Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [kwiecieñ] Beltan 2006 ¦winouj¶cie -> 29.04-01.05
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
_KOBOLD_
ja im nie bede imputowa³ tylko amputowa³ .... devil.gif bigsmile2.gif hyhyhyhrum hrum
Gregor z Krakowa
uwaga na pó¼niejsz± reinkarnacje...
fedra
Nie wiecie czy bêd± w necie te zdjêcia, które robi³a nam pani reporter do gazety?
Mi³osz
Pisalem przed chwila pieknego posta ale cos skapiszonowalem i pooooszedl!! No ale nic, jeszcze raz:

Dziekuje wszystkim za piekna i ciekawa impreze!! Mega-podziekowania naleza sie: Vislavowi (Za wszystko), Aubriecie (Szkoda ze nie pogadalismy sobie dluzej), Panu Piotrowi (Niechaj zyje Gaspadin!), "Stence" (Za mile chwile w przyjacielskim gronie), Wojtkowi i Gosi (Gdzie Wy, tam i ja!! bigsmile2.gif bigsmile2.gif ), Razoslawowi (Za "fair-play" w puszkoball'u devil.gif ) i kazdemu kto zamienil chocby slowko z biednym "kamikadze po sasiedzku" lub napil sie z nim (czyli ze mna) piwka czy czego tam jeszcze...
Tank you all!!!

PS. Sprawa jest: Zaginela maska. Podaje rysopis: Brazowa, wlochata, dwie dziury na oczy, 1 (slownie: Jeden) rzemien do obwiazania wokol glowy, mozliwe srebrne wasy (Srebrne w przenosni - blyszczaly sie) o ile nie odpadly, jezyk z plytki od lamelki. Zdjecia znajdziecie w ktoryms z postow Wojciecha w tym temacie. Uczuciowego znalazce plose o jakas informacje na temat miejsca jej pobytu (oby w dobrych rekach). Tank you dear mask-finder!!!

Pozdrowienia dla wszystkich i innych!!!
Pati
Zdjecia...juz s±!NAWET Z TOB¡ smile.gif
Odezwij sie na mojego priva...
Vislav
Witam

Czas jednak powróciæ do ¦wiêta Beltan 2006.

Kolejne trzy fotoalbumy - tym razem mojego autorstwa:

Beltan 2006 - Fort Anio³a

Beltan 2006 - cold steel

Beltan 2006 - Wampir

Bêd± naastêpne

pozdrowienia Vislav

jeszcze jeden

Beltan 2006 - to My
Wojciech
Kolejna weekendowa wizyta na forcie wypadla wspaniale kupa smiechu i dobrej zabawy:) Jak to zwykle bywa dalismy rade i tym razem. devil.gif

pozdrawaim. devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif
Vislav
Witam - kolejne wspomnienia

Beltan 2006 - Piotr

Dzk b

pozdrowienia Vislav

I jeszcze jeden

Beltan 2006 - Teatr Ognia Aubrieta

i jeszcze jeden, czyli Teatr Stenka od kuchni

Beltan 2006 - Teatr Stenka
Vislav
Witam

Wszystkich którzy odwiedzili, b±d¼ chieli, czy chcieliby odwiedziæ ¦wiêto Beltan z przyjemno¶ci± informujê, ¿e w tym roku bêdzie jeszcze jedna impreza Szlak Jedwabny 2006 - ¦winouj¶cie w terminie 8-10 wrze¶nia 2006.

Serdecznie zapraszam

Vislav

p.s. przepraszam bardzo, ze w tej chwili nie ma dostêpu do fotogalerii K&W Szlósarczyk ze wzglêdu na problemy techniczne z serwerem. Jak tylko ruszy dam znaæ.

pozdr Vslv
Vislav
Witam

Z przyjemno¶ci± informujê, ¿e po przej¶ciowych trudno¶ciach ruszy³ nowy serwer z fotogaleri± Kasi & Willy Szlósarczyk

K&W - Beltan 2006

S± ju¿ dostêpne 4 strony - nastêpne wkrótce. Jak dla mnie rewelacja - zapraszam do ogl±dania.

pozdrowienia Vislav
Gregor z Krakowa
qrde, ja chyba ucieka³em od aparatu, ale toæ to straszne diabelstwo, jaki¶ smok wcielony to sie nie dziwie dunno.gif
bzyk
Wszystkie zdjêcia s± rewelacyjne a¿ mi³o popatrzeæ i powspomin±c jak to by³o....
Vislav
Witam

Jest pi±ta strona

K&W - Beltan 2006, str.5

pozdrowienia Vslv
Tomic
doczyta³em sie ze zapowiadaja 200 fotek w tej galerii
nie¼le nie¼le smile.gif
Vislav
Ca³y czas czekam na kolejne - jak dla mnie ich prace s± ¶wietne. Bardzo mi siê podoba sposób pokazania tematu w ró¿ny sposób, umiejêtno¶æ obserwowania szczegó³ów, pomijanie rzeczy niesistotnych.

pozdrowienia Vislav

p.s. równie¿ zaproszam ich na Jedwabny Szlak we wrze¶niu.

Vslv
Vislav
Witam

No i jest 6 strona - m.innymi Teatrzyk Stenka oraz Zbrojna Gwardyja ze ¦winouj¶cia.

K&W - Beltan 2006, str.6

Niestety tym razem nie uda³o mi siê namowiæ Stenkê na wersjê dla doros³ych - jak to arty¶ci przedk³adaj± towarzystwo i napitki nad pracê - mo¿e we wrze¶niu.

Jak to mo¿e wygl±daæ - Wolin 2005.

W tym roku bêd± w sierpniu na Wolinie i we wrze¶niu na Szlaku Jedwabnym w ¦winouj¶ciu.

pozdrowienia Vislav
Tomic
Czy mi sie wydawa³o ¿e jaka¶ przecudnej urody niewiasta krêci³a film z polowania na wampierza
bo je¶li mi sie uroi³o to przepraszam - staro¶æ nie rado¶æ a i g³owa po ciosach ju¿ nie pierwszej ¶wierzo¶ci w rozumowaniu
ale je¶li to prawda i jaki¶ film zosta³ nagrany to jakie s± szanse na zdobycie tego nagrania.
Mo¿e dostaniemy jakiego¶ Oskara za efekty specjalne lub conajmniej role drugoplanowe smile.gif
Vislav
Witam

Film krêci³a moja córka Maria (Teatr Stenka). Jest trochê ciekawych kawa³ków do wykorzystania.

Za jaki¶ czas zabiorê siê do obróbki i monta¿u. Jak bêdzie gotowy to wrzucê na serwer Googli - plus wy¶lê p³ytki z lepsz± rozdzielczo¶ci± - cierpliwo¶ci.

Dla os³ody wspomnienie z Beltan

Wotawa - Nieustraszony Obroñca Wampirów

Tomic - Nieustraszony £owca Wampirów

pozdrowienia Vislav
Mi³osz
Zdjêcia ¶wietne!! Tak jak w zesz³ym roku zreszt±. Ciekawe s± te przedstawiaj±ce reakcje kobiet na has³o: "Uwaga strzelaj±!!!" bigsmile2.gif
Stenka jak zwykle da³a czadu jak zreszt± widaæ po reakcjach ludzi na widowni cool.gif bum.gif smile.gif szczerba.gif bigsmile2.gif
Aaaach... ¿eby da³o siê wy¿yæ z imprezowania na forcie to chcia³bym zostaæ zawodowcem... (choæ nie mówiê, ¿e siê nie da icon_wink.gif )
No có¿, pozostaj± Beltan, Szlak Jedwabny i weekendowe wypady - nastêpny po maturach :D

Pozdrowionka smile.gif
Tomic
smile.gif
hmm, nie mia³em okazji pozaæ Twojej córki Vislav, a ju¿ ¿a³uje smile.gif
fotki fajne, tylko ta szkaradna facjata tomika szpeci forum bigsmile2.gif

co do twojego brata Vislav którego ¿ekomo zako³kowalismy i spalilismy to zasz³a pomy³ka
Vislav to nie by³ Twój brat!!!!!
brata znalexli¶my nad ranem ko³o naszego namiotu, jeszcze nie wytrzxwia³, a potem wsta³ i poszed³ chyba na piwa tak zreszt± twierdzi³ smile.gif

pozdrawiam serdecznie
Vislav
hmm....facjata jak na £owcê ca³kiem, ca³kiem smile.gif

to musia³ byæ mój brat - co do piwa to siê nie wypieram, jednak nie przypominam sobie snu ko³o namiotu - pamiêta³bym bo noce by³y pioruñsko zimne bigsmile2.gif

równie¿ serdecznie pozdrawiam - Vislav

p.s. w Stence s± dwie moje córki, a trzecia Aubriety - je¿eli chiñski teatrzyk na Szlaku Jedwabnym wypali w pe³nym komplecie, bêdziesz mia³ okazjê je poznaæ. Chocia¿ nie wiem czy warto - bu¼ki ³adne, ale charakterki paskudne bigsmile2.gif

Vslv
Tomic
charakterki paskudne, pewnie po tatusiu bigsmile2.gif

bo ko³o namiotu to spa³ Twój brat bigsmile2.gif

http://img472.imageshack.us/img472/2765/ku...krutnicy4sp.jpg
Lazarus
Vislav, Domagamy sie SWEGO !!!!
Poproszê takie samo zdj±tko WAWRY¦ smile.gif
pOZDRAWIAM FAJNA IMPREZA

Piszemy siê na budoê "niespodzianki"
WAWRY¦
Vislav
Witam

Z czasem bêdzie ca³a galeria - jednak obróbka zabiera trochê czasu. Fajna impreza by³± dziêki Wam Wszystkim - nastêpna bêdzie jeszcze lepsza.

Niespodzianek naprodukujemy trochê i bêdzie regularna "bitwa". Poza tym wiêcej muzyki i wiêcej tañca.
Pe³na integracja.

pozdrowienia Vislav
Juri
witajcie
dobre zdjêcia no i za³apa³em sie na kilka z moimi strzelaj±cymi zabawkami devil.gif
Razoslaw
ciekawym, czy znajdzie siê tam zdjêcie z mn± i Borgiem jako "Irlandczykami" cool.gif
fedra
buhahaha Kumotrzy Okrutnicy - pozdrawiam smile.gif hehe milo bylo sie z Wami bawic, opoje jedne
mam nadzieje ze spotkamy sie wszyscy jak najszybciej, cos sie zapowiada ze na Grunwie tegerokowym niezla zabawa sie zapowiada...

Raz jeszcze pozdrawiam - Kobold co z Twoim przyjazdem do krakowa, mielismy na piwo isc;p
Fionn
Jejciu¶ wyszed³em na zdjêciu jak mrok bum.gif
Borg
Borg bez spodni to dopiero widok icon_wink.gif
Tomic
eee tam Borg bez spodni, ta w³ucznia z kija od miot³y to dopiero widok bigsmile2.gif
Lazarus
Zdjêæ jest wiêcej.... Irlandczycy rz±dz± smile.gif

Postaram siê podrzuciæ je do Vislava.
Impra niez³a.
Na nastêpn± postaram siê opracowaæ nowszy i szerszy repertuar. Nawet zacz±³em ju¿ prace arheologiczne na strychu w poszukiwaniu instrumentów. Jak tylko dokopie siê do odpowiedniej warstwy i wyd±b±de te pud³a, przyst±piê z Bzykiem do prac nad czym¶ czego ju¿ siê zaczynam BAÆ. A od czego tak bardzo bola³ Kobolda brzuch smile.gif
Borg
Tomic ignorancie to jest oszczep! stad ta dlugosc i wrazenie miotlowatosci
Tomic
a to w takim razie przepraszam.
teraz dopiero widze ¿e Borg bez spodni wysun±³ sie na pierwszy plan smile.gif
bzyk
Wawrysiu podrzuc nam te wszystkie zdjêcia z tych wszystkich imprez co¶my razem przeszli. Mysle ¿e instrumenty mo¿esz przywie¼æ do nas na 9 czerwca to sobie spróbujemy pobrzdêkaæ troszku...
Razoslaw
Borgu przynjamniej mia³ gacie... ja by³em irlandzkim ogórem bez gatek ass.gif

CYTAT
Tomic ignorancie to jest oszczep!
Mysla³em, ¿e trzymasz siê wersji, ¿e to sulica tongue.gif
Vislav
Witam

Kolejny do galerii:

Wawry¶ - To Ja Stanowiê Prawo

No i kolejna strona K&W

K&W - Beltan 2006, str.7

pozdrowienia Vislav

jeszcze

Stypa z Wampirem w tle

Po¿egnanie z Wampirem
Vislav
Witam
kolejny obrazek

Na pierwszej linii
bombardman
Wow !!! Czujemy sie zaszczyceni takim wyró¿nieniem.Wielkie Dzieki VISLAV!!!
Tomic
niestety tylko na zdjêciu
bo jak sie dowiedzieli o wampierzu to zwineli namioty i tyle ich by³o widaæ bigsmile2.gif bigsmile2.gif
nimdraug
masakra ale mnie cuda ominê³y
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunast êpnym razem olewam obstawê egzaminy odleg³o¶æ et cetera i siê wbijam <:(
Wojciech
no cuda to zamalo powiedziane. Wszytko bylo katiusze, bazuki(dla wtajemniczonych), wampiry i inne atrakcje prawie jak disneyland:P
Vislav
Witaj

Czekali¶my na Ciebie Nimdraug icon_sad.gif - nastêpne spotkanie niebawem, bo ju¿ we wrze¶niu
http://www.freha.pl/index.php?showtopic=10468 - grupa bardzo podobna - temat trochê inny - tym razem wêdrujemy na Wschód smile.gif

pozdrowienia Vislav

p.s. w ramach Disneylandu by³y dwa sado-maso zwierzaki, czyli Wojtek i Mi³osz - zajrzyj na awatarek u Wojciecha bigsmile2.gif
Tomic
to fakt imprezy na Forcie Anio³a maja swój klimat i urok, kto by³ ten wiem,, kto nie by³ ten wiele straci³
po zeszlorocznej imprezie powiedzia³em sobie ze nieodpuszcze sobie zadnej okazji ¿eby tam zjechac i spotkaæ niesamowitych ludzi którzy ten klimat tworz±, cieszê siê ze w jakiej¶ czê¶ci moge³em w tym uczestniczyæ
Vislav
Witam
Zosta³y do³o¿one kolejne zdjêcia w galerii K &W

K&W - Beltan 2006, str.9-12

pozdrowienia Vslv
nimdraug
[quote="Vislav"]Witaj

Czekali¶my na Ciebie Nimdraug :sad: - nastêpne spotkanie niebawem, bo ju¿ we wrze¶niu
http://www.freha.pl/index.php?showtopic=10468 - grupa bardzo podobna - temat trochê inny - tym razem wêdrujemy na Wschód :)

Wybaczcieeeeeeeeeeeeeeeeee <:[
jeszce siê jako¶ zrewan¿ujê ;)
Vislav
Witam
Zosta³y do³o¿one kolejne zdjêcia w galerii K &W

K&W - Beltan 2006,

Do obejrzenia 2 krótkie filmiki -"walka do koñca" i bzyknê³a strza³a Bzyka czyli "strza³ w dziesi±tkê" bigsmile2.gif

Nimdraug ju¿ napewno co¶ wymy¶limy w rewan¿u tongue.gif - we wrze¶niu trzeba bêdzie "podkrêciæ" Tomica w tañcu derwisza - nie wchodzi na maksymalne obroty. Jak nie rakiety to mo¿e Wilczyca co¶ pomo¿e bigsmile2.gif
pozdrowienia Vslv
Tomic
wej¶cie namaksymalne obroty w moim wieku mo¿e grozic zawa³em bigsmile2.gif
_KOBOLD_
hyhy filmik rewela bum.gif ma moze kto¶ jeszcze jakie¶ filmy naszego "last man standing" smile.gif ????
Tomic
No trzeba przyznaæ autorzy tej strony zrobili kawa³ dobrej roboty.
dokumentacja dla potmnych pierwsza klasa, a i mi³o popatrzec i przypomniec sobie minione chwile smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.