Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Maj] Spotkania rycerskie na zamku w Szyd³owcu 20-21
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2, 3
Halldis(Naamah)
Hmm.... no jak z Wa³brzycha wychodzi na to,¿e mam jechac sama jedna to hmmm... nie wiem czy sie spotkamy... Chyba,¿e uda mi sie znale¼æ towarzystwo...
CZy kto¶ jest zorientowany czy jest inna szansa po³±czenia ni¿ Wroc³aw- Warszawa ?:> jak najszybciej sie tam dostaæ z dolnego ¶l±ska nie zaliczaj±æ 9 przesiadek... ;(

pozdrawiam
N.N
Macko
Witam.

Nie bym siê czepia³ ale czy to oznacza ca³kowity brak papu i spanka ze strony sponsorów? icon_cry.gif icon_cry.gif icon_neutral.gif

BTW. Proszê organizatorów o zajêcie zdecydowanego stanowiska w sprawie pogody cool.gif (narazie nic ciekawego siê nie zapowiada na weekend).
Halldis(Naamah)
Maæko brak papu i spanka dla osób, które nie dosta³y zaproszenia bo sie spó¼ni³y a pomimo to chc± przyjechaæ... A tak a propos wolnego ³ó¿ka... to ja mia³am przyjechaæ z dwoma osobami a wychodzi na to,ze przyjade z jedn±..wiêc jedno ³ó¿e bêdzie wolne...
Acha i a propos zakwaterowania... hmm... nie da rady.. nie dojedziemy do 18.... pociag nasz bêdzie w Szyd³owcu o 18:59 wiêc... bêdziemy dzwoniæ... Mirek Knight..pamietasz nie...;P

pozdrawiam
i do zobaczenia w pt...
Zabawa bêdzie przednia buziaki
Macko
CYTAT(Nammah)
A tak a propos wolnego ³ó¿ka... to ja mia³am przyjechaæ z dwoma osobami a wychodzi na to,ze przyjade z jedn±..wiêc jedno ³ó¿e bêdzie wolne...

........Kurde gdybym nie by³ ¿onaty cool.gif mad.gif cool.gif

BTW. Nammah Dosta³a¶ zaproszenie? - Ja dosta³em tylko mail z potwierdzeniem ¿e jestem zaproszony............

Pozdrawiam i do pi±tku
Harcownik
Witam!
Ludzie którzy byli na li¶cie przed jej zamkniêciem nie musz± siê o nic martwiæ. Niepewna sytuacja ¿ywieniowo-noclegowa mo¿e dotyczyæ wy³±cznie tych którzy zostali dopisani do listy po jej zamkniêciu. Oczywi¶cie ca³y czas kombinujemy, aby nikomu niczego nie zabrak³o.

Nammah, nie ma problemu. Wystarczy zadzwoniæ do którego¶ z nas i transport siê znajdzie icon_cool.gif

Macko, staramy siê jak mo¿emy! Choæ jak patrzê za okno to chyba nasz ekipowy szaman zamiast tañcu s³oñca odprawi³ taniec deszczu. Jakby co to mo¿emy zawsze jaki¶ cyrograf podpisaæ... smile.gif

Tak, czy inaczej zabawa bêdzie przednia.
Pozdrawiam!
Têcza
A od której bêdzie mo¿na byæ zakwaterowanym? Pierwsi ludzie z naszej ekipy zajad± do Szyd³owca tak ok. 13.00. Jak nikogo nie spotkamy to pójdziemy sobie na.. smile.gif

I tak przy okazji, je¶li chodzi o nasz szyszak to brakuje w nim porz±dnego wymoszczenia, zatem jak kto¶ mia³by u¿yczyæ jaki¶ pikowany czepiec by³o by fajnie yes.gif
Martin.de.Dinan
Hehe ju¿ siê nie mogê doczekaæ... z Lublina wyje¿d¿amy o 17... ja dzi¶ skoñczy³em moj± now± tuniczkê bojow± jutro poprawiam przeszywke i nogawice przeszywane... bêdzie GIT...
Halldis(Naamah)
CYTAT
BTW. Nammah Dosta³a¶ zaproszenie? - Ja dosta³em tylko mail z potwierdzeniem ¿e jestem zaproszony............

¿e tak sobie pozwole na prywate.. tak dosta³am... ale patrz wypowied¼ Harcownika icon_mrgreen.gif
CYTAT
nie ma problemu. Wystarczy zadzwoniæ do którego¶ z nas i transport siê znajdzie

Na to liczê S³oneczko... numer do knighta mam wiec jakby nas nózki za bardzo bola³y po 12 h w pociagu i na spacer do zamku nie by³oby si³y dzwoniæ bêdziemy :D
CYTAT
bêdzie GIT...

Ha! No pewnie ,¿e bêdzie
Do zobaczenia kochani :D
pozdrawiam
Mieszko
Ale bêdzie przednia zabawa! Jak znam moich braci Gryfuw to jedyne czego mo¿e zabrakn±æ to si³ aby przywilej± go¶ci podo³aæ bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Wasze Zdrowie!
Martin.de.Dinan
Hehe ja mam zamiar walczyc do ostatniej kropli piwa bigsmile2.gif
Macko
Witam ponownie!

A jak z mo¿liwo¶ci± zaparkowania "¿elaznych koni"? - daleko od zamku?

Do³±czam siê do przedmówców: od ktoorej mo¿na bêdzie siê rozk³adaæ z namiocikami?

................ i do ostatniej kropli wina te¿ devil.gif
Micha³ ¯elazo
Parking jest rzut beretem od zamku, ale do¶æ niewielki.
My bêdziemy w sobotê oko³o 13.00.

Pozdr.
M.
Martin.de.Dinan
OO ¯elazko bêdziesz i Ty... fajnie... a Ultras bêdzie ??
Micha³ ¯elazo
Jak wyzdrowieje to bêdzie.
Zaziêbi³ siê jako¶, czy co¶...

Pozdr.
M.
Piotr Czy¿
Witam
Parkowanie pojazdów owych mechanicznych koni bêdzie mo¿liwe na wyspie zamkowej.
Od wieczora do rana.
Niestety rano trzeba bêdzie je przeparkowaæ.
Parking jest oko³o 200 metrów od mostu (wej¶cia do zamku).
pOZDRAWIAM
Piotr Czy¿
efendi
Witam!
Opolskie juz w domu i tak na szybko kilka uwag. Bylo fajnie , organizacja dobra, tylko organizatorzy nas troche porozpieszczali. smile.gif te sniadanka, obiadki , panie wydajace... smile.gif
Z chêcia przyjedziemy za rok!!!
Pozdrawiam
Efendi
Martin.de.Dinan
No... ¦widnik te¿ juz dojecha³... jak dla mnie impreza jak zwykle... czyli git... doborowe towarzystwo, i szyd³owiecka go¶cinno¶æ, napewno pojawiê ¶iê we wrze¶niu...
Macko
P³ock ju¿ w P³ocku bigsmile2.gif bardzo udana impreza!
Podpisujê siê pod tym co napisa³ Efendi - HA£WA organizatorom !!!!
Napewno przyjedziemy do Szyd³owca za rok

PS. Czekamy na zdjêcia crazy.gif devil.gif crazy.gif
Ewa z Raciborza
Organizacyjnie impreza wypad³a ¶wietnie - i od strony Muzeum, i Bractw Organizuj±cych. Mnie siê podoba³o i jeszcze raz dziêkujê za zaproszenie
Tadzik
Witam

Dziêkuje organizator± oraz wszystkim przyby³ym za wspania³± zabawe, by³o ¶wietnie icon_wink.gif

Ps. Je¶li macie jakies filmiki i zdjêcia z bojowegi i bitwy, dajcie jakiego¶ linka tutaj icon_mrgreen.gif

pozdrawiam
Mientki
Witam i ja

Podpisuje sie pod powyzszymi komentarzami, swietny turniej, oby czesciej ;)
posmias sie mozna bylo, powalczyc, i pobawic :D
czekamy na nastepne spotkanie ;)
Morold
No i po turnieju tears.gif a szkoda bo móg³ potrwaæ jeszcze bigsmile2.gif W imieniu naszego bracta pragnê podziêkowaæ organizatorom za przecudown± zabawê.Spêdzili¶my w Szyd³owcu naprawdê mi³y czas, a uczta to by³a czysta rewelacja yes.gif
Pozdrowienia dla Kokiego, Mieszka i wszystkich sympatycznych ludzi z Mazowieckiej szczerba.gif
Harcownik
Witam!
Dziêki bardzo za wspóln± zabawê! Jako jeden z "organizatorów" mogê tylko powiedzieæ, ¿e za rok bêdzie lepiej bigsmile2.gif Mam nadziejê, ze spêdzili¶cie u nas mi³o ten majowy weekend.
Zdjêcia i filmy oczywi¶cie bêd±. Widzia³em dzi¶ filmiki z bojówek, oraz z kilku pojedynków szczerba.gif
Postaramy siê jako¶ je udostêpniæ.

P.S. W obozie kto¶ zostawi³ bluzê, a w sali Martin zostawi³ zeszyt:) O szczegó³y prosze pisaæ na priv.

Pozdrawiam!
M¶ciwój
Witam
choæ zawita³em tylko na chwile (niestety czas i obowi±zki nie pozwoli³y na d³u¿ej) to i tak sie ¶wietnie bawi³em, szczególnie odczas gry w szkotke i choæ przegrali¶my 2 do 1 to i tak by³o nie¼le bigsmile2.gif mo¿e na nastêpn± imprezê wybiore siê z wiêkszym sk³adem i na d³u¿ej wkoñcu do Szyd³owca mam tylko parê km icon_mrgreen.gif
Pozdrawiam wszystkich i dziêkujê za mi³± zabawê
Boguta z Bia³ej
Dla nikogo nie zabrak³o ni jad³a, ni napitków. By³o weso³o, a organizatorzy troszczyli siê o nas niesamowicie. Ha³wa im za to!

W szczególno¶ci podziêkowania
Mirkowi knight - i¿e rzutem na ta¶mê da³ nam w dzieñ przed imprez± zielone ¶wiate³ko
Martynie - za to, ¿e teraz widzê s³owa, które piszê szczerba.gif
Organizatorom, za to ¿e organizowali yes.gif
i wszystkim przemi³ym paniom kuchareczkom
Halldis(Naamah)
Hmm... no to ja tak nieoryginalnie napisze.. ¿e by³o zacnie smile.gif Doborowe towarzystwo... i mój ukochany bigos na biesiadzie rz±dzi³:D:D:D
HA£WA ORGANIZATOROM!! po trzykroæ HA£WA
Martin.de.Dinan
Hehehe to nie mój zeszyt tylko Glendzio³a... z BRZL ... ale kiedys odbierzemy bum.gif
Glendziol
tak to chyba mój zeszyt i obawiam siê ¿e w sali kinowej zostawi³em te¿ swój spiwór icon_redface.gif .Jakby sie znalaz³ to bardzo bym sie ucieszy³ a znalazce zachowa³ we wdziêcznej pamiêci.
Je¶li chodzi o sam± imprezê to bawi³em sie ¶wietnie i mam nadziejê pojawiæ sie jeszcze nie raz.
HA£WA ORGANIZATOROM!!

P.S.¶piwór jest niebieski w niebieskim pokrowcu
Harcownik
Witam!
Zeszyt by³ podpisany, wiêc my¶la³em ¿e to Twój smile.gif
¦piwór siê znalaz³, pode¶lij mi adres na priv to dostaniesz go poczt±.

Maæko, Twoje has³o chyba przyjmie siê na dobre. Teraz czekamy na realizacjê niemiecko jêzycznego projektu filmowego... bigsmile2.gif
Pozdrawiam!
Wezyr
Ja te¿ pragne z³o¿yæ podziêkowania organizatorom za przedni± zabawê. Fak organizatorzy rozpieszczali uczestników. Baronka by³a przednia wynik by³ 3 do 1. Ha³wa organizatorom za przeni±zabawê. Do zobaczyska w krótce mam nadzieje bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Halldis(Naamah)
CYTAT
eraz czekamy na realizacjê niemiecko jêzycznego projektu filmowego...

no w³a¶nie co z naszym projektem historycznym Maæko? devil.gif
Kwestie opanowane do perfekcji cool.gif

pozdrawiam gor±co

ps. a tak poza tym to respect dla zwyciêzczyni turnieju bojowego bum.gif
Macko
W³a¶nie opracowujemy scenariusz devil.gif mad.gif devil.gif .

Tytu³ roboczy: "Das is Fantastisch Tempo Helga"

PS. rola Helgi obsadzona co Nammah? bum.gif , poszukiwani staty¶ci tongue.gif cool.gif tongue.gif

PS II. Ze wstênych obliczeñ wynika i¿ na Szyd³owcu posz³y 503 kg Ha³wy i 43 batony bigsmile2.gif

Wiêc có¿................
..................HA£WA IM !!!
Piotr Czy¿
Witam
Wielkie dziêki za Wasze wypowiedzi.
Zdajê sobie jednak sprawê z niedoci±gniêæ.
W roku przysz³ym postaramy siê jeszcze lepiej.
Dzi¶ otrzyma³em zapewnienie od organizatora ¿e dru¿yny obecne w tym roku na spotkaniach maj± pierszeñstwo przyjazdu w roku przysz³ym, je¶li tylko wyra¿± chêæ przyjazdu.
Szkoda ¿e nie mia³em wiêcej czasu aby spokojnie usi±¶c i porozmawiaæ z zacnymi go¶mi.
Trudna rola koordynatora.
Pozna³em tyle fantastycznych osób ¿e nie sposób ICH wymieniæ.
Cieszy mnie ¿e spotka³em osoby z rodziny herbowej.
Wielkie dziêki za ¶wietn± zabawê, a to przecie¿ nie zale¿y od organizatorów, lecz przede wszysktim od przyby³ych go¶ci.
Ha³wa WSZYSTKIM
Po ma³ym odpoczynku bierzemy siê ostro do pracy nad wrze¶niowym turniejem.
Pozdrawiam
Piotr Czy¿
Mieszko
HA£WA!
Dziêkuje Wam drodzy uczestnicy za bratersk± atmosferê. Gratuluje zwyciêzc±! Impreza wypasiony czosnek ¿e a¿ czosnek! Oczywi¶cie Wielka Ha³wa Gryf± (kocham was!!! zw³aszcza Gryfinki!!!) Muzykus wspaniale ¿e jeszcze chcesz siê bawic smile.gif i robisz to tak dobrze.Wybawi³em siê ¶wietnie, przemi³y klimat owartosc i go¶cinno¶c,pyszne jedzenie, zacne towa¿ystwo,kapela da³a czadu na biesiadzie,wo³gu wudki (¶ni mi siê ¿e goni mnie ta pani z tac± i krzyczy jeszcze jednego) i przedewszystkim wy wspaniali ludzie bigsmile2.gif . bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Ca³uje wszystkie panie i ¶ciskam wszystkich panów.
Ha³wa Wam a Kobietom Baton!
zosia
Witam!
Gratuluje Gryfom za tak dobr± organizacjê. Mi siê turniej bardzo podobal, w szczególnosci oryginalna konkurencja w grach i zabawach plebejskich (rozbieranka) hehe. Bardzo podoba³o mi siê rowniez ok³adanie jajkami hehe crazy.gif Trzymam kciuki by impreza wrzesniowa byla takze udana postaram sie przybyc blinkie.gif blinkie.gif blinkie.gif pozdrawiam wszystkich icon_wink.gif
mirek knight
Postaramy sie aby by³o lepiej, dzieki za mi³e komentarze yes.gif Ha³wa wam hihi bigsmile2.gif
bo jak powiedzia³ piotr klimat tworza ludzie smile.gif
do zobaczenia
Wilka
HA£WA!! HA£WA!! HA£WA ORGANIZATOROM!! tracker.gif A w szczególno¶ci za jedzonko palce lizaæ (mmm,... zg³odnia³am od tych wspomnieñ...). Zabawa by³a przednia i super towarzycho. W tym miejscu wielkie podziêkowania nale¿± siê Muminowi i Miszy za to, ¿e zechcieli przechowaæ moje (i Martynowe smile.gif ) graty oraz wspólne podziêkowania dla wy¿ej wymienionych panów i Szpitalników za towarzystwo. DZIÊKI!! thanx.gif
Pozdrawiam!

PS. Boguta ha³wa za "pip" bigsmile2.gif
Poprostu
Tak tak, zabawa naprawdê przednia, przeros³o to moje oczekiwania...(ca³e, ale to ca³e jedzenie, które z sob± wzi±³em wróci³o do domu :P) to by³ mój pierwszy turniej/wyjazd wielobractwowy i bêdê go wspomina³ bardzo d³ugo, mam nadziejê, ¿e siê jeszcze zobaczymy, za rok mo¿e w bojówce wyskocze bum.gif Dziêkujê organizatorom, wspó³organizatorom, wszystkim obecnym, poznanym mniej lub bardziej zacnym Panom Rycerzom, Szlachcie i piêknym niewiastom.

Wilka: powinna¶ byæ zaszczycona bowiem "pip" jest tylko dla wybranych icon_cool.gif
Mumin, Misza: dziêki Wam za towarzystwo, za rozmowy i za wszystko, do zobaczenia pewnie na grodach
Mack: William siê dopytuje o jak± rolê g³ówn± bigsmile2.gif

Pozdrawiam, Salve, S³awa, Ku Chwale!!!

HA£WA!!!!
Martyna
Tak, tak... co tu siê du¿o rozpisywaæ, zabawa przednia i tyle king.gif
Dziêkujê wszystkim, a szczególnie Mumineczkowi za wspólnie spêdzony czas, ogólnie za wszystko, Bogucie za jego *Pip!* (ha! a dla mnie jest specjalne *Pip!" z dedykacj± na Forum Boguty!), Miszy za powalaj±ce opowiadanie kawa³ów... Co tu du¿o gadaæ, ha³wa Wam!
Wo³omin da siê lubiiiiiææææ! *Pip!* i "Nie kochasz mnie ju¿ moja matkooooo! <kastaniety> - gwo¼dzie programu yes.gif
Pozdrowienia i jeszcze raz ha³wa i pok³ony!
Macko
Wita was Luiza!!!!!!!!!!!!!

Swrdeczne podziekowania za zorganizowanie najlepszej biesiady na jakiej Halwa lala sie strumieniami.
Dla Organizatorow: Niech Wam Halwa pomyslnosci nigdy nie zagasnie...
Goraca gratulacje dla Wiatra i Hobbita - jeszcze Was pokonam... hi hi hi. Caluski i "Jedyny" dla Hobbita icon_wink.gif Usciski dla nowych przyjaciol z Halwalandu crazy.gif
Macko dopytuje sie czy ktos przypadkiem nie znalazl jego berdysza w trawie??? Bo my znalezlismy bombarde bum.gif
Do Poprostu:
Glowna rola zenska opowiada historie Helgi, 20-letniej nasterydowanej, enerdowskiej gimnastyczki... Wiec jak jest chetny niech sie zglasza mad.gif mad.gif
mirek knight
macko yes.gif ty to masz pomys³y bigsmile2.gif
HA£WA
Mientki
Jak to mam w zwyczaju, zapomnialem zapytac, jest moze jakikolwiek dostep do zdjec i filmikow ( jezeli takowe sa ) Jesli ktos takowe posiada poprosil bym o kontakt na p.w.

Z gory dziekuje i pozdrawiam jeszcze raz smile.gif
Martin.de.Dinan
Najlepiej to jakby te zdjêcia gdzie¶ na neta wrzuciæ i linka do nich dac...
Mieszko
Czo³em! Jest kilka filmików i bed± zdi±tka. Cierpliwo¶c bêd± tu dostêpne.HA£WA!
Halldis(Naamah)
Hej! Rola ¿eñska jest ju¿ zaklepana wiêc wara od niej... ass.gif
Mam kilka zdj±tek z bitwy ale niecierpliwie czekam na opolski filmik smile.gif z bitwy
HA£WA i do zobaczenia
(Maæko my to sie na Toruniu obacym na to wychodzi smile.gif)

pozdrawiam
N.N.
Macko
Bêdziemy siê bardzo staraæ aby tak by³o.
Nie chcemy jechaæ nieprzygotowani, nie wiem czy nazbieramy wystarczaj±co du¿o ha³wy do wyjazdu cool.gif

blinkie.gif blinkie.gif blinkie.gif
Danniels
I ja podziêkujê. A co!!
-Onanizatorom za fajny imprez i wypasion± ucztê na której wypili¶my ze Skrzypkiem ca³e piwo (pszepraszamy smile.gif )
-Ludkom z BRZL i nie tylko za przedni± zabawê i ¶wietne pokazówki
-Kindze za za³atwienie transportu z uczty (sami nie daliby¶my rady to pewne)
-Wszystkim którzy przyczynili siê do weso³ej atmosfery, zw³aszcza drugiego dnia bigsmile2.gif

¯elazkowi gratulujê pasowania na rycerza tongue.gif
Martin.de.Dinan
Hehehe Jacek... ja tam jestem dumny,¿e spor± ilo¶æ, ¿e¶my wypili w³a¶nie my.... a moje wrodzone krasomówstwo szczerba.gif zadzia³a³o je¿eli chodzi o transport z King± i jej bratem bum.gif
zosia
hehehe tak a na drugi dzien lapaliscie stopa zeby pojechac do zamku hehe clap.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif ;)
Danniels
Mamy ju¿ swoje lata. I kondycja ju¿ nie ta... smile.gif

A tak oficjalnie to buty nam siê rozwala³y i musieli¶my je oszczêdzaæ szczerba.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.