Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: V Ogólnopolski Turniej Rycerski w Piasecznie
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2007
Stron: 1, 2, 3, 4
Borschwitz
CYTAT(Pawe³ S³awski h. Szeliga @ 13:22 29.06.2007) [snapback]193921[/snapback]
Chor±giew Zaciê¿na Trzy Miecze :-) serdecznie dziêkuje za bardzo udany turniej.

Turniej ¶wietny zarówno od strony bojowej jak i towarzyskiej jakby nie by³o Piaseczno to mówi samo za siebie. Tak¿e jeszcze raz wielka s³awa i podziewkowania Arturze naprawde ¶wietny turniej :-)

Borschwitz :-) dzieki za ¶wietna walkê smile.gif nastêpnym razem jednak nie bede zmienia³ na póltrke smile.gif

S³awa!!!

I ja dziêkujê Pawle , pojedynek z Tob± by³ dla mnie zaszczytem, chylê czo³o i przyjmujê :-)
z_Narcyzem
Ja te¿ bardzo dziêkujê za fantastyczn± imprezê! to by³ mój pierwszy wyjazd w tym sezonie i przyznam ¿e rozpoczê³am go znakomicie! Trzymajcie tak dalej. Piaseczno stuprocentowo zago¶ci³o w moim kalendarium na sta³e smile.gif

PS. Mam takie malutkie pytanko czy komu¶ nie wpad³a w rêce drewniana miseczka i gliniany br±zowy kufelek bardziej przypominaj±cy kubek z du¿ym uchem... Je¶li kto¶ znalaz³ bardzo proszê o kontakt na pw. z góry dziêkujê.
Pozdrawiam ciep³o
Monika.
Asik
Wreszcie mam okazje napisac cos w tym temacie:>

dziekuje Sylwi i Brzychcemu za zaproszenie i wpuszczenie mnie w maliny z konkursem tanca tongue.gif !!!!!!! A mialo byc tak pieknie icon_sad.gif Caly moj misterny plan przyznania poza konkursem jaja Chastelanie runal w gruzach;) Ale byscie mieli miny!!!! devil.gif

Sylwia troche sie odplacila biorac mnie do komisji strojow ze Slodziutkim, Brzychcy tylko duzo mowil a w koncu nie zapytal Sylwi o zgode, moze i lepiej bo chyba Sylwia na tyle wyrozumiala kobieta nie jest i by nie wybaczyla;)

Slodziutki - dyskusja trwa!!

Generalnie dziekuje wszystkim a mila zabawe, spotkania z niektorymi po dluzszym czasie i super jedzonko. szkoda,ze pogoda nie dopisala, ale dzieki temu pamietam Piaseczno po dzis dzien kaszlac raz po raz przed monitorem hehehe.gif

szczegolne podziekowania dla Macka Reihla za pokrzepiajaca rozmowe przy ognisku!Kochany dowodca heart.gif

Przem
Jesli jeszcze ktos tu bedzie zagladal to w ramach ktokolwiek widzial ktokolwiek wie zginal mi czarny kaptur z dlugim ogonem i lniana rownierz czarna podszewka ..oraz zginely mi 2 godziny nad ranem w sobote:P
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.