Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Maj] Spotkania rycerskie na zamku w Szyd³owcu 20-21
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2, 3
Martin.de.Dinan
Z butami to jak najbardziej prawda.... i wcale nie jeste¶my starzy i bez kondychy bum.gif

BTW czekam na wiêcej zdjêæ...
Ukaszus
Witam
O tym i¿ zacna impreza to by³a wspominaæ nie trza, jako ¿e oczywisto¶ci± to jest. Serce raduje mi siê gdy¿ mog³em przebywaæ, piæ i biesiadowaæ z Wami.
Je¶li by kto chcia³ jeszcze raz obaczyæ jak to w Szyd³owcu by³o, skorzystaæ mo¿e z ruchomych obrazków które to na sieci przez moj± skromn± osobê zosta³y umieszczone.

Oto ¶nur:
http://rapidshare.de/files/21323309/Szydlo...j_2006.rar.html

Dla tych co z uslug rapidshare nie korzystali, krotka eksplikacja.
1. Ciskaj na free w rogu prawym dolnym.
2. Odczekaj cierpliwie czas przez maszynê bezduszn± wyznaczony.
3. Runy z ryciny przepisz w miejsce obok.
4. Ci±gaj na dysk swój, paczkê rozsznuruj, ogl±dnij jeno patrza³ków nie nadwyrê¿.

Pozdrawiam organizatorów.
HA£WA WAM !!!
Têcza
Witam

Imprezka mo¿na powiedzieæ, ¿e udana. Mi³o by³o spotkaæ siê po tak d³ugim zimowym zastoju ze starymi, dobrymi i znajomymi ludziskami. Jedzonko wy¶mienite i nocleg te¿.
Sama impreza mia³a wiêcej w sobie ¶redniowiecza ni¿ XVII w. zatem zmuszeni byli¶my do wylegiwaniu siê na trawce i piciu piwka, no mo¿e poza kilkoma, krótkimi pokazami. Dobrze ¿e chocia¿ w plebsach siê pobawili¶my.
Jak dla mnie, wielkim minusem by³o bark bojowego szabli, o którym wcze¶niej trochê pisano i do którego przywie¼li¶my trochê sprzêtu.
Ale nic to, jak za rok bêdziemy zaproszeni to zjawimy siê na pewniaka.
Boguta z Bia³ej
Jeszcze kilka filmików z potyczek w Szyd³owcu.

http://rapidshare.de/files/21346291/Szydlo...iec2006.zip.htm

Instrukcjê postêpowania z linkiem opisa³ dwa posty wy¿ej Ukaszus.
Mathyas
Turniej zacny, zacny bardzo i cha³wiasty jak przysta³o smile.gif Bardzo mi siê podoba³... Mnie siê bardziej kojarzyæ jednak bêdzie z wiekiem XVII, mo¿e nie by³o turnieju na szable, ale i uczta sarmacka w najlepszym wydaniu i tañce, muzyka klimatem pokrewne, no i najbardziej na³adowani pozytywn± energi± (poza mymi kompanami "Opolczykami rzecz jasna;) ) biesiadnicy, te¿ przecie¿ z grona XVIItek yes.gif Na d³ugo mi utkwi w pamiêci Maækowo-Mieszkowe "Jacy jeste¶my?! SYMPATYCZNIII!!!" cool.gif Cha³wa Wam podwójna mo¶ci panowie, a organizatorom hip hip hurra! Dziêki wielkie za cudn± go¶cinê!
Macko
Czolem!!!!!!
Tu Luiza. Mam prosbe. Jezeli Ola z Gryfow nie czytuje Freszki, przekazcie jej prosze ode mnie, ze nie moge wyslac jej mejla. Byc moze zle napisalam sobie jej adres icon_redface.gif Za duzo miodow...
Prosze zeby zamiescila go tu, a jesli nie to napisala pod ten adres: luizajankowska@wp.pl
Dzieki z gory. Mam nadzieje ze nie pomyslala sobie, ze jej juz nie lubie
Pozdrowienia dla Ani i Zosi- baton Wam!
Ciekawa jestem czemy WIATR sie nie odzywa... Calusy LU
Martin.de.Dinan
Boguta we¼ wszystkie swoje fotki wrzuæ na rapidshare'a
Gryfinka
LU czytujê, czytujê tylko czasem rzadziej icon_wink.gif maila pewnie masz dobrego tylko ja mia³am problemy z kontem. Ale ju¿ dzia³a szczerba.gif
Maæko, rola trenerki Helgi bardzo mi odpowiada bigsmile2.gif tylko ciekawe co na to Nammah devil.gif Najszybciej to chyba na Grunwie sie spotkamy, bo my teraz na same XVIItki je¼dzimy... Aha, za³apa³e¶ siê na pierwsz± stronê naszego szyd³owieckiego tygodnika-normalnie gwiazd± teraz zostaniesz bigsmile2.gif
Prze¶lijcie mi swój adres to prze¶lê Wam p³ytkê ze zdjêciami, za du¿o tego ¿eby siê mêczyæ mailem...
Sciskam Was mocno!!
Martin.de.Dinan
ZDJÊCIA ZDJÊCIA !!!
Halldis(Naamah)
Je¿eli Grifinka to Olka to no porblemo... zaszalejmy na maksa... hehehe... Koki i William niech ise ugryz± ass.gif ... damy sobie rade same... (no oczywi¶cie z 20 murzynami ) cool.gif devil.gif cool.gif devil.gif
W takim razie do Grunawaldu kochani... (czy wspomina³am,ze Mieszko jest Boski?:>)
I zdjecia zdjeci zdjêcia... te¿ chce
HA£WA

pozdrawim
N.N.
Mieszko
CYTAT
(czy wspomina³am,ze Mieszko jest Boski?:>)

to mo¿e i ja siê przefarbuje na czarno smile.gif
Boguta z Bia³ej
Kilka zdjêæ jest do poogl±dania na stronce:

Fotki

Kogo rozpozna³em, temu przes³a³em ju¿ na maila insze, na którch ów/owa siê znalaz³/a.
Wilka
Boguto czy nie masz przypadkiem zdjêæ ze mn± gdzie¶ w tle (mówi Magda, pseudonimem siê niestety nie przedstawi³am)? A zdjêcia na stronie SUPER!!!!!! lol2.gif I mam jeszcze pro¶bê do Helgi (Agnieszki): nie wziê³am od Ciebie ¿adnego kontaktu. Proszê odezwij siê!!
Pozdrawiam! warrior.gif
Martin.de.Dinan
Boguta a co z fotkami co robi³ jeszcze jeden od Was... (miêdzy innymi ta co siê wypinali¶my do obiektywu)...
Muminek
Martin nie od Boguty tylko od nas. To Misza pstrykn±³ t± fotê jak siê wypinamy. Fotek mamy du¿o ale ani nie mam na razie miejsca na serwerze mojej strony ¿eby je zapodaæ ani tym bardziej nie mam czasu zeby to zrobiæ dunno.gif Postaram siê co¶ zrobiæ w tej sprawie w weekend ale nie obiecuje.

Przy okazji - Wielkie THX dla wszystkich za t± zajefajn± imprezkê. Muminki bawi³y siê ¶wietnie, jedzonko najlepsze jakie jad³em gdziekolwiek na imprezie historycznej, towarszystwo przednie i zaszczytne. Oby tak dalej a dla organizatorów tracker.gif
Opiekun
mam jedno zyczenia do ludzi z Gryfa zabraniajcie wyjazdow na noc do innego miasta

pozdro dla Gryfa i Mieszka
Martin.de.Dinan
Muminek to wrzuæ te fotki spakowane na rapidshare'a i daj linka... Bo jak nie to Bukê zawo³am mad.gif hehe znalaz³by¶ chwilê... bo ja muszê tefoty zobaczyæ bigsmile2.gif
Halldis(Naamah)
hihi... no Boguto widze szatañskie fotki made by Naamah te¿ siê pojawi³y... hehehe... ¶wietnie ¶wietnie...
Z utêsknieniem czekam powtórki z rozrywki... wychodzi na to,¿e do wrze¶nia gryfinki i inne myszki smile.gif
pozdrowienia
buziolki
N.N.
Halldis(Naamah)
Hej!
Nie moge siê powstrzymaæ od napisania tego postu.
Otó¿ kochane Gryfiki, w³a¶nie zakoñczy³am swój turniejowy sezon i wiecie co, SZYD£OWIEC rz±dzi, najlepsza impreza sezonu pod absolutnie ka¿dym wzglêdem. Wpraszam siê na spotkania rycerskie 2007
Buziaki dla wszystkich, którzy tam rozpoczynali sezon razem z nami.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.