Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Sierpieñ] Wojna Stuletnia na ¯ywo-Azincourt 2005 ok 5-7.08
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3, 4
Wojciech Radzki
Tutaj mo¿na ¶ci±gn±æ trochê zdjêæ.

Torba wymiata bigsmile2.gif

Pozdr
WR
Trollsky
Madeleine, a ja Tobie dziekuje za szybka medyczna pomoc przy rozwalonym nosie. dalej wygladam tak ze za sam ryj 4 lata bym dostal ale swedzi wiec sie goi ;)
von Frisch
A na zdjêciu img_1019 od Wojciecha widaæ jak brzydcy Angielscy ³ucznicy traktowali nas biednych Francuzów cool.gif Oj wybawi³ siê cz³owiek tongue.gif

Wiêcej zdjêæ! smile.gif
mala Gosia
CYTAT(Misia)
i to mnie w³a¶nie poirytowa³o, ¿e w po³owie bitwy jakie¶ francuskie kobietki wyskoczy³y i zaczê³y ok³adaæ angielskich rycerzy patelniami. przepraszam bardzo, ale jaka¶ sprawiedliwoæ powinna byæ, bo kobietom Angielskm z tego co wiem zabroniono siê anga¿owaæ w taki sposób anger.gif

Gor±cej francuskiej krwi nie da siê ujarzmiæ! nikt nam nie zakazywa³ patriotycznych manifestacji. A Angielki s± flegmatyczne... ale mam nadzieje, ze maj± poczucie humoru? bigsmile2.gif
watman
oj, jak ja zaluje, ze sie nie wyrobilismy w tym roku angsad.gif
owenie - jedna jedyna malenka prosba: zrobcie przyszloroczna stuletnia PO chudowie, bo szkoda zaprzepascic tak wspaniala impreze smile.gif
Wojciech Radzki
Wstawilem jeszcze 2 filmiki z pi±tkowej potyczki:
1 - 16 mb
2 - 22 mb

¯abojady oczywi¶cie wtopi³y smile.gif

Pozdr
WR
Kici
Echhh to i ja siê przy³±cze do ubolewañ nad tym ze mnie tam nie by³o a¿ siê ³ezka krêci patrz±c na fotki i przy³±czam siê do postulatu Watmana 100 letnia powinna byæ w drugiej po³owie sierpnia
von Frisch
CYTAT(Wojciech Radzki)
Wstawilem jeszcze 2 filmiki z pi±tkowej potyczki:
¯abojady oczywi¶cie wtopi³y smile.gif

Nie wa¿ne kto wygrywa, wa¿ne kto potrafi na wygranej skorzystaæ smile.gif My, pomimo Waszej druzgoc±cej przewagi militarnej, dwa razy zdobyli¶my Wasz sztandar, mieli¶my w niewoli wszystkich Waszych dowódców oraz po³owê Waszego wojska tongue.gif Dodatkowo w sobotê potrafili¶my obroniæ fort przed zmasowanym natarciem bum.gif (pomimo tego, ¿e w polu raczej szans nie mieli¶my i dlatego te¿ to Wam przypad³ laur zwyciêstwa w bitwie). Na dobitkê, mecz: 15:2 dla Francji cool.gif

Wy si³± my sprytem icon_mrgreen.gif Francja uber alles jak by powiedzia³ Constable de France Albert aportem przeniesiony z krzy¿ackiej armii mad.gif

loki08.gif
Marcin Surdel
CYTAT
mecz: 15:2 dla Francji

Wszystko przez to, ¿e dru¿yna angielska w imiê fair play dobrowolnie da³a sobie narzuciæ obcy kulturowo sposób gry polegaj±cy na noszeniu pi³ki w rêkach, zamiast jak Pan Bóg przykaza³ kopaæ j± nogami, rêce zachowuj±c dla graczy z przeciwnej dru¿yny icon_wink.gif
Cedric
A ja jeszcze chcialbym podziekowac pani Annie ¯uk za goscine w zamtuzie i kieliszek wina i za znalezienie sznureczka. Dziekuje i pozdrawiam
_Leszek_
Edycja

Zdjêcia z serwera zdjête. Zainteresowanych zapraszam na PW
von Frisch
A nie da siê tego upchn±æ na jakim¶ szybszym serwerze ? Idzie obrosn±æ trzcin± z takim transferem face4.gif
_Leszek_
Niestety nie mam dostêpu do szybszego serwa, jest to serwer sieci osiedlowej i ma lekko przyciête transfery ¿eby nie blokowaæ ³±cza.
B±d¼ cierpliwy, kiedy¶ siê sci±gnie :P
mala Gosia
CYTAT(Cedric)
A ja jeszcze chcialbym podziekowac pani Annie ¯uk za goscine w zamtuzie i kieliszek wina i za znalezienie sznureczka. Dziekuje i pozdrawiam
Sznureczek znalaz³am ja... Nie ma za co smile.gif Zamtuz pozdrawia Cedrica!
Ania ¯uk
Pod³y Cedricu, pisanie o mnie pani, mnie postarza...... bigsmile2.gif
Pigrza
Cedric Ta Pani to nie byle kto to podobno jaka¶ rodzina Marsza³ka ¯UKOWA;)
Cedric
Oj znowu chcialem dobrze...
To jeszcze raz podziekowania dla Ani i Gosi smile.gif

P.s. Pigrza widze po wieku ze znasz te czasy mad.gif
Wojciech Radzki
Leszek, jak klikam ¿eby ¶ci±gn±æ zdjêcia to mi wyskakuje tekst "dokument nie zawiera ¿adnych danych". dunno.gif
Pozdr
WR
_Leszek_
CYTAT
jak klikam ¿eby ¶ci±gn±æ zdjêcia to mi wyskakuje tekst "dokument nie zawiera ¿adnych danych".

Z góry przepraszam za utrudnienia. S± jakie¶ problemy z moj± sieci± lokaln± face4.gif face4.gif ale taka jej ju¿ uroda anger.gif
Zdjêcia na pewno da siê ¶ci±gaæ...... choæ nie zawsze szczerba.gif

Cierpliwo¶æ jest cnot± king2.gif
Misia
CYTAT
Torba wymiata bigsmile2.gif

sie wie szczerba.gif
jestem s³awna!! i zaraz mi siê od tego w g³owie poprzewraca king.gif king.gif icon_cool.gif icon_cool.gif bum.gif

CYTAT
A Angielki s± flegmatyczne... ale mam nadzieje, ze maj± poczucie humoru? bigsmile2.gif

maj± poczucie humoru, maj± icon_mrgreen.gif tylko czemu od razu flegmatyczne? dunno.gif to ¿e nie dar³y¶my buzi jeszcze o niczym nie ¶wiadczy mad.gif
pozdrawiam raz jeszcze wszystkich którzy walczyli i byli po tej dobrej stronie i tych którzy byli po tej drugiej (te¿ dobrej, tylko ¿e patrz±c z innej perspektywy icon_wink.gif )
Armand
Trochê pó¼no, ale przy³±czê siê do podziekowañ- impreza przenios³a w czasie, tzn udana by³a smile.gif Dziêki wielkie Owenowi za zaproszenie Waskowi za transport namiotu, Madeleine i Lenarowi za weso³± kompaniê smile.gif Fajnie by by³o, gdyby trwa³o bardziej napiête i serio traktowane pogotowie wojenne przez ca³a dobê. Klimatu doda³yby te¿ franuskie inwektywy i teksty powy¿ej poziomu "b± ¿ur" szczerba.gif W Dragonach jest s³owniczek "bluzgów" staroangielskich, mo¿e by tak starofrancuskie przygotowaæ...? Ser Tofffiku- jeszcze podstepnie zagarniemy te ciastka. No, chyba ¿e ufortyfikuj± dodatkowo karczmê szczerba.gif
von Frisch
Witam,

Jeszcze trochê fotek z imprezy. Mo¿liwe, ¿e ju¿ nied³ugo (pewnie za kilka tygodni znaj±c zaciêcie do pracy naszego filmowca cool.gif ) bêdzie mo¿na ¶ci±gn±æ trochê filmów (g³ównie z sobotnich zmagañ).

Pozdrawiam
Kruku
czo³em,

mocno spó¼nione podziêkowania dla organizatorów i rymcerzy, którym chcia³o siê pobawiæ w wojnê :)

dla mnie impreza by³a du¿o lepsza od poprzedniej (mimo, ¿e ze wspólnej kuchni prawie nic nie uda³o mi siê chapn±æ). uczestnicy bawili siê intensywniej, no i nie by³o trzeba uciekaæ po jednym dniu - wyd³u¿enie imprezy wysz³o jej na zdrowie :)

..a u¶miechniête gêby uczestników mo¿na od dzi¶ poogl±daæ w naszej galerii @ http://kompania.org

pozdrawiam
kruku
--
.
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

Zdjêcia rewelacyjne. cool.gif Muszê siê zapisaæ do Ciebie na naukê fotografowania. icon_wink.gif Zdjêcia oddaj± klimat imprezy.

Pa
Owen
Hej
Foty jak zwykle pierwsza klasa, yes.gif, a teraza czekamy na film :D.
Pozdrawiam
Marcinek
Drogi Owenie, na film to w pierwszym szeregu czekaja uczestnicy Vivat Vasa. W koncu bylo nas wiecej, a do tego mamy nad wami 2 wieki przewagi! :-D
Bryan (Mettivs Naevivs Corax)
Spokojnie, spokojnie:) U nas bylo prawie stu ludzi smile.gif czyli wcae nie tak malo:) A wojna stuletnia ma przewage rozmiaru nad taka wojna np trzydzistoletnia:)
POzdrawiam!
Gardziej
Ja tez chcia³em siê do³±czyæ do ogólnych podziêkowañ za naprawde wspania³± imprezê.Troche pó¿no, ale nie mia³em wcze¶niej dostepu do internetu. Tutaj te¿ chcia³em przeprosiæ Owena za moje mo¿e troche zbytnie zaanga¿owanie siê w budowanie tych naszych francuskich fortyfikacji, ale jako¶ nie moglem siê powstrzymaæ bigsmile2.gif : szpadel mnie poniós³ smile.gif Ale moge obiecaæ ¿e je¶³i czas, zdrowie i finanse pozwol± mi siê pojawiæ na tej imprezie za rok, wybuduje jak±¶ wie¿e stra¿nicz±smile.gif Pozdrowienia dla wszystkich organizatorów, dla wspania³ych kucharek (te ciasteczka do tej pory mi chodz± po glowie), dla ca³ej strony angielskiej no i musowo dla Francuzików.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.