Witam!!!
Nareszcie mam troszkê czasu na napisanie paru s³ów nt wspania³ego turnieju w Lipowcu.
W imieniu TBR"GA" pragnê podziêkowaæ w pierwszym rzêdzie Organizatorom za zaproszenie, wspania³y klimat, wielkie serca(zreszt± u Was to standard
) , pyszne i obfite jedzonko( to tez standard przecie¿:>), dobre s³owa( Tutaj Têgowojowi, a po turnieju-- szczególnie Babci!!
---do tej pory siê rumieniê
) .. i. .w ogóle WSZYSTKO!!!(aha--i jeszcze Zwierzakowi za zwierzakowo¶æ:>:>:>:>:) )
Przepraszam za niektóre nasze mroczno¶ci- które postaramy sie wyeliminowaæ do nastêpnego roku. W tym tez wzglêdzie dziêkuje za poturniejow± ju¿ konsultacjê Kangurowi oraz za dos³owne dwa s³owa ze strony Bagrita jeszcze podczas samego turnieju--szkoda, ¿e moje zaangazowanie w walkach i zmêczenie potem , a w niedziele uczestnictwo w pokazach - nie pozwoli³y mi na blizsze poznanie.(ja to ten co pyta³ o skórzane podwi±zki przy nogawicach)
Przepraszam, ¿e nie dopilnowa³em w naszych szeregach niehistorycznej wspó³czesnej bizuterii u niektórych dziewczyn i paru innych szczegó³ów w ca³o¶ci.
Bardzo, bardzo dziêkujê Ianussowi za transport ch³opaków do szpitala i wspomozenie tam Asi po tak niefortunnym wypadku.Jestes wielki nie tylko mas±!!
(kochani Organizatorzy- dlatego na uczcie nie by³ w stroju bo pó¼no wróci³ w³asnie po wizycie w szpitalu)
Dziêkujê wszystkim grupom, które nas wspar³y i wys³a³y swoich przedstawicieli podczas naszej akcji wspierania
Wilków w niedzielê!!!!
Ponadto dziêkujê ch³opakom i dziewczynom z Krakowa(KCN), z Dobczyc(K¶JCh)z Tarnowca(TWK) za to co zwykle
, bardowi w czarnej oponczy za kilka s³ów i za gitarê,(jakos tak wysz³o, ¿e nie zapyta³em o miano..) , ekipie Tatsu za zara¿anie humorem i Martinowi za u¶wiadomienie, ¿e przy ma³ych szrankach nie zdo³am siê wymkn±æ nawet "przetrawersem" przed szar¿± po szar¿y niezmordowanego zbrojnego ramienia od ¶w £azarza:) - gratulujê zwyciêstwa - jakbys chcia³ wiedziec co jest napisane na szarfie-wal na priv.
Pozdrawiam te¿ Saszê - wirtuoza walk i dobrego kompana (dziêkuje za gest podczas bojówki-zapamieta³em i zapamietam!!!
) i powtórzê- " jeste¶. .... !!"
..i w ogóle Wam którzyscie tam byli -chwa³a!!(chwa³a w szczególno¶ci dla jednego rycerza z zakonu Joannitów, który chyba jako jedyny by³ w pe³ni rycersko opancerzony podczas walk turniejowych- przepraszam , ¿e zapomnia³em Twego imienia, i sorki za z³amanie miecza na Twojej g³owie---chwa³a Ci za postawê raz jeszcze!
M¶ciwoju--bojóweczka- cymesik!
Na koniec cieszê siê, ze tradycyjnie mogê podziekowaæ za dyscyplinê, zgranie, kulturê osobist± i wszystko--ca³emu Tarnowskiemu Bractwu Rycerskiemu "Gladii Amici"-- jeste¶cie wspaniali!(heh--reggie jest dumny- heh)