Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Lip.] III Poznañski Turniej £ucznictwa Tradycyjnego 1-3.07
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3
Jimmy
Ooo Padre siê odezwa³....
Anula
O Mnichu Rozpustniku!
Bardzo siê ciesze, ¿e zacz±³e¶ wznosiæ mod³y cool.gif o pomy¶lno¶æ turniejów, o sokoli wzrok strzelców i twarde czerepy rycerzy oraz zrêczne paluszki niewiast, które bêd± walczy³y o chwa³ê w biegu dam.

Pozdrawiam Anula

P.S. W habicie Ci do twarzy padre bigsmile2.gif
Radek
Dobra a teraz na powa¿nie, to dajcie znaæ kto i w jakiej liczbie przyjedzie. Plissss bo jak znowu kupimy za du¿o kurczaków i bêdê rano zbiera³ je z trawy to mnie szewska pasja strzeli;-)..ewentualnienjakby kto¶ jeszcze chcia³ przyjechac niech ¶mia³o wali do mnie na prv.

Pozdrawiam

Radek w sumie g³owny zapatrzeniowiec Turnieju i obiekt westchnieñ ³uczniczek;-)...i ³uczników tongue.gif
Jimmy
UWAGA UWAGA!!!!!

TO CHOLERNIE WA¯NE. A¿ wstyd siê przyznaæ, ale sypnê³a siê sprawa z namiotami. Staramy siê za³atwiæ co siê da, ale PROSZÊ ¯EBY KTO MO¯E ZABRA£ CHOCIA¯ CHISKIE IGLOO.

pozdrawiam kajaj±c siê
Jimmy
Bartek z Chojnika
Taaa, to przypuszczam, ¿e mimo ¿e siê wcze¶niej nie zg³osi³em oficjalnie, to je¶li przywiozê nasz zamkowy namiot "odtwarzaj±cy historyczno¶æ" a którym to ortodoksy gardz±, przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami... czy poczynili¶cie ju¿ zakup kapusty? Kapusta jest podstaw± waszego turnieju. Kij z ³uczniczym...
szczerba.gif
Wilo
CYTAT
sobota 1 lipca 2005

witam

takie ma³e pytanie mam: czy 1 lipca czasami nie przypada na pi±tek, drugi za¶ na sobotê?
Anula
Wilo!
Skoro nale¿ysz do Umbry to trzeba by³o npisaæ sprostowanie a nie zadawaæ g³upie pytanie!

Oczywi¶cie nast±pi³ b³±d sobota jest to 2 lipca ale my¶le, ¿e ka¿dy inteligentny cz³owiek domy¶li siê, ¿e impreza oficjalnie zaczyna siê w sobotê. Wyja¶niam ¿e, znakomita czê¶æ rycerstwa to ludzie ju¿ pracuj±cy, tak¿e organizotorzy turnieju w tym tak¿e ja osobi¶cie. Wynika z tego, ¿e raczej nie zorganizujemy turnieju w pi±tek od rana, i mam nadziejê, ¿e reszta uczestników uzna³a to za czeski b³±d i powstrzyma³a siê od idiotycznych komentarzy.

Pozdrawiam Anula
Jimmy
Witam,

Bartku Ty zawsze jeste¶ u nas mile widziany, zreszt± tak siê wtopi³e¶ w klimat imprezy, ¿e nie wyobra¿am sobie, ¿eby Ciê nie by³o. Wielke dziêki za namiot, ratujesz nam nim ass.gif . Kapusta musi byæ, nie odbêdzie siê bez niej dobry plebej, no nie?
Wilo, ju¿ poprawi³em, ¿eby¶ nie mia³ powodów siê czepiaæ, ¿em niekumaty. Przy okazji we¼ sobie do serca post Anuli, której sk±din±nd dziêkujê, ¿e pierwsza zd±¿y³a wyraziæ dezaprobatê dla Twojej arogancji, bo ja z pewno¶ci± nie by³bym tak subtelny.

pozdrawiam serdecznie
Jimmy
Wilo
Teraz nale¿a³oby co¶ sprostowaæ.
Przepraszam Was, ¿e tak to odebrali¶cie, lecz nie o to mi chodzi³o. Nie wiedzia³em czy impreza zaczyna siê w pi±tek i koñczy w sobotê, czy inaczej, poprostu chcia³em to wyja¶niæ. Nie za¶ czepiaæ siê Ciebie Jimmy. Moja wiedza co do czasu tego turnieju by³a bardzo niewielka.
Anulo, widaæ nie by³em, a¿ tak inteligentny, a co do pracy to wczoraj w pi±tke harowali¶my, a Kasia nami "dyrygowa³a" szkoda tylko, ¿e nie znamy siê na ¿artach cool.gif (to ju¿ wiedz± wtajemniczeni)

pozdrowienia
Anula
Witam!
Wilo, szkoda, ¿e jako cz³onek Umbry nie wiedzia³e¶, ¿e impreza rozpoczyna siê w sobotê, jak ma to miejsce na wiêkszo¶ci turniejów. Pi±tek jest dniem gdzie raczej rycerze siê zje¿dzaj± i to zazwyczaj pó¼nym wieczorem. Uwa¿am, ¿e je¶li mia³e¶ w±tpliwo¶ci to nale¿a³o wys³aæ maila do Radka albo zapytanie na priva, zw³ascza ¿e wysz³o na to ¿e organizatorzy w tym tak¿e, Ty Wilo, nie maj± pojêcia o swojej w³asnej imprezie bigsmile2.gif co raczej nie jest prawd±.

To, ¿e wczoraj pracowa³e¶ na torach wraz z kolegami to chwa³a Tobie za to love3.gif , ja tak¿e wraz z Jimmym pracowali¶my nad konkurencjami turnieju ³uczniczego moro.gif a tak¿e przeszkodami w biegu dam walka.gif usmieszek_07.gif usmieszek_11.gif. Tak¿e narzêdzia do turnieju plebejskiego zosta³y przygotowane przez nas w tym miêdzy innymi narty ksiêcia Bolka. Ale poza przygotowaniami do turnieju spêdzi³am jeszcze 6 godzin w pracy ( wyja¶niam, ¿e o tak± pracê mi chodzi³o w poprzednim po¶cie, Ty Wilo chyba jeszcze chodzisz do szko³y - i masz 2 miesi±ce wakacji ja mam w tym roku tylko26 dni tears.gif)

Pozdrawiam Anula

P.S. ¯yczê wszystkim udanej zabawy, suksesów w turniejach szczególnie ³uczniczym, bêdê znowu sêdziowaæ, turniej ³uczniczy i poprowadzê wraz z Anuszk± bieg dam, dziewczyny szykujcie siê bigsmile2.gif
Marek Degórski
Ha! Pierwszy post po turnieju przypada MNIE! smile.gif Haha! Chcia³em podziêkowaæ wszystkim za super , wspania³y i mniamu¶ny klimat, za przyjemne stracia bojowe, za lataj±ce kapusty i ogólnie za wszystko smile.gif
Nie mogê ju¿ doczekaæ siê fotek.

CZERWONA MISKA I KAPUCHA RZ¡DZ¡!

No to co? No to do przysz³ego roku! smile.gif
Pawe³ £agódka
Wielkie podziêkowania dla organizatorów za tak cudowny turniej. Turniej w Poznaniu powinien byæ na czo³ówce turnieji w Polsce i tak siê stanie niebawem :D Ci którzy nie byli niech ¿a³uj± bo stracili bardzo super imprezê. Podziêkowania dla dziewczyn z Grodzieckiego Oddzia³u Zbrojnego za naukê tañców :D fajnie siê uczy³o jednak nie jestem do tego stworzony (mam dwie lewe nogi) :D bojówka udana! :D turniej ³uczniczy te¿ na wysokim poziomie ;P uczta :] by³a naprawdê super i oczywi¶cie piêkna niezapomniana i trzymaj±ca w napiêciu wielka woja kapu¶ciana ;) Tradycja to piêkna rzecz :D Wszystkim którzy nie byli na Poznaniu i nie znaj± klimatu tej imprezy polecam j± z ca³ego serca naprawdê klimat jest niezapomniany!!
POZNAÑ! POZNAÑ! Najlepszym turniejem w Polsce!
PS. Podziêkowania dla Podusi za wskazanie drogi do namiotu po uczcie ;P
a i prosze wszystkich którzy mieli aparaty o zdjêcia
Anuszka
Ja chcia³abym podziêkowaæ wszystkim przyby³ym na turniej poznañski, którzy sw± obecno¶ci± uswietnili nasz± imprezê.Przede wszystkim ogromne gratulacje jeszcze raz dla mego lubego Krzysia heart.gif , który po raz drugi zwyciê¿y³ turniej ³uczniczy.Chcia³abym podziekowaæ Anuli, za wspó³zorganizowanie biegu dam i wyrozumia³o¶æ za me zapominalstwo icon_sad.gif Oczywiscie wszystkim dzielnym paniom, które postanowi³y wzi±¶æ udzia³ w naszym biegu, i Ani z Umbry, która bezapelacyjnie wygra³a, choæ startowa³a zmêczona po turnieju ³uczniczym smile.gif Kaltmanowi za opowiadane dowcipy w pi±tek wieczorem, Szkocikowy za cynowy kubeczek, Magdzie i Triss za naukê tañców ( mam nadzieje ze uda sie was sci±gn±c na naukê jesieni±, jak zaproponaow³± nam to Magda smile.gif ).Koncz±c te oskarowe podziêkowania, chcia³abym zbiorowo usciakac wszystkich, których tu nie wymieni³a, ale gdybym chcia³a to zrobic,nie skonczy³abym do jutra smile.gif

Anuszka

PS Acha, Ewie za igie³ki, które gubi³y sie jak na z³ó¶c podczas biegu dam icon_wink.gif
Halfgar
eee tam ... jacy¶ faceci biegaj±cy w rajtuzach ... gacie wy³a¿±ce na wierzch ... blachy zak³adane do góry nogami ... :P ¿enada bum.gif bum.gif bum.gif

a tak powa¿nie to by³em tylko chwilkê i wielkie pozdrowienia dla Marka H i jego cnej (chyba bum.gif ) niewiasty, Jimmiego i Szkota ... we wrze¶niu dam wam popaliæ z moimi zabaweczkami :D
Tomek ¯ernicki
Po raz kolejny uda³a siê nam dobra impreza smile.gif jad³a i picia nie zabrak³o !! Chcia³bym gor±co podziêkowaæ organizatorom, którzy siê bardzo napracowali przy tym turnieju. Chwa³a im za bardzo ciekawe konkurencje ³ucznicze (które wzbudzi³y pewne kontrowersje:)).
Gratulacje dla Ani Czerwoniec, która jako jedyna niewiasta dosta³a siê do fina³u ³uczniczego - chwa³a jej!!smile.gif

... i ma³a pro¶ba, czy organizatorzy mogliby ujawniæ miejsca osób startuj±cych w turnieju ??

Tomek

PS. Pozdrowienia dla ca³ej Umbry Sagittae !!
Anna Czerwoniec
Wraz z gor±cym powitaniem sk³adam serdeczne podziêkowania wszystkim uczestnikom Poznañskiego Turnieju, bez wyj±tku smile.gif
Cieszê sie, ¿e po raz kolejny zago¶cili¶cie w naszych skromnych progach i mam nadziejê, ¿e z pustym brzuszkiem nie odjechali¶cie (jako bractwowa Kuchmistrzyni uznajê kulinarn± czê¶æ turnieju za udan±, pieczone kurczaki gór±!! devil.gif )
Dziêki Anuszka za gratulacje, liczy³am co prawda na pierwsze miejsce w ³uczniczym bigsmile2.gif , ale Bieg Dam to te¿ powa¿ne wyró¿nienie. I przepraszam ze ten roztrzaskany pieniek, nastêpnym razem jak bêdê zmuszona do r±bania drwa, to ustawcie co¶ z betonu bum.gif
Dziêki Tomku heart.gif , za pamiêæ o niewiastach(te¿ o mnie), które bra³y udzia³ w turnieju ³uczniczym. Nale¿± siê im wielkie brawa za odwagê, wytrzyma³o¶æ i wszystko inne smile.gif I nie gniewaj siê, ¿e przegra³e¶ ze mn± dogrywkê. Nastêpnym razem dam Ci wygraæ!

Jeszcze raz dziêkujê wszystkim blinkie.gif

Ania
Jimmy
No dobra z ma³ym opó¼nieniem, ale w koñcu siê odzywam. Na pocz±tek trochê oskarowego gadania, bez którego jednak odbyæ siê nie mo¿e. Przede wszystkim dziêkujê wszystkim, którzy stawil siê na turnieju, bo w koñcu bez nich nie mia³by sensu. Dziêki tak¿e wielkie Virtusowi i Umbrze, no i oczywi¶cie ca³ej mojej bandzie z Roty, wraz z dodatkami w postaci wspania³ej czarownicy oraz ladacznicy. Nie móg³bym te¿ zapomnieæ o naszym kapelanie, rozpustnym mnichu Macieju i odwadze jak± wykaza³ gol±c sobie g³owê smile.gif
Szkoda, ¿e trochê siê nam to wszystko rozmy³o i rozlaz³o, ale mam nadziejê, ¿e wszyscy siê dobrze bawili.
Gratulacje dla uczestników turnieju ³uczniczego - przede wszystkim dla najwiêkszego pechowca - Andrzeja - Panie i Panowie, to co pokazali¶cie by³o pokazem ³ucznictwa na najwy¿szym poziomie, chyba z³amiê swój ³uk i zajmê siê czym¶ po¿yteczniejszym ;)

Poni¿ej lista tych, którzy stanêli na podium

Turniej ³uczniczy
1. Krzysztof Mieloszyk
2. Adam Swoboda
3. Maciej Morawiec
4. Andrzej Szkwarkowski
5. Anna Czerwoniec

Bieg niewiast
1. Anna Czerwoniec
2. Natalia Prêtka
3. Triss
4. Katarzyna Gensler

Turniej bojowy
Tu w zasadzie mamy trójkê, która zdoby³a tak± sam± ilo¶æ punktów:
Tomko Konopczyc
Bezdred
Marek Degórski

pozdrawiam serdecznie
Jimmy
Anula
Witam!
Sk³adam jeszcze raz gratulujê wszystkim uczestnikom turnieju ³uczniczego moro.gif , a w szczególno¶ci tym w którzy w porównaniu z zesz³ym rokiem i turniejem we wrze¶niu poczynili du¿e postêpy w strzelaniu z ³uku. Gratuluje tak¿e Natce, Wi¶ni i Martynie, które mimo krótkiego sta¿u ³uczniczego wystartowa³y w turnieju. Ale najwiêksze u¶ciski dedykuje Andrzejowi, który w eliminacjach by³ bezkonkurecyjny king.gif a tylko pech odebra³ mu zwyciêstwo w finale.
Konkurencja wystrzeliwania literek okaza³a siê zbyt ³atwa jak na pó³fina³y, dlatego w nastêpnym turnieju bêdzie trzeba utworzyæ napis, KOCHAMY POZNAÑ bigsmile2.gif
Co Wy na to?? Zacznijcie zbieraæ strza³y, ¿eby wystarczy³o!!

Bieg niewiast budzi³ wiele emocji, niektóre z bia³og³ów mia³y nawet swojego trenera, ale i tak najlepsza okaza³a siê Ania Czerwoniec, która pieniek por±ba³a w drobny mak maniac.gif i nastêpne niewiasty nie mia³y czego r±b±æ!!!
Nastêpnym razem pieniek bêdzie ¿elazny!!! szczerba.gif

Oczywi¶cie nie zapomnia³am o Was drodzy ogranizotorzy, bez których tak piêkna impreza nie dosz³a by do skutku. Szczególne uk³ony w kierunku Jimma heart.gif który dzielnie w piatkow± noc wypisywa³ odpusty i temperowa³ moje pomys³y na konkurencje ³ucznicze np. strzelanie z zas³oniêtymi oczami do jab³ka na g³owie sêdziego technicznego devil.gif
Dziêkuje tak¿e wszystkim, którzy kupili odpusty, oczywi¶cie po¶wiêcone przez naszego Mnicha Rozpustnika, to wasz wk³ad do turnieju wrze¶niowego, mo¿ecie poczuæ siê sponsorami, szczególne uznanie dla Lupiego, który po ma³ych przepychankach respekt.gif ze mn± kupi³ 2 odpusty! Chwa³a

Acha i wielkie dziêki dla Bartka z Chojnika za Chatkê Kopulatkê bum.gif

Pozdrawiam Anula
Marek Degórski
smile.gif Mo¿naby pokusiæ siê o stwierdzenie, ¿e niemal wywalczy³em sobie te odpusty smile.gif No Anula, ³atwo nie by³o, to Tobie nalezy siê respekt smile.gif Wszem i wobec obwieszczam wiêc... Panowie, nie zaczynajcie z Anul±, poniewa¿ nie do¶æ, ¿e ma spor± obstawê w ca³ej Chor±gwii, to jeszcze sama potrafi daæ w ko¶æ :P

A co do chatki kopulatki - podobno wieczorami straszy³a tam "Dzika ¦winia", swym radosnym kwikiem broni±c dostêpu do 3 niewiast :P

Dla mojej ukochanej -dziêki za po¶wiêcenie i dzielne towarzyszenie mi oraz wsparcie, mimo ¿e to nie jej "klimaty".
Dla swawolnego mnicha - mega szacunek za ogolenie g³owy!
Dla Marka z Army - dziêki za warsztaty!
Dla Marka Hilgendorfa - thx za koszulê!
Dla Jimiego - za tytoñ, który w³a¶nie popalam smile.gif
Marcinowi i Anuli - za spontaniczne zapasy ;P
Szkotowi - za fajeczki ;P
Kaltmanowi - za usilne barmanowanie bez kija smile.gif
No i oczywi¶cie dziêkujê ... bombardzie i jej obs³udze - za pobudki i niedow³ad uszu ;P

I ca³ej zgrai weso³ych ludków, dziêki którym turniej mia³ taaaaaki klimat! smile.gif

Jeszcze raz zatem - CHWA£A WSZYSTKIM ORGANIZATOROM I UCZESTNIKOM TURNIEJU
Tomko Konopczyc
Teraz my.

Muszê przyznaæ, ¿e dawno nie by³em na imprezie o tak wyj±tkowo ¶wietnej atmosferze. Mimo, ¿e byli¶my u Was pierwszy raz mieli¶my wra¿enie, ¿e wiele osób znamy od dawna. Dziekujemy za bardzo serdeczne przyjêcie.
Turniej bardzo sympatyczny, bez ci¶nienia, publiki. Ubawi³em sie i wypocz±³em. Naprawdê wysoki poziom ³uczniczego, a ciekawe i urozmaicone konkurencje powodowa³y, ¿e by³ oryginalny. Bojówka mimo, iz by³o nas tak niewielu my¶lê, ¿e wysz³a fajnie. My¶my siê ca³kiem fajnie "nawalczyli".
Ca³y turniej min±³ w ¶wietnej atmosferze kameralnego, przyjacielskiego spotkania i zabawy.

Oczywi¶cie bed± specjalne podziêkowania:
- dla Marka Hilgendorfa i Marka Degórskiego za ¶wietne walki,
- dla ca³ej zwariowanej czeladki z Umbra Sagittae za ca³okszta³t i choroby umys³owe podobne do naszych,
- dla Anielki za stare bêdziñskie wspominki przy ognisku,
- dla Anuli za odpusty, których i tak nie naby³em ( i teraz mam obawy o zbawienie mej duszy-kasê oczywi¶cie wyda³em na piwo ).
Marek Degórski
Hey Tomko! W imieniu ca³ej naszej weso³ej Chor±gwi dziêkujemy Wam za przybycie i mi³e s³owa. Mam nadziejê, ze w przysz³ym roku te¿ przyjedziecie i "sfinalizujemy turniej" walka.gif .
I oczywi¶cie - zawsze bêdziecie u nas mile widziani. Hehe powiêksza nam siê turniejowa "rodzinka" smile.gif
ogor
teraz ja,,,,,

dziekuje wszystkim przyjezdnym za przyjazd i mile spedzenie czasu. Dziekuje Jimowi za smalec bez ktorego klimat imprezy niebyl by tak wspanialy,Markowi H.z Army za ciekawe szkolenie i wyklady iscie sredniowieczne, Rocie za ..hmm.....za bycie, Tomkowi wraz z "rodzinka" za wspaniale opowiesci...("O dzik"jest juz legenda ),wszystkim kapusciarzom za dalekie loty i celne zbicia, Trisz za tance(po 1 przerwie bylo juz za trudno)....i wszystkim ktorych niewymienilem...

pozostaje dodac ze impreza niestarcila zeszlo rocznego klimatu i kapusty....

do zobaczenia na grunwaldzie devil.gif
Marek Hilgendorf
¯eby nie by³o- Marek H. z Army to Marek Helmann, a nie ja.... Ogór jak zwykle musi co¶ paln±æ, ale to przywilej m³odo¶ci!!!

My¶lê, ¿e wiêkszo¶æ zapamiêta ten turnej, a w³a¶ciwie spotkanie jako wspaniale spêdzony czas, bez nachalnej publiki, bez po¶piechu i poganiania... i tak mia³o byæ.. Szkoda,¿e tak ma³o ludzi przyjecha³o i na bojówce wszyscy walcz±cy opadali z si³, a najbardziej ja.... czu³em siê jak ostatni zdechlak...

Dziêkujê wszystkim przyby³ym i wspó³organizatorom za to, ¿e wytrzymali¶cie ze mn± w tym upale.
Poza tym cz³owiek uczy siê przez ca³e ¿ycie- niech mi teraz kto¶ powie, ¿e nie da siê prowadziæ turniej bez mikrofonu!!!!

Ju¿ pó¼no i zaczynam bredziæ...wkrótce odezwê siê znów....
ogor
To by³o zamierzone zamierzone zagranie,bo ka¿dy wie ¿e nienazwa³ bym Ciê Markiem H . Ito niejest wina m³odo¶ci lecz drobne zagranie.
bigsmile2.gif

a kto nowy przyjedzie we wrzesniu na XIII-KE?

pozdro f4 OL
Tomko Konopczyc
Z wielk± chêci± przyjedziemy do Poznania w przysz³ym roku. Jak nie da siê rozstrzygn±æ bojówki wcze¶niej to zrobimy to w przysz³ym roku. A mo¿e przysz³orocznej bojówki te¿ nie rozstrzygniemy i stanie siê to kolejn± poznañsk± tradycj±, jak buhurt. Albo przyznamy sobie wszyscy pierwsze miejsca i w ogóle.........
Tomko Konopczyc
Zaraz zaraz co ja piszê. Mo¿emy go rozstrzygn±æ u nas w Bêdzinie na naszym turnieju, na który musicie przyjechaæ i na który ju¿ teraz Was serdecznie zapraszamy. Te¿ mamy kapustê Ju¿ zorientowa³em siê , ¿e poznaniacy obok pyrów najbardziej lubi± kapustê. Choæ niekoniecznie je¶æ.
ogor
dzikuje w imieniu siebie i ca³ej radosnej umbry za zaproszenie , co do tradycji to trzeba zapocz±tkowac buhurt grupowy czyli po 4 osoby ;) a najleprzy wychodzi z grupy :P
Marek Degórski
Hje, hje... w koñcu wszyscy byli¶my debe¶ciakami :P Co niektórzy nieco bardziej, ale wa¿na jest zgrana ekipa. A w przysz³ym roku obiecujê siê z Wami porz±dnie napiæ bum.gif
W tym roku pilnowa³a mnie kobieta a na dodatek co¶ mnie ca³y dzieñ g³owa dziwnie bola³a... Kto¶ wie dlaczego? ;P
Bartek z Chojnika
A ja tam za nic nie dziêkujê

-pogoda by³a do czosnka o kulistych kszta³tach, bo siê mozna by³o usmazyæ,
-lechu siê obrazi³ i gdzie¶ polaz³,
-za³apalem siê raptem na jednego ogórka kiszonego,
-organizatorzy nie pozwolili mi wy³oiæ browara w trakcie ³uczniczego (dlatego przegra³em z kretesem)
no i najwa¿aniejsze:

ZA MA£O KAPUSTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tak powa¿nie,
tradycyjnie dziêki za turniej i kawa³ roboty, który musieli¶cie w niego w³o¿yæ, pewnie znowu pojawim siê za rok...

PS. Anula, co¶ ty robi³a w moim namiocie ?? hehe

pozdr
Jimmy
Bartku, za pogodê nie odpowiadamy. Co do Leszka nie bêdê siê wypowiada³, bo zrobi³a siê do¶æ niemi³a atmosfera i wygl±da na to, ¿e z Torami bêdzie kiepsko. Je¶li chodzi o ogórki (ja nie dopad³em ani jednego, wiêc jeste¶ lepszy), to za szybko siê zmy³e¶, podobnie jak z piwem, a szkoda. Kapusty zawsze jest za ma³o smile.gif mimo i¿ by³o wiêcej ni¿ w ubieg³ym roku, jeno jaka¶ taka miêkka by³a, ale nasze wtyczki z biotechnologii ju¿ nad tym pracuj± (podobnie jak nad ¿ytem w butelkach).

Co Anula robi³a w Twoim namiocie??? Chyba czeka nas ma³e dochodzenie...

pozdrawiam
Jimmy
Bartek z Chojnika
Co Anula robi³± w moim namiocie to ja nie wiem, mo¿e sama powie.

A tak swoj± drog± mo¿e by warto pomy¶leæ o jakim¶ recyclingu kapusty - kleiæ j± na osmiorniczkê cfzy jak...

blinkie.gif

Do zobaczenia na grunwie
Anula
Co ja robi³am w Twoim namiocie Bartku, niech zostanie moj± s³odk± tajemnic±.... Gdyby¶ zosta³ na uczcie to na pewno by¶ wiedzia³ do czego wykorzysta³am Twój przestronny namiocik bigsmile2.gif A tak zostaje Ci tylko rozmy¶lanie i niepewno¶æ bum.gif

Tomko, jak masz wyrzuty sumienia to pode¶lij mi adres na priva to w ramach wyj±tku specjalnie dla Ciebie wy¶le Ci odpust, coby¶ siê nie sma¿y³ w piekle devil.gif i przyjecha³ jeszcze do Poznania.

Jimmy i Ty przeciwko mnie, co ja mog³am robiæ w namiocie dunno.gif ??? Pomy¶l!!

Pozdrawiam Anula
Przesuñs³up
CYTAT(Mateusz ze ¦wierczewa)
Turniej ³uczniczy
1. Krzysztof Mieloszyk
2. Adam Swoboda
3. Maciej Morawiec
4. Andrzej Szkwarkowski
5. Anna Czerwoniec

Jak patrzê na pierwsze trzy miejsca, to przypomina mi siê cytat takowy: "Nasi tu byli" bigsmile2.gif
A¿ mi³o popatrzeæ na tak± listê icon_cool.gif
Tomko Konopczyc
Anula

Przyjadê w przysz³ym roku, aby siê grzeszny pokajaæ- i przywiozê ca³± gromadê zatwardzia³ych grzeszników.
Bartek z Chojnika
Powiedzmy sobie szczerze - ³uczniczy wygra³ bezapelacyjnie Andrzej Szkwarkowski z Wratislawii i nawet zwyciêzcy to przyznali. System fina³owy do przemy¶lenia na przysz³o¶æ.

W przypadku Andrzeja pasuje jak najbardziej GLORIA VICTIS...
Jimmy
CYTAT(Bartek z Chojnika)
Powiedzmy sobie szczerze - ³uczniczy wygra³ bezapelacyjnie Andrzej Szkwarkowski z Wratislawii i nawet zwyciêzcy to przyznali. System fina³owy do przemy¶lenia na przysz³o¶æ.

Fakt, Andrzej by³ bezkonkurencyjny. Zawini³ system. Kajam siê z tego powodu.

pozdrawiam
Jimmy
Jimmy
Zapraszam na stronê bractwa - doda³em galeriê z turnieju

pozdrawiam
Jimmy
ogor
Mateuszu drogi....jest teraz 2005 rok...spójrz na stronkê co¶ ty napisa³
Adsumus
Witam!!!

A co¿ to by³ za system?

Pozdrawiam
Anula
Systam jak system, nastêpnym razem bêdzie jeszcze lepszy ale Andrzej sam stwierdzi³ ¿e same konkurencje by³y bardzo ciekawe tylko jak na jego mo¿liwo¶ci to powinno byæ wiêcej ni¿ 30 metrów, obiecujê ¿e nastêpnym razem zrobimy strzelanie z 90 metrów. Zacznijcie ostro trenowaæ, bêdzie weso³o bigsmile2.gif

Pozdrawiam Anula
Anula
Zapomnia³abym, do wszystkich niewiast które przyby³y do Poznania!!!!

Zosta³a odnaleziona bia³a chusta wycieta pó³kole, rêcznie przeszyta!!!

Je¶li która¶ z Was stwierdzi brak w swojej garderobie, kontaktujcie siê na priva to oddam albo ode¶le je¶li w³a¶cicielka nie jest z Poznania.
Chusta zosta³a wyprana i wyprasowana i czeka na swoj± w³a¶cicielkê smile.gif

Pozdrawiam Anula
Bartek z Chojnika
Jim, bez sensu wylewaæ ¿ale post faktum. Mam nadziejê ¿e siê nie obrazi³e¶ o to co napisa³em, zreszt± ja sam w trakcie sêdziowania bojówki pope³ni³em b³±d, do czego siê przyzna³em (ca³e szczê¶cie ¿e walka by³a bezapelacyjnie wygrana...).

Sam Andrzej wyjecha³ z turnieju bardzo zadowolony i cieszy siê uznaniem pozosta³ych uczestników.

Co do mojego strzelania, có¿, nie bêdê siê wypowiada³, ale mog³e¶ mi policzyæ to strzelanie do kapusty z mojej zabawki. W koñcu by³o 2 w celu na 2....
bigsmile2.gif szczerba.gif icon_mrgreen.gif
Anna Czerwoniec
Hmm, ja proponujê ¿eby w przysz³ym roku w finale ³uczniczego wprowadziæ konkurêcjê - strzelanie do ¿uka majowego przypiêtego ma³ymi kajdankami do tarczy!!?? To dopiero bêdzie wyzwanie devil.gif
Niech zwyciê¿y najlepszy lub najlepsza:)

icon_mrgreen.gif Pozdrawiam Ania
Jimmy
Aaa tam do ¿uka. Zamiast do kapusty bêdziemy strzelaæ do brukselki. Z 90 metrów. crazy.gif
Anna Czerwoniec
Ja jednak bêdê upieraæ siê przy ¿uczku, bo to dodatkowo ruchomy cel. Biedak niew±tpliwie bêdzie walczyæ o wolno¶æ bum.gif
Dystans oczywi¶cie i do 100m mo¿na zwiêkszyæ, ale wtedy ¿uk skona z nudów tongue.gif
Anula
Mo¿e krakowskim targiem przyczepimy po prostu brukselkê do ¿uka usmieszek_01.gif i zgodnie z przys³owiem ludowym bêdzie wilk syty i owca ca³a ( czyli strzelanie do ruchomego celu blinkie.gif i brukselki a robaczek nie bêdzie siê a¿ tak bardzo nudzi³, oczywi¶cie za zabicie ¿uka punkty bêd± odejmowane ¿eby by³o trudniej devil.gif i¶cie diabelski pomys³

Pozdrawiam Anula
Marek Degórski
A ja mam lepszy pomys³. Mamy w grupie dzik± ¶winiê. Mo¿e pu¶cimy j± (a w³a¶ciwie jego) luzem i to bêdzie dopiero ubaw smile.gif Je¶li za¶ o ¿uczka chodzi - hmmm... który p³atnerz podejmie siê wyzwania i zrobi mini kajdanki dla ¿uczka? ;P
M-kwadrat
CYTAT(Tomko Konopczyc)
- dla Anuli za odpusty, których i tak nie naby³em ( i teraz mam obawy o zbawienie mej duszy-kasê oczywi¶cie wyda³em na piwo ).

A wiêc dr¿yj, dr¿yj! Wielka tu³aczka duszy w czy¶cu to najlepsze co ciê mo¿e spotkaæ! ¯e ju¿ nie wspomnê o gro¼bach naruszenia nietykalno¶ci cielesnej osoby duchownej - za to pewnie w piekle sma¿on bêdziesz! Teraz jak ju¿ jeste¶ ospowiednio daleko to mogê to odwa¿nie powiedzieæ! ("podkuli³ ogon i dzielnie zwia³! Dzielny dzielny padre!") No chyba, ¿e siê dogadamy z nienormowanym czasem postu :-)

Cieszê siê, ¿e wielu osobom podoba³o siê u nas oraz b³ogos³awiê tym którzy w trudzie i znoju na to pracowali. Gratulujê zwyciêscom pisanym (jak widaæ szczê¶cia i ³±ski pañskiej trzeba trochê posiadaæ) oraz niepisanym (bêdzie im to zapisane).

Padre Maciej
M-kwadrat
O ile kto¶ z zainteresowanych jeszcze nie widzia³ to na stronie PRZ Jimmy umie¶ci³ zdjêcia z turnieju - zapraszamy.

Padre
Anula
Co do odpustów to nastêpnym razem bêdzie je sprzedawaæ odpowiednia osoba czyli Padre Maciej i raczej cena nie bêdzie promocyjna, poniewa¿ by³a to jednorazowa akcja. Ci którzy kupili mog± siê cieszyæ siê bêd± z ¿ycia w¶ród aniol.gif aniol.gif aniol.gif, natomiast wszyscy inni dr¿yjcie przed piek³em i jego panem devil.gif

Pozdrawiam Anula
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.