Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Wrzesieñ]Turniej na Zamku Lipowiec - Babice -> 09-11.09
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Tunia
Zwierzak a zaprosicie mnie? i Cormaka smile.gif
a tak na marginesie to ja nei wiem czy przyjade bo mam do 9.09 kolo d±browy gorniczej i moge sie nie wyrobic angsad.gif

ale jak przyjedziemy to wezmiemy napewno i to nei tylko wino
Zwierzak z Bêdzina
No Tuniu pewnie ¿e zapraszam was:)
co wy tam ko³o d±browy bêdziecie robiæ to rzut beretem od mojego domu...
Tunia
to sie postaramy smile.gif

ja bede i w d±browie i w Ustroniu sobie zawodowo smile.gif napisalam Ci na prv
Micha³ ¯elazo
Czy noclegi na Lipowcu bêd± wy³±cznie w namiotach ?
Je¶li tak, to czy w pobli¿u zamku s± mo¿e jakie¶ gospodarstwa agroturystyczne, albo co¶ podobnego ?
Nawet je¶li zd±¿ymy z uszyciem namiotu, to i tak kwestia zale¿no¶ci od pogody wyjazdu z ma³ym dzieckiem ani troszkê mi nie odpowiada...

A z alkoholi mo¿emy przwie¼æ kilka butelczynek dobrego greckiego wina pó³s³odkiego. Ostatnio wyczaili¶my je z ¿on± w Tesco i o tamtej regularnie siê nim raczymy, jest rewelacyjne.

Pozdr.
M.
Tunia
Kinia - a Ty pi³a¶ ju¿ nasze winko?? nawet nie zauwa¿y³am ;)
to bedzie w³a¶nie to, albo tzw bia³e mocne Victoria
Zwierzak z Bêdzina
CYTAT
Czy noclegi na Lipowcu bêd± wy³±cznie w namiotach ?

Spanie w komnatach zamkowych:) ale najpierw dla grup które nie maj± namiotu, fajnie by by³o ¿eby¶my sie pomiescili tam ze wszystkimi ale to zalezy czy zamek da nam jeszce pierwsze piêtro do spania:) o spanie siê nie przejmuj.
Aethis
Witam wszystkich, z góry powiem, ¿e ¶redniowieczne avatary siê uparcie broni³y i w koñcu da³em cosik takiego ^^. Jestem ca³kiem nowy w RR i mam pytanko czy móg³bym zaszczyciæ ten turniej swoj± obecno¶ci±? ^^, Strój jak najbardziej bêdê mia³. Z góry dziêkujê.
Kinia
Tuniu pi³am jak ¶wiêtowali¶mu urodziny Kangura. Przepyszne. Kce wiêcej tongue.gif

pzdr

Kinia alkoholik icon_wink.gif
Zwierzak z Bêdzina
CYTAT
Jestem ca³kiem nowy w RR i mam pytanko czy móg³bym zaszczyciæ ten turniej swoj± obecno¶ci±? ^^, Strój jak najbardziej bêdê mia³.
dla nowych osób i osób których nie znamy prosimy o przesy³anie zdjêæ w strojach do nas coby wzglêdnie ³obejrzeæ.mój mail zwieszak@o2.pl
pozdrawiam
Aethis
Mówi±c, ¿e strój bêdê mia³ mia³em na my¶li, ¿e siê robi, jak tylko go skoñczê pode¶le zdjêcia. A jak co to jestem od Kub³a i Pigrzy ^^.

pozdrawiam
Kinia
hehehe

Nie ma to jak znajomo¶ci

pzdr

Kinia icon_wink.gif
Aethis
To tak tylko rzuci³em, ¿eby by³o wiadomo z kim siê trzymam ^^, no i z kim mnie w razie czego bêdzie widaæ na imprezach jak ju¿ zacznê je¼dziæ. smile.gif

Pozdrawiam
Pawe³
Witam
Z pocz±tku przera¿a³a nas odleg³osæ jak± musielibysmy przemiezyæ aby do Was dotrzeæ, ale na Ciechanowie Lipowiec zosta³ tak zareklamowany ¿e zrobimy wszystko aby przyjechaæ warrior.gif
Szczególnie ¿e turniej wypada w moje urodziny pijacy.gif
Pozdrawiam
Zwierzak z Bêdzina
Hej:) hej maliniak:)
pewnie znowu razem powalczymy tylk otym razem nie dam sie tak ³atwo znoka³towaæsmile.gif i bede ci dalej kroku trzyma³smile.gif a kto nas tak w ciechanowie reklamowa³?
Pawe³
G³ównie Smocza Kompania.
Niestety niewiem czy dam rade zabraæ zbroje.
Pozdrawiam
Aethis
witam, mam takie pytanko co do lokalizacji Waszego zameczku, czy to jest ten ko³o Krakowa? Tzn "ko³o" na mapie ^^. pozdrawiam
Piotr z Bêdzina
Witam,
Pozwolisz Aethisie ¿e ode¶lê Ciê na 3 stronê tego tematu gdzie w pierwszym po¶cie (tak sie sk³ada ¿e równie¿ mojego autorstwa icon_wink.gif ) znajdziesz dok³adnie wyja¶niony dojazd do Lipowca.
A do Paw³a napisze tylko ¿e ja mam dzieñ przed turniejem urodziny tak¿e mo¿emy po³±czyæ uroczysto¶ci bigsmile2.gif

Pozdrawiam
Aethis
hejka,
jakos nie zauwazylem tego posta, a specjalnie szukalem, ale co tam, czyli dobrze znalazlem miejscowosc, ciutke chyba za daleko dla mnie, ale sie pomysli,

pozdrawiam
Zwierzak z Bêdzina
Ok! pierwsze postanowienie!!

Wszystkie chêtne osobydo wziêcia udzia³u w turnieju proszê o wysy³anie zg³oszeñ do mnie (zdjêcia w strojach i planowana liczba osób i wszystkie potrzebne dane o ekipie oraz ewentualne mo¿liwo¶ci pokazania czego¶ dla publiki)
na maila: zwieszak@o2.pl
kontakt tel: 508 106 637

zg³oszenia proszê przesy³aæ do 20 sierpnia!
Ze wzglêdu na du¿± ilo¶æ zainteresowanych bêdziemy ograniczaæ miejsca - ile to siê jeszcze oka¿e, chocia¿ bardzo chcemy zrobiæ tak ¿eby wszyscy chêtni (spe³niaj±cy wymagania) mogli przyjechaæ.

Dalsze informacje na temat turnieju pojawi± sie po wtorku 9 sierpnia:)

Prosze pytaæ i o nic siê nie wstydziæsmile.gif
owszem gryzê, ale niepozostawiam trwa³ego ¶ladu na ciele i psychice:)

no to czekam:)
LuCK
CYTAT
Choæ wynik weryfikacji jest dla mnie z góry przes±dzony- i tak najlepszy jest wi¶niak ch³opaków z Tarnowieckiej, którym jeszcze raz sie przymawiam i przypominam, ¿e obiecali przywie¶æ jego wiêksze ilo¶ci.

Wcale nie, ¿adnych wiêkszych ilo¶ci nie obiecywali¶my:P
Ale we¼miemy tym razem próbek ró¿nych wyrobów, choæby je¿yniaka, któego podobno¿ o bycie je¿yniakiem nikt nie podejrzewa³ na Ogrodzieñcu smile.gif
Bo niestety Wi¶niaczka skromne resztki, które jednak dojrzewaj± ci±gle i czekaj± tak jak my na Lipowiec.
Na przysz³y sezon trza bêdzie nastawiæ wiêcej...

ps. proponuje konkurs trunków na biesiadzie, jacyæ chêtni ?
Tomko Konopczyc
Wi¶niaku i je¿yniaku - przybywajcie!!!!!!!!!!!!!!!

¯a³ujê, ¿e Kane nie bêdzie mia³ jeszcze wtedy gotowego swojego piwa, bo przyby³bym z nim jako reprezentant jego teamu w konkursie trunków.
Martin de Dinan
A czy Lublin (obecny od dwóch lat w np.: I³¿y, lub Ciechanowie) bêdzie w stanie uzyskaæ zaproszene ?? Zdjêcia je¿eli trzeba bez problemu mo¿emy wys³aæ...
Zwierzak z Bêdzina
CYTAT
A czy Lublin (obecny od dwóch lat w np.: I³¿y, lub Ciechanowie) bêdzie w stanie uzyskaæ zaproszene ?? Zdjêcia je¿eli trzeba bez problemu mo¿emy wys³aæ...

post wy¿ej mój - przy¶lijcie zg³oszenie ile osób przyjedzie i ilu walcz±cych i zdj±tka te¿ smile.gif
Zwierzak z Bêdzina
Ludzie pisaæ wysy³aæ zg³oszenia!!smile.gif poza oczywi¶cie smocz± której zg³oszenie to istnienie a póki istnieje to wiecznie zg³oszenie istnieje:)
wasek tylko powiedz ilu oko³o przyjedzie:P
LuCK
No przecie¿ ju¿ wys³a³em tongue.gif
Wasek
CYTAT(Zwierzak z Bêdzina)
Ludzie pisaæ wysy³aæ zg³oszenia!!smile.gif poza oczywi¶cie smocz± której zg³oszenie to istnienie a póki istnieje to wiecznie zg³oszenie istnieje:)
wasek tylko powiedz ilu oko³o przyjedzie:P

Musze przyznac , ¿e od tego istnienia i zg³oszenia pomiesza³o sie mi traszeczkê w g³owie. Ale powielu próbach juz wiem smile.gif

Bedzie nas ok 15 szt. ludzkich tak dziewczêta jak i faceci.

pozdrawiam
Wasek
Aradpa
No to siê zapowiadaj± kolejne warsztaty przygotowawcze do przysz³orocznej "inscenizacji bitwy pod Varn±". :]
W przysz³ym roku wypada ona równo w dzieñ bitwy grunwaldzkiej, dlatego trzeba dobrze przeæwiczyæ, manewry i szyki, bo dwie inscenizacje w jeden dzieñ to bêdzie ciê¿ka sprawa. :]
Zwierzak z Bêdzina
osoby które pisa³y tylko na freha o chêci przyjazdu proszê o zg³oszenie na mojego maila zwieszak@o2.pl
pozdrawiam

no waseczku dobrze ¿e¶ sie domy¶li³smile.gif
dziêki za reklame na ciechanowie:)
jeste¶ du¿y, poka¼ny wielki sutek:)
cool.gif

kangórku ty przyje¿dzasz z ta¶m± i jako kramarz te¿?
napisz mi:)
S³owianka
Buuu angsad.gif wiek 13 jest okrutny...bo nie mo¿na siê tañcem w ³aski wkupiæ niczyje.
Wymy¶lcie proszê na przysz³y rok co¶ co mog± robiæ panie w ramach udzielania siê. Jak wymy¶licie to ja nawet siê po¶wiêcê i bêdê chodziæ w tej ¶miesznej czapeczce z falbankami.
pozdrawiam...szczególnie Ciebie Zwierzaku (mam nadziejê ¿e uda³o Ci siê znale¼æ do picia co¶ wiêcej ni¿ piwo ...mi nie...no chyba ¿e policzyæ wino ;))
M¶ciwoj (wilki)
Witm!
Najpierw zmiana daty przysy³ania zg³oszeñ na Lipowiec, 25 sierpieñ. Lepiej ¿eby Ci co chcieli przyjechaæ wyrobili siê do tego czasu, bo pó¼niej bêdzie problem i p³acz icon_sad.gif
Po drugie to nie bêdzie to impreza wy³±cznie z du¿± ilo¶ci± alkoholu, pamiêtajcie o tym, piszê tak bo prawie co posta czytam o tym co bêdzie do picia, a¿ mnie podnosi z ka¿dym nastêpnym postem anger.gif
Ostrzegam ¿e sobota bêdzie mi³a i liczymy na wasz± dyscyplinê, na biesiadzie owszem bawimy siê do rana, ale w dzieñ turnieju na ostre (sobota) liczymy na dobr± atmosferê, przede wszystkim bêdziemy ostrzy je¶li chodzi o zachowanie, nie chcemy ¿adnych czosnkowañ na turnieju tak jak to zaprezentowal pan Koczkowski na Bêdzinie, po prostu zachowanie godne wieprza w oborze, tylko ¿e wieprze nie czosnkuj±. Rozumiem ¿e ka¿demu siê zdarza ale w ¶rodku turnieju nie powinno to mieæ miejsca.
XIII jest super tak jak i ludzie którzy siê w ni± bawi± wiêc jestem dobrej my¶li bigsmile2.gif
Ostry post trochê ale musia³em to napisaæ.
Misia
rozumiem ze granica czasowa tej imprezy to XIII w. - XIII w. Aniechto icon_neutral.gif tears.gif
czy mo¿e mozna siê wkrêciæ z XIV? bum.gif
Zwierzak z Bêdzina
CYTAT
rozumiem ze granica czasowa tej imprezy to XIII w. - XIII w. Aniechto Neutral P³acz
czy mo¿e mozna siê wkrêciæ z XIV? Bum

no niebardzo:(

XIII to XIII, ale warto siê zrobiæ na XIII wiek bo XIII wiek jest trendy:)
Misia
CYTAT(Zwierzak z Bêdzina)
XIII wiek jest trendy:)

mo¿na siê k³óciæ icon_wink.gif

no to szkoda, ale i tak ¿ycze mi³ej zabawy ;)
S³awek zTarnowa
Hej!!

Ja popieram Zwierzaka -XIII jest trendy!!!!! Wyczyta³em to ostatnio nawet w Playboyu szczerba.gif
Oczywiscie w zwi±zku z tym zapowiadam, tak jak zapowiada³em na Ogrodzieñcu,¿e TBR"GA" zjedzie siê ca³ym hurmem....my tez mamy Zwierzak wysy³aæ zg³oszenie?Kwalifikujemy siê? icon_redface.gif ..... devil.gif
aha--masz pozdrowienia od mojej (gdybym tego nie zrobi³, to mia³bym ³eb ususzony:)).....aha i jeszcze jedno ma³e umarudzenie--- a bêdzie szansa na jak±¶ techniczn± konkurencjê?(pomys³ Ja¶mina z "jedynkami" nieg³upi:>)
i od siebie równiez pozdrawiam!!!!
Mroczny przedstawiciel pó¼nej XIII
S³awek z Tarnowa
Zwierzak z Bêdzina
hej s³aweczku:)
zg³oszenia jako takiego, to mo¿e napisz mi co¶ na maila, ¿ebym zwróci³ ci zaproszenie na niego i napiszcie ile osób przyjedzie:) bo chmara to nieprecyzyjne okre¶lenie i ile walcz±cych bêdzie od was.
a z bojówk± to do grzesia(vel m¶ciwoja).
podziêkuj narzeczonej za pozdrowieniai powiedz jej ¿e wrazie deszczu zawsze s³u¿ê tongue.gif
pozdrawiam i czekam na kontakt
Zwierzak z Bêdzina
no to znowu ja bigsmile2.gif

oto ekipy które sie jeszcze nie zg³osi³y!!!

a które wypada³o ¿eby da³y znaæsmile.gif

Trzy Dêby
Shcewalier de Foix
Barutu¶ z nad morza kai¶ - wo bist du maine libsien??!!??
Sanok!! - Niemir zg³o¶ sie:)
Nieczar!!
I JESZCZE WY NIEWIERNIi!!! których znam lub nieznam lub by³em z byt nie tem tego ¿eby pamiêtaæ!! piszcie!!

pozdrawiam!!
M¶ciwoj (wilki)
Witam

Turniej na ostre

Prosimy zakony, które bêdziemy go¶ciæ by w jaki¶ sposób cz³onkowie owych zakonów ró¿nili siê od siebie (najlepiej tarczami) choæ wiem, ¿e bêdzie to k³opot.
Oczywi¶cie nie na sta³e a tylko na czas zmagañ w turniejowych szrankach.
Turniej bêdzie wygl±da³ nastêpuj±co:
- ka¿dy z uczestników bêdzie posiada³ dwie szarfy;
- zbrojny ma prawo wyzwaæ ka¿dego innego zbrojnego na pojedynek uderzaj±c w jego tarczê, która bêdzie wystawiona przed lo¿± dam (bêdzie lo¿a dam), dlatego dobrze by by³o, gdyby tarcze siê ró¿ni³y choæ trochê;
- pojedynek trwa 1,5 min. lub do poddania siê jednego z walcz±cych;
- zwyciêzca odbiera przegranemu jedn± szarfê jako trofeum;
- walcz±cy ma prawo wyzywaæ na pojedynki swych rywali dopóki starczy mu si³ b±d¼ do utraty swoich szarf;
- rycerz, który straci swoje dwie szarfy odpada z turnieju;
- oczywi¶cie wygrywa ten, który odbierze najwiêcej szarf swoim przeciwnikom i nie umrze na zawa³ tongue.gif
- to nie koniec, dodatkowo po turnieju piêkne bia³og³owy bêd± wybieraæ najwaleczniejszego, najpiêkniejszego, najsprawniejszego, najbardziej dwornego i ogólnie naj naj... (niekoniecznie tego, który wygra³). Od razu napiszê, ¿e warto bêdzie siê staraæ o nagrodê od dam, naprawdê bêdzie warto.
- oczywi¶cie bêdzie siê liczy³o w ocenie wszystko strój, uzbrojenie, a przede wszystkim zachowanie do lo¿y dam a tak¿e do innych rycerzy, wiêc mile bêdzie widziane wyzwanie s³owne na pojedynek, a nie tylko klepniêcie w tarcze przeciwnika i stawienie siê w szrankach z gro¼n± min±.
Dalsze zasady turnieju powinni¶my jeszcze wrzuciæ. Ewentualne pytania o turniej na ostre kierowaæ do mnie.
Pozdrawiam.
Ewa z Raciborza
Witam
Opolskie Bractwo Rycerskie w sile 10 osób te¿ chêtnie zjedzie na Lipowiec. Niestety nie otrzyma³am od Zwierzaka ¿adnej informacji zwrotnej na temat naszego przyjazdu
M¶ciwoj (wilki)
Sprzêt bêdzie sprawdzany przed rozpoczêciem turnieju na tyle wcze¶niej ¿eby mo¿na by³o uzupe³niæ sprzêt, ale nie tak ¿e jak kto¶ nie bêdzie mia³ ko³nierza to obwi±¿e sobie szyje rêcznikiem.
Je¶li chodzi o zasady turniejowe to nie bêd± straszne ani trudne:
-walcz±cy mog± u¿ywaæ tarczy wg. swojego uznania
-nie bêdzie wolno chwytaæ przeciwnika za he³m
-sêdziowie bêd± liczyæ trafienia, wytr±cenie broni lub przewrócenie przeciwnika bêd± wy¿ej punktowane
-dozwolone beda kopniêcia bigsmile2.gif

Pozdrawiam
Têgowoj
Witam
Turniej zbli¿a siê wielkimi krokami, aby wiêc jeszcze bardziej podgrzaæ atmosfere, przypomnieæ tym, co byli, a u¶wiadomiæ tym, co przyjechaæ maj± zamiar, jak wygl±da lipowiecki turniej, zawieszam kilka fotek z zesz³ego roku.
http://voila.pl/573db

No a na koniec zdradzê wam tajemnicê: Zwierzak chce byæ s³awny. bigsmile2.gif bigsmile2.gif Tylko proszê o dyskrecjê icon_wink.gif

acha i pamiêtajcie ¿adnych rêczników bum.gif

pozdrawiam
Ewa z Raciborza
Dzieki Zwierzaku za info na maila. Zg³oszenie juz wys³a³am. teraz pozostaje tylko czekaæ
Ewelina
Krótka informacja dla ³uczników, którzy zechc± wzi±æ udzia³w inscenizacji bitwy. Bardzo proszê, aby ka¿dy przywióz³ ze sob± kilka pacynek. Oczywi¶cie w miarê mo¿liwo¶ci. Pacynek nigdy do¶æ. My te¿ je przygotujemy, ale od przybytku g³owa nie boli smile.gif .
Ju¿ nied³ugo zawi¶nie regulamin turnieju ³uczniczego.
Aha i jeszcze jedno: wa¿ne, aby pacynki spe³nia³y wymogi standardów bezpieczeñstwa, bo z tym czasem bywa ró¿nie icon_sad.gif .
No to tyle na razie. Paaaa
Zwierzak z Bêdzina
CYTAT
pozdrawiam...szczególnie Ciebie Zwierzaku (mam nadziejê ¿e uda³o Ci siê znale¼æ do picia co¶ wiêcej ni¿ piwo ...mi nie...no chyba ¿e policzyæ wino ;))

Hej karolinko

dziekuje za pozdrowienia:)

zrób sie na XIII wiek i wtedy daj znaæ to z checia cie zobacze u nas na turnieju:)

no znalaz³em picie niealkocholowe:)
¶ciskam. tongue.gif
Ewelina
Tak jak obieca³am s³ówko o turnieju ³uczniczym.

- Eliminacje.
O przej¶ciu z etapu eliminacji do drugiej konkurencji zadecyduje ilo¶æ zdobytych punktów w dwóch rundach. £ucznik ma do dyspozycji 5 strza³ w ka¿dej z dwóch rund.

- Runda II. "POLOWANIE".
Strza³ do dzika (namalowanego). £ucznik dobiega do miejsca startowego i oddaje seriê strza³ów do zwierzêcia w czasie nie d³u¿szym ni¿ 40 sekund. Wybrane miejsce s± punktowane (serce-5 pkt, g³owa-3, korpus-2, koñczyny-1). Trafienie w oko dodaje zawodnikowi 10 sekund.

- "STRZELANIE NA SKUPIENIE" - fina³.
Konkurencja polega na umieszczeniu w tarczy (niewa¿ne, w jakim jej punkcie) 3 strza³, jak najbli¿ej siebie. Oczywi¶cie umieszczenie strza³ nastêpuje przez wystrzelenie ich z ³uku bigsmile2.gif. Zawodnik otrzymuje sznurek o d³ugo¶ci 3 metrów. Po ka¿dej oddanej serii (3 serie po 3 strza³y) ³ucznik wraz z sêdzi± podchodza do tarczy i obwijaj± strza³y sznurkiem. Czê¶æ sznurka potrzebna do obwiniêcia strza³ zostaje odciêta. Wygrywa ten ³ucznik, który posiada najd³u¿szy sznurek po 3 turach. W przypadku nietrafienia w tarczê sznurek skracamy o 1 metr.

Wymagania:
sprzêtowe(wiadomo: ³uk i strza³y).
Z racji tego, ¿e turniej nie ma charakteru bojowego, nie przewidujemy ubierania zawodników w kaptur kolczy czy przeszywkê. Nie bêdzie natomiast dopuszczony do turnieju ten, kto pojawi siê na torze ³uczniczym ubrany jedynie w historyczn± ( i nie historyczn± te¿ smile.gif ) bieliznê.
Oczywi¶cie organizatorzy zastrzegaj± sobie prawo do mniejszych (i wiêkszych) modyfikacji zasad, ale nie s±dzê, aby takowe by³y. No to tyle. Przynajmniej na razie.
Pozdrawiam.
S³awek zTarnowa
Witam!! bum.gif

Zasady i oprawa turnieju bojowego ca³kiem, ca³kiem...podobaj± mi siê te szarfy, zabawa w przestrzeganie dworno¶ci- miodzio-...to wszystko przybli¿a nas do tego co wszystkim kojarzy sie z rymcerstwem i jego "najlepsiejszymi" aspektami..zw³aszcza z tego w³a¶nie okresu z po³udniowej Francyi ..(chocia¿ po pogromach Katarów to w sumie tam d³ugo nie by³o ju¿ tak s³odko icon_sad.gif )..mianowicie jednak mam jeszcze jedno pytanie--- M¶ciwoju, .. nie chcê siê czepiaæ...ale nie zauwa¿y³em sposobu podliczania punktów tongue.gif ...chyba, ¿e gdzie¶ przeoczy³em- to za to przepraszam- ale je¶li jedynym kryterium zwyciêstwa jest kult si³y i wielko¶ci przeciwnika - to chyba bardziej przy³o¿ê siê do uczty i zabawy z Wami, Wilki moje kochane--nie mam ja w sobie natury wdeptywacza innych ludzi w ziemiê, a i sam nie lubiê(wrêcz nie cierpiê!!-brrr!!!)- byæ wdeptany np. przez kogo¶, kto jest wielki i wie o mieczu tyle tylko ¿eby nie waliæ "tym p³askim" smile.gif . Podczas bitwy - jak najbardziej- mad.gif - bitwa ma swoje prawa- tam nawet fechmistrz czosnek o kulistych kszta³tach...kiedy wrogów kupa...a w kupie si³a....ale walka w szrankach...w razie czego-oczywi¶cie- Wasza impreza-Wasze zasady.... ja nie narzekam tongue.gif - nie zrozumcie mnie ¼le-tylko chcê siê upewniæ i ewentualnie- ¿eby wiedziec na co siê nastawiæ. icon_wink.gif
Jaros³aw (Gêsik)
Z przykro¶ci± muszê zawiadomiæ ¿e na Waszym turnieju pojawi siê zapewne pewien osobnik - strój cywilny - niezobowi±zuj±cy, wzrost ¶redni, oczy szare, w³osy - blond .... erm.... - wysokie czo³o...... Uzbrojenie - Konica Minolta, 8 baterii i du¿o ramu. Do zobaczenia.
£ucz z Toviru
W podskokach poprzez las
Na Lipowiec spieszy Kozosêp.... bigsmile2.gif

Wys³ali my ju¿ to zg³oszenie, czy nie wys³ali?...
Zwierzak z Bêdzina
CYTAT
Wys³ali my ju¿ to zg³oszenie, czy nie wys³ali?...

a z jakiej ekipy jestes? co by mieli wys³aæ?
to cipowiem:)
Micha³ - Tarnów
Witam

Czy w tym roku tak¿e odbêdzie siê Bieg Rycerski doko³a zamku ?? Bo z tego co widzê to nie by³o o tym jeszcze informacji dunno.gif

Pozdrawiam
Micha³ z Tarnowa
Zwierzak z Bêdzina
w tym roku z biegu rycerskiego zrezygnowalismy póki co:)
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.