietny pokaz Srebrnego Wilka)
- przedstawienie o krazdziezy mlota Thora, dawno tak sie nie usmialem hehehe.gif (Wielkie podziekowania dla Osi Zla i grace calusy dla Mexa-Odyna poszukiwacza kotla z eliksirem madrosci)
- sobotne tance i hulanki ze Starym Olsa (Specjalne podziekowania dla pieknookiej Moniki za wspolna zabawe love3.gif ).

Przydaly by sie na festiwalu jakies konie bo szarzowanie na rowerze warrior.gif bardzo mi sie spodobalo i trzebaby to uhistorycznic (Specjalne podziekowania dla Nikiego i jego rumaka Adama za stawanie mi w polu bigsmile2.gif ).

Zas co do konkursu tatuazu, to na koniec bylo juz male rozprezenie i po czesci z mojej winy konkurs sie nie odbyl w jego wlasciwym wymiarze, za te male potknecie przepraszam i wiecej grzechow nie pamietam albo pamietac nie chce i za wszystkie bardzo zaluje albo i nie devil.gif

A oto moj komentarz - Bylo swietnie ale za rok bedzie jeszcze lepiej.

Natomiast dla tych co sie festiwal bardzo nie podobal mam prosta rade - nie przyjezdzajcie juz wiecej i wszyscy beda z tego powodu szczesliwi.

See you in next Wolin

Hari
LukasS
CYTAT(Rugiewit)
Jak dla mnie dobrze zrobi³. Bitwy mo¿na fotografowaæ zza bariarek.
Plac boju to nie jest odpowiednie miejsce by krêcili siê po nim nieopancerzeni ludzie z aparatmi.

Jesli to sie tyczy wszystkich nie mam zastrzezen smile.gif, tylko ze po polu biegali inni, ktorzy byli odpowiednio ubrani... w kazdym razie, rozumiem pobudki tego pana tylko forma wypowiedzi mnie troche zmartwila smile.gif.

I taka mala rada dla organizatorow - barierki i tak byly slabym zabezpieczeniem bo wiekszosc z walczacych miala dosc dluga bron i wystarczy zamach zaraz przy, a ktos kto sie opiera o barierke moze dostac po lbie, dobrym rozwiazaniem jest zrobienie tak jak na grunwaldzie - dwoch rzedow - rozdzielonych pasem 1,5 m, co pozwoli na umieszczenie obslugi, sanitariuszy i rozdzielenie walczacych od widzow na bezpieczna odleglosc.
LukasS
CYTAT(Sigurd)
Ja sie znowu przyczepie do fotografa :-) - dlaczego takie ma³e fotki ?? Panowie, je¿eli siê ma cyfrówkê z minimum 2 Mpix matryc± to trzeba to wykorzystywaæ. Przecie¿ zdjecia z bitew, gdzie c¿³owiek chcia³by uwaznie poogl±daæ uzbrojenie, stroje i inne szczegó³y przyda³yby siê wiêksze - min. w rozdz. 1024x768 a to i tak nie s± ostateczne mo¿liwosci cyfrówek. Mo¿na siê t³umaczyæ wielko¶ci± jednego zdjecia i miejscem na serwerze ale w takim ACDSee, który jest dostêpny wiêkszo¶ci u¿ytkowników windowsa mo¿na bardzo szybko i bez obni¿ania jako¶ci zmniejszyæ fotê do rozmiaru 1024x768 i zajmie tylko ok 50 - 100 kb na dysku i szybko siê otworzy nawet dla modemowców.

W³a¶ciciele cyfrówek z ca³ej Polski - ³±czmy siê i wykorzystujmy to, co nam fabryka da³a !

z dwoch powodow:
- duze zdjecie jest nie do ogarniecia w calosci dla czlowieka i jego efekt marnieje (tak naprawde nie chodzi o szczegoly ale o calosc).
- duze zdjecie = duzy plik = duzy transfer = szybciej wykorzystane limity konta na serwerze smile.gif

Pozdrawiam
LukasS
CYTAT(Harald Wilczeserce)
Szanowny panie fotografie, chcialbym tylko sprostowac jedna rzecz, ow pan organizator to moj dobry znajomy Andrzej, ktory wraz z Bartkiem i ze mna zajmowal sie pilnowaniem porzadku na polu bitwy. Do jego wiec obowiazkow nalezalo aby wszystko odbylo sie w jak najbezpieczniejszy sposob. Musi pan przyznac, ze bieganie z aparatem, czy kamera na polu bitwy do bezpiecznych zachowan sie nie zalicza bum.gif . Jedynie co moglo pana zabolec to konsekwencja z jaka ten czlowiek wypelnia swoje obowiazki, bo jak pan podkreslil wyprosil zarowno pana jak i telewizje TVN, zrobil by tak rowniez nawet z BBC czy Radiem Maryja, gdyz zasady sa zasadami i dla zachowania bezpieczenstwa w czasie trwania bitwy nalezy znajdowac sie za podwojna barierka.  

I ma Pan racje, ze glownie chodzi o sposob w jaki to zrobil. W kazdym razie jak pisalem wyzej, z obozu biegali ludzie z aparatami czy kamerami po polu. Druga rzecz - nikt z nas nie chcial biegac smile.gif, rozchodzilo sie aby stanac (taki byl pomysl) przy bramie wyjsciowej aby mozna bylo sie wycofac latwo i tyle. W kazdym razie koniec gdybania, mam nadzieje ze fotki chociaz po czesci sie spodobaly smile.gif.
vouk
Witajcie!
Mo¿e bêdziecie mogli mi pomóc. Szukam dziewczyny, która na Wolinie by³a z Krukami z Inowroc³awia. Ma d³ugie rude w³osy i chodzi³a w czerwonej sukience bez rêkawów. Wiem tylko, ¿e ma na imiê Joanna i jest z Poznania. Po pierwsze to chcia³bym od niej kupiæ krajki, a po drugie to sami sie domy¶lcie heart.gif . Mo¿e kto¶ z Was ma na ni± namiary, pomó¿cie. A, i jeszcze jedno. Widzia³em j± te¿ na Ryni, tam by³a z kole¿ank± i mieszka³y u Elagu Nord. Dajcie mi info na priva. Z góry dziêki.
Sigurd
CYTAT(LukasS)
z dwoch powodow:
- duze zdjecie jest nie do ogarniecia w calosci dla czlowieka i jego efekt marnieje (tak naprawde nie chodzi o szczegoly ale o calosc).
- duze zdjecie = duzy plik = duzy transfer = szybciej wykorzystane limity konta na serwerze smile.gif

LukasS, to mo¿e zacz±æ robiæ fotki wielko¶ci avatarów na Freha icon_wink.gif, wtedy mo¿na bêdzie je ogarn±æ nawet jednym i do tego przymkniêtym okiem.
Du¿e zdjêcie wcale nie musi siê równaæ du¿y plik - ja fotki o rozdz. 1600x1200 ( ok 700 - 1 Mb plik ) zmniejszy³em w ACDSee do rozdz. 1024x768 przy wielko¶ci pliku rzêdu 100 - 120 kb - czy to jest du¿y plik i trudny do ¶ci±gniêcia ?

No trudno, ile cyfrówek tyle opinii a to nie w tym temacie smile.gif
LukasS
CYTAT(Sigurd)
LukasS, to mo¿e zacz±æ robiæ fotki wielko¶ci avatarów na Freha icon_wink.gif, wtedy mo¿na bêdzie je ogarn±æ nawet jednym i do tego przymkniêtym okiem.  
Du¿e zdjêcie wcale nie musi siê równaæ du¿y plik - ja fotki o rozdz. 1600x1200 ( ok 700 - 1 Mb plik ) zmniejszy³em w ACDSee do rozdz. 1024x768 przy wielko¶ci pliku rzêdu 100 - 120 kb - czy to jest du¿y plik i trudny do ¶ci±gniêcia ?

No trudno, ile cyfrówek tyle opinii a to nie w tym temacie smile.gif

Wlasnie stwierdziles cos co sie czesto zdarza, ze miniaturka sie bardziej podoba niz samo zdjecie i widze takie komentarze na stronach moich znajomych wlasnie.
Ja galerie robie w Arlesie, ktory zdjecia pomniejsza i wrzuca 'unsharp mask' aby zdjecie bylo ostre i swoje przez to waza smile.gif.
---------------------------------------------------------------
hmm to ja sie przylacze do pyt. w sprawie poszukiwan:

Jesli ktos ma jakies dane nt tej niewiasty, bylbym bardzo wdziewczny smile.gif. To zdjecie z grunwaldu ale wiem ze byla na wolinie (miala namiot z lukami itp. przy ogrodzonym starze na przeciwko pola bitwy), niestety nie dane mi bylo ja ponownie spotkac dunno.gif .
Sigurd
No no, na Wolinie chyba niejednego trafi³a strza³a Amora...
Nat
CYTAT
Widzia³em j± te¿ na Ryni, tam by³a z kole¿ank± i mieszka³y u Elagu Nord.

o ile mi wiadomo, a raczej powinno, bo to nasze obozowisko, taka pani u nas nie nocowa³a.
Na Rynii o ile siê nie mylê, to Kruków w ogóle nie by³o.
A z danych, które poda³e¶, wychodzi uk³adanka kilku znajomych mi pañ smile.gif tyle, ¿e nie wiem, która na imie ma Joanna (o ile Ci prawdê powiedzia³a).
szczê¶cia w szukaniu ¿yczê smile.gif
Mirek_koval
Troche puzno ale wreszcie dogadalem sie z wlasnym serwerem ;)
http://schron.multicon.pl/modules.php?name...bnails&album=42
vouk
Kiedy ja jestem na 100% pewien, ¿e na Ryni mieszka³a u Elagu Nord.
Balistarius
Witam
Niestety dopiero dzi¶ (urlop) mogê podzieliæ siê pewnym spostrze¿eniem zwi±zanym z organizacj± stanowiska dla chc±cych spróbowaæ strza³u z kuszy.
Czy który¶ z szanownych organizatorów mia³ wp³yw na ustawianie tego stanowiska?
Czy mo¿e na forum jest obecna osoba prowadz±ca to strzelanie?
Je¶li tak to chcia³bym skontaktowaæ siê z tymi osobami na priva.
Dla u³atwienia powiem, ¿e chodzi krwawy incydent z pewn± turystk± w niedzielê ok. 13.00
Pozdrawiam
Nat
Vouku,
s³ysza³am, ¿e dosta³e¶ ju¿ wskazówki odnosnie Asi smile.gif
ja bym po prostu nie powiedzia³a, ¿e ona ma rude w³osy smile.gif (to Wania, jej kole¿anka).
Poza tym, nie wiedzia³±m, ze jest z Poznania
no i z nami siê trzyma³a, ale spa³± u nas ostatniej nocy - kiedy mnie ju¿ nie by³o smile.gif
wiêc sorry za ewentualne namieszanie w tak wa¿nej dla ciebie sprawie smile.gif
sretno!
vouk
Nat, to nie ona icon_sad.gif . Niestety nie chodzilo mi ani o Waniê , ani o jej kole¿ankê icon_sad.gif . Szukam dalej. Kto¶ j± musi znaæ. Dziêki, ¿e mi dobrze ¿yczycie i próbujecie pomóc smile.gif . A dla tego, kto mi j± pomo¿e znale¼æ moja dozgonna wdziêczno¶æ i wiadro piwa bigsmile2.gif
Pozdrawiam!
Sigurd
Vouk, mo¿e ta istota jest nierealna - mia³e¶ niez³y odjazd i wy¶ni³e¶ sobie tê swoja wymarzon± icon_wink.gif
Lena
Vouk, wydaje mi siê, ¿e j± znam. To bardzo fajna dziewczyna, my¶lê, ¿e warto siê postaraæ smile.gif . Ona nie jest ani z Kruków, ani z Elagu Nord (choæ i tu i tu jest masa fantastycznych ludzi smile.gif ). Wiêcej napiszê Ci na privie. I nie my¶l, ¿e to przez to wiadro piwa bigsmile2.gif
Zygmunt
W tym roku naprawdê da³ siê poczuæ klimat osady handlowej z okresu wikiñskiego, pomieszanie jêzyków i kultur jak na wie¿y babel. Ogrom, ale nie chaos, do¶æ wysoki poziom (mimo tej ilo¶ci ludzi mrok nie bi³ po oczach). Du¿o warsztatów i kramów.

Sobotni wieczór (noc) by³a najbardziej niesamowitym wydarzeniem Wolina- spokojna kameralna nasiadówka w obozie Walerki (bia³oruscy rzemie¶lnicy) pod wp³ywem wspania³ej muzyki "Starego Olsy" momentalnie zmieni³a siê w roztañczony t³um- niech mi kto¶ powie ¿e to nie magia! Przycmiewa muzyka innych zespo³ów historycznych, spontaniczne szo³meñstwo Zmiciera i jego "ansamblu" jest niepowtarzalne. To nic ¿e kto¶ wypi³ moje piwa, by³em pijany muzyk± bigsmile2.gif Problemem by³o tylko to ¿e korowód ma³o nie stratowa³ namiotu Bêbniarzy, trzeba by³o kijaszkiem ochraniaæ bum.gif

Walerka dopytywa³ siê co znaczy po polsku s³owo "rewelacja" i dowiedziawszy siê uzna³ ¿e jest najlepsze do okre¶lenia tego co siê dzia³o, przez noc i ca³± niedzielê powtarza³ "to jest po prostu rewelacja" cool.gif

Pokaz ogni- brak s³ów ¿eby opisaæ, to nonszalanckie podpalanie w³osów... wspania³e! Pojawienie siê "dziewczyny z marsa" wywo³a³o trochê mieszane uczucia bo chcia³a dobrze ale lepiej krêci³a biodrami ni¿ pochodniami, no i ubrana jaskrawo dyskotekowo, by³a po prostu z innej bajki (totalnie nawalona <niekoniecznie alkoholem> dosiad³a siê pó¿niej do ogniska litewskiego, szukaj±c jakiego¶ rze¿biarza, wylewa³a swoje problemy, p³acz±c i wydaj±c komendy wspó³biesiadnikom, ogólnie trudna osoba, nie na ten sobotni wieczór crazy.gif ), za to Rosjanka z Jekaterynburga(?) z d³ugimi warkoczami, która przejê³a pochodnie pó¿niej- powali³a mnie na kolana, wywija³a tak ¿e dech zapar³o... Czy kto¶ wie jak ma na imiê?
Ogólnie wspominaj±c Wolin ¿a³ujê ¿e nie mo¿na siê by³o podzieliæ i byæ w kilku miejscach jednocze¶nie, zbyt wiele znajomych albo wartych poznania osób, a 3 dni to stanowczo za ma³o...
Odje¿dzaj±c z Wolina mia³em obawê ¿e bez d¼wiêku TEGO bêbna serce moze przestaæ biæ, uda³o siê ¿yjê, ale brakuje go trochê cool.gif
Lutom
I ja wtr±ce swoje 3 grosze. Naprawdê nieziemska impreza, w przeciwieñstwie do tych spedalonych imprez skandynawskich.
Dzi³ao siê naprawdê du¿o. Tak jak obiecali¶my Wojtkowi Celiñskiemu Wataha i Kruki przygotuj± co¶ sprcjalnego na przysz³y rok.
Zygmuncie cieszê siê, ¿e podoba³a Ci siê moja pal±ca siê kozacka fryzura, do teraz jest postrzêpiona i brak jej trochê w³osów. A Pani Ogniowa Kosmitka dawa³a radê.
Dziêkuje wszystkim znajomym do zobaczenia wrótce.

P.S. Nie robiê sobie zdjêcia w mundurze lotnika japoñskiego skoro nie jestem lotnikiem japoñskim, a tym bardziej go nie udajê.
Zygmunt
CYTAT(Lutom)
Zygmuncie cieszê siê, ¿e podoba³a Ci siê moja pal±ca siê kozacka fryzura, do teraz jest postrzêpiona i brak jej trochê w³osów. A Pani Ogniowa Kosmitka dawa³a radê.  
Dziêkuje wszystkim znajomym do zobaczenia wrótce.  

P.S. Nie robiê sobie zdjêcia w mundurze lotnika japoñskiego skoro nie jestem lotnikiem japoñskim, a tym bardziej go nie udajê.

Z pocz±tku my¶la³em ¿e to wypadek, efekt piorunuj±cy, brawo i respekt po trzykroæ!!!

O co chodzi z tym lotnikiem, nie zrozumia³em.
vouk
Lena , dziêki. smile.gif
Sigurd
Szykuje siê nam wielki romans rodem z Hollywood icon_wink.gif Bêdziemy ¶ledziæ z uwag± i na bierz±co...
Nat
No to zaraz napiszê do Sirkisa smile.gif
co robiæ, Vouk chyba na serio jest zainteresowany bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
LukasS
Ja chcialem podziekowac Stoigniewowi za odzew i zaangazowanie w moja sprawe smile.gif, zobaczymy jak to sie potoczy smile.gif.
Nat
Acha, zapomnia³am!
Chcia³am zapytaæ pana LukasaS (LukasSa dunno.gif ), dlaczego tylko 50 zdjêæ wybra³ do swojej galerii, z tych 300 które zrobi³? Czy¿by pozosta³e nie by³y dobre? A mo¿e jest jaka¶ inna mo¿liwo¶æ, by je obejrzeæ?

PS. Mo¿e jutro wreszcie wezmê siê za skanowanie w³asnych fotek, to na pewno je tu pode¶lê.
LukasS
CYTAT(Nat)
Acha, zapomnia³am!
Chcia³am zapytaæ pana LukasaS (LukasSa  :-? ), dlaczego tylko 50 zdjêæ wybra³ do swojej galerii, z tych 300 które zrobi³? Czy¿by pozosta³e nie by³y dobre? A mo¿e jest jaka¶ inna mo¿liwo¶æ, by je obejrzeæ?

PS. Mo¿e jutro wreszcie wezmê siê za skanowanie w³asnych fotek, to na pewno je tu pode¶lê.

No jesli ci malo to wystarczy ze podeslesz mi na PM swoj adres to dostaniesz plytke z 300 fotkami w oryginalnej rozdzialce smile.gif. A 50 dlatego ze wiecej i tak byloby bez sensu wrzucac, selekcjonuje powtarzajacace zdjecia (najczesciej wybieram jedno z serii) i te ktore nie sa za ciekawe z mojego punktu widzenia smile.gif.
Imd
W tym roku do Wolina zawita³o nawet... ufo. bigsmile2.gif A my nie zauwa¿yli¶my... icon_sad.gif
dunno.gif
krax
No i nic w tym dziwnego. W sobotê rano wszyscy mieli jaki¶ taki dziwny zielonkawy odcieñ -szczególnie grupka na kibel square bigsmile2.gif . Kto by w takim t³umie zauwa¿y³ jakie¶ ludziki-te¿ zielone tylko troche mniejsze,bo ja na pewno nie,chyba,¿e mieliby jakie¶ fajne historyczne ciuchy,albo zamienilyby siê w przystojnych m³odzieñców... tongue.gif
Lutom
o fuj na zdjeciu "s³odkie" Torvi ca³uje siê z dziewczyn± i to jeszcze mi³± Natali±, co siê z tego ch³opkaka porobi³o... przecie¿ kobiety to prze¿ytek
Nat
Lutomku kochany, ale przyznaj, ¿e Twoje zdjêcie z Ragnarem w ró¿owych kapelusikach jest s³odziutkie bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
krax
Tak tak panowie w kapelusikach wyszli ca³kiem,ca³kiem.Kr±¿y nawet opowie¶æ,¿e w tym momencie kto¶ próbowa³ przekonaæ Bia³orusinów,¿e Elag to fajne ch³opaki,a ¿e stali niedaleko to wskaza³ na Lutoma i Ragnara w kapelusikach,co sprawi³o,¿e na twarzach kolegów ze wschodu pojawi³o siê lekkie niedowierzanie i cieñ niepewno¶ci bigsmile2.gif
krax
Nat wiedzia³am,¿e to pierwsze zdjêcie na pewno siê pojawi smile.gif
Wrzucaj jak najszybciej kolejne...
krax
CYTAT(Lutom)
o fuj na zdjeciu "s³odkie" Torvi ca³uje siê z dziewczyn± i to jeszcze mi³± Natali±, co siê z tego ch³opkaka porobi³o... przecie¿ kobiety to prze¿ytek

No tak na tym Wolinie chyba wieksza ilo¶æ panów stwierdzi³a,¿e kobiety to prze¿ytek,bo ju¿ z czwartku na piatek Sokó³ ca³owa³ p³omiennie pewnego znanego nam pana love3.gif hehehe.gif
Nat
i jakie obaj mieli niewyra¼ne miny, jak nastepnego dnia to do nich dotar³o... bum.gif devil.gif devil.gif

zdjêcia bêdê wrzucaæ dalej, obiecujê, tyle ¿e od poniedzia³ku, bo spadam na wesele kuzynki do Torunia... tak¿e - cierpliwo¶ci moi mili bigsmile2.gif
Gere
prosze skonczyc te plotki!!!!!!! mad.gif mam nadzieje ze beda zdjecia diabollo devil.gif
Aga
Gere mozesz byc pewien, ze sie pojawii. Jest jedno , a nie przepraszam 3 kapitalne na ktorych wystepuje diabel devil.gif . Ale jak zwykle Nat zwinela mi je wszystkie i nie moge nic zrobic jak tylko czekac na jej dzialalnosc.... dunno.gif .

A i jeszcze jedno Lutomku w tym kapelusiku wygladales naprawde swietnie hehehe.gif
Lutom
oj bardzo dziêkujê, czapeczka co prawda mojej ukochanej, ale muszê te¿ sobie tak± sprawiæ bo jest sza³owa!!!
Torvi
Ja drugi bigsmile2.gif ...no raczej smile.gif
Lutom
no raczej - VETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czcibor
s³awa,
Wrzucam troche swoich fotek. Jako¶æ nie najlepsza bo sprzêt mi nawai³ (dlatego te¿ tak ma³o)......
http://www.storm.livenet.pl/vikings/galler...cibor/index.htm

i wielkie podziêkowania dla Storma za poprawki smile.gif
krax
to to dzisiaj nici z dziobania-bêdê ogl±daæ,wspominaæ i ¿a³owaæ,¿e siê skoñczy³o... icon_cry.gif
Macros
ze niby ja wciagalem brzuch? to sa jakies pomowienia :P
Aga
No jasne!!............. bigsmile2.gif oczywi¶cie!!!!! devil.gif hehehe.gif

Ale musicie przyznaæ, ¿e zdjêcia wysz³y nam kapitalnie smile.gif
Jak kto¶ ma jeszcze co¶ ciekawego to prosi³abym o ujawnienie tych ¿e na forum.
Aga
A tak sobie jeszcze przypomnia³am. Jedno zdjêcie siê mi zawieruszy³o.
Zosta³o zrobione na pro¶be Tryg³awów.....
Argail
Ja tam nic nie mówiê, ale Elagowcy przejêli dowodzenie w tym temacie... bum.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.