W³a¶nie uploaduj± siê zipniête fotki z turnieju. Nie obrobione (z dwoma ma³ymi wyj±tkami
- reszcie tylko nieco zmiejszy³em rozmiary) - jakbym mia³ czekaæ, a¿ je przetworzê, to pewnie ju¿ nastêpny Janowiec by siê odby³. Ja ju¿ tak mam
Upload powinien siê zakoñczyæ w ci±gu dzisiejszej nocki, zatem do rana wszystkie linki powinny byæ ju¿ sprawne.
Podzieli³em tematycznie, za to wg mego uznania:
Bitwa
Trochê ich ma³o, i tylko z melee po bitwie - z bitwy mam filmik, ale musowo skompresiæ jako¶, bo na razie ponad 200MB
Melee
Tu jest trochê wiêcej:)
Turniej Bojowy
Tyle, na ile zd±¿y³em - do Janowca dotar³em jak ju¿ siê prali
.
Koncert
Mimo wysi³ków p. Akustyka
nie uda³o mu siê zepsuæ zabawy
Plebeje
G³ównie oszczepnicy
oraz praktyki lewitacyjne
Scenki
Szczególnie polecam
burdê karczemn±
Turniej Strzelecki
Wiem wiem... O kadrowaniu muszê siê jeszcze wiele nauczyæ. PS - Têcza, nie obrazisz siê za ma³y mix
?
¯ycie na Janowieckim Zamku
¯ycie - ¿ycie jest nowel±... Uczta i inne. Przepraszam za chyba trzy zdjêcia samych sto³ów, ale nie mog³em siê opanowaæ
. A pó¼niej by³o ju¿ za ciemno - otwarcie uczty chcia³em z rêki strzeliæ bez lampy - z³y pomys³.
Wiem, ¿e marny ze mnie fotmiszcz
, ale pracujê nad tym. Je¿eli za¶ chodzi o prawa autorskie - to proszê siê nie krêpowaæ. Wszystkie bractwa obecne na Turnieju na Zamku w Janowcu maj± pe³ne prawo kopiowaæ, powielaæ, przetwarzaæ, podcieraæ siê nimi i dokonywaæ wszelkich aktów desperackich i czynów lubie¿nych wg w³asnej inwencji.
W imieniu ChRZL dziêkuj± w³adze naszej bandy, za¶ ja od siebie z samego dna przepitego serca dla wszystkich uczestników najszczersze DZIÊKUJÊ! I do mi³ego za rok;