Witam!!!!
Bardzo, bardzo spó¼nione, ale szczere…
Prosto z Poznania pojecha³am na kolonie i dwa tygodnie nie mia³am dostêpu do cywilizacji, ale ruszam nadrabiaæ stracony czas.
Oto co nastêpuje:
1. w imieniu w³asnym oraz Magdy dziêkujê oficjalnie za zaproszenie i królewskie przyjêcie na turnieju (zaszczyt to choæby zakwaterowanie w jedynym dostêpnym namiocie historycznym). Ja zawsze czuje siê u was jak w domu, ale dla Magdy by³ to pierwszy raz…
2. dziêki wszystkim, którzy znale¼li trochê czasu, ¿eby z nami potañczyæ. Inaczej wyobra¿a³y¶my sobie warsztaty (bardziej profesjonalnie) ale nie da³o siê tego przeprowadziæ w dostêpnych warunkach. Szkoda, ale obiecujemy, ze jesienne warsztaty w Poznaniu siê odbêd±, je¶li do tego czasu bêdziecie nadal zainteresowani…
3. dziêkujê mojej prywatnej ekipie trenujaco-masujaco-dopingujacej z Chojnika! Dziêki Wam uda³o mi siê zaj±æ 3 miejsce w BIEGU BIA£OG£ÓW! A w moim wieku to ju¿ trudno mierzyæ siê z m³ódkami… :-)
4. podziêkowania dla: Anuli, Jima, Marka, Szkota, Kasi i wielu innych za obecno¶æ i wspaniale spêdzony czas. Nie wyobra¿am sonie Poznania bez Was….
5. szczególne podziêkowania dla Kaltmana za wszystko! Ostatni nie znaczy najgorszy, a wrêcz przeciwnie… za ca³onocne rozmowy terapeutyczne…za barmanowanie… za masa¿e… za rozpieszczanie… zreszt± sam wiesz najlepiej, jak przy Tobie odm³odnia³am!
6. Anula, ta bia³a chustka, o której wspomina³a¶ jest najprawdopodobniej moja. Pojecha³am na Poznañ z trzema, przywioz³am do domu dwie. Ale to niewielka strata, bo mam ich pe³no, z ka¿dego zbêdnego bia³ego kawa³ka robiê chustki. Nie ma sensu, ¿ebym przemierz³a pó³ Polski po odbiór chustki… Chyba, ¿e bêdê mia³a dodatkowa motywacjê, na przyk³ad jak±¶ imprezê w Poznaniu z dowolnej okazji lub nawet bez okazji. Na razie chustka mo¿e czekaæ na lepsze czasy.
Bêdê koñczyæ, choæ prawdopodobnie o czym¶ lub o kim¶ zapomnia³am. Postanawiam poprawê…
Pozdrawiam serdecznie
Triss