Witam
W³a¶nie niedawno wróci³am z I³¿y po ponad dwugodzinnym siedzeniu przed kiblem w ciapongu
(jako, ¿e ciapong by³ tak bardzo zat³oczony).
Powiem szczerze, ¿e nie wiem za bardzo co ja mam napisaæ. S³owa nie opisz± tego co w s±dze o imprezie. By³a tak (przepraszam za wyra¿enie) zajebista, ¿e na sam± my¶l o tym, ¿e ju¿ siê skoñczy³a dostane choroby sierocej. By³ to mój pierwszy turniej w I³¿y i jestem pod wra¿eniem.
Pokazy konne, zarówno panów jak i pañ by³y wypa¶ne. Cholera, ile ja bym da³a, ¿eby tak ¶migaæ na koniach
.
Bitewki te¿ by³y zacne, aczkolwiek nie widzia³am wszystkich. W koñcowej bitwie uda³o mi siê wzi±æ po¶redni udzia³ poprzed postrzelanie sobie z bata. Wypas!
Przede wszystkim chcia³am serdecznie podziêkowaæ organizatorom za to, ¿e pozwolili mi zjawiæ siê na I³¿y, dziêki czemu do¶wiadczy³am kilka dni wspania³ej zabawy.
Nastêpnie chcê podziêkowaæ ch³opakom ze Slavii, za cierpliwo¶æ jak± wykazali przez ten ca³y czas kiedy mieszka³y¶my z Kini± u nich w namiocie. Dziêki za stworzenie nam takiej mo¿liwo¶ci
.
Dziêkuje te¿ Januszowi za to, ¿e udzieli³ mi lekcje strzelania z bata
; Robertowi Bagritowi za to, ¿e swoj± obecno¶ci± stwarza³ przyjemn± i mi³± atmosferê na turnieju; zespo³owi Stary Olsa, za to, ¿e zgodzili siê przygrywaæ mnie i Kinii podczas naszego pokazu Tañca z Ogniem; Aiutowi, Zapa¶nikowi, Drzewiakowi, Rokicie za to, ze mile spêdzi³am z nimi czas na turnieju przy wszelkiego rodzaju pie¶niach (Aiuto i Rokito... nie za¶piewali¶cie dla nas Pastorelli, buuuuu), naszemu ojcu chrzestnemu Markowi z Poznañskiej Roty Zaciê¿nej, za to, ¿e zaakceptowa³ sobie córki Hekso-Hetery
, Zwierzakowi za to, ¿e jego cebrzyk zawsze znajdowa³ siê pod rêk±
i tym wszystkim, którzy uraczyli nas mi³ymi s³owami po naszym pokazie ogniowym. Naprawde ja siê takiej reakcji zupe³nie nie spodziewa³am. Jestem w szoku.
Coby nie zanudzaæ ju¿ wszystkich swoimi smêtami, zakoñcze ju¿ swojego posta.
Mam nadzieje, ¿e przysz³a I³¿a bêdzie tak samo wypa¶na jak ta teraz
Innej mo¿liwo¶ci: brak
Do zobaczenia na nastêpnych turniejach!
Pozdrawiam
Visenna