Ja ju¿ troszkê jestem w domku i my¶lê, ¿e na tyle och³onê³am ¿e mogê ju¿ co¶ napisaæ
.
Na pocz±tku ogromne dziêki dla naszej Chor±gwi (tak, tak) - za to ¿e mimo wszystkich przeciwno¶ci jakie nam szykowa³a "góra" potrafili¶my siê zmobilizowaæ i pokazaæ sobie ¿e jeste¶my bractwem. Mo¿e nasza praca efekty przynosi³a mierne, co by³o widaæ po niektórych niezbyt mi³ych komentarzach (których mo¿na by³o zas³yszeæ gdzieniegdzie), ale rozumiemy je jak najbardziej. Zrobili¶my co mogli¶my, jednocze¶nie zdajemy sobie sprawê z tego ¿e kapu¶ciasto czasem by³o. I bu¼ki dla tych, którzy krêcili siê najbli¿ej mnie i mi pomagali - szczególnie dla Martusi mojej
i Sandry-stopera. Aaa, no i dla Minisi za gumkê do w³osów i Marcina za wypo¿yczenie butów bez podeszw
.
Teraz ju¿ mogê przej¶æ do podziêkowañ poza-bractwowych (¿e z kolei drugie nie znaczy ¿e mniej wa¿ne)
- Serdeczne pozdrowienia dla Nidhogga i Krysi - za kilka naprawdê mi³ych rozmów, za pomoc w przygotowywaniu ³uczniczego, i za przypomnienie mi o podpisie na dyplomie (a z³apali¶cie jeszcze Marka?)
- Pozdorowienia dla Miki
za mo¿liwo¶æ pogadania, mimo tego ¿e nie da siê ze mn± gadaæ
- Pozdrowienia dla Opola, szczególnie Efendiego - za pomoc przy szeroko pojêtym pichceniu jade³ka
- Pozdrowienia dla kolegi z P³ocka (mam nadziejê ¿e mnie nie zabijesz za to ¿e zapomnia³am jak masz na imiê), który przesiedzia³ z nami przy wydawaniu jedzonka du¿± czê¶æ czasu i opowiada³ ró¿ne smaczki "prosto z rze¼ni" z ¿ycia swojego brata
- Pozdrowienia dla Gregoriusa co to we³nê zatrzyma³ nam i na s³owo uwierzy³
- Pozdrowienia dla wszystkich którzy podtrzymywali wojskowy podczas burzy
- Pozdrowienia dla wszystkich lasek, które bra³y udzia³ w biegu dam
Jejku, pozdrowienia dla wszystkich mi³ych, pomocnych, przystojnych, wygadanych, zakochanych, niezakochanych osób których nie wymieni³am tutaj!
PS - dla wtajemniczonych - zauwa¿yli¶cie ¿e nie pozdrowi³am pana od "Brunetki z niebieskimi oczami"?
Aha, i pozdrowienia dla Tomka Konopczyca, który nas od kaszanki wyswobodzi³ i wyg³odnia³emu Bêdzinowi zaniós³!