prosze jeszcze raz o sprawdzenie sprzêtu czy komu co nie zgine³o bo rzeczy znalezione po prostu sprzedamy i nie chcê potem jakichs pretensji za pó³ roku jak kto¶ siê ocknie...
Prosze pisaæ bo pare rzeczy mamy nie swoich...
CYTAT(Nammah @ 12:10 16.10.2006)
ma kto¶ jakies fotki?? wrzuæcie na rapid shere...
pzdr
czemu w³a¶nie tam ?? dlatego ¿e masz wyqpiony dostêp ??;/ ja ju¿ z tamt±d nie mogê ¶ci±gn±æ ;/ mo¿e na jakim¶ digarcie ?? bêdzie bardziej dostêpne a chyba o to chodzi ;]
Witajcie!
o co chodzi z tymi fotkami by Marchewa?
Ucieszy³am siê, ¿e kto¶ siê jednak zlitowa³ i jakie¶ foty z Gostynia bêd± dostêpne, ale te nie s± dostêpne... przynajmniej dla mnie:-(
czy to tak ma byæ czy u mnie co¶ nie dzia³a?
a je¶li nie tylko u mnie - to czy móg³by to kto¶ naprawiæ, a je¶li tylko ja sobie nie radzê - proszê o instrukcjê obs³ugi jak to uruchomiæ...
z góry dziêki:-)
pozdrawiam serdecznie:-)
Triss
Dziêki, Marchewo!
to ju¿ dzia³a...
pozdrawiam:-)
Triss
Triss nie nie mam wykupionego dostepu... rapid to poporstu najszybsza metoda rozpowszechniania fotek
tylko trzeba z niej umijetnie korzytsaæ
pozdr
dziêki Marchewa fotkos superos
Nammah, ja nie umiem umiejetnie korzystaæ z ¿adnej bardziej zaawansowanej technologii.moja znajomo¶æ obs³ugi komputera jest raczej podstawowa i jako pedagog nie mam konieczno¶ci posiadaæ wiekszej.ale mimo to lubiê czasami poogl±daæ jakie¶ fotki z imprez...
kilka dni temu dosta³am ca³a p³ytê z sezonem 2006 (Gostyñ te¿)- nagran± special for me czyli prosto i przejrzy¶cie...
pozdrawiam serdecznie:-)
Triss