Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Ogólne za³o¿enia projektu
> Prywatne Inicjatywy > Rota ¶w Jakuba
Stron: 1, 2, 3
vroobell
ja jestem na etapie szukania kowala, który wykona³by siekierê/topór ciesielski, oskard/kilof i mo¿e wyku³ te¿ szuflê ³opaty.
zreszt± robiê w obu rotach raczej pacho³ka czyli do wszystkiego siê nadajê smile.gif
OT - ch³opaki z pó³nocy! macie mo¿e jakiego¶ magika dobrego i niezbyt drogiego? ¿eby nie by³ partaczem - moge zap³aciæ za jako¶æ. EOT
Basia
Jasne! I po³ XV w. - g³ównie z tego powodu jeste¶my w Rocie ;)
tak jest ja¶niej i bardziej przejrzy¶cie , bo nie dublujemy siê z RPK i mamy pole do popisu ;) hm?
pozdrawiam
vroobell
i wyjdzie na to, ¿e ca³y sezon bêdziemy siê popisywaæ w obu Rotach, naprzemiennie smile.gif

(to jak z tym kowalem bêdzie? ma kto¶ namiar?)
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

A poza tym fajnie siê wszystko uzupe³nia. Tu jedna po³ówka, tam druga po³ówka... pijacy.gif

Mi jako¶ kowal nie przychodzi do g³owy. Puchatek jest dobry, ale ma roczne kolejki. ¯eby teraz mieæ zamówienie to ju¿ zamawia³em kolejkê wiele miesiêcy temu i teraz sprytnie dok³adam zamówienia bigsmile2.gif . Zreszt± zapytam Puchatka czy ma palenisko i czy takie cuda robi.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Dzwoni³em. Puchatek ma palenisko i wspomina³em mu o Tobie. Z tym, ¿e ma kolejkê - zw³aszcza, ¿e my zamawiamy ok. 10 szt rêkawic, ok. 10 szt he³mów i jakie¶ tam nogi. Tak wiêc jedynie nad naszym sprzêtem ponad miesi±c bêdzie siê poci³. icon_wink.gif
Tu masz namiar:
puchatek212@op.pl
(0)512-378-679
Powo³aj siê na mnie, bêdzie szybciej. Zreszt± parê razy w tygodniu siê z nim kontaktujê to powiem dobre s³owo.

Pa
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.