Witam Wszystkich!
I po turnieju, a ja jeszcze ocieram ³zy po tak rozdzieraj±cej chwili rozstania z tak znakomitym towarzystwem
Bardzo siê cieszê, ¿e jeste¶cie zadowoleni z turnieju /mi³o mi s³yszeæ tyle ciep³ych s³ów/
Dziêki za s³owa krytyki, przydadz± sie przy organizowaniui imprezy za rok, kiedy znów sie spotkamy w tym ¶wietnym gronie.
W ramach kilku s³ów sprostowania:
1) chcia³bym zdementowaæ pog³oski coby to Olkowi z DRZKwCh obciêto nos to oczywi¶cie nieprawda skoñczy³o sie na lekkim zadrapaniu.
2) nikt nikomu nie wbi³ topora w plecy itd... wiecie co robi plotka...
3) co do s³ów Dobrawki o mszy to by³em tak samo zaskoczony jak uczestnicy ... w ubieg³ym roku msza czê¶ciowo odbywa³a siê po ³acinie (zosta³a od¶piewana Bogurodzica, odmówiony Pater Noster) w tym roku mia³o byc podobnie, natomiast tak siê z³o¿y³o, ¿e ksiê¿a zapomnieli o tym co ustalali¶my i ca³a msza niewiele ró¿ni³a siê od co niedzielnej mszy - szkoda ale có¿ Si³a Wy¿sza
4) Co do s³ów od "gawiedzi" sprawa wygl±da tak, ¿e nie dostali¶my jakiegokolwiek dofinansowania od Chêcin i wszystko by³o sfinansowane z naszej kieszeni + symboliczny datek od sponsorów... nie by³o nas stac na wypo¿yczenie profesjonalnego nag³o¶nienia jak w tamtym roku, wysokie op³aty dla Zaixu co skutkowa³o brakiem podk³adu muzycznego w drugim dniu imprezy, problemy technicze spowodowa³y ¿e stracili¶my nag³o¶nienie ... wtedy posi³kowali¶my siê megafonem stra¿y po¿arnej w Chêcinach /którym nawiasem mówi±c wielkie dziêki/
a na zakoñczenie chcia³ym prosic o zaklinianie pogody na nastêpny rok, przes³anie do mnie filmów i zdj±tek z imprezy a ja odwzajemnie siê tym samym
i oczywi¶cie chcia³bym pogratulowac wszystkim zwyciêzcom!!! Panowie i Panie BRAVO!!!
Chwa³a Wam !!! i do zobaczenia za rok w Chêcinach.