Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Sierpieñ] Wojna Stuletnia na ¯ywo-Azincourt 2005 ok 5-7.08
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3, 4
Czarny
Hej Nie ma drugiej takiej imprezy Zawsze jest znakomicie Bardzo dziêkujê wszystkim za fajn± zabawê No i przede wszystkim bardzo dziêkujê Owenowi i spó³ce za zaproszenie Genialnie by³o smile.gif
Sylwia
Dziêki za przyjêcie pomimo bardzo spó¼nionego zg³oszenia smile.gif
Impreza by³a naprawdê fantastyczna i cieszê siê, ¿e mog³am byæ przydatna, zw³aszcza w kuchni. Tunia, po raz kolejny respekt za jedzenie respekt.gif , no i za przytulanki ;)
Waskowi dziêki za transport.
Francuzom i Anglikom usznowanie i dziêki za wytrwa³o¶æ i ducha walki przez ca³y turniej. Za chêci równie¿. Jeszcze siê nie spotka³am z zaciêciem bitewnym trwaj±cym ca³y dzieñ.
Oli Sola dziêkujê za wspó³pracê w kuchni icon_wink.gif
Teatrzyk by³ ¶wietny. Mam nadziejê siê kiedy¶ jeszcze za³apaæ na przedstawienie blinkie.gif

Pozdrawiam wszystkim
Sylwia
Bryan (Mettivs Naevivs Corax)
Witam!
W imieniu wlasnym, oraz pozostalych organizatorow Wojny Stuletniej, czyli:
Mistrzyñ Kuchni:Tuni i Olgi
Pary Kucharskiej: S³odziutkiej i S³odziutkiego
Cz³owieka, który potrafi zrobiæ wszystko,nawet z chorym palcem czyli Przemka
Twardych mezczyzn od twardej roboty: Cormaca i Wróbla
Boga Siekiery i Zupy Cebulowej: Jarka
W³a¶ciciela terenu: Owena
oraz wszystkich, ktorych pominalem wylacznie przez przypadek, a nie ze zlej woli

chcialbym podziekowac naszym Gosciom za przybycie i chec zabawy, wszystkim "wolontariuszowm" za nieoceniona pomoc (zwalaszcza Trollowi-Goliatowi i dziewczynom pomagajacycm w kuchni).
Jestem pod wielkim wrazeniem stopnia wczucia sie w role Francuzow i Anglikow (dlugo bede wspominal francuskie fortyfikacje).

W przyszlym roku, jelsi wszystko bedzie dobrze, to zapewne datowanie na czasy Wolnych KOmpanii (1360-1370) albo koncowke Wojny Stuletniej (lata 50-te XV w). Zapewne czeka Was jeszcze jedna niespodzianka, ale na szczegoly jeszcze trzeba bedzie poczekac.

Pozdrawiam serdecznie!
Bryan
Wierny Piotr
Wiitam mam taki pomys³ ma³y.......
A propo fortów ..... czy nie istnia³a by mo¿liwo¶æ sta³ej rozbudowy fortu .
Wiem ,¿e jest to du¿e obci±¿enie finansowe. Mo¿na by by³o co roku dobudowywaæ jaki¶ fragment, np. wie¿ê, brame itp. Rozmawia³em z ludzmi z imprezy i ogólnie podoba³ siê pomys³.
..... hmmmmmmmm co wy na to (szczególnie organizatorzy).
Pozdrawiam
Misia
chcia³am pogratulowaæ naprawdê genialnej imprezy respekt.gif
ja od razu wiedzia³am ¿e Anglia wygra (Anglia Rulz bum.gif ).
klimat by³ ¶wietny, marzeniem by³oby wiêcej takich wyjazdów ;)
by³o co prawda parê niedoci±gniêæ, rzeczy irytuj±cych czy niedomówieñ (g³ównie chodzi o to kto kiedy i po czym ma siê zwaliæ na ziemiê i ju¿ tam zostaæ) oraz my¶lê ¿e mo¿naby jeszcze popracowaæ nad kuchni± a konkretniej nad posi³kami.
przedstawienie teatrzyku oryginalne aczkolwiek... o ile mnie s³uch nie myli³ pierwotnie w planach by³o o jedn± opowiastkê wiêcej icon_mrgreen.gif
szkoda ¿e pogody nie da siê zamówiæ bo te¿ bym ponarzeka³a, ale nie mogê mieæ pretensi o co¶ czego siê nie da zaplanowaæ ;P
i czemu tyle smoków tam lata³o? szczerba.gif
pozdrowienia dla wszyskich uczestników (dla Aglików i ewentualnie Francuzów te¿ :P) i do za rok ;)
Spaszatoros
Dziêkujê piêknie za wspania³± zabawê zarówno organizatorom jak i uczestnikom. Baaardzo mi siê wszystko podoba³o, a szczególnie czwartek, kiedy to zabawa przybra³a niezwyk³ego têpa i niepowtarzalnej atmosfery. Razem z Ostródziakami wpadli¶my na pomys³ odtwarzania elitarnego oddzia³u saperów, wiêc mo¿liwe, ¿e za rok poka¿emy jeszcze wiêkszy kunszt budowlany. A duma, ¿e fortyfikacje okaza³y siê nie do przej¶cia dla Angoli rozpiera mnie i mobilizuje do snucia kolejnych projektów... Jeszcze raz wielgachne DZIÊKI i BUZIAKI dla tych, co zas³u¿yli. VIVE LA FRANCE !!!!!!!
Karol £.
Hej, dziekujê wszystkim za wspóln± zabawê, by³o naprawdê wspaniale - poczynaj±c od nauki francuskiego w ekspresowym tempie (po kilku godzinach cz³owiek mówi³ po francusku) przez potyczki, bitwê, ¶redniowieczny football, wieczorne picie, gadanie i ¶piewanie... hmm... du¿o by jeszcze mo¿na wymieniaæ ale zakoñczyæ muszê na rewelacyjnym teatrzyku - chwilami my¶la³em ¿e urodzê ze ¶miechu (swoj± drog± ciekawe co bym urodzi³ bigsmile2.gif ) . Jednym s³owem VIVE LA FRANCE!! icon_wink.gif

Z rzeczy inszych: Na naszym nowym, du¿ym serwerze znajduja siê ju¿ zdjêcia a tak¿e 3 filmiki. Bêd± one le¿eæ na serwerze przez jakie¶ dwa, trzy tygodnie a potem najlepsze zdjecia zostan± zmniejszone i trafi± do Galerii.

zdjêcia - ok 174 MB

filmik1 - ok 9 MB

filmik2 - ok 23 MB

filmik3 - ok 47 MB

Pozdrawiam i do zobaczenia. blinkie.gif
Jakub zwany garbatym
witam

chcia³bym podziêkowaæ organizatorom,wszystkim anglikom, mieszkanæom neutralnej judei i nawet z³ym francuzom za wspania³± zabawê. teraz ju¿ wiem , ¿e na wojnie, to najlepiej jest dostaæ siê do niewoli, szczególenie do zamtuza bigsmile2.gif

ps. mo¿e kto¶ znalaz³ gdzie¶ nó¿, ca³y metalowy, bez drewnianej r±czki ?
Drops
...i pamietajcie Ma³a Maja smile.gif)
Pozdraiwm,
Drops
Cedric
Przylaczam sie do podziekowan dla organizatorow. Bylo bardzo sympatycznie. Dziekuje Tunii za to ze znosila moje podzeranie:)) I calemu towarzystwu z ktorym psulismy wiaderka przed naszymi namiotami.

A teraz mniej milo, zgubila mi sie miska drewniana bardzo ja lubilem jestem wkur...y bo byla u mnie w namiocie takze moze zostala podprowadzona w czasie nocych rajdow chcialbym ja odzyskac. Miska toczona od dolu ma wybrane drewno na jakies 5 milimetrow w ksztalcie okregu.

pozdrawiam
von Frisch
Bonjour!

Dziêki wszystkim za naprawdê ¶wietn± zabawê i klimacik godny wielu opowie¶ci. Cieszê siê, ¿e nasze w pocie czo³a zbudowane (i wykopane przez szalonego kopacza) fortyfikacje podoba³y siê (no i ¿e by³y takim straszliwym utrudnieniem dla Anglików cool.gif )

Dziêki za wspania³± go¶cinê zarówno u swoich jak i u cudzych, chocia¿ tego drugiego zapewne Anglicy nie wspominaj± zbyt dobrze jako, ¿e bardzo szybko siê nas pozbyli tongue.gif (szczególnie Druidowi siê dosta³o jak siê rozgo¶cili¶my w Jego pawilonie mad.gif )

A tak w skrócie:
Francja PANY! Owen PANY! Bryan PANY! Kuchnia PANY! ... no i Anglicy te¿ PANY! smile.gif

Piwa dla Franc! bum.gif
_Leszek_
Gud myrning!

Wielkie podziêkownia dla organizatorów tej wspania³ej imprezy smile.gif
Mam nadziejê, ¿e za rok bêdzie jeszcze lepiej.

Pozdrowienia dla francuskich ³uczników. Mam nadziejê ¿e jeszcze siê kiedy¶ spotkamy i wymienimy siê kilkoma pacynami i jab³kami szczerba.gif

Specjalne pozdrowionka dla wielkiego walenia, znaczy siê delfina jester.gif anger.gif anger.gif

Anglia Rulz !!!!

P.S.
Jakby kto¶ znalaz³ przypadkiem siekierê (1,2 kg, drewniana r±czka, niemalowana) to proszê o kontakt.
Bardzo siê do niej przyzwyczai³em a kto¶ mi j± perfidnie za......porzyczy³ anger.gif
Marcin Surdel
Czo³em!

To ja te¿ podziêkujê za imprezkê :-) Obozowym s±siadom bli¿szym i dalszym icon_wink.gif, walcz±cym obok mnie i przeciw mnie, i organizatorom - i pocztowi icon_wink.gif

Nie mo¿ecie narzekaæ na angielsk± go¶cinê, von Frisch - ostatnie krople odrdzewiacza od ust sobie odj±³em, a Spasza A¶ka zszy³a tak, ¿e nawet ¶ladu nie by³o icon_wink.gif Ja te¿ nie mogê i nie bêdê siê skar¿y³ - po obu wizytach u ¿abojadów (tej w dybach i tej z wolnej stopy icon_wink.gif ) ledwo znalaz³em swój pawilon icon_wink.gif

Bez bicia te¿ przyznajê, ¿e jak zobaczy³em sobotnie francuskie fortyfikacje, to mi siê zrobi³o zimno - zw³aszcza na widok pe³nowymiarowej fosy pe³nej ognia icon_wink.gif

For King and Country! icon_wink.gif

Pozdrowienia
Ania ¯uk
hehehe... francuskie kurtyzany rz±dz±!!! POdziêkowania dla dziewczyn z WKS-u i Zagonów- wspaniale siê z Wami dopingowa³o naszych dzielnych ¿o³nierzy i no kto inny przy pomocy wa³ka i patelni odbi³by nasz sztandar???? bigsmile2.gif A teatrzyk..... same wiecie- jeste¶cie WIELKIE i je¶li co¶ wyjdzie z naszych mplanów to przysz³y sezon rozkwitnie kulturalnie icon_wink.gif
Specjalne pozdrowienia dla burgundzkiej kobiety z brod±!!!
A jeszcze specjalniejsze dla dowódcy regimentu bigsmile2.gif
Wojna to na prawdê jedna z najlepszych imprez w sezonie!!!!

Viva la France!!!!!
synek
no co ja moge dodaæ... by³o ¶wietnie!!!!

Wielkie dziêki:
Na samym pocz±tku Organizatorom za tak wspania³± impreze

Przemkowi za przemycie i zabezpieczenie mojej rany

wszystkim osob± z sekcji kuchennej i pe³en podziw za w³o¿on± pracê w wy¿ywienie tak du¿ej ilo¶ci osób

saperom za wykopanie i wybudowanie tak wspania³ych fortyfikacji - chyba nie tylko ja by³em zdziwiony gdy je zobaczy³em (szkoda ¿e pomys³ z wybudowaniem wie¿y nie wyszed³ angsad.gif )

Wszystkim u których mia³em okazje spaæ (na tej iprezie wysz³a ze mnie koczownicza natura smile.gif )

No i wszyskim za wspania³± atmosferê

PS. fajnie by³o byæ wiê¼niem Lubliniaków

SYNEK - mistrz siekiery i zupy cebulowej
synek
a i jeszcze jedno te osoby które chcia³y ¿ebym im zrobi³ buk³aczek niech dadz± znaæ na priva

Pozdrawiam raz jeszcze
Spaszatoros
CYTAT
(szkoda ¿e pomys³ z wybudowaniem wie¿y nie wyszed³  )

Nie wyszed³, bo nie by³o gwo¼dzi. A szkoda.
Wojciech Radzki
Hej
Co tu du¿o gadaæ - imprezka bombowa!!! Zabawa by³a przednia. smile.gif
Jedyny minus wojny to to, ze nie trwala 100 lat, a zaledwie 5 dni. bigsmile2.gif
Podziêkowania dla organizatorów!
Pozdrawiam
WR
Trollsky
imprezka super, lokalizacja rowniez. bawilem sie swietnie. calej ekipie organiozatorow dziekuje ze chcialo im sie stworzyc cos takiego, bez chocby jednego turysty. wlasnie to spowodowa³o ze zapamietam ta impreze na dluzej .

Jedyne do czego mozna sie bylo przyczepic ale tylko bedac walczacym to postawa niektorych lucznikow francuskich. strzelali z za bliskiej odleglosci i pomiedzy zbrojnymi. czulem pewien dyskomfort wiedzac ze jak tylko wychyle kawalek twarzy badz nieopancerzonej czesci ciala to dostane z luku 25 kg z odleglosci 2 metrow.(dostalem tak w udo i nic przyjemnego anger.gif ) nie bylo to ani fajne ani budujace , generwowa³o niepotrzebne utarczki s³owne. fajnie by bylo tez zeby lucznicy francuscy (angielscy podczas potyczek glownych byli opancerzeni) mieli na sobie cos wiecej niz tylko dublet/koszule i zeby ktos nimi dowidzi³ a nie pelny samopas. tak samo ludzie ktorzy bronili sie z obozu dlugimi kijami i drzewcowkami, skoro chca bic zbrojnych to powinni sami zalozyc cos oprocz czapeczki filcowej i koszuli bo nie bylo jak delikwenta uderzyc , byli bezkarni i przeszkadzali dosc skutecznie.

Aha zeby nie bylo ze robie zadyme a argumenty mam wyssane z palca bigsmile2.gif

synek
masz jak najwiêksz± racje strzelanie po p³askiej trajektorii w czasie bitwy jest przegiêciem które trzeba wyeliminowaæ, bo je¿eli bêdzie tak dalej to ja nigdzie nie wyjde w samym kapalinie na g³owie bo bêdê siê ba³ o twarz któr± bardzo lubie. Dobry przyk³±d dawa³a strona Angielska - i tu podziêkowania dla Bia³ego który strzela³ lekko i pod k±tem 45stopni i na dodatek sprawi³ ¿e ca³a strona angielska tak strzela³a yes.gif w przeciwieñstwie do strony francuzkiej face4.gif
mala Gosia
Serdeczne podziekowania dla organizatorów, uczestników, a przed wszystkim dla fantastycznych francuskich kobiet, które z ga³±zkami i wa³kami ppierwsze ruszy³y broniæ francuskiego sztandaru! Specjalne pozdrowienia dla menagerów zamtuza devil.gif , graczy w majê icon_cool.gif i wszystkich w³a¶cicieli ciep³ych ubrañ icon_wink.gif
Vive la France!
von Frisch
Fakt, podczas lu¼nych staræ z pierwszych dni wojny, ³ucznicy (obu stron) strzelali po prostej, jednak proszê zauwa¿yæ, ¿e pomijaj±c niechlubne wyj±tki wiêkszo¶æ wie co to zabawa i niezale¿nie od naci±gu swojego ³uku, strzela³a ledwie naci±gaj±c ciêciwê (w przypadku ma³ych odleg³o¶ci) i celuj±c w przeszywkê a nie w g³owê... Wiadomo przecie¿, ¿e nie chodzi tu o to kto jest lepszy i wiêcej ludzi powybija za wszelk± cenê a o to by siê dobrze bawiæ, by by³o weso³o i by wszyscy mieli co wspominaæ (pozytywnie)... no ale có¿, jak pokazuje w/w przyk³ad, ró¿nie bywa³o icon_neutral.gif

p.s. W którym¶ ze staræ w pi±tek bodaj¿e, Spaszu dosta³ od angielskiego ³ucznika p³ask± plombê w szczenê i gdyby nie os³ona twarzy to kto wie (a i tak mia³ siniaka) wiêc to nie jest tak, ¿e tylko 1 strona jest be – co wcale nie znaczy, ¿e nasza strona nie by³a be icon_neutral.gif

Pozdrawiam
synek
ja mówi³em o g³ównej bitwie w sobote tej w której bra³ udzia³ Bia³y (tam anglicy z tego co widzia³em strzelali do góry) a wcze¶niej ró¿nie bywa³o
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

Jako genera³ francuskiej armii serdecznie dziêkujê:
Wszystkim organizatorom za imprezê i dobr± kuchniê,
Wszystkim angolom za bitwê,
Wszystkim francuzom, ¿e wytrzymali moje wrzaski od rana (mog³o byæ gorzej - mog³em zacz±æ ¶piewaæ tongue.gif ).

Wszyscy maj± racjê, ¿e podczas czwartkowej bitwy by³o nie tak jak trzeba z ³ucznikami. Natomiast w pi±tek ju¿ wszystko zosta³o skonsultowane z organizatorami i by³ wyznaczony dowódca ³uczników który wydawa³ komendy do strzelania salwami, a strza³y ju¿ nie lecia³y po lini prostej. Oczywi¶cie s³ysza³em wszystkie g³osy o ³ucznikach, wiem kto to by³ i wiem ¿e siê te¿ wkurzali ludzie za ³amanie strza³. Mam nadziejê, ¿e tym akcentem skoñczymy dyskusjê na temat ³uczników.

Jak to Anglicy wygrali? Przecie¿ mieli¶my trzech angielskich genera³ów w dybach. icon_wink.gif

A tutaj dodano parê fotek z imprezy:
http://rzezniczek.lh.pl/index_wpocz.htm

Pa
Misia
CYTAT(mala Gosia)
dla fantastycznych francuskich kobiet, które z ga³±zkami i wa³kami ppierwsze ruszy³y broniæ francuskiego sztandaru!

i to mnie w³a¶nie poirytowa³o, ¿e w po³owie bitwy jakie¶ francuskie kobietki wyskoczy³y i zaczê³y ok³adaæ angielskich rycerzy patelniami. przepraszam bardzo, ale jaka¶ sprawiedliwoæ powinna byæ, bo kobietom Angielskm z tego co wiem zabroniono siê anga¿owaæ w taki sposób anger.gif
a tekst o tym ¿e angielskie kobiety s± brzydkie i nie umiej± ¶piewaæ po pierwsze urazi³ mnie dog³êbnie ( :P ) a po drugie nie wiem co mia³ wspólnego z tym, ¿e francuzi obegali w³a¶nie angielski± palisadê face4.gif
i jak tam pan z francji od torby z napisem "Anglia Rulz"? nie odpruwamy napisu i za rok na stronê angielsk±, prawda? bigsmile2.gif
Maciek Szopa
CYTAT(von Frisch)
p.s. W którym¶ ze staræ w pi±tek bodaj¿e, Spaszu dosta³ od angielskiego ³ucznika p³ask± plombê w szczenê i gdyby nie os³ona twarzy to kto wie (a i tak mia³ siniaka) wiêc to nie jest tak, ¿e tylko 1 strona jest be – co wcale nie znaczy, ¿e nasza strona nie by³a be icon_neutral.gif

Z tego co siê orientujê go¶ciu, który dosta³ w paszczê pacyn± nie nosi³ ¿adnej os³ony na g³owie, mo¿e oprócz kapelutka
Jakub Zieliñski
CYTAT
a tekst o tym ¿e angielskie kobiety s± brzydkie i nie umiej± ¶piewaæ po pierwsze urazi³ mnie dog³êbnie ( :P ) a po drugie nie wiem co mia³ wspólnego z tym, ¿e francuzi obegali w³a¶nie angielski± palisadê

E tam nasze foki by³y najfajniejsze, francuzki nie umywaj± siê icon_wink.gif.
Dziêki Organizatorom i Uczestnikom za zabawê. by³o git ¿e oi

England + St. George
Owen
Hej
Generalnie teraz w swoim imieniu chcia³bym podziêkowaæ, wszystkim Przyby³ym za przybycie smile.gif. Bardzo mnie cieszy, ¿e jednak siê podoba³o i koncepcja imprezy organizowanej dla nas samych sprawdzi³a siê raz jeszcze. Cieszy mnie równie¿ przybycie du¿ej ilo¶ci nowych bardzo fajnych osób na wojnê, i w zwi±zku z tym zawi±zanie nowych znajomo¶ci. Muszê powiedzieæ, ¿e w tym roku rozwali³o mnie po prostu, wkrêcenie siê w klimat uczestników i ogromna doza inwencji jak± siê wykazali (mimo gruntownego przebudowania moich gruntów ;)). Oczywi¶cie jak zwykle, nie wszystko wysz³o tak jak mia³o wyj¶æ, ale mam wra¿enie ¿e mimo wszystko i tak jest postêp. Najbardziej ba³em siê by faktyczne rozdzielenie obozów nie utrudnia³o integracji miêdzy uczestnikami, ale chyba koncepcja ta siê sprawdzi³a.
Tradycyjnie dziêkujê wszystkim którzy pomagali przy organizacji imprezy. Dla mnie jest najwazniejsze to ¿e robimy j± sami dla siebie, po to by wspólnie siê dobrze bawiæ. Nie jest to dla nas ¿aden obowi±zek, ani nie wyci±gamy z tego ¿adnych korzy¶ci materialnych. Robimy po prostu co¶ co sobie wymarzyli¶my i na co sami jako uczestnicy chcieliby¶my pojechaæ.
Pogoda w tym roku nas mocno wymrozi³a i wymoczy³a, ale nie przeszkodzi³a w zasadzie zabawie, za co raz jeszcze dziêkujê smile.gif.

Apelujê poza tym o wszystkie uwagi i rady jakie uczestnicy maj±, by zamieszczali je tu lub do mnie na priva. Proszê siê nie krêpowaæ i waliæ prosto z mostu tak by sytuacja by³a jasna, a ¿ebym ja wiedzia³ co nalezy poprawiæ. Bo z pewno¶ci± patrzy³em na to wszystko z innego punktu odniesienia.
Rozumiem problemy jakie wynik³y w czasie walk czy to z³ucznikami, czy nieuzbrojonymi obroñcami czy wreszcie z walecznymi francuskimi kobietami ;). Byæ mo¿e wynik³y one czê¶ciowo z powodu tego, ¿e stara³em siê zachowaæ spor± dawkê elastyczno¶ci podczas imprezy i nie krêpowaæ jej krêpu±cymi regu³ami licz±c na rozs±dek i dobr± wolê uczestników, w czym na d³u¿sz± metê wydaje mi siê ¿e jednak siê nie pomyli³em smile.gif.

Osobne gratulacje nale¿± siê oczywi¶cie teatrzykowi WKSu, który jak zwykle by³ odjechany i tworzy³ naprawdê fajny klimat, z pewno¶ci± bez niego impreza by sporo straci³a.

Na koniec informacja o znalezionym no¿u w oprawie rogowej, oraz siekierce i koszuli Leszka które mam u
siebie smile.gif.

Ze swej strony chcia³bym jeszcze pozdrowiæ i przeprosiæ Trolla z CHZG, mam nadziejê ¿e nos siê zagoi smile.gif
Pozdrawiam
Spaszatoros
Nie prawda. Mia³em na sobie ³ebkê i kaptur pod ni±. Gdyby nie kaptur, pewnie musia³bym wybraæ siê do dentysty, albo protetyka, ale na szczê¶cie kaptur zamortyzowa³ trochê si³y i skoñczy³o siê na obtarciu. Nie mam ¿alu do nikogo za to kuku, wiêc proponujê skoñczyæ dyskusjêna ten temat. Moim zdaniem wszystko wyja¶nili¶my sobie jeszcze podczas imprezy, wiêc nie ma ju¿ o czym mówiæ. Zbyt dobrze siê bawi³em, zeby teraz wybebeszaæ siê o tym i o tamtym i robiæ wokó³ pupy ludziom, których na prawdê polubi³em. By³o super, nikomu nic powa¿nego siê nie sta³o, wiêc dajmy sobie spokój.
Yhm
no to przysz³a na mnie kolej z wielga¶n± porcj± podziêkowañ. no to od pocz±tku:
Radzkiemu za przyjêcie mnie i mojego "malutkiego" plecaczka pod dach oraz kawa³ek siennika z futerkiem i £obodkiem (+Spaso¿yt gratis gdzie¶ w okolicach stópek bigsmile2.gif )
Lublinowi za opiekê nad grzeczn± dziewczynk± maj±c± skrzyde³ka w tym samym stanie co Kasi
S³odziutkiemu, Basi, Czarnemu i Karolinie za wspólne spêdzanie wieczorów
wszystkim gotuj±cym za wspólne spêdzanie dnia <ach to podniecanie ognia mad.gif >
Czarnemu za spêdzanie czasu w którym nie by³am w kuchni oraz za odkrycie w tobie wspania³ego przyjaciela z którym mo¿na porozmawiaæ o wszystkim
Synkowi za bosk± zupkê cebulow± <przepis zrealizowa³am jakie¶ pó³ godziny temu - wysz³a równie boska>
Owenowi za odstawienie do namiotu i Rze¼niczkowi za przykrycie >
i generalnie wszystkim któych pozna³am mniej lub bardziej za wspania³± zabawê
pozdrawiam eksterytorialnie

hmm.. co¶ dziwnego siê sta³o i czê¶æ jest na niebiesko - to nie ja to b³±d frehy
rudolf
Witam
Chcia³em podziekowaæ zapraszajacym za zaproszenie smile.gif By³o super, wspania³y teren i organizacja, mnostwo wspania³ych ludzi zgromadzonych o jednym czasie. Wielki respekt i ogolnie jestescie moimi idolami
Ludzia za atmosfere,
Pogodzie za demokracje (raz angielska, raz francuska)
Francuza za picie, imprezy i budowanie fortyfikacji,
Anglikom za wspolne spiewanie, handelek i dzielna postawe w niewoli ( Pozdrowienia dla Marcina Surdla)
A w szczególno¶æ:
Leszkowi za pojednek snajperów bum.gif
Patryczkowi z przeprosinami za 5 krotne wy³awianie z t³umu bum.gif

A teraz sprawa luczników:
Na tym zdjeciu jestestem ja.
S³owa wyjasnienie (nie chce wszczynac dyskusji, tylko sie bronie, chetnie podyskutuje na prive):
Strzelalismy tak na poczatku, pozniej po zwroceniu uwagi przesalismy (to sie nazywa rozmowa)
Strzelalismy tak z Leszkiem (anglikiem) do siebie bedac tylko w dubletach (dostawalismy a nikt nie plaka³)
Stara³em sie nie strzelac z bliska za wyjatkiem tego gdy ktos oberwa³ 3 razy ale uwaza³ sie za niesmiertelnego lub by³ 1m odemnie ale po paru okrzykach "jestes trafiony, odejdz, nie zyjesz" nie reagowa³.
By³em nie opancerzony ale wystarczy³ strza³ z pacyny lub dotkniecie mnie przez zbrojnego i leza³em do konca potyczki.
Goliacie Najemniku, strzelilem Cie w udo z 2 powodów (mysla³em ze jest to dopuszczlane w regulaminie, i nie mia³o bolec luk ma 20 kg i wczesniej strzelalem do znajomych na gole cia³o w celu sprawdzenia bolu, byc moze by³ on rozny dla roznych pacynek.
Callista
Dziekuje organizatorom i uczestnikom za naprawde swietna zabawe. W tym roku bylam po stronie francuskiej i powiem szczerze, po kazdej stronie sa swietni ludzie!!! Naprawde milo spedzilam te 4 dni.
Pogoda troszke mi dokuczala, szczegolnie w nocy ( nawet 4 warstwy ubrania nie pomogly icon_rolleyes.gif ) ale naszczescie ludzie przy ogniskach rozgrzewali atmosfere:D
Buziaczki i ciasteczka ( pyszne byly !!! icon_wink.gif )
Madeleine
No to ja siê te¿ do³±cze z podziêkowaniami, za pole, za atmosferê, za kuchniê, za prysznice, za cudowna latrynê, za mo¿liwo¶æ poudzielania siê medycznie, za piwo i ciasteczka i wogóle za wszystko, wszystko, wszystko smile.gif
Osobne podziêkowania dla Waska za namiot.
smile.gif smile.gif smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.