Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Lipiec] Turniej na zamku w Janowcu -> 9-10.07
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3
Iwona
To zapraszam na stronê Warcho³ów i Pijanic tutaj
Joanna K.
oo:D nareszcie jakies wyrazne fotki z wystepu POI!
Rafa³ Pr±dzyñski
Ja nazwa³em pierwotnych poganami i posmiarduchami - LITO¦CI - nie jestem baronem tylko Drabem i to by³ ¿art z kaca przy ¶niadaniu !!!!! ¯adnej animozji !!!! To ie o mnie chodzi prawda? Sam ¶mierdzia³em równie donio¶le!

Ktos mi podgrandzi³ cynowy kufelek?? face4.gif

Pi±ty ¶edzia mia³ czasem nos w papierach read.gif A zawodnik nie zawsze czuje i s³yszy co siê dzieje - ¿adko widzi - ale faktyznie im dalej to by³o lepiej.
Seba Liw
Trochê pó¿no, ale bardzo chcia³em podziêkowaæ za bardzo fajny turniej, na którym pozna³em bardzo sympatycznych ludzi w szczególno¶ci Tomka i ca³± Chor±giew Ziemi Lubelskiej oraz S³awka i jego grupe z Tarnowa. Dziêki za meele, choæ te trzy uderzenia by³y ciê¿kie do wykapowania w ferworze walki icon_cool.gif Niezapomniany klimat da³ zamek oraz jego mroczne komnaty (w jednej mieszkali¶my my) By³o naprawdê super, jeszcze raz wielkie dziêki.
Smok Migu¶
Witam, zapraszam do obejrzenia paru fotek z krótkiej wizyty na Turnieju w Janowcu w tym roku.

www.kasztel.waw.pl
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.