Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Czerwiec] III Ogólnopolski Turniej Rycerski w Piasecznie
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3, 4
claymor
ja bêde czeka³ z niecierpliwo¶ci± jak wywo³am swoje fotki i zeskanuje to ty¿ podam linka
Mientki
Link do paru fotek: www.kseroiklon.bravehost.com szczerba.gif
Nivelis
Uda³o siê wrzuciæ te fotki, niestety s± bez mo¿liwo¶ci komentowania... pozostanie omówiæ je jak i ca³± imprezê na Grunwaldzie ;)

http://photobucket.com/albums/y165/Nivelis...Piaseczno%2005/

Mam te¿ 5 filmików (ok.13mb ka¿dy) , narazie na parê dni jest jeden:

http://soulforge.shron.org/martin.avi

mi³ego ogl±dania ^^
Justyna Gasik
To ja te¿ dorzucê swoje trzy grosze...
By³o - jak to na Piasecznie :D ¶wietnie :D
Przemili ludzie, pyszne jedzonko (wielkie dziêki w imieniu trawojadów ;) ), lu¼na atmosfera.
Nawet przegrana w konkursie tañca specjalnie nie bola³a (ale ju¿ æwiczymy na przysz³y rok.... mad.gif )
Generalnie - ju¿ czekam na nastepne Piaseczno :D
Freya
Jak wszyscy to i ja nie omieszkam siê wypowiedzieæ. Mo¿e i zabrzmi to s³odko i nierealnie ale moim skromnym zdaniem turniej w Piasecznie by³: boski, genialny, fantastyczny, cudowny(mog³a bym tak wymieniaæ, a¿ do ¶witu) pod ka¿dym wzglêdem. Tym bardziej jestem ucieszona, i¿ moje zaklinania pogodowe nie zawiod³y i s³oneczko dopisa³o nam wszystkim. Wielki buziak dla gospodarzy za tyle serca i pyszne jedzonko:* heart.gif
S³owianka
Ma³y mój experyment z zamieszczaniem filmików...filmik numer jeden...
http://s19.yousendit.com/d.aspx?id=1PT5LKC...M41SN8VCYD02ARG
(po 7 dniach oni to kasuj± z serwera)
...C.D.N.

(jakby nie dzia³a³o to proszê o skargi)
Sier¿ant Micha³
Hmm... filmik to tam jest, ale (przynajmn jiej u mnie) nie chce siê ¶ci±gn±æ.
A te filmiki, to mog³aby byæ dobra kolekcja dydaktyczna bigsmile2.gif
Pozdrawiam i mam nadzieje, ¿e sporo tego bêdzie udostêpnione yes.gif
Reyki
A u mnie piêknie siê zasysaj±.
Sier¿ant Micha³
Wcze¶niejsze to i owszem, ale jest problem z tym ostatnim wystawionym przez S³owiankê.
Sauron
CYTAT(Sier¿ant Micha³)
Wcze¶niejsze to i owszem, ale jest problem z tym ostatnim wystawionym przez S³owiankê.

Wystawilem go u nas - prosiem (12MB) :
http://pliki.ordugh.org/mov02771.mpeg
GosieK
Jak tylko uda mi siê gdzie¶ zamie¶ciæ zdjêcia to podrzuce tu link smile.gif
Piaseczno by³o naprawdê wspania³e icon_mrgreen.gif Zaczêcie pierwszego sezonu od takiej imprezy to super sprawa..
Ludzie przemili, jedzonko wy¶mienite no i ta atmosfera oraz wystêpy- bardzo podoba³ mi siê taniec na szczud³ach usmieszek_02.gif
megamrok
Korzystaj±c z Mroka ...

Impreza przemegawypa¶na (trzy dni atrakcji) yes.gif yes.gif
Nie wiedzia³em ¿e w okolicy Wawy s± wogóle tak zrobione turnieje...
Teatry, konkurencje, jarmark, stroje - wszystko OK.
Obsuwy i po¶lizgi wspomniane wcze¶niej - o co Wam chodzi ???
Wszystko by³o wiadomo z wyprzedzeniem - przecie¿ chodzi³
Herold - zapowiada³,informowa³,nawet ¶ci±ga³ zawodników i sêdziów.
Wszystko by³o wiadome - nawet po¶lizgi tongue.gif
Tak powinno byæ na ka¿dej imprezie. (Her. niez³y Kolo - chodzi³ w
stroju w upa³ i nie pad³ bigsmile2.gif )
Sêdziowie - nie czepiajcie siê sêdziów !!!
90% ich roboty by³o ¶wietne. Jedyna dyskusyjna sprawa to Sasza
z go³ymi nogami - przedtem (i potem Heggi po¶wiêci³ wiele
czasu na kazanie o tym, gdzie naprawdê ladowa³o najwiêcej ciosów...

Cze¶æ Arturowi i Piasecznu. Do Groonvu !!!!

Kud³aty
S³owianka
Dziêki Adrianie, bardzo mi³o z Twojej strony smile.gif

No to ja postaram siê znale¼æ inn± opcjê...hmm (równolegle z zamieszczeniem filmików na 'yousendit' dla tych co im siê ¶ciaga bez wiêkszych problemów)

Sier¿ancie a firewall Ci nie blokuje? Wczoraj przetestowa³am mo¿liwo¶æ ¶ciagniêcia tego fimiku na koledze i co¶tam odblokowywa³ w firewall'u i mu siê ¶ci±gnê³o.

Swoj± drog± ilu rzeczy z dziedziny informatyki mo¿na siê nauczyæ na forum rycerskim :D
Reyki
Z nogami Saszy sprawa wygl±da³a nastêpuj±co:
Jako sêdziowie stwierdzili¶my ¿e nie mo¿e walczyæ bez os³ony nóg.Sasza poprosi³ Organizatorów o zezwolenie takiej walki i zapyta³ przeciwnika czy pozwoli mu walczyæ bez nóg.Artur i przeciwnik Saszy pozwolili mu na taka walkê.A my musieli¶my siê dostosowaæ do tego.W koñcu byli¶my tylko narzêdziem w rêku "Wielkiego S³oñca". bigsmile2.gif

Do zobaczenia na Grunwie.

UWAGA!! Zagin±³ na Piasecznie cynowy kufel o wielkiej warto¶ci sentymentalnej.Dla uczciwego znalazcy nagroda.Szukajcie mnie w obozie ¶w.Jerzego.
Kufel by³ du¿y i mia³ ucho.i do tego ucho by³o owiniête czarn± skór±.
Arwald
Jak tylko nasze zdjêcia znajd± sie w necie toumieszcze tutaj link. Gorzej bêdzie trochê z filmikami, ale po¿yjemy zobaczymy.
Przemko zwany Zychem
Pro forma: zajebiscie bylo.

Sprawy biezace:
1. Znalazlem maly rekaw, rachityczna nogawke lub monstrualnego kondoma bez koncowki. Prawdopodobnie to pierwsze. Material - aksamit, ile procent czego itp - nie wiem. Kolor czarny, albo prawie czarny. Bez dziurek, haftek i innych bzdetow. Pewnie lewy.
2. Zgubilem kufel. Przynioslem go w czwartek, a w piatek juz go nie bylo. Prawdopodobnie cynowy, zamykany 'klapk±' z wystajaca na gorze szabla. Dookola kufla bzdetne obrazki Bohuna, Wolodyjowskiego i reszty choloty z rezyserem Hoffmanem na czele. Bardzo lubilem ten kufel.
Ananke
Impreza rzeczywi¶cie czosnek ¿e az czosnek!!!

Teatralia poziom europejski - Artur (zwany podobno Wielkim s³oñcem ??)
na Oskara !! ; jarmark przedni; rymcerze przystojni;sêdziowie rycerscy,
choæ jak próbuj± prowadziæ, komentowaæ albo odganiaæ ludzi od
barierek, to czasem s³oma z butów... (oj , panowie - s³ownictwo... icon_redface.gif ).
Trzeba by³o zostawiæ s³owo mówione heroldowi (?) bo to chyba by³ herold, chocia¿
na tle wygl±da³ raczej jak ksiêciunio king.gif . Strój wypa¶ny smile.gif
Tañca ma³o !!!
Ale bardzo dobry yes.gif
Wiêcej takich turniejów !!!!!!!!
I czê¶ciej .....
Sylwia Grela
Zychoo!

To mój!!!!!!!
Jeste¶ wielki, bo ju¿ prawie ten pozosta³y spisa³am na straty.

Niestety kufla twojego nie mam w zamian.

Sylwia vel pani Sowowa
Przemko zwany Zychem
CYTAT(Sylwia Grela)
Niestety kufla twojego nie mam w zamian.

Trudno. Bede pil z Twojego ... hmmmm.
Wlasciwie, po co Ci taki wielki, materialowy kondom z dziura ?smile.gif
enid
Kiedy Piaseczno wyrosza na Grunv ? A co z Uniejowem??
offtopic, wiem, ale widzê ¿e w³a¶nie piszecie...
Przemko zwany Zychem
Na Uniejowie to wlasnie sa.

A co do grunwaldu to roznie. Ja - sobota. Brzart - wtorek lub czwartek. Reszta - niewiadomo.
Puenta
Temat turnieju chyba siê ju¿ wyczerpuje powoli... Ile mo¿na komplementów prawiæ w koñcu?

Ale co do wyjazdów na Grunw jest temat w dziale "Chor±giew Podolska". Szukajcie, a moze siê uda wiêksze grupki wyjazdowe porobiæ.
Przemko zwany Zychem
Jade samochodem w niedziele.
W celu zminimalizowania kosztow podrozy moge zabrac jedna osobe.
Pawe³ Lipnicki
I jeszcze parêna¶cie fotek z Piaseczna uda³o siê wywo³aæ...
W celu wbicia ich na serwerek przeka¿ê komu¶ m±drzejszemu tongue.gif
- niektóre s± cool (niektóre nie crazy.gif )
No i oczywi¶cie dzieki za wspania³± imprezkê, niech siê rozwija,
niech przetrwa wieki, a Wielkie S³oñce nie zachodzi nad jego Cha£w± icon_cool.gif !!
rutek
devil.gif devil.gif devil.gif MARTIN DZIADEK ZABRONIL MI UMIERAÆ NIEZALATWIAJ¡C WSZYSTKICH SPRAW KTÓRE MAM DO ZA£ATWIENIA NA ZIEMI icon_cool.gif WIEDZ ZATEM ¯E OBIECALEM PEWNEJ DROGIEJ MI OSOBIE,¯E POKONAM CIE W ZAPASACH I ROZUMIESZ CHYBA ¯E ¯EBY ZAZNAÆ WIECZNEGO SPOCZYNKU TJ. WYSPAÆ SIE PO TYCH WSZYSTKICH "RR IMPRACH" MUSZE CIE POKONAÆ. A PONIEWA¯ Z JEDNYM JAJEM ZNOSI MNIE NIECO NA LEWO POSTARAM SIÊ ZDOBYÆ DRUGIE W PIASECZNIE. PRZETO JA BLAZEN RUTEK WYZYWAM CIEBIE RYCERZA MARTINA NA POJEDYNEK O ZLOTE JAJO I KARZDY INNY W KRÊGU ZAPA¦NICZYM W KTORYM SIÊ TYLKO SPOTKAMY. blinkie.gif blinkie.gif [/b]
Martin
Rutek, jak mnie jeszcze raz nazwiesz rycerzem, to siê twój dziadek zmartwi powa¿nie.
Jestem SZEWCEM. Tytu³u rycerza nie u¿ywam, bo mi go nikt nie nada³ a i sam go sobie póki co nie przyzna³em, nie wiem, przez skromno¶æ jak±¶?
Wyzwanie przyjmujê, upraszam o utrzymywanie siê w formie do tego czasu i nie pozwalanie na ³amanie sobie ¿eber przed turniejem.
Bicie siê z rannym chwa³y mi by nie przynios³o.
Zatem dobrej formy i umiarkowanego picia ¿yczê co najmniej do naszej konfrontacji, a i wiele lat po niej (jak ju¿ mnie sklepiesz, bêdê chcia³ siê odgrywaæ bigsmile2.gif )

Pozdrawiam serdecznie.
hardberserker
Uklony dla Piaseczna,dla Jarla Artura oraz dla przedmowcy - Martina (okazalo sie,ze jestes Pan znany
za granicami Polski,i to dosc daleko icon_cool.gif Oraz dla Pawla -Argylla!
megamrok
O w³a¶nie - Piaseczno móg³ Martin wygraæ TECHNICZNIE nie robi±c krzywd kolegom (patsz - posty o £êczycy np.)
Reyki
Martin zrobi³ komu¶ krzywdê??

Jako¶ nie przypominam sobie.
Pawe³ Lipnicki
Martin w³a¶nie walczy³ i wygrywa³ TECHNICZNIE (moim zdaniem skromnym) i NIE robi³ dodatkowych dziurek
przeciwnikom. Sz. Megamroku - Twoje posty ostatnio s± mocno DRAMATYCZNE (bez urazy icon_wink.gif ).
- patrz temat £êczycy, Pchniêæ itp. Wypadki czasem siê zdarzaj±, bo walka z za³o¿enia JEST sportem
kontaktowym, ale pozostaj± tylko wypadkami -a nie ¶wiadomym, z³o¶liwym dzia³aniem wrogich si³.
Je¶li mia³oby byæ inaczej, sêdzia ma prawo dyskwalifikacji agresorów.
megamrok
Ogromne sooooory !!! Zle swormu³owa³em - chodzi³o mi o to, ¿e w³a¶nie Martin walczy i wygrywa TECHNIZCZNIE,
a nie na si³ê, rantem tarczy , skopa itp...
Martin
Ech...
Nie. Nieprawda. Nie walczê technicznie, co wychodzi niemal za ka¿dym razem, kiedy trafiam na technika - vide moje pojedynki z Pelikanem, Pigrz±. M³odym, remis z Przemkiem Panakiem na rzeczonym Piasecznie.

Walczê si³owo, fizolsko wrêcz, ale... czysto.

Czysto, nie znaczy jeszcze technicznie. Nie czyni mnie technikiem fakt, ¿e nie gryzê przeciwników po kostkach.
rutek
tak apropo kostek szczerba.gif trzeba by pogadaæ o ustaleniu w miare jednych zasad pojedynków zapa¶niczych dla ca³ej polskiej ziemi dunno.gif no poza wersj± zapasów b³aznów bo te to ju¿ wedle uznania na turnieju którym takowe zaistniej± anger.gif a co do mojej formy i ³amliwo¶ci to staram sie read.gif a picie có¿ w miare ograniczam bum.gif bum.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.