Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: VII Turniej Rycerski na Zamku w Liwie
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2007
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Seba Liw
Czo³em

Powiem szczerze i¿ pomys³ prowadzenia bojówki po dwie walki równocze¶nie to dobry pomys³ , który w tym roku bardzo by nam pomóg³ ( w tym roku by³o 63 walcz±cych i ca³a bojówka trwa³a blisko piêæ godzin), minus to dwa razy wiêksza ilo¶æ sêdziów, w tym momencie nie daliby¶my sami rady ale wcze¶niej mo¿na by by³o pogadaæ z odpowiednimi lud¼mi z innych bractw, którzy podjeli by siê sêdziowania. Pomys³ wart przemy¶lenia yes.gif .

Co do bitwy i eksplozji, jak to powiedzia³e¶ wybuchy ¶miesznie blisko dzia³, to niestety na to maj± wp³yw wzglêdy bezpieczeñstwa w tym wypadku g³ównie chodzi o publiczno¶æ. Co do chat i dziewek taki by³ scenariusz, wszystkie dziewki zosta³y porwane rok temu icon_mrgreen.gif , a chaty no có¿ leniwe ch³opy nie wybudowa³y ich, wol± spaæ pod go³ym niebem szczerba.gif

Natomiast co do bohurtu to przy³±czê siê do s³ów Trola, ¿e tak± formê obrali¶my i przy takiej raczej pozostaniemy. Od kilku lat wprowadzili¶my takie zasady bohurtu ( w tym roku zosta³y z niej wyeliminowane techniki zapa¶nicze, co wp³ynê³o na plus ) i uczestnicy ceni± sobie mo¿liwo¶æ walki w tej formie. Bohurt sta³ siê flagow± konkurencj± naszego turnieju i niech tak pozostanie. Je¿eli chodzi o konkurencje dru¿ynowe o, których wspominasz typu mosty, klejnoty itp. to pomys³y na nastêpne dodatkowe konkurencje, warte zastanowienia, gdy¿ wp³ynê³yby na urozmaicenie turnieju, kurcze tylko gdzie je wkleiæ bo czasu ma³o bigsmile2.gif .

Pozdrawiam
Emil z Gi¿ycka
Mi tam sie bohurt podoba³. Nie doswiadczy³em nieczystych zagrañ, a wrêcz przeciwnie: gdy wypad³a mi broñ, przeciwnik wstrzyma³ walke.
My¶lê, ¿e nie ma sensu zmieniaæ zasad bo wszystkim walcz±cym sie podoba³o i próbowali¶my wprowadziæ podobne zasady na innych turniejach.

pozdr
Nivelis
No ja nie mówiê o zmianie zasad, napiszê w skrócie ¿eby by³o ³atwiej. :P Chodzi o:
a) piêtnowanie nieczystych zagrañ i nieodpowiednich zachowañ
b) zastanowienie siê nad zwiêkszeniem liczby dru¿yny w bohurcie
c) wprowadzenie ewentualnie dodatkowych konkurencji 5-cio osobowych na zasadach promuj±cych dru¿ynowe dzia³anie

CYTAT(Seba)
Je¿eli chodzi o konkurencje dru¿ynowe o, których wspominasz typu mosty, klejnoty itp. to pomys³y na nastêpne dodatkowe konkurencje, warte zastanowienia, gdy¿ wp³ynê³yby na urozmaicenie turnieju, kurcze tylko gdzie je wkleiæ bo czasu ma³o bigsmile2.gif .

w³a¶nie :D
I tak jak piszesz - mo¿na siê dogadaæ z innymi bractwami i znalaz³oby siê paru kompetentnych sêdziów (zawsze mo¿na przemieszaæ z doskona³ymi sêdziami z Liwu ;)). Wtedy bojówka mog³aby przebiegaæ naprawdê sprawnie i zaoszczêdziliby¶cie sporo czasu smile.gif

Seba Liw
Czo³em

b) zastanowienie siê nad zwiêkszeniem liczby dru¿yny w bohurcie

Tu niestety jest to tylko i wy³±cznie uzale¿nione od chêci uczestników, w tym roku by³o siedem dru¿yn, to i tak chyba przyzwoita ilo¶æ. Prawdopodobnie gdyby bohurt by³ w sobotê, by³oby wiêc chêtnych, no ale có¿ dla prawdziwych twardzieli nie ma ró¿nicy czy sobota czy niedziela.

Pozdrawiam
Avlvs Pontivs Tavrvs
[quote name='Sasza' date='19:23 06.09.2007' post='199362']
Nie wytrzymie, i powiem!!!!!

Darek , jak Cie lubie i szanuje, to Nie wypowiadaj sie na temat bohurtu!!!!!
Najlatwej jest krytykowac cos z boku, nie biorac w tym udzialu!!!!
Nie wspomne juz o druzynach ,ktore za kazdym razem deklaruja swoj udzial w bohurcie,
ale zawsze jakos ,wyjatkowo w niedziele nie wychodza do bohurtu..(.Nie mowie tu o ludziach ktorzy sa naprawde zmeczeni po sobotnich konkurencjach, albo wcale nie maja ochoty brac w tym udzialu..)
A poznej pisza na freha ,ze jacy to nie sa waleczni, i ze cala polska przeciez ich zna...

MAM szacuneki,i to wielki do kazdego uczesdtnika bohurtu, Wygrane ciesza naprawde ,( i bardzxo chce wygrywac,ZAWSZE, bo ja taki juz CH..J jestem), ale czy sie wygra czy nie , szacunek sie nalezy KAZDEMU, uczestnikowi druzynowek .Bo wiedza na co ida i po co...i nie tlumacza sie b o to bo tamto...

A rzadko kto z nas chce zrobic komus krzywde umyslnie......

P.S JA ZA KAZDYM RAZEM SIE BOJE < JAK WYCHIODZE NA DRUZYNOWKI, ALE WYCHODZE,,,JAK i INNI

Wiec prosze tylko o to ,zeby nam tego nie odbierac ...cvhyba ze na polu bitwy

PA

EXY<SEXY<DUREXY zaczosnkowalyCALY tURNEJ
smile.gif)))))
A ANDRZEJ , TO SZMATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bzyku
CYTAT(Sasza @ 19:23 06.09.2007) *
A ANDRZEJ , TO SZMATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saszkin!! Jak ¶miesz!! Endrju te¿ ma swoje uczucia!! Nie pomy¶la³e¶ o tym?! :P
Jeste¶ z³y i okropny!!

buziaki
Pscola

Ps. DUREXY?! hmmm tego jeszcze nie by³o xD
Eddie
Witam.
Trochê pó¼no, ale siê odzywam w imieniu bractewka. Dziêki Liwiakom za kolejny turniej, wasza pomys³owo¶æ naprawdê jest niesamowita, trudno siê u was nudziæ icon_mrgreen.gif Dziêki za wasz trud. Za rok jeste¶my oczywi¶cie obowi±zkowo! :D

P.S. Wielkie dziêki te¿ dla Lubliniaków, którzy podrzucili nas do Siedlec. Inaczej trafiliby¶my na afterparty i nasze zw³oki dojecha³yby do Wawy w terminie nieokre¶lonym bigsmile2.gif
nichiren
Witam
Wiem, ¿e trochê czasu od turnieju minê³o ale lepiej pó¼no ni¿ wcale. Jak kto¶ chce sobie trochê powspominaæ, to zapraszam do obejrzenia
fotkek.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.