Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Czerwiec] III Ogólnopolski Turniej Rycerski w Piasecznie
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2, 3, 4
Micha³ Templarem zwany
Ze by³o super to napiszê, bo TAAAAKA impreza na to zas³uguje.

Podzêkowania dla Ca³ego Piaseczyñskiego stowarzyszenia rycerskiego "Eodem Tempore"
A¿ mi³o siê sêdziowa³o turniej bojowy z takimi zawodnikami.

Pozdrowienia dla wszystkich, którzy byli.

Final Zapasów Jing-Jang by³ widowiskowy.

TAK WYSOKO TAK WYSOKO
£ukasz Cichy
R.O.T.A. tak¿e zadowolona z udzia³u w turnieju, dziêkuje organizatorom za serdeczno¶æ, atmosferê i wy¶mienite ¿are³ko. Tym razem nic nie wygrali¶my, ale i tak siê podoba³o. Oby tak dalej i do zobaczenia na kolejnych imprezach! yes.gif
Sauron
I ja sie równie¿ do³±czê do podziêkowañ, a tutaj ¶wie¿utkie zdjêcia - to tylko niewielki fragment i nie opisane, reszta jak mi sie oczy przestan± kleiæ bigsmile2.gif
http://gallery.ordugh.org/Piaseczno05
Evan
Wspania³a impreza. Cieszê siê, ¿e przyjecha³em.
Bawi³em siê na prawde wy¶mienicie. Serdeczne gratulacje dla Elity £uczniczej i podziêkowania za po¿yczenie ³uku :) S³oñce niech zawsze ¶wieci nad nami :) Gratulacje dla organizatorów.

Einen gorssen Vielen Dank fur Helga :) Es war mir eine Ehre.

Przysz³y rok siê piszê o ile mnie wcze¶niej nie zastrzel±:)
Do zobaczenia na Grunwaldzie!!!
claymor
icon_mrgreen.gif ttttaaaa takie kilmaty jak na tej imprezie to dlugo zapadaj± w pamiêci !!! wznosze toast z to ¿eby by³o takich imprez wiêcej !!! icon_mrgreen.gif
Reyki
Ojjj nie wiem jakim cudem,gdziekolwiek pojade to wiêkszo¶æ uczestników mnie zna.Na Piasecznie by³em pierwszy raz i nie ¿a³uje ¿e pojecha³em.Zabawa by³a naprawdê ¶wietna.Z naszej chor±gwii by³o a¿ 5 pocztów ( a raczej reprezentacji).Do bojowego wysz³o 3 naszych ludzi,2 dosz³o do pó³fina³ów.
Jako sêdzia mogê powiedzieæ jedno- strasznie trudno ocenia³o nam siê walki poniewa¿ by³y one na wysokim poziomie.
Co do ca³okszta³tu,to chcia³bym powiedzieæ jedno.Najleprza impreza na jakiej by³em w tym roku.
Nivelis
Serdecznie dziêkujê organizatorom za urz±dzenie kolejnego wspania³ego turnieju!!!
Kolejny raz bêdzie to niezapomniana, d³ugo chwalona i czêsto wspominana impreza!
by³o naprawdê wybornie hehehe.gif

zdjêcia (niektóre skandaliczne ;) ) i filmiki umieszczê niebawem ^^

TAK WYSOKO!!!!
Remko £ysy
Dziêkujê organizatorom za mo¿liwo¶æ udzia³u w fantastycznej imprezie. Zaiste mimo du¿ej ilo¶ci osób atmosfera by³a bardzo rodzinna. Turniej bojowy ¶wietny a tak widowiskowych zapasów nie mia³em sposobno¶ci ogl±daæ od dawna. Specjalne podziêkowania dla Hegemona, który w swej niedzielnej homilii zwróci³ uwagê na rzeczy oczywiste aczkolwiek umykaj±ce w codziennym zmaganiu siê z trudami ¿ywota bigsmile2.gif
Pozdrawiam
Maciej Reihl
Serdeczne podziêkowania dla Eodem Tempore za wspania³± imprezê sk³ada Chor±giew Prywatna von Reihl !!!

Wspania³a atmosfera, przemili ludzie, doskona³a zabawa bez po¶piechu i ci¶nienia. Za rok bêdziemy obowi±zkowo.

A teraz gar¶c refleksji:

Brzarcik to prawdziwy macho (kto nie widzia³ Hadesa w pi±tek - niech ¿a³uje) yes.gif

Saszka powinien miec bana na mikrofon - tam by³y kobiety i dzieci bigsmile2.gif

Sêdziowie nie powinni tyle pic poprzedniego dnia - kac + wytê¿ona uwaga prawie mnie zabi³y crazy.gif

Teatr Voskriesienia jak zwykle niesamowity king.gif ale powinni przyj±c Komandosa do zespo³u bigsmile2.gif

Martin znowu wygra³ bojówke - czy ja siê powtarzam mówi±c, ¿e to monotonne smile.gif - gratulacje

"Zaniemogniêtego" Olla nale¿y przenosic z najwiêksz± ostro¿no¶ci± i uwag± a najlepiej zostawic tam gdzie pad³ bigsmile2.gif

Jeszcze raz dziêkujê w imieniu swoim i chor±gwi. Gratulujê zwyciêzcom i pozdrawiam wszystkich.

Maciek.
Wasek
Witam

Ja by³em na piasecznie jako turysta . Musze przyznaæ pe³en wypas ubawi³em sie przednie.

pozdrawiam
Wasek
Puenta
I cholera, znów pewnie wyjdzie, ¿e Piaseczno bêdzie jak co roku najbardzj udanym turniejem na jakim by³em. Czasem Liw jeszcze jest na równi imprezowy, ale trudno wymagaæ od Brzychcego wykopania rzeczki (choæ mo¿e za 2 lata?). Ludu by³o od groma i to fajnych, zabawa by³a przednia!

Kto¶ mówi³ o czym¶, co posz³o byæ mo¿e inaczej ni¿ chcieli organizatorzy. Chyba jedynym takim faktem by³o opó¼nienie niektórych pkt. programu o jak±¶ godzinkê, ale niech kto¶ znajdzie turniej, na którym tego nie ma. Jak bêd± zdjêcia to juz bêdzie wszystko widaæ ;)

P³ytka z muzyk± by³a z Zagonu Roty Jezdnej, ale jako, ¿e z nimi tañczê to i u nas Grexów jest ta sama (G.I. pozycza³a ode mnie j± jakis czas temu). W razie chêci przegrania wy¶lijcie wiadowmo¶æ do kogo¶ od nich albo do nas. P³ytka Sylwii Greli jest zreszt± zbli¿ona zawarto¶ci±.

Co do prze¿yæ: Niezapomniany pijany taniec wokó³ namiotów na uczcie! Po raz pierwszy prowadzi³em korowód w S³omie i by³o bardzo fajnie. Czy komu¶ jeszcze uda³o siê poprowadziæ tak d³uga¶ny korowód w ¶limaczka i do tego niepozabijac siê i nie spl±taæ yes.gif Przynajmniej z jednego bêdê dumny w ¿yciu. Uczta jak zwykle dopracowana idealnie (lepiej przy tych ¶rodkach Salomon by nie zorganizowa³).

Z³ote Jajo trzeci raz z rzêdu pójdzie do Grex Venalium (dziêki Martinie, ¿e ten turniej Rycerski ¿e¶ sobie odpu¶cii³) i bêdziemy go broniæ w przysz³ym roku. Hakownice ju¿ nakierowane :P
Puenta
CYTAT(Wasek)
Ja by³em na piasecznie jako turysta . Musze przyznaæ pe³en wypas ubawi³em sie przednie.
Wasek

£adny turysta, który na pó³tora dnia zosta³. Cichociemy raptem, co piwa siê opi³ cudzym kosztem ;) Sporo fajnych znajomych siê pojawi³o znienacka jak widaæ...
Aldzia
To by³ mój pierwszy wyjad na tego typu imprezê . I nie ¿a³uje . Zabawa by³a przednia . Jadê za rok icon_cool.gif

I mam pytanko : Kto ¶piewa³ w nocy te spro¶ne pie¶ni ;D ?? Bardzo bym prosi³a o wys³anie mi tekstów i chwytów . Dajcie znaæ na priv.

TAK WYSOKO !!!
claymor
za jaki rok !!!! jest jeszcze wiele imprez w tym roku !! zabieraj strój i jedz do uniejowa !! icon_wink.gif
Hassan
Impreza naprawdê przednia, zreszta jak co roku bigsmile2.gif

Gratuluje Magister smile.gif

I nieco fotek na koniec http://image.inpu.net/piaseczno2005/
Wierny Piotr
Dziêki organizatorom i uczestnikom - zabawa przednia, doskona³y klimat.
Gor±co pozdrawiam wszystkich i do jak najszbszego zobaczenia .
Hoorn
Nie bêde siê rozwodzi³ nad pochwa³ami bo wszyscy cuksz± ale naprawde tak jak na zapasach to nie u¶mia³em siê nigdy na ¿adnym turnieju, sasza rz±dzi.
Micha³ Wojtysiak
Ach to Piaseczno to Piaseczno .....powinno siê o nim spiewaæ Piosenki
By³o wspaniale bardzo odpocz±³em, pogada³em z dawno nie widzianymi kumlami i kumpelkami no i wdrorzy³em siê do sezonu letniego.
Po prostu czekam do nastêpnego roku na nastêpne Piaseczno chocia¿ teraz tak naprawdê bêdziemy widywali siê prawie co tydzieñ.
Dziêkujê organizatorom za wspania³± zabawê za pe³en brzuszek i niebudzenie nas nad ranem za mi³e miejsce.
Dziêkujê PLL LOT za zmiany pasów ruchów samolotów rejsowych ( nie mogli¶my ¿adnego ustrzeliæ i zamiast w samolot trafili¶my w namiot Templara) bbuu
Dziêkujê Hegemonowi za rozpoczêcie nawróceñ i czekam na przysz³± niedzielê i kazanie
Dziêkujê wszystkim innym uczestnikom za wspóln± zabawê

Pozdrawiam
Martin
Ech, plotki, ploteczki, legendy...
Powodowany skromno¶ci± pragnê zaznaczyæ, ¿e w zesz³ym roku nie wygra³em ¿adnego, s³ownie¿adnego turnieju bojowego, chyba ¿e mi pamiêæ siada.
Za to zosta³em pokonany na: I³¿y, Gniewie, Chwarszczanach, £êczycy (dwukrotnie, w dwóch osobnych turniejach). Na Grunwaldzie za¶ organizator turnieju bojowego go nie dokoñczy³.
W tym za¶ roku dosta³em ju¿ wklep na I³¿y zarówno w indywidualnym turnieju, jak i w "samowtór".
Wygra³em na Bródnie, aczkolwiek tylko w jednej konkurencji, bo w drugiej zosta³em pokonany, natomiast na Bródnie, poza dwoma wyj±tkami, poziom zawodników by³ s³abiutki...

W Piasecznie wygra³em po raz pierwszy, choæ wystêpowa³em tam ju¿ dwa lata temu. Tym lepiej ta wygrana smakuje i stanowczo zaprzeczam, jakobym uwa¿a³ wygrywanie za monotonne bigsmile2.gif

Dobra, do¶æ o mnie, wiêcej o turnieju. Zabawa przednia, niczego innego siê nie spodziewa³em. A jak zobaczy³em Kurgana to ju¿ wiedzia³em, ¿e siê nie wy¶piê. ¯are³ko na poziomie, nawet s³oma siê do siennika znalaz³a. Gardzio³ko powoli leczy siê po nocnych ¶piewach, krêgos³up p³acze po u¶ciskach Saszy...
Fajnie by³o, nie ma co. Liczê ¿e za rok bêdzie jeszcze fajniej.

Pisanie uwag krytycznych zostawiam Waskowi, hie, hie, hie.
Dark de Lioncourt
Ja oczywi¶cie te¿ bêdê monotonna, ale nei powiem o wygranych Martina, tylko o turnieju. No i powiem to, co wszyscy - ¦WIETNIE BY£O!
op³ac³o siê nocami szyæ kieckê i dublet dla mojego mê¿czyzny... Naprawde sie op³aca³o :] Oprócz tego, ¿e atmosfera by³a ¶wietna, ludzie wspaniali, to mia³±m okazjê w koñcu zobaczyæ znajomych, których nie widzia³o mi siê prawie rok. Jeeee! :] No i nasz mrrrroczny namiot ratownika (jakby kto pyta³ to ta pomarañczowa zmora) przeszed³ pomy¶lnie chrzest. Je¶li chodzi o wiatr, deszcz, który w nocy ponoæ te¿ pokrpi³ i nie tylko... Nawet pakuj±cego siê P³azika prze¿y³ :]

Wiêc, przychylaj±c siê do s³ów Dowódcy i reszty przed... przedpiszców: JAK WYSKOKO ¦WIECI S£OÑCE? TAK WYSOKO TAK WYSOKO TAK WYSOKO!
Chwa³a Wielkiemu S³oñcu i jego ludziom, oraz chwa³a Komandosowi :]

pozdrawiam - Dark, w imieniu swoim i Bleza.

PS. Aaaaha.. I pomys³ z Trybun± Serc mi siê bardzo podoba³ ;]
gijane
eh, monotonne jakies te posty, wszyscy tylko cuksza,chcialam sie wyroznic, ale sie nie da :P turniej boski, zareklo super, pogoda idealna, Wielkie Slonce zamowil na niedziele rano nieco chmur, aby sobotnim imprezowiczom ulatwic powrot do zycia smile.gif dziekuje calemu wmorde toporem (eodem tempore :P) za swietnie przygotowana impreze i wspaniale rozpoczecie wakacji smile.gif)) no i pozdrowienia dla mrocznego obcislego hadesa :D
claymor
BY£O wspaniale !!!! ale mam tylko jeden za¿ut dlaczego nie by³o jakiego¶ turnieju ³uczniczego drugiego dnia ?? mimo ¿e ca³y turniej by³ ¦wietny i wogóle wielkie dziêki sie nale¿± organizatorom to jednak jesli chodzi o ³uk to by³ to s³aby elaement turnieju (ale to jest tylko moje skromne zdanie )
chcia³bym tylko napisaæ co by³o wg mnie nie tak 1 pojedyñcza s³omianka( powinny byc minimum dwie ¿eby mo¿an by³o stwierdziæ w które mijsce trafi³a strza³a ) 2 brak wyra¼nej tarczy(albo jakiego kolwiek celu ) 3 za ma³o s³omy (niektóre strza³y przechodzi³y przez ni± i wbija³y siê w p³ot )
Katarzyna
ehhhh i co ja mogê napisaæ, ¿eby siê nie powtarzaæ???? Zdecydowanie zbyt pó¼no siad³am do kompa... anger.gif

W imieniu BRZL chcia³abym podzêkowaæ za zaproszenie. Wykonali¶cie kawa³ dobrej roboty. Impreza by³a naprawdê udana... jedzonko, stragany, koncert, przedstawienia, no i wreszcie jaja na zakoñczenie. Nic dodaæ, nic uj±æ. Wszyscy dobrze siê bawili¶my bigsmile2.gif

pozdrawiam
Katarzyna
Fionn
Ehhh... ja wreszcie do kompa siê dorwa³em... gor±czka, prawdopodobnie oblany egzamin, ale co mi tam. By³o naprawdê git. Impreza na jakiej od dawna nie by³em. A je¶li chodzi o uwagi co do turnieju:
[list]
[list]
[list]
Wogóle wielkie dziêki za zaproszenie . Tym turniejem postawili¶cie tak wysoko poprzeczkê jak wysoko ¶wieci S³oñce!

Pozdrawiam
Fionn

Ps.Na koniec jedno pytanie kto wie gdzie zamówiæ sk³adane krzese³ko a la Brzarcik(Hades)??
Sauron
CYTAT(Fionn)
Ps.Na koniec jedno pytanie kto wie gdzie zamówiæ sk³adane krzese³ko a la Brzarcik(Hades)??

Z tego co sie wypytalem skladane krzeselka (tylko nie wiem czy dokladnie o To Ci chodzi http://gallery.ordugh.org/Piaseczno05/PICT1601) robi Kurgan - cena wywolawcza 250zl.
Assassin
W sumie to chyba nic nie mozna juz dodac na temat Piaseczna, wszystko zostalo powiedziane. Ja tylko zaluje, ze ju¿ siê skonczylo :(.

By³o po prostu wspaniale i oby wiecej takich turnieji w tym roku ( a jak nie bêdzie ju¿ takich to przeciez za rok bêdzie kolejne Piaseczno )

No i racje maja ci którzy twierdza ze TAK WYSOKO SWIECI SLONCE.

Pozdrowienia dla wszystki, szczególnie dla Organizatorow
Artur Brzychcy
Witam!
Bardzo siê cieszê, ¿e wszystkim siê tak bardzo podoba³o. W imieniu organizatorów chcia³em serdecznie podziêkowaæ wszystkim go¶ciom. Ludziska to wy tworzycie klimat bez którego ¿adna impreza wyj¶æ nie mo¿e. Wielkie dziêki Ciechanowi, Grexom, Pelikanom za pomoc przy rozstawianiu turnieju. Gospodarze lekko zmeczeni, ale ju¿ my¶limy co poprawiæ na przysz³o¶æ (na pewno ³uczniczy).Cieszê siê te¿, ¿e podoba³o siê eksperymentalne po³±czenie z teatraliami piaseczyñskimi. W przysz³o¶ci bêdziemy kontynuowaæ t± symbiozê.
Jeszcze raz wielki dziêki i do zobaczenia na Uniejowie i Grunvie.

Pozdrawiam
Fionn
CYTAT
Z tego co sie wypytalem skladane krzeselka (tylko nie wiem czy dokladnie o To Ci chodzi http://gallery.ordugh.org/Piaseczno05/PICT1601) robi Kurgan - cena wywolawcza 250zl.

Mi raczej chodzi³o o to na którym siedzia³ w trakcie przedstawienia szczerba.gif
By³o boskie i ja te¿ chcê takie szczerba.gif
MayGyver
oczywiscie pochwalic nalezy takze naszego nowego aktora, ktory moze nie byl tak wspanialy jak Czcigodne Slonce ale jednak mial swoj wklad
mowa oczywiscie o Sierzancie Michale Hrynczyszynie

kto widzial ten nie zapomnial buehehehehe
S³owianka
Moje pierwsze Piaseczno. By³o super! Nawet s³oñce nie zepsu³o mi humoru co jest zadziwiaj±ce w moim przypadku ;) (dziêkujê za cieñ wszystkim drzewom piaseczyñskiego parku)
Pyszne ¿are³ko (nawet dla trawojadów smile.gif
organizacja turniejów, mimo ¿e opó¼nionych, to OK (zapasy..po prostu bajka smile.gif
ludziska fajne co ich pos³uchaæ by³o mi³o, pogadaæ z nimi i potañczyæ i w sposób niezwykle chaotyczny smile.gif
przemowa Hegemona, dowcip Kurgana, indiañski bêben i rozmowy z zakresu psychologii (i psychiatrii nawet) to by³ prawdziwy rarytas niedzielnego poranka smile.gif szczególnie mnie rozbawi³a rozbudowana metafora ¶ruby
gratulacje dla Martina- pokaza³e¶ klasê (ale móg³by¶ siê czasem do mnie przyznaæ pasqdo)
gratulacje dla zwyciêzców turnieju tanecznego, to by³y skomplikowane uk³ady i ¶wietnie wykonane
Sylwia...piêkna burgundzka kreacja
Buziaki i podziêkowania dla organizatorów, jeste¶cie ¶wietni!

Niebawem gdzie¶ jako¶ zamieszczê du¿o zdjêæ i filmiki z walk, tylko hmm...jestem komputerow± sierotk±...taka trochê zacofana no i muszê najpierw wymy¶leæ jak i gdzie siê takie rzeczy zamieszcza w necie(je¶li kto¶ potrafi mi pomóc na odleg³o¶æ w tej kwestii to bêdê wdziêczna a wszyscy szybciej bêd± mogli obejrzeæ)
Przy okazji proszê o wybaczenie je¶li kto¶ poczu³ siê ura¿ony czêstokroæ nachalnymi dzialaniami mojego tatu¶ka i braciszka, co na moje polecenie obstrykiwali turniej ( Arturze miêdzy innymi do Ciebie, bo wygl±da³e¶ na zdezorientowanego smile.gif

pozdrawiam wszystkich co tam byli
claymor
mam pro¶be je¶li by kto¶ mia³ zdjêcie to prosi³ bym o danie linka ewentualni o przes³anie na maila bo dobre imprezy warto czasem powspominaæ smile.gif
Sier¿ant Micha³
Pisze pó¼no, bo nieby³em na tyle wstawiony do tej pory ¿eby siê zebraæ szczerba.gif
A co do turnieju: wszyscy wipisuj± same pochlebstwa, wiêc czas aby MROCZNY SIER¯ANT CHAOSU zasia³ trochê zamieszania blinkie.gif
HEHEHEHEHEHE
By³o nienajgorzej (mimo ¿e niewygra³em bojówki tears.gif ), ale...
hihihihi znów GREKXI zrobili fajny turniej w Piasecznie (wszyscy mnie zabij±, ale za to fajnie siê bawie pisz±c to bigsmile2.gif )...
nie no wszystko by³o spoko, nawet tradycyjne opó¼nienia w normie cool.gif , coprawda niektórzy na to narzekali, ale to w sumie ich wina, ¿e niepotrafili sobie czasu zaj±æ ró¿nymi atrakcjami!!!
A tak generalnie to jak nie wygram bojówki w przysz³ym roku to niewiem co... anger.gif
A co do aktorstwa Maju, to nie ja, tylko Blumenowa flaszka z zawarto¶ci± w du¿ej mierze jego produkcji gra³a t± g³ówn± role... tongue.gif ja by³em tylko "pracownikiem technicznym" bigsmile2.gif
Pozdro dla Piaseczniaków i do zobaczenia na jesieni...
mo¿e na "Drugiej Imprezie Pod Srebrn± Podkow±"... o ile ktokolwiek siê zjawi dunno.gif
PA mad.gif mad.gif mad.gif
JAS
Muszê ciê zmartwiæ Panie Michale bo nastêpny turniej piaseczyñski nale¿y do mnie bum.gif no chyba ¿e jako¶ mnie przekupisz na najbli¿szej imprezie ( zgrzewka piwka wystarczy ) tongue.gif
Artur Brzychcy
Witam!
Jak zwykle zapomnia³em o rzeczach wa¿nych.
Wielkie podziêkowaniach dla Miecznika Micha³a Wojtysiaka oraz Justycjariuszy (Templar i Reiki) za pomoc przy organizacji imprezy. Wielkie dziêki równie¿ dla sêdziów za sêdziowanie przy licznych konkurencjach.
Jeszcze raz wielkie dziêli za liczne stawiennictwo, mam nadziejê, ¿e w przysz³ym roku bêdziemy mieli wiêksze zasoby i bêdziemy mogli zaprosiæ wiêcej grup.
Do zobaczenia w Piasecznie za rok.
Pozdrawiam
S³owianka
Zdjêcia ju¿ umieszczone. Proszê siê nie ¶miaæ z prymitywizmu strony, gdy¿ jest to mój pierwszy kontakt z tym tematem i nikt mi nie pomaga³ smile.gif
Sprawdzi³am i ja osobi¶cie wszystko tak jak powinno byæ mogê obejrzeæ w Explorerze, bo w Operze nie chc± mi siê pokazaæ dodatkowe zdjêcia. Nie wiem jak z innymi przegl±darkami.

Strona g³ówna to :

http://flautamagica.bravehost.com

stamt±d trzeba wej¶æ w "Album" (Link gdzies tam jest)...zdjêcia których nie da³o siê ju¿ umie¶cic w Albumie s± pod wiele mówi±cym linkiem, który te¿ gdzie¶ tam siê znajduje.
Wszystkich zdjêæ jest 63

¯yczê mi³ego ogl±dania. W razie jaki¶ problemów (nie wynikaj±cych z kaprysów przegl±darki) proszê siê do mnie zg³osiæ...chocia¿ w±tpiê ¿ebym wiedzia³a co siê sta³o bum.gif

Mam parê filmików z walk, ale narazie nie wiem gdzie i jak to mo¿na umie¶ciæ, wiêc na to poczekaæ jeszcze musicie.

pozdrawiam
'maska'
no to juz wiem jak wysoko swieci slonce.

super impreza,dawno sie tak nie zmeczylem wszystko mnie boli ale jest super.

dziekuje "wielkie slonce ze nam pozwoliles,templar wielkie dzieki za to ze nam powiedziales

ludzie dzieki za turniej,jego atmosfera jest nie do opisania,to dzieki wam

Martin dzieki za to ze pomogles mi wrucic na ziemie,szkoda ze bolalo "zapasy" cool.gif cool.gif

bardzo wysoki poziom walk tak trzymac

w imieniu swoim i mojej gropy dziekuje organizatorstwu i uczestnictwu za niezapomniane przezycia

TAK WYSOKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!
Wierny Piotr
Hmmmm posiada kto¶ mo¿e filmiki z imprezy smile.gif
By³bym baaaaaaaaaaaardzo wdziêczny i zaprosi³bym na piwo przy najbli¿szej okazji.smile.gif
Pozdrawiam.
Spaszatoros
Oj, tak strasznie ¿a³ujê, ¿e nie nie da³em rady zajechaæ do Piaseczna. Ale takie ¿ycie... Na serio cholernie mi szkoda, bo jak czytam tak te wszystkie posty, musia³o byæ na prawdê przesympatycznie. Pozdrowienia dla wszystkich!!!

PS. A tak strasznie chcia³em nauczyæ siê tañczyæ... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Micha³ Templarem zwany
Szpaszu ( HIP) szkoda, ¿e Ciebie nie by³o ( HIP ). Ale musisz siê postaraæ za rok ( HIP )

Pozdrawiam
Micha³
Maciej Reihl
Pilnie poszukujê wszelkich filmów i zdjêc z walk P³azika (Ch.P.v.R) z Martinem i Sasz± (szczególnie z tej ostatniej) oraz z walki Liska (Ch.P.v.R) z Martinem. Bêdê bardzo wdziêczny za odzew.

Pozdrawiam.
Maciek.
The_Fish
CYTAT(Reyki)
Jako sêdzia mogê powiedzieæ jedno- strasznie trudno ocenia³o nam siê walki poniewa¿ by³y one na wysokim poziomie.

Hmm, jestem co prawda ¶wiadomy ¿e by³em najs³abszym ogniwem "walcz±cych na wysokim poziomie" szczerba.gif ale w³a¶nie za to dziêkujê wszystkim walcz±cym - to by³a chyba najlepsza okazja do debiutu bojowego. Szczególne dziêki dla rycerza który mnie nakrami³ stal±, w ci±gu tych 1,5 min nauczy³em siê wieeelu rzeczy szczerba.gif M.in. tego ¿e mo¿e fajnie jest zwodem trafiæ tarczownika, ale potem trzeba mieæ jaki¶ plan na wycofanie siê a nie daæ siê m³óciæ na krótykim dystansie bigsmile2.gif
S³owianka
Jak ju¿ pisa³am ja mam jakie¶ filmiki z walk. Chcia³am je gdzie¶ umie¶ciæ ale nie mam pojêcia jak siê do tego zabraæ. Jest ich siedem i maj± razem ok. 210 MB. Nie we wszystkich walcz±cych jestem w stanie zidentyfikowaæ, bo to nie ja krêci³am i czê¶ci z tych walk nawet nie widzia³am. Je¶li kto¶ jest zainteresowany to niech siê do mnie zg³osi a wtedy dogadamy sprawê.
pozdrawiam
claymor
a masz mo¿e jaki¶ filmik zwalk które odbywa³y siê drugiego dnia ??
S³owianka
Niestety z drugiego nie angsad.gif
Sauron
Hej

Skonczylem dodawac zdjecia ( http://gallery.ordugh.org/Piaseczno05/ ) - mozna je tam komentowac smile.gif
Tutaj dwa filmiki z ostatniej walki drugiego dnia
http://pliki.ordugh.org/walka1.avi (13MB) - w tym niestety aparat mial "autofocus" co widac angsad.gif
http://pliki.ordugh.org/walka2.avi (7MB)
Rafa³ Pr±dzyñski
Mniam - a tak ¿eby nie dublowaæ tonapiszê dla czego by³o dobre to co by³o. ¯arcie by³o dobre bo :1. Ró¿norodne i w jednym posi³ku i ró¿nice miedzy posi³kami -mo¿na by³o sobie z czego¶ zrezygnowac a czego¶ do³adowaæ - A TO JU¯ JEST STANDARD NATOWSKI - czyli luksus dla wojska, 2. bo by³o dobrze uwa¿one i do¶c dobrze przyprawione, skutkiem nie smakowa³ao jak wata czy pomyje - co siê zdarza na "turniejach", 3.bonieby³o przeprawione dla zabicia smaku 4. bo by³a nie przes³odzona arbata ze s cyntrynommm kiedy by³a potrzebna no i tyle o ¿arciu - poczu³em siê ugoszczony i faktycznie mimo pijañstwa i ruii wraz z poróbstwem by³a niezwykle rodzinna atmosfera "bycia razem", "ponad podzia³ami", i ci z Rzymu i ci z Awinionu gnêbili wspólnie pogan i heretyków bum.gif . Atmosfery nie popsu³ nawet kompletnie acz sympatycznie zalany Ajuto w koszulce polo mad.gif .W prawdzie zastanawia³em siê kiedy Wam ³by, gard³a i pecherze puszcz±, a potem adrenalina (aczkolwiek tylko Sylwia po pijaku kompletnym - z tego co s³ysza³em o jej mozliwo¶ciach, musi wypi³a dwakroæ co Kurgan - chcia³a mnie poobic za pognêbienie m³odych s³onecznych ³uczników) ale obesz³o siê bez mordobicia poza polem szrankowym. Poranny masarz odnowi³ nasz± sympatiê mad.gif heart.gif Osobi¶cie milsze mi by³o masowanie Panien przy ognisku i widok plasaj±cych miedzy namiotami niz schlanego w ¿³ób ¿ó³dactwa--- ale có¿, nie ka¿dy Rycerz jest Drabem cool.gif .

Nad ranem zdaje siê ze Sasza wydzieral siê kilkanascie razy - zanim pad³ :"Nasze pokolenie najlepsze jest" na szczatkow± melodiê znanej piosenki.
NIE POMNIA£ nieszczê¶nik, ze s³owa brzmi± : "Ka¿de pokolenie odejdzie w cieñ".

I to by³ chyba najlepszy komentarz do sprawy.

Wypoczo³em, poczu³em siê lekki, na miejscu i swoodnie, i z lud¼mi o podobnym w duszy graniu - amosfery siê nie kupi i g³upi kto jej nie doceni.
Aiuto
Sympatyczna impreza ,widac ze uczesnicy sie dobrze bawili i nie byli scigani specjalnie przez organizatorow,ciekawe stoiska rzemieslnicze ...ja bawilem sie b.dobrze,chyba najslabiej wypadli sedziowie na bojowym ,ale moge sie nie znac ,w koncu to "stala justycja" czyli sami fachowcy mad.gif
P.S Ja zawsze jestem zalany ,wiec jesli juz wspominac o mojej skromnej osobie ,to chyba wystasrczylo napisac ze bylem w polo smile.gif
Cukiereczki i Ciasteczka
Maciej Reihl
Jeszcze jedn± pozytywn± stron± imprezy by³ fakt, ¿e zaspa³em i poranne kazanie Hegemona kompletnie mnie ominê³o icon_wink.gif

P.S. Aiuto. Napisz mi na priv, co by³o nie tak z sêdziowaniem. Obiecujê poprawê icon_redface.gif

Pozdrawiam.
Maciek.
Wierny Piotr
Wielkie dziêki za fotki i filmiki ............. zapraszam po piwo smile.gif
Na priva zg³o¶ siê to siê jako¶ ustawimy:)
Pozdrawiam i zbieram siê do wyjazdu:)
Callista
hehehe ja po tej wspanialej imprezie poszlam spac jakos o 6, wiec kazanie mnie slicznie obudzilo po 3 godzinach. No ale przez to nie stracilam sniadania ( mniam zurek !!) zapasow i innych atrakcji.
Nasze fotki i filmiki sa w trakcie obrobki ( Nivelis jest mocno zabiegany przed Grunwaldem, a ja szyje, szyje, szyje) Mam nadzieje ze do konca tego tygodnia sie pojawia. Filmiki sa z I turnieju bojowego.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.