Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Czerwiec] II Turniej Rycerski na Zamku w Bobolicach
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2, 3
Rycerz Ocet
Data: 17-18 czerwiec 2006 r.
Nazwa wydarzenia: II Turniej Rycerski na Zamku w Bobolicach
Organizator: Chor±giew Ksiêstwa Siewierskiego
Charakter imprezy: Na zaproszenia

Pozdrawiam!
Grzegorz B
Gabryjel
mozecie sie spodziewac kilku ludzi od nas
Robert Szatecki
standardowe pytanie nie dokoñca zorientowanego w imprezach:) jakie jest datowanie:>?
pozdrawiam RS
Tomasz z Bienii
Turniej w tym roku tak jak poprzednio jest nie datowany.
Wszyscy, którzy nas poprzednio odwiedzili, s± w tym roku jak najbardziej mile widziani, zaproszenia roze¶lemy niebawem.
Wszystkich chc±cych poznaæ uroki zamku w Bobolicach i pobliskim Mirowie, a których nie znamy, prosimy o kontakt ze mn± lub Grze¶kiem(autorem tematu), mamy kilka miejsc przygotowanych z my¶l± o Was.
http://www.zamkipolskie.com/bobol/bobol.html
http://www.jura.art.pl/pl/zamki.php?go=bobolice
http://zamki.res.pl/bobolice.htm
http://bobolice.zamki.pl/
http://www.zamekbobolice.pl/
efendi
Witam!
Jak w zesz³ym roku,Opolskie Bractwo Rycerskie stawi siê w jakies 20 osób.
Pozdrawiam
Efendi
Gregor z Krakowa
W imieniu swoim i Zaciê¿nej Kompanii Rycerskiej Ziem Po³udniowych dziêkuje za zaproszenie, przybêdziemy o ile bêdzie sposobno¶æ w sile 15- 20 osób.
ernest
Witam. Chetnie zobaczê czy ro¶nie moje drzewko z pozdrowieniami Bieszczadnik
Barbra
oj bêdzie siê dzia³o bigsmile2.gif blinkie.gif blinkie.gif blinkie.gif a najlepsze bêdzie ----> usmieszek_02.gif w wykonaniu gospodarzy bigsmile2.gif blinkie.gif king.gif
Vlad
Witam.
Czy Bractwo Orlich Gniazd z Krakowa mo¿e liczyæ na zaproszenie??
Pozdrawiam
Vlad
Rycerz Ocet
Witam
Turniej jest otwarty i bezp³atny dla publiczno¶ci. Tak wiec zapraszamy bractwa ze swoimi stoiskami. Zamek jest chêtnie odwiedzany przez turystów wiec na pewno wielu siê zjawi w trakcje turnieju i mo¿e przy okazji zakupiæ wasze wyroby. icon_wink.gif
Gregor z Krakowa
do Bobolic przybêdzie napewno jeden kram, z mas± ró¿no¶ci--> od tkanin, poprzez wyroby skórzane, na bi¿uterii koñcz±c...
Gabryjel
Mam nadzieje ze wykosicie w tym roku trawê bigsmile2.gif
Rycerz Ocet
Witam
Bez obaw kosa ju¿ jest i na pewno bêdzie wykoszone.
mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Tomasz z Bienii
Witam, w sobotê mamy spotkanie, wiêc wkrótce pojawi± siê szczegó³y.
CYTAT
Jak w zesz³ym roku,Opolskie Bractwo Rycerskie stawi siê w jakies 20 osób.

Super, Efendi mi³o Ciê bêdzie znowu spotkaæ, i cieszê siê, ¿e nie zrazi³y Ciê zesz³oroczne potkniêcia.
CYTAT
Mam nadzieje ze wykosicie w tym roku trawê

Liczymy, ¿e wpadniecie wcze¶niej jak w zesz³ym roku i nam pomo¿ecie bigsmile2.gif , tylko ciekaw jestem, czy do tej pory nie po³±czycie siê z nowym bractwem bêdziñskim?
CYTAT
Chetnie zobaczê czy ro¶nie moje drzewko

Te¿ mnie to zastanawia, mo¿e w tym roku namówisz na przyjazd ludzi tak¿e z Bolkowa?
CYTAT
Czy Bractwo Orlich Gniazd z Krakowa mo¿e liczyæ na zaproszenie??

Je¶li jeszcze nie dostali¶cie zaproszenia, uczynimy to wkrótce, fajn± macie stronkê...
CYTAT
W imieniu swoim i Zaciê¿nej Kompanii Rycerskiej Ziem Po³udniowych dziêkuje za zaproszenie

Grze¶ o wszystko ju¿ zadba³, mi³o bêdzie mi Was poznaæ.
svart
Witam,
Chêtnie zjawi³bym siê wraz ze swoj± czered± w Waszym gnie¼dzie. Okolicê znam dobrze, przez lata je¼dzi³em do Mirowa na LARPy...

pozdrawiam
Dani³o z Raroga
Rycerz Ocet
Witam
Bractwo Orlich Gniazd z Krakowa
Zaproszenie ju¿ macie czekamy na was w czerwcu na turnieju bêdzie nam mi³o was go¶ciæ.
Herger(Bêdzin)
my tez dostaniemy zaproszenie read.gif
tomkac
Jak mo¿na dostaæ te zaproszenia?? Chêtnie by¶my przyjechali, a na maila nie by³o odpowiedzi, nawet negatywnej...
Slavu
Dziekuje w imieniu Bractwa Orlich Gniazd
Svarte - milo bedzie spotkac tam Czerede
Rycerz Ocet
Witam

Moja nowa poczta to ocet-4@tlen.pl stara jest nie aktualna Zaproszenie mo¿na dostaæ tylko w jeden sposób kontaktowaæ siê ze mn± za pomoc± freha lub poczty, która w³a¶nie poda³em.
Za utrudnienia przepraszam wszelkie informacje odno¶nie zaproszeñ udzielê w p.w.

Z powa¿aniem
Grzegorz B
Rycerz Ocet
Witam

Tak Herger
Bractwo Ziemi Bêdziñskiej zaproszenie ju¿ ma od dawna.

Svart
Bojowa Czereda "Raróg" tak¿e dosta³o zaproszenie na turniej
Vlad
Diêki za uznanie dla naszej strony to mi³e.
Svart fajnie siê bêdzie znowu spotkaæ w Bobolicach i Mirowie he he he
Orle Gniazda pozdrawiaj± i dziêki za zaproszenie
svart
Vlad - ot co, kto by pomy¶la³ ¿e w takich okoliczno¶ciach.Piwko w sajgonie obowi±zkowe smile.gif.
No i w koñcu poza swoimi krakowskimi ¶mieciami...
Pozdrowienia dla ca³ego BOGa ( S³awek strze¿ sie, strze¿).
Krzy¶ko
He He... Wiêcej wczesnych na Bobolicach mad.gif mad.gif mad.gif Dobrze dobrze .....
A w³a¶nie !! Bêd± nasi znajomi z Dregowii ?? bo bez nich to nie to samo...
Bjorn z Dregowii
Bêdziemy smile.gif Chocia¿ droga daleka...
Tomasz z Bienii
To ¶wietnie!!! Tylko nie jestem pewien czy siê spotkamy icon_sad.gif , bo byæ mo¿e zniknê st±d na jaki¶ czas...

P.S. W tym roku zaproszeniami zajmuje siê Grzegorz http://www.freha.pl/profile.php?mode=viewp...wprofile&u=4198 , wiêc wszelkie pytania, kierujcie proszê do niego.
efendi
Witam!
Czy Twoj(Ocet),mail jest aktualny? Napisalem ale odpowiedzi..... dunno.gif
Pozdrawiam
Efendi
Rycerz Ocet
Witam

Efendi moja poczta jest aktualna tylko ja ostatnio by³em poza domem i nie mia³em jak sprawdziæ poczty.
Ju¿ jestem i odpowiedzia³em ci na zadane pytanko. smile.gif
Parlan
No to pewno ¿e wpadamy...tylko ciekawi mnie czy ju¿ jako jedno bractwo z bractwem zakowym czy te¿ osobno...tak czy inaczej troche nas bêdzie :D
Czarny
Rycerz Ocet
Witam

Parlan mo¿ecie wpadaæ osobno lub razem zaproszenie oba bractwa ju¿ dosta³y. smile.gif
Gregor z Krakowa
Mi³o bêdzie spotkaæ przyjació³ - turniej zapowiada sie bardzo milusiñsko.

Tomaszu, to bêdzie dla nas zaszczyt go¶ciæ w Bobolicach
tomkac
Dziêkujemy za odpowied¼, zjawimy siê devil.gif
Mechme
Witam!
A czy Illo Tempore tez jest zaproszone??/
Rycerz Ocet
Witam!

Kolejne zaproszone Bractwo

Pos³annicy Chorsa

Illo tempore
Gregor z Krakowa
pojawi± sie jakies kramy w Bobolicach z wszech braci rymcymcerzy? je¶li tak, to z jakim rzemios³em? ciekaw jestem poprostu, czy temat umar³, czy bêde samotny....(je¶li bêdê!)
Rycerz Ocet
Witam

Bez obaw bêdzie parê kramów oprócz twojego.
Na razie potwierdzili mi 4 osoby ze przyjad± ze swoimi kramami. read.gif
Bêdzie oczywi¶cie tak¿e nasz Mincerz. crazy.gif bigsmile2.gif
Kordian
Witajcie
mam nadziejê ¿e Turniej w tym roku bêdzie conajmniej tak udany jak w roku ubieg³ym.Do Bobolic zosta³o jeszcze ponad dwa miesi±ce ale ju¿ jestem zniecierpliwiony.
Rycerz Ocet
Witam

Ja tez mam tak± nadzieje ze turniej bêdzie udany . Nasze bractwo postara siê najlepiej jak mo¿e i zesz³o roczne niedoci±gniêcia, jakie mia³ miejsce podczas turnieju w tym roku siê nie powtórz±.

Tak na marginesie szykujemy ma³a niespodziankê dla uczestników turnieju bigsmile2.gif

Kolejne zaproszone bractwo to Zakon Soko³a z Krakowa read.gif
Rycerz Ocet
Witam

W³a¶nie potwierdzi³ przyjazd bractwa ze S³owacji icon_cool.gif (ze Spisske Podhradie) na turniej do Bobolic jak dobrze pójdzie to bêdzie z nimi mo¿na po handlowaæ, bo przywioz± ze sob± miecze itp. icon_wink.gif
Ofka
Witamy, witamy, szanownych Organizatorów. Czy ubieg³oroczne zaproszenie jest jeszcze aktualne tracker.gif
Tomasz z Bienii
Jak dla mnie to bêdzie super Was zobaczyæ, nak³onie Grze¶ka, ¿eby zaraz pos³a³ zaproszenie bigsmile2.gif

P.S. Grze¶ bum.gif samurai.gif thanx.gif
Gregor z Krakowa
ja mam pytanie na temat kramów- czy bêd± dostepne jakie¶ konstrukcje kramowe, czy inwencja po stronie przyjezdnych?
Ofka
love3.gif clap.gif blinkie.gif
Na pewno bêdzie nas czworo: jedna g³owa familii, jedna szyja, jedne koñczyny górne i jedne dolne smile.gif
Chyba, ¿e zaprosz± siê z nami Bracia Ksero z Aigorem Arno Alagierskim w bli¿ej nie sprecyzowanej liczbie...
Mamy nawet namiot historyczny blinkie.gif , w którym zmiesci siê z 10 osób bigsmile2.gif !! Ale... na stoj±co icon_cry.gif
Rycerz Ocet
Witam

Familia Knapkiewiczów z Gostynia dostanie zaproszenie ju¿ dosta³a ju¿ ja wpisa³em na listê zaproszonych bractw read.gif tylko gdzie mam wys³aæ zaproszenie, na jak± pocztê dunno.gif (znalaz³em) smile.gif
Co siê tyczy Aigorem Arno Alagierskim to chêtnie ich tez siê zaprosi, lecz prosi³bym o kontakt z kim¶ od nich na prv. smile.gif

Co siê tyczy stoisk dla kramów to w tamtym roku ka¿dy sobie przywozi³ w³asne stoisko spróbuje cos zorganizowaæ. Bêdê wiedzia³ na wieczór czy mi siê uda³o to ci gregor napisze. icon_wink.gif
Ofka
Gdyby¶ nie znalaz³ maila do nas, to szukaj w u¿ytkownikach. Da Bóg (i administratorzy) to znajdziesz cool.gif A do AAA wysy³am Ci na prv i dziekujê za zaproszenie, które jeszcze do nas idzie (a drogê ma dalek±) crazy.gif
Rycerz Ocet
Witam

Znalaz³em ju¿ wczoraj e-mai icon_neutral.gif l i wys³a³em, ale najwyra¼niej nie dosz³o huh.gif wys³a³em jeszcze raz teraz powinno byæ ju¿ dobrze. smile.gif
Vlad
O Matko to i Familia Knapkiewiczów bêdzie crazy.gif No to szykuje siê naprawdê niez³a zabawa bigsmile2.gif
Ju¿ nie moge sie doczekaæ
Pozdrawiam
Ofka
Ptasia Grypa w Bobolicach?! shocked.gif
A mia³a to byæ taka kulturalna impreza... devil.gif Jak tam paluszek? Zrasta siê?
Bogumi³
Ju¿ nieaktualne icon_sad.gif
Rycerz Ocet
Witam

W³a¶nie przed chwil± zanotowa³em wasz± dru¿ynê w moim kajecie czujcie siê zaproszenia.
Mi³o was bêdzie go¶ciæ u nas na turnieju.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.